Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Old Death
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
hmm most nézem a levelet, meg az árlistát.. itt nem az a gond, h spam v nem spam ez egyértelmű... de sztem az lett volna a helyes megoldás, ha előtte küldenek egy hasonló levelet amolyan érdeklődőset, van-e igényre de így
no mindegy van másik ezer dolog amivel lehet foglalkozni és kell és én most nem azt teszem... tehát sürgősen változtatok is...
köszönöm ennyit akartam mondani.. magamtól is leülök
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
addig orulj -- ugyis mind a penzed akarja
-
Bash
őstag
Srácok!
Ti is kaptatok levelet a nagy.b@aplast.hu e-mail címről? Plexi lemezt hirdet a srác, azt írta, hogy a PH!-n találta az elérhetőségemet. A probléma ott van, hogy én baromira nem emlékszem, hogy kértem volna tőle ilyen vagy hasonló információt. Abszolút nem áll szándékomban szétvágni a notimat vagy a monitoromat és plexi lemezzel moddolni, de még ha így is lenne nagyon nem valószínű, hogy Magyarországon szeretném megvásárolni. Ha ismeri valaki, akkor legyetek szívesek leállítani, nem kérek a spam-ből. -
Esmein
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
És nulláról nem lehet kezdeni de amúgy király a játék

-
Slayer Valor
őstag
csak reklámozom, minél több magyar jöjjön
: Bővebben: link
lagolás királya
-
Esmein
nagyúr
Csináltak 9800pro nyákot is 128 bitest, és utána kezdtek bejönni a 128 bites 9800se-k én úgy tudom. Pl nekem 256 bitesem volt, 9800pro órajeleken gyárilag csak nem mentek a pipe-k.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Gondolod, hogy ennyire törődtek az se-vel is ? Ezek végülis simán defektes 9800pro magok, csak nem megy bennük 4 pipa. Sztem költségkimélésből ezeket is eladják tiltott pipákkal. Én nyilván olyan nyákra gyártanám ami jön ki a futószalagról, nem még újraterveztetném, meg újra legyárttatnám azokat a nyákokat.
-
Mad Maci
tag
Vajon mikor nyílik már az új a baj ott van, stb hasonló stílusú topic?
-
faster
nagyúr
Nem tudom, neki volt 9800SE-je, nekem nem volt, most egy 9800Pro-m van. Azt tudom, hogy az övén 3,3-as ramok voltak.
Egyébként pl. ez:
Bővebben: link
nagyon másnak tűnik, mint a Pro. Még a tápcsatlakozó is más.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Azért ha megnyekken az ember nyaka, akkor durván 2-3 napig nem tudja mozgati, szörnyű érzés

-
Slayer Valor
őstag
Én egyszer a kezemet aludtam el, és 1 óráig nem éreztem, nem is tudtam mozdítani
jóformán: lebénult
Volt amikor úgy keltem, hogy a fejem lógott az ágyról... ez elég régen volt, még mikor emeletes ágyunk volt... ...és miután felkeltem, vagy 10 percig nem bírtam mozdítani a fejemet se jobbra, se balra
de még fölfele se

-
Esmein
nagyúr
Hát, ez a tag nem fogja sokáig húzni :/
-
válasz
üzenetére
csavarj rá törülközőt, az valamennyire egyenesen tartja.
nekem egyszer csípődött be, nagyon szar volt. ráadásul a köcsög ortopéd szakorvos nem akart érzéstelenítőt adni, mondván, hgoy nincs tb-kártyám.
aszondta, csavarjak rá törülközőt...
hazafelé a jó ki orosz trolin majd meghaltam (az 1 méteres amlitúdójú ugrálás különösen jót tesz a becsípődött nyaknak, ugye)
aztán hazaértem, csavartam rá törülközőt, és két napig néztem otthon a plafont. -
Esmein
nagyúr
válasz
üzenetére
Ilyenkor nyögni kell 2 napot és megszokni hogy arra nem fordítod.
Egyszer elaludtam a nyakam, felkeltem balrabillentettem és akkorát reccsent h még én is megijedtem. Aztán nem tudtam jobbrabillenteni, totál lebénult, reggelre elértem h egyenesben tudtam tartani 10 fokot balra és 0-t jobbra tudtam forítani. Várni kell, vagy menj el a dokihoz ha komolyabb volna. -
törölt tag
áááá bekattant a nyakam, nem tudom jobbra fordítani a fejemet.
Mit kell ilyenkor csinálni? mert fáj mint állat. nem elaludtam csak eggyik piilanatról a msáikra bekattant. -
DaSilva
senior tag
látott már valaki olyat, hogy softmoddtól egyszercsak hardveresen behal a vga?
bekapcsoltam a +4 pipe-ot egy 9800se-n, és kb másfél év elteltével nyekk, és most be se kapcsol a gép. ja és aiw, úgyhogy nem vagyok ideges ám. -
Pópa
senior tag
Üdvözletem mindekinek. Nem esik a hó
(békés megye) -
V.ki
aktív tag
válasz
duracell89
üzenetére
OFF TOPIC 17-et.

