Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
-
olyan megnyugtató hangja van ennek a légkalapácsnak...

most nézem : a lottó 13. játékhetén öttalálatos szelvényem nem volt. Négyes találata is másik vadidegen 32 embernek volt, 3 találata olyan 2836-nak van, aki szintén nem én vagyok. A 85914 kéttalálatos szelvényre egyenként 1369 forintot fizetnek, de nem nekem....
-
Öröm ez a nap.
Arra ébredtem, hogy anyám takarítónőt hívott, hogy tavaszi nagytakarítás. persze pont a szomszéd szobában tudták kezdeni í]y hajnali 8-kor... jó.
majd 5 percre rá nagy légkalapálás. tök jó, javítják az utat. végül is örülök neki, talán eltűnnek a tankcsapdák....
majd felmegyek a netre, s mi fogad : a csodás jogvédők azt hiszik, hogy majd fizet a user azért, hogy tölthessen... Bővebben: link
majd a következő csapás : 2 millióért vetkőztetné győzike feleségét az egyik férfimagazin, hát, hurrá.
bár igaz, a zalatnay is megjelent, de jó is volt...
eddig is megvolt a véleményem a magyar férfimagazinokról, nade most...
sok ez így egyszerre...
Ui. Öröm nézni ezeket a munkásokat.
1 dolgozik, 5 nézi és békésen beszélget....
[Szerkesztve] -
ki kell, hogy ábrándítsalak, most van reggel. mire ébredsz, dél lesz...

egyébként az élet szép. pl. keljél fel, mondjuk dél előtt, és húzzál ki szépen a maros-torokba vagy a boszorkányszigetre, ülj le a fűbe, és meditálj.
vagy menj be a klauzál térre enni egy fagyit a kis virágban... vagy menj el a vizitelepre, és bérelj ki egy kenut... annyi mindent lehet csinálni, aminek értelme van...
[Szerkesztve] -
nyugodj meg, csak tudnád, mennyire ki lesz, ha 24 leszel!

''Az élet egy szaros szendvics - minden nap egy harapás!''
továbbá ''Cheer up! Things could get worse. ....And probably will.''
más bíztatót most nem is tudok már mondani.
menjél inkább aludni!
lehet, hogyha nem basznád itt az időd minden éjjel, hanem emberek között lennél, vagy neadj'Isten, aludnál, akkor sokkal szebbnek látnád ezt a világot...
-
én egyszer réges rég közgáz-gólyabál-szervező voltam, és a nagy project az volt, hogy fel kellett vinni a kólaautomatát a pincéből a másodikra. kb. 10 centin múlott, hogy nem fért be a liftbe.
nem tudom, hány száz kiló volt, a lényeg, hogy kb. 10-en vittük, és majd belegebedtünk, kurva nehezen akart felmenni az emeletre...
(emeletenként kb. 6 m volt)
[Szerkesztve] -
válasz
Old Death
üzenetére
élelembeszerző körút... jajj, ne is mondd, itt a húsvét...
jön hozzánk a család, kb. 10-en leszünk egész hétvégén. anyám tegnap elzavart nagybevásárolni. Elmentem a Cora-ba, gondoltam, ott nem lesz nagy tömeg. hát, mozdulni alig lehetett, 2,5 órát voltunk ott, kurvára lefárasztott ez a kiba..... nagy tolakodás...
soha többet, soha többet. ja és csak 23 e Ft-ot hagytam ott... -
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
hmm. mi is van a mátrix-szal?
de tényleg. -
válasz
TrollBalint
üzenetére
aláírásodból látom, hogy nagy Boncz Géza-rajongó vagy...

''Moszkvában Sztállingózik a hó'' jeligére a szerkesztőségbe...
-
hát ez kurvajó...!

