Hirdetés
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Dreamcaster
senior tag
Volt egy cikk, amiben NFSU -s képeket (egyet) mutattak nVidia illetve ATI kártya alatt. Help merre találom! (Google a barátom de avval sem találom.)

[Szerkesztve] -
_az
senior tag
picit ittas vok...

-
V.ki
aktív tag
Tud-e valaki _freeware_ videoszerkesztő progit,amivel tudok AVI-t,meg MPG-t szerkeszteni

-
_Volkovy_
nagyúr
ma tudtam meg,hogy sikerült a középfokú angol nyelvvizsgám!

pofátlanul nem kell angolból érettségiznem(default emelt szintű ötöst megkapom 100%-on),plusz 7 pluszpont,plusz év végén ötös angol nyelvből,plusz nem kell bemennem a heti 5 angolórára amiből 4 az első kettő órában van egymás után,plusz megnézhetem a kibaszott angoltanáram arcát amikor odanyomom a pofájába a nyelvvizsgapapírt
isten ez a mai nap. -
Bazsesz
őstag
Megjött a switch

Nagyon karaj, nagyon tettszik, 15,5k-t pengettem ki érte, de nagyon megérte
Érdeklődni szeretném, hogy a switch-eknek van belső mac-adressük? Tehát ha rákötöm egy sima kábellel a kábelmodemme, meg tudom osztani a két rácsatlakoztatott gép között?
Üdv: balu -
Mad Maci
tag
Szépen lassan gyógyulok meg, de azért még rosszul vagyok.
Mit lehet tenni az állandó tüsszentés ellen? -
Mad Maci
tag
Moonman!
Te a microsoftnál dolgozol? Nagyon nyomod az xp kérdésekra a válaszokat. -
Bash
őstag
Hajnali 2 óra 11 perc van. 15 perce jöttem haza munkából, tegnap éjszaka 5 perccel korábban. Dolgozom pénteken és szombaton is, vasárnaptól pedig heti 7 napot fogok dolgozni egy jópár hétig, előreláthatólag napi 10+ órákat.
Azt hiszem hosszú hónapnak nézek elébe. 
-
na, már több, mint 26 órája vagyok ébren. lassan ideje elmenni aludni...

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/schlafen/sleeping-smiley-009.gif)
mert már a hamu is mamu...
-
Esmein
nagyúr
Én ha egy nap 20 gépet raknék össze (de nem fogok, nincs ilyen szerencsém) akkor is igényesen dolgoznék, mintha a saját gépem lenne. Meg ha a vevő azt mondja pata akkor pata. Nem tudom, hogyan lehet számtekboltba bekerülni, minimum a főnök fiának kell lenni vagy valami, halandók oda be sem kerülnek.
-
anaqer
veterán
válasz
Sick Boy
üzenetére
RE: kábelezés - azért azt is vedd számításba, hogy Neked otthon annyi időd van jobbra-balra kötözgetni a dolgot amennyit nem sajnálsz rááldozni, ők meg gondolom nem egy gépet raktak össze ma sem... meg aztán kíváncsi lennék, hogy a huszadik gépnél (persze mind más elrendezésű alaplappal, más helyeken lévő meghajtókkal) mennyire állnál neki az ideális elrendezést kisakkozni.
Ilyen szempontból egy IBM-szintű gépnek behozhatatlan előnye van, ott egyszer kitalálják hogy mi hogy lenne a legjobb, aztán mehet le a cucc a szalagról direkt az adott szériához illő hosszúságú kábelekkel, kötözési pontokkal, stb. -
Sick Boy
őstag
A héten leadtam egy rendelést egy számítógépre egy cégnél.
Mivel 3 K-val olcsóbb volt, IDE-s vinyót kértem bele (cégnek lesz a motyó, mondom legyünk költséghatékonyak, amennyire csak lehet...)
A lefaxolt rendelésbe megszokásból beleírtam: Samsung 80 GByte PATA
Felhív a csákó, hogy akkor egyeztessünk, mondom jó, erre mondja, hogy akkor rakna bele még egy HDD-hűtőt (Samsung vinyóra hűtő...
) a SATA-s vinyóra, mert, hogy biztos elírtam, vagy mi a faxban és az a PATA biztosan SATA-t akar jelölni... (ergo lehülyézett valamilyen szinten) mondom nem, PATA = Parallel ATA, nem értette, mondja, hogy az IDE
Na erre mondtam, barátom, akkor rakjál bele SATA-s vinyót, azon ne múljék... de nehogy már jobban értsek hozzá, mint aki ilyen helyen dolgozik, meg ezzel foglalkozik...
jó-jó egy ilyen hülyeség, fasság dolog, amivel bárki tudna májerkodni, meg minden (hogy ismer két mozaikszót HA-HA-HA), de akkor is zavar... ennyit a hozzáértésről...
Elmentem a gépért, a pluszban megbeszélt flopimeghajtó (mert, hogy mivel PATA vinyót kértem bele, tök fölösleges volt, de mivel útközben SATA-ra változott + ABIT NF7-S, toltam hozzá egy flopit) nem volt beszerelve, mondom majd beszerelem én.
Kinyitjuk a gépházat, hatalmas kábelrengeteg, össze-vissza minden, hát én ilyen munkát biztosan nem adnék ki a kezemből, szarul megcsinálva... mondom faxa, szedhetem szét és rakhatom össze újra, magha jó...
most ezt nem rosszindulatból írtam le csak zavart, hogy hülyének néztek a PATA-SATA miatt...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Wolverine
félisten
Hja, két hűtő van, mindkettő kb. 90 literes, de simán telepakoljuk, amikor hétvégén visszajövünk otthonról... Hétvégre ürül ki - a gáz a mélyhűtővel van, mert onnan nem nagyon fogy el a cucc, én viszont abba pakolnék főleg... Pl. húsféléket, mert abból nem éri meg keveset venni...
-
-
Wolverine
félisten
Én nem tudom összehasonlítani, én nem szoktam programozni

