Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Ha jönnek majd a galambok, akkor lesz egy pár dúc
LOOOL!!!!! -
erdeya
senior tag
-
törölt tag
Újra próbálom...
(panther, ha megint törlöd a hsz-eimet befújlak a moderátoroknál
) -
erdeya
senior tag
nem nevettem

Bocs hogy boci hiányt okozok nektek, de annyi a melóm, hogy reggel óta csak most értem vissza a helyemre. Múúúúszáj volt dolgozni.
Olasz beszállítókkal cseverésztem. Hinnye de nehéz emberek...
Azzal kezdte az egyik arc, hogy ha azt akarjuk, hogy mind a 12 reklamációnkat elfogadja, akkor azonnal feláll és hazamegy. Közben kiabát és csapkodta az asztalt.
Végül lehűtöttük
Megdönthetetlen bizonyítékokkal hozakodott elő a kolléga.
Lógó orral Milánóig... (akár egy jó film címe is lehetne
) -
törölt tag
-
törölt tag
upsz, megint törlődött a topiclista. itt valami nem kóser...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Testing... ---> nem sikerült. Na mindegy, ez van.
MUŁĐER (#2277): Nyomom a hackelést
VladimirR (#2278): LOL
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Joe_Black7
üzenetére
Minek kikapcsolni a fülhallgatót? Húzd ki. (Hosszabbító kábel tényleg ajánlott a kényelem miatt -- csak hogy mégse a gép mögött kelljen matatni.)
-
Szalma
őstag
válasz
White Tiger
üzenetére
(Alcohol 120%)
Szeretettel:
Szalma -
Szőrös
veterán
khm Bővebben: link no de mostmár télleg befejezem

-
White Tiger
tag
Nem igazán tom, hol tegyem fel a kérdést így sebtiben most, hát gondoltam itt csak tud vki segíteni

Image-ben kaptam egy két cd-s játékot, az egyik cd kép .mdf, a másik .bin
Az .mdf mellett van egy .mds, a .bin mellett pedig egy .cue. Ki akarom írni cd-re a dolgot. Az a kérdésem, h ki kell-e írni ezeket az .mds és .cue fájlokat is, v ez csak a bemountuláshoz kell? -
törölt tag
Ezennel értesítek mindenkit, hogy törlődött a topic-listám, így nem tudom hogy milyen témákban voltam benne. Pár emberrel így nem tudom befejezni a megkezdett párbeszédünket, sry.
/off
2226 LOL
/on
Szerk: most nézem, hogy offoltam a saját, egyébként is off hozzászólásomban, mindezt az offtopicon belül. Jaj.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
persze... ezt azé nem írtam le me gondoltam triviális, h átállítom 5.1-ről fülesre (ill. nálad 5.1-ről 2.0-ra)
kikapcsolható füles... hát passz
némely hangkarihoz lehet kapni asztalra rakható hosszabítót (ahol lehet dugdosni kábeleket egyik helyről a másikra...) de talán egyszerűbb ha meghosszabítod a hangkártyából a kimenetet rögzíted az asztalon (célspecifikus szigetelőszalag) majd utána osztod el (ha jól értem a hangfal 2.0, mert akkor nem kell a többit (center/sub ill surround) is meghosszabítani...
sufnituning rulz
szerk.: még írni se tudok
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
(Fejhallgató erősítők 99%-a tovább köthető erősítőre. Így nem szólnak be egymásnak és a füles is optimális táplálást kap.)
Szeretettel:
Szalma -
Wolverine
félisten
válasz
Old Death
üzenetére
Nálam is hasonló megosztás van, azzal a különbséggel, hogy a füles 5.1-es és a hangszóró szimpla...
Még annyit kell állítanom, hogy a hangszóró (a sima két csatorna) esetén visszategyem a hangszóróbeállításokat sztereóra, mert nem szereti a Win, ha nem úgy van a hangszórónál...
mod: kikapcsolható füles? Esetleg némelyik 5.1-es cucc... Talán Ozaki, Trust...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Nyahh, OTDK is lezajlott... Már csak le kell diplomáznom

-
Old Death
senior tag
válasz
Joe_Black7
üzenetére
hát én azt használom, de nekem az egyik fele a hangrsz-be megy a másik meg visszaházba előlapra, majd a füles... én nem vettem észre minőségromlást

ha a hangfalakon akarom hallgatni akkor kihúzom a fülest, ha a füles kell kikapcsolom a hangfalat. -
Old Death
senior tag
válasz
Joe_Black7
üzenetére
jack elosztó? ha a hangfal kell bekapcsolod, ha nem akkor ki
bár ez hülye ötlet ha szoftveresen akarod megoldani 
-
Joe_Black7
tag
Bocs az offért, dehát ez az offtopic, és itt sokan vannak: szóval hogyan lehet egy Sb Live 5.1 hangkarinál egy 5.1-es hangszóró mellé még fülhallgatót is tenni?
Van egy szabad line-in és microphone csatlakozóm. Ezekből lehet valahogy szoftveresen line out-ot csinálni? -
válasz
TrollBalint
üzenetére
aláírásodból látom, hogy nagy Boncz Géza-rajongó vagy...

