Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Van egy kis problémám. Egy Maxtor 120GB-os (PATA) winyó mellé bekerült egy Samsung 120GB-os SATA winyó. Beraktam, gép bekapcs, és választanom kellett hogy melyik winyóról töltse be a Windowst. Kiválasztottam a legfelsőt, erre a kövi üzenet fogadott: ''Hiányzó hal.dll..........'' Újraindítottam, most a legalsót választottam ki és betöltötte a Windowst a SATA winyóról, de nem volt egér + bill stb., mert nem erről a gépről lett felrakva rá. Úgy gondoltam, hogy most nincsen kedvem este szívni a géppel, inkább majd holnap csinálom meg és lehúztam a winyót. Ma rádugtam és nagy bánatomra már nem fogadott az a képernyő ahol ki tudnám választani, hogy honnan bootoljon. Elkezdtem a BIOS-t babrálni és beállítottam hogy a S-ATA és P-ATA winyókat egyaránt kezelje. Nos azóta is szívok vele, pedig már beraktam a Windows telepítú lemezt + egy floppyt amire pár driver ki volt másolva, megnyomtam az F6-ot és elkezdtem telepíteni, de telepítés kék képernyő
.... ''A rendszer problémát talált......, ha először látja ezt a képernyőt........ Távolítsa el az új winchestereket, küldje rá a vírusírtót........ Futassa a CHKDSK /F programot..... Technikai info: ***STOP: 0x0000007B (0xF7CB663C, 0xC0000034, 0x00000000''.
Jó lenne ha a winyókat tudnám együtt használni, szal ha valaki tud valamilyen megoldást, hallgatom.
Addig megpróbálom mégegyszer telepíteni a drivereket. Jah és még annyi hogy a BIOS-ban sem látja a winyót.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.... ''A rendszer problémát talált......, ha először látja ezt a képernyőt........ Távolítsa el az új winchestereket, küldje rá a vírusírtót........ Futassa a CHKDSK /F programot..... Technikai info: ***STOP: 0x0000007B (0xF7CB663C, 0xC0000034, 0x00000000''.
Jó lenne ha a winyókat tudnám együtt használni, szal ha valaki tud valamilyen megoldást, hallgatom.