mod: Panther, valamelyik OFFTOPIC-ba beírtál egyszer egy nagyon durva, irodai rendszerről szóló szöveget (avagy F.A.S.Z.O.M. és S.E.G.G.E.M. és felhsználásuk), de nem találom sehol... El tudnád mailezni, ha még megvan valahol? Thx...
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
Még soha nem írtam az OFF topicba, mostmár igen

-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
olyan papirt adj neki, aminek mindket oldalara ra van irva, hogy ''fordits!'' (elnezest)
Esmein: ha itt vagy es olvasod, visszaelnek a nagylelkusegeddel - surgosen szuksegem lenne egy nf7-es cd-re - ez az utolso remenyem, mert a floppy-s dolog nem jott ossze, hozza sem nyult - viszont cd-t nagyon olvasgatja
megoldhato lenne a dolog?
tildy: az nekem pont jo, hogyha azt eszem, amit elem raknak, mert (lehet, hogy kifelejtettem, pedig emliteni akartam) nem vagyok egy kimondott konyhatunder
koliban meg meg nem laktam, de hogy oszinte legyek, nem is vagyok ra kivancsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Lenne egy kérdésem, bár csak elméleti síkon..
Ha azt mondom bnőmnek, itt egy lap, amin rajta van, hogy mit nem csinálhatsz és a lap üres, akkor:
-bármit csinálhat, mert a lapon nem voltak tiltások
-semmit nem csinálhat, mert a lapon sem volt semmi...
Ne keressetek megoldást (nincs), csak a véleményetekre lennék kíváncsi... -
anaqer
veterán
válasz
cannabis
üzenetére
Másik fórum, ez látod egy egészen nagyszerű ötlet.
Állj neki pl. a HWSW-n hasonló kitartással feszegetni a témát, és meglátjuk hogy páros lábbal kipenderítenek-e onnan is, vagy éppen tárt karokkal fogadnak. Első variáció esetén is jó, mert legalább leszűrheted a tanulságot (tudom, naív vagyok), de a második esetén is, mert megtalálod a közönségedet. Nagy ez az internet, mindennek megvan benne a maga helye. Ez nem az, de azért ne keseredj el. -
cannabis
csendes tag
Kedves anaqer!
Ha külön topicot nem nyithatok neki,és még ide sem /off topic/
írhatom le akkor hova írjam?
Talán másik fórumba?
Mert nem illik bele a ph! arculatába?
Elég érdekes témájú topicokat olvastam itt,aminek az égvilágon semmi köze sincs
a számítástechnikához.
Ha azok beleillettek akkor ez miért nem?
Az alapelveket tudtommal nem sérti!
Vagy bele kéne foglalni,hogy tilos kiejteni a drog szót a ph! fórumán,és akkor ok.
Nem népszerüsíteni akartam a dolgot,nem buzdítottam rá senkit,
semmi illegálisat nem irtam.
Várom a válaszodat!
Köszönettel cannabis. -
Hani
aktív tag
Helló mindenkinek!
Tudna valaki segíteni kicsit bankügyben?
Az ERSTE bank BP., Egri József úti fiókjának IBAN - számát szeretném megtudni. Ugye a SWIFT megvan (GIBA HU HB), de IBAN-ra láttam több verziót is (HU 20 +számlaszám, HU 35 +számlaszám, HU 41+számlaszám, ... )
Fontos lenne, de felhívni nem tudom a bankot, mert Németországban kockulok éppen. -
törölt tag
Nem hiszem el, adva volt, egy nagyon jó játék, EA Championship manager 2002-3, nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem nagyon tetszett, szerintem eggyik játékkal sem játszottam annyit mint azzal a kettővel, gyönyörű átlátható, nekem tökéletesen elég funkcióval, szuper volt.