''Moszkvában Sztállingózik a hó'' jeligére a szerkesztőségbe...
-
Loretto
veterán
válasz
csirkeállat
üzenetére
Csekkoltam ne izgulj. Csak nem tudok mit írni még. Majd elhatározom magam.
Na most majd zudítanak neked sok mailt a srácok
Csirkeállat az exbnőm . -
csirkeállat
csendes tag
sziasztok. csak szólok hogy Lorettonak mailja ment már miko...
-
Old Death
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
el is szégyelte magát, már egy ideje nem jelentkezik.. gyűjti az erőt

-
Loretto
veterán
Megtaláltam korábbi legjobb haverjaim zenekarát neten. Wazz de fura. Morpheus a zenekar neve.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Nem találtam múúúúlatságosnak a tegnapi múúúzást...

Célzás akart lenni?
Tegnap vettem egy ceruza faragót és tű hegyesre farigcsáltam a szarvaimat.
Szóval lehet kötekedni
Mit nekem egy szörny, kroki, vagy szalmaláng... -
Loretto
veterán
Valaki nem tudja mennyi lesz a Dream Theater koncertre a jegy ami asszem jun.14-én lesz a ''Petőfi open air'-en.

-
Old Death
senior tag
teccik érteni én poénnak írtam így a legrövidebb az sms-ben

de a deviáns szót már 3-an meghatározták
devianciát szokták betegségként is felhozni, sokszor a drogokkal kapcsolatban, de itt egy cikk: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
normáktól eltérő. De a felettem levő még jobb.

-
Drizzt
nagyúr
A deviáns jelentését hogy magyaráznátok el valakinek egy sms-ben?
-
_Volkovy_
nagyúr
Igen,mindenbe bele lehet magyarázni mindent..Végülis mindegy.
Nagyjából igazad van,ennyit láttál belőlem,jogos.
De hidd el,ez csak egy álcám a sok közül(és nem,ez nem egyenlő azzal,hogy mindenkinek azt mondom,amit hallani akar)..
Mivel nekem a fórumozás szórakozás,nem kezdem el kifejteni a gondolataimat negyed órán keresztül,mert (kövezzetek meg,de) felesleges.Egyszerű(néha túl egyszerű-''bunkó''-nak ható),laza,görcsölésmentes stílus,sztem neten ez a legkönnyebben követhető.
Persze ha erre igény van,holnaptól monológokat olvashattok tőlem.. -
tildy
nagyúr
-
faster
nagyúr
Tudom milyen, amikor a következő melóhelyen kevesebbet adnak, mint előtte, nem jó, de egy idő után hozzászoktam én is. Egyébként ha nagyon nem jösz ki a pénzből, arra azért jó, hogy a rezsit ne a tartalék felélésével törleszd. És ha találsz egy jobb helyet, akkor ez is megoldódik. Sok sikert!

-
tildy
nagyúr
Faster : jaja. 2 muszak. Raadasul nem is tudok annyit elrakni , mint a volt munkahelyemen.
Egyelore jonak nez ki, de majd elvalik hogy erzem magam.
Elegge szamitanak ram, csak tenyleg kicsit bizgeralja az orrom, hogy fel eve 1.5 szer ennyit kerestem. Dehat jobb kussolni, meg a vegen...Bajom esik...
(Csak tudod fel eve 240Et felre tudtam rakni 3 honap alatt, most nem tudom mennyit, de ennzit tuti nem tudok....)
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Ezexerint 2 műszak? Én is voltam hasonló időbeosztásban, reggel 6-ra kellett menni.
Egyébként ha korán végzel, annak is megvan az előnye, tudsz menni állásinterjúkra.
De komolyan, sokkal nyugodtabban tudsz úgy állást keresni, ha nem máról holnapra kell kijönni tartalék pénzből.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
JAjajajjj

Reggel 6.30ra kell bemennem dolgozni.Es ez most mar mindig igy lesz ket hetenkent 1 hetig.
Mondjuk jovoheten meg du 3ra, na az mar faja...De ez a reggel 6.30, ezen a heten?
Na mindegy, kell a cash, na meg a megbecsules is... -
TéKrys
senior tag
Pontos idő: Bővebben: link

-
SuBeR53_
tag
csa mindenkinek

-
ALI_G
veterán
Byte erdõben jártam
paritásbitet láttam
el akart ORozni
szabad-e XORozni? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
igen => Bővebben: link
p.s.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Csak nekem új, hogy ha most a főoldalon középen az ASUS logora kattintok, új oldal jön be, ami összefogja az ASUS-szal kapcsolatos cikkeket?
Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
LOOOL!!!!!

(Alvin_ti4200)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na majd mindjárt jól átszerkesztem a hozzászólásod meg bannollak is itt a törvénytelenségre való felbujtásért

Az .mdf mellett van egy .mds, a .bin mellett pedig egy .cue. Ki akarom írni cd-re a dolgot. Az a kérdésem, h ki kell-e írni ezeket az .mds és .cue fájlokat is, v ez csak a bemountuláshoz kell?
némely hangkarihoz lehet kapni asztalra rakható hosszabítót (ahol lehet dugdosni kábeleket egyik helyről a másikra...) de talán egyszerűbb ha meghosszabítod a hangkártyából a kimenetet rögzíted az asztalon (célspecifikus szigetelőszalag) majd utána osztod el (ha jól értem a hangfal 2.0, mert akkor nem kell a többit (center/sub ill surround) is meghosszabítani...

![[kép] [kép]](http://pantherz.uw.hu/ph/lali.jpg)