Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát de igy el fogok gurulni , ha eszek ejfelkor
.
Mondjuk ha nem akkor meg reggelre kilyukad a gyomrom.
VladimirR nem vagy poénos.
Itt fontos kérdést feszegetek, te meg itt elhülyülöd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintetek ha nem eszek kilyukad reggelre a gyomrom?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Éhes vagyok. Délben ettem először és utoljára a mai nap

hazamegyek szerintetek bekapjak egy kétszersültet? -
mayerlaci
senior tag
Megvan valakinek a Zte-Manchester United meccs?
-
Dominator
aktív tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Én is örülnék neki. Nézed amúgy a meccset?
Na én megyek is vissza a TV elé
[Szerkesztve] -
Dominator
aktív tag
Behalok, nem kaptunk gólt. Na, majd bepótolják

-
escie
őstag
másik uncsiméknak is c64 volt. valahogy a plus4 jobban megfogott. viszont a floppy az kimaradt...
bosszút álltam. ma nekem van a letöbb/legjobb gépem a családban.
valaki?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Prolik, nekem c64( hülye amd, visszafejlődött 25 év alatt 2 betűt
)-em meg floppymeghajtóm volt 
-
Dominator
aktív tag
Mellesleg minnyá meccs van. Na, mennyivel kapunk ki? Lehet tippelni

Vagyis inkább szorzót mondjatok
-
Dominator
aktív tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Ez mélyen megrendített. De amit én ma a számba vettem az sokkal-sokkal sósabb volt

-
escie
őstag
nem tudtok véletlen egy webboltot, ahol lehet kapni az ut2004-et?
ahol találtam, ott ''elfogyott és nem is lesz''
tecsóban sem találtam, itt Nyh-án.
mindenhol csak a 2003 kapható...
[Szerkesztve] -
Jam-Master J
aktív tag
Wazeg, de kurvára kicsípte a pofám egy zacskó pisztácia...ÁÁÁÁ...
-
Jam-Master J
aktív tag
Wazeg, de kurvára kicsípte a pofám egy zacskó pisztácia...ÁÁÁÁ...
-
Dominator
aktív tag
Na már kevésbé fáj a nyelvem

-
escie
őstag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
hú, nekünk volt ilyen órás-csavarhúzónk.

viszont volt egy nagyon állat játék, amihez át kellett állítani a fejet. na, egy komplett délutánt+estét eltöltöttünk azzal, hogy visszaállítsuk.
még valami progi is volt, amivel be lehetett állítani. mennie kellett a magnónak, és közben ''tekerni'' a fejet. a képernyőn meg valami ábra mutatta, hogy jó-e.
hjaaj, a régi szép idők!
(ezt egyre többet mondom, talán öregszek?!)
asszem megyek, és felteszem commodore emulátort(vice).
-
escie
őstag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
szerintem én ezért lettem ilyen számítógép-buzi, mert kölyökkoromban szörnyű elvonásban részesültem.
alig jutottam a plus4-hez, mert ha családi összejövetel volt uncsiméknál, akkor a gépem lógott az összes gyerek. (5)
és én voltam a legfiatalabb.
hatamas élmény volt ''programozni''is . egyszer valami újságból bepötyögtem egy képernyővédő-szerű progit, hatévesen, az mekkora elmény volt már.
--
Esmein, faster,
''egyenlőre'', tényleg. mostmár megjegyzem, köszi.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Hogy mondjátok...? Erről a magas lórol alig hallani valamit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
Hát... nem hiszem. Két karakter kinek fáj?*
*Mondjuk ezek az önkényes divatrövidítések szerintem eleve idegesítőek. Jó, elfogadom hogy IRC-n nem lehet mindenkit rászorítani hogy kiírjon egy ''valószínűleg''-et, de hogy egy fórumon megejtett hozzászólásban is ''vok'' és társai segítségével akarjunk spórolni... nem hiszem el, hogy valakinek ennyire drága legyen az ideje (ha meg igen, akkor ne lopja a napot fórumokon, de ez már más tészta). Ez már mezei igénytelenség, semmi több. -
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Te is? Én is

