Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Ofkorz!
-
duracell89
senior tag
meccset nezitek viasaton? fooorza juve!

-
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
De, fair neki... Kisebb biológia-óra után egész jól tettszik neki (Első keringőnél megbeszéltem vele, hogy én vagyok a fiú, ő meg a lány, meg aztán elmagyaráztam neki, hogy a parkettára lépjen, ne a lábamra). A homokosmozgásos csacsacsát is csináltam, csak mert megkérte. Rohadtidétlenül állt nekem, hogy riszáltam a hátsófelem, mint valami durvább utcalány, neki tettszett, de legalább mindenki jól kirohogött... Mit meg nem teszek a nőkért...
-
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Szalagavató dec 3-án megvolt....
táncika kötelező. Remélem el bnírsz képzelni, hogy a 196 centimmel és a 65 kilómmal egy 160 magas csajjal táncikálok. De a táűncon kívül élvezem a dolgot.
Nézd meg formára a v1-es és v2-es verziót. a v1-es kiba ronda... a megjelenés az fontos nálam... -
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én nem vok eltűnve (((asszem))).
Hogy élek-e? Fogjuk rá. Agyhalál kerülget. Ma is táncóra volt b**s*a meg. Csa-csa-csázni kellet, az meg olyan b*zis. MEg keringő. Ezenkívül ma a nők is felhúztak, a háremem szétomlott, én halálraidegeskedem magam, hogy azt a swithcet kapjam, amit kinéztem, ne a ver 1-est, mert különben tökömbököm magam, hogy 15,5k-t kidobtam egy olyan 8 portos switchért, ami nem tettszik...
Amúgy megvagyok
-
aesir
veterán
Vladimirnak, a Pokoli szomszédok topik végjátékaként:
Alapvetően optimista vagyok, de ha ő lenne a szomszédom és valóban így gondolkodik 30 évesen, meg persze ha panelban laknék Dunaújvárosban, akkor lehet hogy mély depressziómban kötél általi főbelövést választanék. -
Bazsesz
őstag
Som@-ról nem hallott senki semmit? Olyan rég láttam errefele. Igaz én se vagyok túl sűrűn. Hiányzik, hogy valaki jól lecsesszen, meg elmondjon mindennek

De most viccet félretéve, rég láttam, és rég beszélgettem vele.
-MÁS-
egy-két dolgot meg tudna nekem valaki magyarázni? Megrendeltem egy switchet, és lenne egy-két kérdésem.. A kiszemelt egyén egy Linksys EZXS88W ( Bővebben: link ).
Ami kérdésem lenne:
-Rendelkezik egy switch MAC adressel? (Ergo normál mezei jelszótlan kábelnetem meg tudom osztani, vagy mindenképp router kell? Ideiglenesen gondoltam, mert nemsokára veszek egy wireless routert)
-ha jól láttam van rajta egy összevont uplink port. ez mit takarna?
Illetve mennyi annak az esélye, hogy ezt a ver 2-t kapom a pénzemért, és nem a ver 1-et? ( Bővebben: link )
Üdv: Balu
UI: Bocs a write-only üzemmódért. -
Sick Boy
őstag
Vlad!!!
pár hónapja volt egy totyik a HW-piacban, ahol egy csákó (már nem emléxem ki) nagyon olcsón kínált mindenféle nyomtatókhoz partont! Nagy tételben, sokféle nyomtatóhoz, de valami elképesztő árat mondott 1-2 patronra (700-800 forintot
)
tudnál segíteni? sehol nem találom...
PLS!!!![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Sick Boy
őstag
Egy érdekes cikk a mai, úgynevezett ''populáris'' magyar zenéről... Bővebben: link
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Esmein
nagyúr
És ha nem iszok elég vizet, akkor mi bajom lehet ? (pl napi 1-1.2 lityit.)
-
erdeya
senior tag
A vízfüggőségről találtam:
A kukoricatermesztés apró részletei talán már „rendben vannak'', a vízfüggőség okozhat kellemetlen vagy éppen kellemes meglepetéseket. Ha végre a tenyészidőszakban elegendő csapadék lenne – jó eloszlásban –, akkor az állomány felkészítése alapján a 10 tonnás termés elérése sem kizárt.
Valami kukoricáról van szó. De ettől még a kérdésre igen a válasz. Vízfüggőség igenis kialakulhat. -
erdeya
senior tag
Nemsokára úgyis betiltják a BL-t.
A focipályán köpködő játékosok miatt a gyerekek is köpködnek majd és ez károsan hat a személyiségfejlődésükre... -
erdeya
senior tag
jól beszélsz, van vak is meg süket is. De ezzel nics is baj.
Mert attól hogy vak, süket, bringás, zsidó etc. valaki, attól még lehetne normális felfogása a dolgokról...
Én már azt sem kajoltam be, hogy a dragonball miatt bűnöző lesz a gyerekekből, mert árt a személyiség fejlődésüknek. Gondolom mondta ezt egy gyermektelen 60 éves nénike...
A magyar népmesében meg a szószegő királyfi levágja a sárkány maradék fejét is, pedig az mindent megígért.
De ezt már sokszor átbeszéltük...
LESAUX: Nincs sport 2, mert az 3-as csomag, nekünk meg csak kettes csomi van
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
i_am hová tűnt?
-
Esmein
nagyúr
Emberek, kialakulhat vízfüggőség ?
-
erdeya
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Tudjátok, hogy kik ülnek az ORTT székeiben? Ki is az a kuratórium?
Egyszer láttam valahol egy listát. Hát kérem van abban minden vallásból, felekezetből, bőrszínből, korosztályból valaki, csak egy IGAZI EMBER (értsd olyan mint mi normális tévénézők) nincs.
Tisztára olyan, mint amikor a katolikus pap tart családtervezési tanácsadást...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
mé? Volt a viaszat földi? Jó hogy olvasgatok, mindig tanulok...
Amúgy szerintem nem annak az adónak kéne adni a közvetítési jogot, aki alegtöbbet kínálja. Mert hiába fizet x millióval többet, ha kevesebb emberhez jut el így a focipályán lévő csilli-villi reklámokat sem látják annyian.
De ha majd a sport 2 (távozz tőlem sátán) adja (mert az nekem nincs) akkor azt hiszem szervezek egy gazdatüntetéshez hasonlót...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ki volt az a szemét mocskos tetű ge..................................., akinek köszönhetően a viasat3 már nicsen földi sugárzásban??????
ma kezd a BL, nem fogom látni
-
tildy
nagyúr
AZt hiszem a páleszt sem ma este iszom mégsem emg...
-
Esmein
nagyúr
Na, írtam egy emailt egy helyi bolt szervízvezetőjének, hogy nem-e kell-e esetleg-e szervizes félállásba, vagy nem leshetnék-e esetleg be a válla fölött a rejtelmekbe, hátha válaszol