''Algír. Különös okból szakadt félbe egy élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés az algériai bajnokságban. A nézők olyannyira elégedetlenek voltak a hazai csapat, a Mulundia Oran teljesítményével, hogy tiltakozásul minden lelátóra repülő labdát megtartottak, s miután a 75. percben nem maradt egyetlen tartalék játékszer sem, a bíró kénytelen volt lefújni a találkozót. A meccsen a vendég OM Ruisseu vezetett 3:0-ra, s végül a liga is ezt a végeredményt hagyta helyben. (mti)'' -
Ha lenne lehetőségetek, hogy kimenjetek külföldre dolgozni, akkor kimennétek?
foglalkoznátok azzal, hogy a barátnőtök, anyukátok nem szeretné, hogy menjetek?
Komoly az elméleti kérdés.
Ma kaptam egy ajánlatot, hogy menjek Algériába dolgozni. A Szaharába, egy olajkúthoz. Csak angolul kell tudnom - ezt mondták. 35 nap munka ott - aztán 35 nap pihenés és édes semmittevés itthon....
és mindez jó pénzért, dollárért, stb.
csak az említett nőneműek nagyon nem akarják, hogy menjek.
Mondjátok, mit tegyek?
nehéz az élet...
persze, lehet, hogy az egészből nem lesz semmi....
Amikor hívott a nő telefonon, eléggé földbe gyökerezett a lábam, váratlanul ért a dolog...
de hát kit nem ért volna váratlanul.
[Szerkesztve] -
Tök érdekes, ilyen az űrből, ahogy olvad a Balaton :
Bővebben: link
-Jackson- : lehet, hgoy megpróbálom...
bár most találtam jobb, a szívemnek kedvesebb, már-már álomszerű állásajánlatot, ahová pont értékelhetően beszámíthatják az 1 éves munkatapasztalatomat...
-
bizony, és ha megnézed, csak az utolsó fázisban jut el a jelentkező az adott cégig, addig csak a ''fejvadász'' cég szekírozza...

-------------------------------------
egyébként hihetelen, milyen álláshirdetések vannak..
ma már végigolvastam több százat, és hát nem hiszek a szememnek.
Van egy rakat hirdetés, ami amellett, hogy legyen diplomád, tapasztalatod, szakvizsgád, stb., még azt is kéri, hogy perfekt angol és holland/svéd/lengyel/cseh/szlovák , stb. legyél....
hát nem tudom, létezik-e ilyen ideális ember...
[Szerkesztve] -
drukkolok...!

egyébként én is most keresek állást.
az imént nézegettem egyet. Csak a következőkön kell átesni (persze, csak, ha megfelelőnek tartanak)
''A szűrési folyamat több lépcsőből áll:
* Beérkezett pályázati anyag / önéletrajz értékelése
* Telefonos interjú a NEXT-Consulting munkatársaival
* Személyes interjú a NEXT-Consulting vezető tanácsadóival
* Személyiség és képesség tesztek felvétele
o Munkahelyi viselkedésre vonatkozó személyiség kérdőív
o Numerikus képességeket vizsgáló teszt
* Személyes interjú és szituációs gyakorlat a ...... vezetőivel''
mi az, hogy numerikus képességeket vizsgáló teszt?
hogy tudok-e számolni?
az ilyenektől megy el a kedvem mindig...
persze itt legalább nem kérnek alapból 5 év tapasztalatot...
-
az agyam eldurran. 2 hete regisztráltam magam a Jobline-on, és ma be akarok lépni, és nem tudok.
a jelszavamra emlékszem, de arra, hgoy milyen felhasznlónéven jelentkeztem be, na arra nem....
és ezek a hülyék nem írták oda a regisztrációs emiljükben sem...
nem hiszem el.... -
ez milyen vicces már...