-
na ez az igazán durva :
Oroszországban kádtisztítót (!) isznak a szegények.
jó, hogy nem mndjárt higítót.... hihetetlen.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Noha új Off.
Bakker akkora szél+hóesés combo van hogy.... -
tildy
nagyúr
HA jól tudom SCHnak van egy munka levlistje, sajnos csak BME-sek íratkozhatnak fel rá.(páromnak votl bme-s (sch-s) címe, de sajna nem tud belépni valami miatt...)
Ha valaki emgtenné, hogy forwaldolja az oda érkező ajánlatokat nekem, azt megköszönném. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó, gondolom próbálkoztál valamit, de szvsz egy moderátor igazán kiszedhetné ha nincs ellenvetésed.
-
VladimirR
nagyúr
tudom, de ez van -- ha nem itt irod majd le, hogy a tobbsege ezeknek a topicoknak folosleges, hanem a topicnyitonak emlited meg, majd megkapod te is ezeket
Esmein: nem tudom, IE-t hasznalok -- a side panel-t Bash csinalta, Tole kerdezd (bar neki operaja van, de gondolom hasonloan kell side panel-t beletenni) -
Finwe
őstag
-
VladimirR
nagyúr
mint pl?
a keresoro egyebkent tudni kell, hogy csak akkor ad eredmenyt, ha szoeleji egyezes van, tehat a 9800 szora keresve megtalalod a ''radeon 9800'' topicot, mig a radeon9800''-at nem
egyebkent meg ide is beszurom => Bővebben: link tud a forumon katergorian belul is keresni (onfenyezes rulzz)
jah, es => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-de bazdmeg, nem olvasok vegig 6020324 hozzaszolast
-meg a kereso is szar
-es abban talalj mar meg akarmit is
-de ott szarnak ram, csak jopofiznak egymasnak
-van belole mar 3, mindben 64895120 hozzaszolas
-456300320 hozzaszolas???????? az sok!!!! azt en nem eszem meg!!!!!
(es meg sok hasonloval talalkozhatsz, ha a fenti velemenyed leirod valamelyik kis a64-es, vagy barmely mas hasonlo kategoriaju topic-ban)
p.s.: ha gondolod leirom, hogy melyik valasz mit jelent![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Finwe
őstag
Húú, most néztem át az a64 témákat keresővel és tényleg sok a felesleges topic. Szinte mindet meg lehetne kérdezni az A64-esek klubjában. (ugyan a válasz csúszhat, én is jártam így de lehet várni és up-olni is, no nem 5percenként!)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért van itt ez a négy értelmetlen hsz?

-
Winner_hun
félisten
ja, asszem még 1 hónap, vagy mittudom én, nem offolok off topicba egy ideig

-
Hozzászólok, hogy bekerüljön jobbra.

Majd lesz még1, mert 2 böngészőt használok :] -
Winner_hun
félisten
Van itt ilyen, hogy aktív témák. Az tartozik közéjük, amihez mongyuk max. 1 órája hozzányögtek valamit?

-
Sick Boy
őstag
a Michelfeit egy barkácsáruház-lánc volt anno...
csak úgy szembe jutott LOL
a melóhelyen találtam egy ezeréves Michelfeit-es matricát...
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Tithian
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Pl:
Google-huszár társaimnak úgyis egy percbe telne meglelni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen routert?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Lassan már a megfázásból is kigyógyulok egyébként.)
no mindegy van másik ezer dolog amivel lehet foglalkozni és kell és én most nem azt teszem... tehát sürgősen változtatok is...
jol elküldtem a p****ba 
Influenzát?