Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
DragonR+
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Rosszul érted.

Mert nincs célzás.
Ez egy tiszta találat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az nem derült ki nekem az elején, hogy megvan-e a mű.
[Jótanács ON]
Ha jegyre megy a buli, akkor jobban teszed, ha átrágod magad az egészen.
Lehet, hogy olyan kérdésekkel fog bombázni a tanárod, amikből egyértelműen kiderül, hogy csak egy kivonatot olvastál. Erre a tanár vérszemet kap s kezdődik a szivattyú.
Nem jó kockáztatni.
[Jótanács OFF] -
DragonR+
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hello!
Sajnos olvasónaplóval nem szolgálhatok, de ha esetleg problémáid akadnak, hogy honnan is szerezd be a művet így vasárnap, akkor klatty ide: Bővebben: link -
_Volkovy_
nagyúr
Én még sötétebben látom a jövőt,ugyanis most szóltak hogy holnap reggelre Illyés Gyulától a Puszták népét leszek szíves elolvasni jegyre...
Kéne valami olvasónapló,segítseteeeeek
Komolyan. -
ki kell, hogy ábrándítsalak, most van reggel. mire ébredsz, dél lesz...

egyébként az élet szép. pl. keljél fel, mondjuk dél előtt, és húzzál ki szépen a maros-torokba vagy a boszorkányszigetre, ülj le a fűbe, és meditálj.
vagy menj be a klauzál térre enni egy fagyit a kis virágban... vagy menj el a vizitelepre, és bérelj ki egy kenut... annyi mindent lehet csinálni, aminek értelme van...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Na jó. Elmentem aludni, remélem reggelre holtan ébredek

-
nyugodj meg, csak tudnád, mennyire ki lesz, ha 24 leszel!

''Az élet egy szaros szendvics - minden nap egy harapás!''
továbbá ''Cheer up! Things could get worse. ....And probably will.''
más bíztatót most nem is tudok már mondani.
menjél inkább aludni!
lehet, hogyha nem basznád itt az időd minden éjjel, hanem emberek között lennél, vagy neadj'Isten, aludnál, akkor sokkal szebbnek látnád ezt a világot...
-
Esmein
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Annyi különbséggel, hogy hamarosan kivonom magam a forgalomból.
Ki van a faszom az egész elbaltázott világgal. Miért nem tud olyan lenni ez a szarság, hogy egy 19 éves fiatal jól érezze magát és nem úgy, mintha a vakvilágba menetelni. Gépem sincs pénzem sincs. KI VAN A F*SZOM.
És most is egy lányt kell hallanom sírni. UTÁLOM EZT A SZAR VILÁGOT.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Az Avant Browser melyik enginet használja ?
-
Loretto
veterán
-
Viktor77
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére

-
Loretto
veterán
Valaki tud biztosat mondani h VV Ágicája is poreszt készített?
-
tildy
nagyúr
De ki van meg linkelve, a 24 oraban ra lehet talalni...
Bővebben: link -
-
klepto
addikt
OFF
Viktor77 moderátor ma eléggé harapós hangulatában van
Anélkül, hogy szétOFFolnám az OFF Topicot (na ez jó volt
) ha betévedsz ide kíváncsi lennék harapósságod okára 
ON
-
Te jó ég, mit csináltak az indexesek...
-
Viktor77
titán
Na, én is megkaptam a magamét!

Bővebben: link -
Predator666
aktív tag
-
I_Am
veterán
Volt valaki Eger rally-n a hétvégén?
Mert Én igen, hamarosan dobok fel pár képet is, nagyon állat volt. -
Predator666
aktív tag
ohh...nagon szépen köszönom..^^
-
Drizzt
nagyúr
Hogyha műanyag sz@rba melegítettem kaját, attól a kajának lehet valami baja?
Pp, és Pe feliratok vannak a műanyag oldalán.
[Szerkesztve] -
capafog23
őstag
GYorsabbak voltatok nálam.