SZintén +4 volt, anyu tesójánál
-
escie
őstag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
szinte látlak magamelőtt, ahogy verejtéktől csatakosan riadsz fel álmodból, hogy ''Muszájjjjj!!!''
derékba törhetett a karriered.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Meg a google tanár úr is tudja

Tényleg, milyen helyesírási verseny már az, ahol nem lehet googlet használni ? -
Dominator
aktív tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Hehe, nálunk mindig ezen emgy a vita
de mostmár tudom, kösz. -
escie
őstag
válasz
Dominator
üzenetére
héé, a sós víz az hánytatásra való, de mindegy.
ezzel az erővel timsót is rághatnál, az összehúzza a sebet. (ki ne próbáld.
)
én ajánlom a septofort nevű tablettát. szerintem elég hatásos. ilyen szájfertőtlenítő...
amúgy szvsz sokkal többet nem tehetsz, minthogy tűrsz neki, majd elmúlik...
[Szerkesztve] -
Dominator
aktív tag
Most ott tartok, hogy egy kispohárnyi vízben feloldottam volna annyi sót, ami egy lakodalmi vacsorához nem fogy el, szóval következzék az alternatív gyógyászat. Mingyá leírom hogy ment.
-
pampika
őstag
válasz
Dominator
üzenetére
Régi,de tuti módszer:
Fogsz egy pohár vizet és abban feloldasz minél több konyhasót(amennyit csak fel tud oldani
).És azzal öblögetsz.Napi 3-szori öblögetéssel a hasonló szájsebek,ráharapások,torok fertőzés elég jól megoldható max 3-5 nap alatt.
A dolog titka annyi,hogy a tömény só oldat fertőtleníti a szádat.Persze azért arra figyelj,hogy miután elgargarizáltad a poharat és kimostad a szádat vízzel (nincs azért olyanjó íze
),utána ne nagyon egyél egy ideig,hogy tudjon hatni 
-
Dominator
aktív tag
Gondolom ne kenjem be a nyelvem hámosító kenőccsel

-
Dominator
aktív tag
Segítségre van szükségem! Mert az a helyzet, hogy pár napja megharaptam a nyelvem valószínűleg és most nagyon-nagyon fááááj szinte folyamatosan. Most bevettem egy Rubophent, valamit segített, meg öblögettem ilyen sárga színű mentolos szájfertőtlenítővel (Glycosept, azaz
). Mit lehetne tenni, hogy elmúljon?
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
helyes
szereted az összeesküvés elméleteket?
figy:
van egy harmadik személy, aki mindkettőtökkel kibaszott!
ismeri a lányt, tudja, h mi az ábra vele, de azt is tudja, h a lány ezt nem tenné publikussá
namost, ismer téged is, és azt is tudja, h te viszont rögtön publikálni fogsz
plusz: a lányra A dolog miatt pikkel, rád B miatt
ekkor jön az isteni szikra (á la 2 légy 1 csapásra): a te számodat megadja másoknak a lány számaként,
vár egy kicsit, majd leül a ph elé és röhög
na, ez milyen? ez nem kaphatna legalább 1%ot a 100ból?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Onnét vagyok biztos benne, hogy megegyezik mind a Teljes név, mind az emailcim a srácok által elmondotakkal és azzal , amit a csaj annak idejen elmondott .
Ez elegge sok egybeeses nem gondolod. Es akkor meg azt nem is emlitettem, hogy maga a tema is olyan , amirol annak idejen szó volt, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy egy es ugyanaz az illető. -
Lord Zero
addikt
értem mit mondasz, de vajon fordítva is így van ez ?