-
gLes
őstag
A Napster nem folytatta?
Én úgy emléxem, hogy igen
Anno vagy 300 mega cucc gyűlt össze Napsterról, csak azokat mán szétválogattam, Kazaa-val se lett sokkal több, de a DC-vel azé meglódult a dolog 
Sajna mostanság megint para van a sok fakereskedő miatt, szal azé megvan a kihívás most is
[Szerkesztve] -
-
hú, most szembesültem azzal, hogy egy számot 50 mp alatt töltök le...
egész nosztalgikus érzések fogtak el, visszaemlékezvén azokra a 4-5 évvel ezelőtti napster-es estékre, amikor is egész esti program volt egy áhított szám megszerzése, 1-2-3 KB/s a modemmel, plusz az imádkozás a Matáv Istenéhez, hogy meg ne szakadjon a vonal...
hiába, azért változnak az idők...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Párom már megint melegebb éghajlatra költözött 3 napra. A mákos.
És persze megint aggódhatok, hogy azok az olaszok nehogy megint sztrájkoljanak...
Azt hiszem megkuksolom dodi páleszát, nincs itthon az úr, cincognak az egerek
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Hát persze hogy nem

Főlega hústövisek a kedvenceim.
Faterom szoktatott rá, utálta a pattanást magán, ahogyan én is, ezért anyuval nyomatta ki eleinte, aztán mivel ő nem igen komálta ezt a műveletet ezért én végeztem ezt.(mondjuk ez már jó rég volt, 10 éve)
Sajnos azóta a páromra vagyok ilyen tekintetben rászállva. és hasonlóan nem viseli el a kegyetlenkedéseim. Bár mostanában leszoktatott már... -
-
Wolverine
félisten
Ja, bár én az utóbbi időben a postára való tekintettel megkegyelmezek az ilyen zacsiknak...
Fel se tűnt, és addikt lettem
Bővebben: link -
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Inkább veszélyes, ez liveban sokkal jobb, ahogy érzed a kis tehetetlen buborékokat szétlapulni kérlelhetetlen ujjaid alatt

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Robotporszívók
- PH! Darts
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

) területen földi adással is fogható egy csatorna, plusz eljut az országban y %-nyi emberhez (kábel, ugye), akkor országosnak minősül...