Erre kiadják tavaly is meg idén is, ez még rosszabb ezt a Total club manager nevű förmedvényt, ez nem játék ez egy nagy káosz az egész, egyszerűen átláthatlan, még kilépni sem nagyon tudtam, hogy kalap szar az egész, miért nem tudnak már 2éve egy normális focimanager játékot csinálni
( -
zsoltee10
addikt
lol

Bővebben: link -
Wolverine
félisten
Röviden: jelenleg sehogy.
Otthon vs. albérlet: én már csak havonta egyszer járok haza, és néha az is soknak tűnik... Valahogy idegesítő az, hogy már megváltoztál, de ezt otthon nehezen akarják felfogni...
Jópár albiban laktam már, exem szüleinél is éltem 2 évet, de jelenleg úgy gondolom, hogy ebből a mostani félszobából már csak saját tulajdonú lakásba/házba fogok költözni (hacsak ki nem leszek rakva, de ez már más kérdés). Legalábbis remélem... -
VladimirR
nagyúr
igen, ebben egyetertunk, de azert abba gondolj bele, hogy az a huszas mennyivel jobb, mint alberlet+rezsi+kaja+miegymas -- s mint irtam, ez csak egy szempont a sok kozul -- jo, nalad mas a helyzet, ha jol sejtem, mert paroddal ketten bereltek egy lakast (vagy tevedek?) ez azert megis mas, mintha lenne egy szobad, azon kivul pedig csak a kozos hasznalatu helysegek -- a hutoben ha van 10deka felvagott, egy margarin, meg egy liter tej, mar ugyeskedni kell, hogy elfejen a sajat reszemen -- s a panel konyhaja egyszeruen olyan hatlmas, hogy ha veletlen ketten egyszerre akarnank kajat kesziteni, akkor igen komoly szervezesi tehetseg kell ahoz, hogy sikeruljon (igy inkabb egyikunk halasztja a dolgot, amig a masik vegez)
-
nagash
senior tag
Ha lehet én is hozzászólnék a témához:
Tényleg gáz ha vissza kell költözni. Én csak néha járok haza de nem bírom elviselni, hogy az öcsém teljesen elcseszte a szobát. Ráadásul rászokott a bagóra így még aludni se tudok a régi szobámban. Nem tudnám újra megszokni. -
cocki
tag
én meg bejárok
-
-
-
engusz
veterán
-
cocki
tag
-
engusz
veterán
Szeretném a segítségeteket kérni! Keresek egy olyan szobáról - lehetőség szerint minél nagyobb felbontású - képet, ami teljesen hangszigetelt. Nem tudom pontosan, hogy hogyan hívják ezeket. Általában van benne egy-két mikrofon is. Legjobb tudomásom szerint hangerőt (zajt?) szoktak ezekben mérni.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
na, ugy nez ki van remeny, ma delutan elvalik, hogy mi is lesz
plz, aki ert valamicsket a dologhoz, az nezzen be ide legyen szives => Bővebben: link es kommentalja a #32-es hozzaszolast (lehetoleg ne ugy, hogy ''loool, lama''
)
koszonom
mas:
otthonrolelkoltozos temahoz:
szep dolog a fuggetlenseg, de azert el tudnek kepzelni jobbat attol is, hogy van egy szobam, oszt' kesz, a lakas tobbi reszeert meg negyen kuzdunk meg
arrol nem is beszelve, hogy nem vagyok egy konyhatunder, igy aztan hianyzik neha az otthon megszokott valtozatos, jo kaja
no meg azt se feledjuk, hogy anyagilag is eleg megterhelo a dolog -
Pópa
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
ööö. izéé... mijaza ''rend''..

-
Slayer Valor
őstag
Nálunk sincs nagy rend, szinte az egész ház, ruha, ruha hátám kosarakban
bát most egybepakoltuk őket, megpróbáljuk mindfent elrakni a szekrényekbe. Csak az a baj, hogy lassam még a szekrényekbe se fog bérni semmi

-
Apophis
őstag
Hozzám képest...
Habár most szép rend van, a kis tujám sem döglődik.
De mögöttem a ruhakupac hónapok óta csak növekszik. Valahonnan mindíg kerül elő sosem hordott cucc, elrakni meg már nem olyan jó dolog.
*hozzáteszem, ennek egyedüli oka, hogy költöztünk, és az összes használhatatlan lom, amit anno az íróasztalon tartottam, hogy ''biztos kelleni fog'', lent van a pincében. Kb. a 2/3-át mindenestül ki lehetne vágni a kukába, de én szeretek halmozni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért jövő héten rákérdezek.
)

Mit lehet tenni az állandó tüsszentés ellen?

![[kép] [kép]](http://images.csajozas.hu/forum/smiles/duhos.gif)

(