tildy, még csak nem is az a lényeg, h a képen ő van-e vagy sem, a lényeg, h te egy megérzésre alapozva meghurcoltad (vááá) ezt a valakit, mert szerinted túl sok az egybeesés..
igazából az is meglep, h mindenki csak bólogatott neked a topicban, senki meg sem kérdőjelezte, h honnan a fenéből vagy olyannyira biztos benne, h képeket+emilcímeket teszel közzé az indító hszban..
ettől függetlenül sorry, tényleg kellemetlen lehet a sok kéretlen hívás
szerk: jah, szerkesztettél közben: ''Mindenesetre az, aki megadogatja a számom 100%ban ugyanaz a személy, akivel tavaly msnen dumáltam ''
hát, ha 100%, akkor ámen
(nagyon megkérdezném ugyan, h mitől 100%
de hagyjuk)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ez esetben én azt mondanám, hogy valaki visszaélt a képével. Mondom túl sok az egybeesés, persze a képről nem tudom eldönteni, hogy az illetőt ábrázolja e vagy sem. Szal -bár nem értek a joghoz - de szerintem azzal kéne jogi eszközökkel élni, aki ezt a képet ''sajátjaként'' bemutatva számomra elérhetővé tette.
Én ezesetben jóhiszemúen járok el....
A törvény pedig elég sok esetben alkalmazza azt a szót , hogy ''jóhiszemű''.
Csak egy pelda,gorog zita , mint midnenre kész káéjlány szerepel mind a mai napig egy angol oldalon. A kettő eset közt az a különbség, hogy az azért szerintem durvább.
Mindenesetre az, aki megadogatja a számom 100%ban ugyanaz a személy, akivel tavaly msnen dumáltam (Mégha a kép nem is őt ábrázolja, bár én eddig azt hittem...).
Csak még egy példa: valaki mondjuk személyleirast ad egy betororol, es ez alapjan modnjuk keszul fantomkep. (de nem tudatjuk a szemtanu hazudik-e, es lehet hogy mondjuk a fantomkepen fullra az en arcom korvonalazodna) , akkor a rendorseg szeritned elindul a fantomkep adta nyomon? Szerintem el.
En legalabbis azttennem, hogyha valaki ramfog valamit, hogy mi alapjan fogja ram, es ha masra hivatkozik, akkor azon kernem szamon.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
esmein, csak a pasik fognak hívni, abban mi a jó neked?
a csaj telszámát kellene megszerezni
(mellesleg ki tudja, kinek a képét linkelgetik abban a topicban
szerintem az inkább minősül zaklatásnak, de legalábbis vádaskodásnak, így, mindennemű bizonyíték/konkrétum hiányában) -
Lord Zero
addikt
tildy, amit most mondok, az mind a fantázia szüleménye, de azért figyelj:
[hipotézis]
ismerem ezt a képen szereplő nőt (vagy ismerek vkit, aki ismeri, akinek rokona, stb)
az illető nagyon kedves, nagyon rendes, blabla, és semmit nem tud erről a zaklatásos esetről
ellenben most, topicod folyományaként, tudomást szerzett róla, és (megjegyzem: jogosan) mélységesen felháborította, h közszemlére és közprédává lett téve, mint ''zaklató''
azt fontolgatja, h jogi (vagy kevésbé jogi) eszközökkel él veled szemben
[/hipotézis]
és mindezt azért, mert neked volt egy ''női megérzésed''
szerk:
szóval pls, ha valaha az életben netán rólam rosszat álmodnál, megérzéseid lennének, úgy gondolnád, azt hinnéd, olybá vélnéd, stb, akkor nagyon alaposan elmélkedj el azon, mennyire jogszerű és korrekt egy fényképes topiccal indítani és azzal kezdeni h ez az a hülye, aki zaklat, miegymás
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Női megérzés. Egyébként meg az alábbi okok miatt rá gyanakszom: Beszéltem msnen vele, tudom a mailjét még akorról, tudtam a telszámát (de az már nincs meg...) , kaptam tőle képet, tudtam a TEljes nevét tőle is ( de az engem hivogató egyének is ugyanazt a nevet mondták) . És az is fura , hogy mindig a gyaloglón adja meg a sajatjakent a szamom, es mindig ejszaka, es mindig ugyanazt a nevet mondja.
Persze lehet , hogy a kép fake.
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- RAID
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

)-em meg floppymeghajtóm volt