-
Szőrös
veterán
vagy Fraps Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Predator666
üzenetére
HyperCam: Bővebben: link
-
Predator666
aktív tag
nah emberek, keresek vmi olyasmi progit, ami feltudja venni, ha pölö játszom. És monjuk aviként vagy vmi másként menti le. Erre azért lenne szükség mert van egy intro amit megakarok mutatni eg srácnak de le is lehet tőteni, de azzal az a gáz hogy kábé az5.% nál megszakad, és sehol nincs fent rendesen...vag én nem találtam???...szóval elindítom a játékot és hogy mint egy film olyan legyen...csak fogalmam sincs hogy hgy kellene rákeresni gugliban szal ez is felejtős...tudtok segíteni?
-
yksz
aktív tag
Nem akarok ennek új topicot nyitni, mert nehiszem, hogy bagyon megérné... Van a PH!-n valaki ismert ember TV-bol? Persze nem ilyen Holiwúdi filmxarra gondoltam, hanem no...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Lett belőle diszkószuzuki?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére

-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok! kicsit eltűntem a PH!-ról meg az egész világhálóról mert iszonyat sok munkám van, remélem mostantól visszaáll minden a régi kerékvágásba

amúgy elkészült a kis Swift-em is, amit Január 27.-én TK-ra törtem a Csepeli Szabadkikötő úton, majd nyomok fel róla képeket, nagyon komoly lett
csak még kell szerezem egy digit gépet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hi Alvin!
Holnap itt leszel? -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szerintem 20k-t megér egy pár, főleg ha vigyázol rá, akkor évente 2x kerékcsere max és pár évig kiszolgál.
A jégkori is kegyetlen drága... 400 a beugro 400 a koribérlés és egy körpályán mehetsz vagy 2-3 órát, addig úgyis kifulladsz. Tehát 25 alkalommal mehetsz el jégkorizni egy pár görkori árából. Az kb annyit jelent hogy 2 hónap alatt megtérül
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én meg eldöntöttem, hogy korcsolyázni fogok. Voltam múlt hónapban minden héten jégkorizni, de bezárt a pálya, úgyhogy vár a görkori. Végre valami kis testmozgás

-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Kész sportember

Hát a nők meg... Régit leszar újat imádszeret. -
Alvin_ti4200
félisten
Én is létrehoztam saját blogomat, lehet olvasgatni: Bővebben: link Sokat megtudtok rólam, talán többet is mint akarnátok...
-
_Volkovy_
nagyúr
Mea culpa,mea maxima culpa.
Paranoiás vagyok,azt hittem offense jelleggel írtad be nekem az előbbit..Mivel én is szoktam hangoztatni hogy nem nézek gagyitévét,nem hallgatok kereskedelmi rádiót,gondoltam beszólsz hogy akkor honnan ismerem..
Én is kb ennyit tudok róla,vacsora után faterom dobta be egyik este a témát,onnan tudom hogy van a világon.
Volt valami balesete,és 10 éve így éltetik.De minek. -
Esmein
nagyúr
-
escie
őstag
jó kis cikk. a slashdoton találtam.
Bővebben: link
Gigabyte gyárlátogatás, rengeteg fotóval. elég érdekes... -
F-ECT$
titán
Ez +van?
''The bitch finally fucking died - Comments (43)
posted by [myg0t]OldManPeterson on Thursday, March 31 @ 1:07 PM
Terri is dead, now maybe we can see something else on the fucking news. I was so sick of this shit along with the majority of the world. She will not be missed by many, just like the stupid cuban kid a few years back. However for those who will miss her here is her own personal blog so you can remember the Terri as you knew her. ''
Blog: Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Lol, lehet klikkeléssel szmálylit beszúrni. Ez mióta működik ?

-
Esmein
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
White tiger hm hm
Gratula a cicákhoz 
-
White Tiger
tag
Az éjszaka megellett a kiscicám, 4 egészséges, szép cicus született! A büszke apa is nagyon boldog! (nem én természetesen, mielőtt vki félreértené...
)
Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, csak tudnám hogy ki o a való életben