''Lopott tankot hagytak Pozsony főterén''
Bővebben: link -
hát ilyet még nem pipáltam... az előbb eltűnt a taskbarom, a start menüm, a quick launch-om, minden, ami ott lenn van a kíndózban...
a win maga ment, nem fagyott le, csak alulról eltűnt minden, és ott maradt az üres csík...
csak alt f4-gyel tudtam újraindulni. néha olyan dolgokat produkál a vindózom, hogy csuhajja!
-
-
a francba, vettem ma öltönyhöz való cipőt. most itthon felvéve a bal az kényelmes, a jobb viszont kurvára szorít...

utálok cipőt venni, mindig csak szívok vele...
morcos vagyok. miért kisebb az egyik, mint a másik? -
válasz
Lord Zero
üzenetére
azért lesz rosszabb, mert egy veszteséges eljárással tömörített anyagok kódolsz át újra....
és ez további veszteséggel jár. Szerintem nem éri meg utólag feliratot égetni egy filmbe... erre találták ki az .srt és a .sub feliratokat.
az avi-ba való felirat-égetés csak akkor ésszerű megoldás, ha közvetlenül DVD-ről úgy csinálod az avi-t. SZerény nyomott véleményem szerint legalábbis...
-
válasz
Arhquis
üzenetére
(azért még tegyük hozzá azt is, hogy hogy van az, hogy a velünk azonos nagyságú Csehországban 12 ezer igénylés érkezett be, Magyarországon meg 210 ezer....? és ebből 55 ezer hibásan... azért ez elgondolkodtató
élelmes nép ez a magyar.... arról már nem is beszélve, hogy jó magyar szokás szerint összesen valami 15-20 %-kal több területre kértek földalapú támogatást, mint amennyi mezőgazdasági területre járna....
valahogy olyan ez, mint a Hofi-féle magyar statisztika a disznótenyésztésről : a terv 14 malac volt, de a nyüves disznó csak 10-et szült... de sebaj, beírunk 11-et, mer' az már mégse tíz.... tehát írjunk be egy kicsit nagyobb területet, hátha több pénzt kapunk...
és emiatt szívnak mások is. pl. egy ilyen gazda, aki szívesen csalt volna, nagyobb területet húzott be, akkor a szomszédai sem kapták meg, mondván, mivel átlógnak a határok a másik földjére...)
[Szerkesztve] -
válasz
Arhquis
üzenetére
szegények. de majd megkapják...
viszont ez tényleg poltopic.
Ui. én sem kaptam pénzt.
És különben is idegesít a házam előtti billegő csatornafedő...
mindjárt kimegyek, és félpályás útlezárást fogok tartani...
Uui. én miért nem kapok pénzt?
Uuui : Pénzt mindenkinek!
Uuuui. Le a csatornafedőkkel!
[Szerkesztve] -
basszus, törlődött a listám jobb oldalról...

na mindegy.
egyébként jó reggelt!
-
-
na jóreggelt, én most keltem...

pedig egész korán, már 3 körül lefeküdtem...
ha már a koránkelésről volt szó...
(bár már kurvára bírnám, ha korán kéne kelnem, mert várna a munkahelyme, hogy jó sok pénzért jól kizsákmányoljon....
) -
válasz
Dilikutya
üzenetére
én nem az ilyesmiket szeretem, hanem az olyasmikat, aminek a lényege, hogy azok olyanok, és nem ilyenek...
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/teccikerteni.png)
magyarul a rockzenét szeretem, a rockzene tuc-tuc-osítását viszont gyalázatnak tartom...
dehát én már csak egy ilyen őskonzervatív állat vagyok, ha zenéről van szó...![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/blink.gif)
[Szerkesztve] -
-
nem tudja valaki, hogy hol lehet UDMA - módot beállítani windows 2000-ben?

de komolyan, nem bírok rájönni...
most szereltem be egy munkahelyi gépe egy pio 107-est, és 2 MB/s -kel olvas.... -
képzeljétek el, Halász Jutkát hallgatok... fiatalodtam vagy 20 évet..

-
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
én is voltam egy barátomnál, gyanúsan lassú volt a gép, mindenféle ablakok jöttek be...
mondtam neki, hogy ez így nem okés, futtassunk le egy ad-aware keresést. 500 (!) infected objectet talált a drága...
ja, mindezt a csodás symantec termékek ''védelmén'' keresztül...
mondtam neki, hogy egy újrainstall nem ártana...
[Szerkesztve] -
na, már több, mint 26 órája vagyok ébren. lassan ideje elmenni aludni...

