Hirdetés

Aktív témák

• MarKoo

addikt

Van egy kis problémám. Egy Maxtor 120GB-os (PATA) winyó mellé bekerült egy Samsung 120GB-os SATA winyó. Beraktam, gép bekapcs, és választanom kellett hogy melyik winyóról töltse be a Windowst. Kiválasztottam a legfelsőt, erre a kövi üzenet fogadott: ''Hiányzó hal.dll..........'' Újraindítottam, most a legalsót választottam ki és betöltötte a Windowst a SATA winyóról, de nem volt egér + bill stb., mert nem erről a gépről lett felrakva rá. Úgy gondoltam, hogy most nincsen kedvem este szívni a géppel, inkább majd holnap csinálom meg és lehúztam a winyót. Ma rádugtam és nagy bánatomra már nem fogadott az a képernyő ahol ki tudnám választani, hogy honnan bootoljon. Elkezdtem a BIOS-t babrálni és beállítottam hogy a S-ATA és P-ATA winyókat egyaránt kezelje. Nos azóta is szívok vele, pedig már beraktam a Windows telepítú lemezt + egy floppyt amire pár driver ki volt másolva, megnyomtam az F6-ot és elkezdtem telepíteni, de telepítés kék képernyő ;] .... ''A rendszer problémát talált......, ha először látja ezt a képernyőt........ Távolítsa el az új winchestereket, küldje rá a vírusírtót........ Futassa a CHKDSK /F programot..... Technikai info: ***STOP: 0x0000007B (0xF7CB663C, 0xC0000034, 0x00000000''. :U Jó lenne ha a winyókat tudnám együtt használni, szal ha valaki tud valamilyen megoldást, hallgatom.

Addig megpróbálom mégegyszer telepíteni a drivereket. Jah és még annyi hogy a BIOS-ban sem látja a winyót. :(((

Aktív témák