Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Folytatás: Bővebben: link
Ezt is megértük.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Gambit merre jár? Látta valaki mostanában?
-
MarKoo
addikt
Ez nem fair. Egy órával kevesebbet aludtam.

Amúgy Jó reggelt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Nah megyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek. Esmein te meg ne igyál többet (több vizet).

-
MarKoo
addikt
És nincs még április 1.

-
MarKoo
addikt
I_Am a hülye moderátor loal: Bővebben: link

-
MarKoo
addikt
Kukkantsátok meg ezt pls: Bővebben: link
Még mindig a winyóval szenvedek.
-
MarKoo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
xcbiker foglalkozik adatmentéssel.

Meg is találtam: Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Van egy kis problémám. Egy Maxtor 120GB-os (PATA) winyó mellé bekerült egy Samsung 120GB-os SATA winyó. Beraktam, gép bekapcs, és választanom kellett hogy melyik winyóról töltse be a Windowst. Kiválasztottam a legfelsőt, erre a kövi üzenet fogadott: ''Hiányzó hal.dll..........'' Újraindítottam, most a legalsót választottam ki és betöltötte a Windowst a SATA winyóról, de nem volt egér + bill stb., mert nem erről a gépről lett felrakva rá. Úgy gondoltam, hogy most nincsen kedvem este szívni a géppel, inkább majd holnap csinálom meg és lehúztam a winyót. Ma rádugtam és nagy bánatomra már nem fogadott az a képernyő ahol ki tudnám választani, hogy honnan bootoljon. Elkezdtem a BIOS-t babrálni és beállítottam hogy a S-ATA és P-ATA winyókat egyaránt kezelje. Nos azóta is szívok vele, pedig már beraktam a Windows telepítú lemezt + egy floppyt amire pár driver ki volt másolva, megnyomtam az F6-ot és elkezdtem telepíteni, de telepítés kék képernyő
.... ''A rendszer problémát talált......, ha először látja ezt a képernyőt........ Távolítsa el az új winchestereket, küldje rá a vírusírtót........ Futassa a CHKDSK /F programot..... Technikai info: ***STOP: 0x0000007B (0xF7CB663C, 0xC0000034, 0x00000000''.
Jó lenne ha a winyókat tudnám együtt használni, szal ha valaki tud valamilyen megoldást, hallgatom.
Addig megpróbálom mégegyszer telepíteni a drivereket. Jah és még annyi hogy a BIOS-ban sem látja a winyót.
-
MarKoo
addikt
Üdv mindenkinek!
Újra itthon vagyok.
Sajnos csak 2. helyezést értünk el. 
-
MarKoo
addikt
GL&HF!
A hugodra meg ''ne haragudj'', ha mondhatok ilyet. Szerintem nem tehet róla hogy ilyen, ez van mostanság. Lehet hogy olyan a baráti köre, akiktől átvette ezt. Én például nagyon örülök, hogy azok közé tartozok, aki bármilyen kis ajádnéknak is nagyon örül. (de a ''nagyobbaknak'' is)
Jah és boldog névnapot! -
MarKoo
addikt
Nagyon csuklok. Lehet hogy megvan az oka?!

Bővebben: link -
MarKoo
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem birizgáltam a kukimat.

MOD: Valaki tudna segíteni? Bővebben: link
Aktív témák
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- új Lenovo Legion 5 (15IRX10) - 15.1" 2560x1600 OLED 165Hz kijelző, RTX 5070, 32GB DDR5 RAM
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen (457)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)