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/schlafen/sleeping-smiley-009.gif)
mert már a hamu is mamu...
-
Nekem is az életem clja, hogy elhúzzak már itthonról. gondolj bele, pesti lévén nekem még kolis éveim sem voltak...

persze 1,5 évet laktam albérletben, de az összes pénzem ráment.
az albérlet után meg nagyon szar volt hazaköltözni... aki egyszer már megszokja a szabadságot, az nehezen szokik vissza. -
jó reggelt kívánok.
nemtom mi volt ma velem, de hazaértem 6-kor, és 7-kor egyszerűen elaludtam... fél órája ébredtem, most nem is tudom, mit kezdjek magammal...
friss vagyok és üde
-
itt az a legrosszab állagú valami van, ami már nem hó, hanem egy ilyen kása, vizes, mély, de még nem folyik el, és nem tusz úgy lépni, hogy ne süppedj el benne...

Anaqer : én is lapátoltam tegnap, ismerem az érzést, nekünk is van garázslejárónk... kurva nagy munka előle eltakarítani, mert egyik oldalt a szomszéd melléképülete, másik oldalt fal, ergo nincs hova hányni a havat, hanem odébb kell 10 méterrel tolni v. dobálni...
-
f.szom ebbe a retek időbe.
most gyalogoltam haza, 4 km-t, egyenletesen bokáig érő latyakban. kurva jó érzés volt. a végén már nem is kerestem, hogy hova léphetnék....
ja, arról a kellemes érzésről, amikor az autók beterítenek latyakkal, még nem is beszéltem....
-
-
hú, most szembesültem azzal, hogy egy számot 50 mp alatt töltök le...
egész nosztalgikus érzések fogtak el, visszaemlékezvén azokra a 4-5 évvel ezelőtti napster-es estékre, amikor is egész esti program volt egy áhított szám megszerzése, 1-2-3 KB/s a modemmel, plusz az imádkozás a Matáv Istenéhez, hogy meg ne szakadjon a vonal...
hiába, azért változnak az idők...
[Szerkesztve] -
-
válasz
üzenetére
csavarj rá törülközőt, az valamennyire egyenesen tartja.
nekem egyszer csípődött be, nagyon szar volt. ráadásul a köcsög ortopéd szakorvos nem akart érzéstelenítőt adni, mondván, hgoy nincs tb-kártyám.
aszondta, csavarjak rá törülközőt...
hazafelé a jó ki orosz trolin majd meghaltam (az 1 méteres amlitúdójú ugrálás különösen jót tesz a becsípődött nyaknak, ugye)
aztán hazaértem, csavartam rá törülközőt, és két napig néztem otthon a plafont. -
na ez az igazán durva :
Oroszországban kádtisztítót (!) isznak a szegények.
Bővebben: link
jó, hogy nem mndjárt higítót.... hihetetlen.
[Szerkesztve] -
bezzeg a közgáz!

úgy 1999- körül vett az egyetem egy nyomdagépet, , ami sok száz millió Ft-ba került, és utólag számolták ki a nagy okosok, hogy ez a beruházás csak akkor érte volna meg, ha kis hazánk összes egyetemének összes jegyzetét ott nyomtatták volna...
a helyzet eredménye az lett, hogy az egyetem csődhelyzetbe kerültt (ez egy közgazdasági egyetem esetében különösen ciki), a rektor lemondott, majd az addigi gazdasági miniszter lett a rektor, aki szépen kirúgott pár tanszéket, felemelte az UV-csekkek árát, meg bevezetett még egy-két extradíjat, és azóta is fizetjük a nyomdagépet...
de ettől függetlenül sokmindent fénymásoltunk...
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- VR topik
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mondjuk egy idő után (néhány éves időtartam) elmehetnének mind nyugdíjba, és lehetnének megint hétköznapi emberek,

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)