Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
akkor nezd meg ezt (az ace, vagy workstation valtozatot) => Bővebben: link, ez is ingyen hasznalhato 30 napig
szerl.: sajnos ez sem megy fel w98-ra
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
például innen:
Bővebben: link
de ez csak egy 45 napos próbaverzió -
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
angol...
A beafsteak miatt
Na csá! -
I_Am
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Csakis német lehet, Milka tehénnek csak németül beszélő tehenet vesznek fel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
erdeya
senior tag
Nos ezúton elköszönök, mert perceken belül indulok nyelvvizsgázni és nem akarok köszönés nélkül távozni. Ha már egyszer ilyen jól elvoltunk ma délelőtt.
Volt itt ugye minden, zizi, bambi, körhinta, és nem utolsó sorban láng feat. kroki vs. boci
Lehet szurkúni! -
Loretto
veterán
Még egy órát.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
ez egy kotelezo darab, azoknak akik szeretik a regi kung-fu filmeket es azoknak is, akik azt sem tudjak, mik azok
a film egyebkent a ''kek szoba'' technologiaval keszult, es ha jol tudom, akkor a ''tigris es daru'' c. filmbe tettek be nehany bonusz szereplot
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Wazz, beteg vagy tuti

-
Dilikutya
félisten
Ez a Kungpow nagyon beteg

-
VladimirR
nagyúr
bar nekem nem jol jon be az oldal, mert nincs fent qt, de => Bővebben: link
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Csssss. Nem veszem le a zöld ''öltönyt''.
-
erdeya
senior tag
hasonló okoból nem látod te sem a csorda többi tagját, de engedd meg, hogy bemutassam a legjobb barátomat: Bővebben: link
szerk: rákerestem erre a kung pow-ra, sajna nem láttam. Amúgy kötelező?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
16 bites ie5-hoz itt egy leiras X-COM-tol (igaz ez virtualpc-n volt) => Bővebben: link
es itt van maga a bongeszo (5.01) => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
Windows 3.1-re milyen bögészőprogramot ajánlotok?
-
Loretto
veterán
Eh ezt a napot megette a penész már
Így elég gáz melozni, csak röhögök. 
-
erdeya
senior tag
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/horrormovie.gif)
Pedig ráadásul szomjas is vagyok...
Na jó! Legyek már férfi! A bocim szellent egy nagyot és a belobbanó metán megsüti a krokit csipsznek (kroki csipsz
)
szerk: De szörnyszőrt is jól pirítja majd!!!!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Inkább csendben maradok, mint egy germán félisten...

Rágós lennék én, mint a cipőtalp. Vannak itt egészséesebb fórumozók! Répák, tündék
, bárányok, hadd ne soroljam
Ja és LOOOOL!!! Még szerencse hogy éppen kiment a kolleganő, mert szakadtam a röhögéstől...
Vagy nem viccnek szántad? Ugye viccnek... ugye?
[Szerkesztve] -
yksz
aktív tag
Megmondaná nekem valaki, hogy a PROHARDVER! iNTERAKTíV feliratban miért van két kis i betu?
Már gondoltam olyasmira, hogy Parci a caps lockot bekapcsolva felejtette és így írta, de a 2. í betut ez sem magyarázza meg
-
Dominator
aktív tag
Tag lettem, lyalydelyó

-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Én mennék , simán.
Ha olyan a kapcsolat, úgyis kibírja, ha meg nem, akkor jobb is, hogy....
Ha lenne rá pénzem , egy percet nem haboznék...
Engem kidejezetten küldött is a párom!
Na msot két dolog lehet:
1:
jót akar nekem, mert később ő is menne kifelé
2.: ki akar rakni.
Szvsz az egyes a helytálló. -
erdeya
senior tag
Kellemes napot mindenkinek...
Most jutottam el odáig reggel hat óta, hogy hozzászóljak kedvenc fórumomhoz.
És mivel most eléggé érdektelen vagyok, az OFF TOPIC-ra esett a választásom.
Mondjatok valami szívderítőt.
Amúgy köszi mindenkinek aki tegnap szurkolt (vagy nem szurkolt) mert egész jól (mondhatni kitünően) sikerült a pitmany szóbelim. Na de hátra van még a fekete leves. Ma 13:30-kor írásbeli...
-
anaqer
veterán
Ó bazz... de szeretem amikor a kedves főnökség minden jót kitalál csak hogy nehogy az ember két percig is unatkozzon. :\ Adjunk csak ki pluszmunkát, nem baj ha nincs a munkaköri leírásban... ha meg még eleve értelmetlen is, az direkt jó. Még pár ilyen hülyeség és lehet hogy lépek, aztán ott egye meg a fene az A64-et ahol van. Ehhh.

-
Bash
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nem furafura! Ő még RI/OS R3 előtt rakta be, és azóta sem változtatta meg semmilyen adatát, így lehetséges a dolog.
Egyébként nincs egyedül:
_Gudella: Bővebben: link
biker: Bővebben: link
Gri: Bővebben: link
Tompo: Bővebben: link -
Slayer Valor
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
furafura
Ő tudott berakni.... Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
en mennek, az erintett holgyeket valahogy megfuznem, legalabbis mindent megprobalnek (es ha nem sikerulne, akkor is mennek - bar ilyen alkalmi jellegu melo miatt nem biztos)
az edesanya talan meg konnyebb dio (bar kerdes, mennyire van benne az, hogy felt - asszem te irtad, hogy otthon laksz meg, s kollegista sem voltal -- jo, ez igy hulyen veszi ki magat, de gondolom tudod, hogy mire ertem)
a baratno az mar huzosabb lehet., mert kerdes, mennyire hajlando elviselni azt, hogy honap(ok)ig nem lat -
Ha lenne lehetőségetek, hogy kimenjetek külföldre dolgozni, akkor kimennétek?
foglalkoznátok azzal, hogy a barátnőtök, anyukátok nem szeretné, hogy menjetek?
Komoly az elméleti kérdés.
Ma kaptam egy ajánlatot, hogy menjek Algériába dolgozni. A Szaharába, egy olajkúthoz. Csak angolul kell tudnom - ezt mondták. 35 nap munka ott - aztán 35 nap pihenés és édes semmittevés itthon....
és mindez jó pénzért, dollárért, stb.
csak az említett nőneműek nagyon nem akarják, hogy menjek.
Mondjátok, mit tegyek?
nehéz az élet...
persze, lehet, hogy az egészből nem lesz semmi....
Amikor hívott a nő telefonon, eléggé földbe gyökerezett a lábam, váratlanul ért a dolog...
de hát kit nem ért volna váratlanul.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
VladimirR epp valami mast keresett neked, megpedig a legelso off topic legelso hozzaszolasat Den tollabolt....akarom mondani billentyuzetebol => Bővebben: link
meg az elejerol ezek a hozzaszolasok tetszenek nagyon => Bővebben: link es Bővebben: link
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
hát sztem, nem éppen. de ha valaki megemlíti hogy zsíroskenyeret ettem, akkor azt ide fogja irni. Bővebben: link amugy offtopic is hasonlo csak ph ról meg minden másról van szó csak ha valaki valamit megemlít akkor azt kivesézik.... huh de kacifántosan fogalmaztam!!!

-
yksz
aktív tag
Így hajnali fél 1-kor már nem akaródzik beleolvasni sem a totyikba, így megkérdezem, hogy ez kb. errol szól:
Ettem egy zsíroskenyeret.
? -
Esmein
nagyúr
aranyos. alakul. Parci.

-
VladimirR
nagyúr
ebben viszont az en keresom meg mindig jobb (hasznald az it.news-os keresot, mert amig csinalgatom, a ph-s meg nem 100-as) - a filtert allitsd ugy, hogy barmely szotoredek-re keressen
Bővebben: link
V.ki: a kepet nem tolem tanultad el, az tomcsi zsenialis otlete volt
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez nem így van pl. ma kerestem a házépítő topicra úgy, hogy az építő szót írtam be...Persze nem votl ott a topic:
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
lattatok mi tortent a keresovel? bele kell huznom, mert igy lassan ertelmet veszti a kibovitett keresom

thx Parci
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.omelete.com.br/imagens/cinema/artigos/matrix2/kung_pow.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.strokecenter.org/pat/ot/images/photos/extinguisher.jpg)

![[kép] [kép]](http://img181.exs.cx/img181/7678/9322b2zh.jpg)
Amúgy THX