Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Szvsz ez teljesen normális, mindenkivel előfordult már. Próbálj meg máshogy elaludni mint szoktál, pl ha oldaladon alszol akkor most háton aludj el, ja és alvás előtt pisi, ivás és úgy az ágyikóba. Régebben nekem is kiszáradt a szám, de most hogy iszok alvás előtt ez megszűnt.
-
yksz
aktív tag
Sokat gondolkodtam, hogy ezt hova is írjam, de a végén erre a topicra esett a választásom. Nos mit tegyek, ha reggel, vagy amikor éppen kelek nagyon gyakran úgy ébredek, hogy jajistenem hol a kezem, aztán puff fejbevágatm magam vele, mert anyyira elzsibbadt, hogy nem érzem. A másik probléma pedig az, hogy szintén reggelre úgy kiszárad a szám, hogy meg sem tudom mozdítani, mert olyan érzés, mintha szétszakadve, azaz nem kellemes.
-
Apika
addikt
Ne felejtsétek el: vasárnap hajnali kettőkor egy órával előbbre kell állítani az órákat!
-
Monya78
veterán
Előbb a szélvédőnek repült egy kicsi énekesmadár (barázdabillegető), megálltem megkerestem, a kezeim között halt meg... tök szar érzés

Mindjárt megyek és eltemetem...
-
Esmein
nagyúr
Kellene nekem egy win98-as parancssoros java fordító, tud vki segíteni ? itt döglök egya 166-os cyrixonm és mire megtalálnám kifogyna belőlem az elem.
-
Dilikutya
félisten
![[kép] [kép]](http://www.cleanfunny.com/pics/animal-dead-computer-mouse.jpg)
-
Arhquis
aktív tag
Jo reggelt mindenkinek!
-
peltar
tag
Na én megyek, mert azonnal jön a buszom.
-
Monya78
veterán
Mindenki alszik.....!
Én meg itt görcsölök a melóhelyen... -
Versus123
aktív tag
szevasztok olajjbogyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
-
Arhquis
aktív tag
Ezt lessétek be! Nagyon beteg!
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
TNT ? Multkor volt az a jó kis érzelemfelvevős halálután is rögzítős majd fickó utánamenős majdnem meghalós tudósos film. Fogalmam nincs mi a címe és ki a főszereplő, de az tök jó volt(angolul)
Hmm.. Ich sprache kein Deutsch, szal pro sieben kilőve
Bár az oszkárgálát ott néztem meg mert nem volt szinkron, a magyar csatornán meg kritikán aluli volt ahogy az a nő alávartyogott
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Kicsit csalódtam az xpand rally hangjában
Viszont a vgamban neem 
-
Esmein
nagyúr
Egyébként elég divatos manapság azzal terjeszteni az elitista szemléletmódot, hogy kizárjuk a kommunikációt az életünkből. (tv, mobil, rádió, újság). Én korántsem ezért ignorálom ezeket a csatornákat, mert ezzel szeretnék az átlag halandó fölé emelkedni. Nem üti meg az ingerküszöböm az a fostenger ami van bennük. (jó mondjuk nationalon van néha okosság, ilyen robbantgatós katasztrófás, de az annyira ritka h havi 1*0.5 órát tvzek)
-
Esmein
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére

-
PeliScan
addikt
Megnéztem az Irreversible című filmet. Le vagyok törve. Borzasztóak vagyunk mi emberek.
-
Jam-Master J
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát nemis tom..én a hülyéken valahogy sosem tudtam röhögni.
(pl. szintiboj stb.).
Inkább szánakozok. -
anaqer
veterán
Beszarok... egyik napról a másikra eltűnt a hang a TV tuner alól... most vagy meghalt a line in, vagy a kártya szemétkedik, vagy dögöljek meg ha értem. Persze nincs itthon semmi amivel tudnám tesztelni, életemben nem is használtam másra, a nagyokos AIW kártya olyat meg miért is tudna, hogy mindenféle analóg átkötések nélkül hangot adni... arrrrrrrrgh.

-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Több is van:
Van a 13. kerben a 14es vili vonalán (fiastyúk út előtti megálló) , illetve a 28as vili vonalán a józsefvárosi piac. (Orczy tér környékén) -
concret_hp
addikt
kéne 1 kis help!
a ''kínai'' piac az hol van bp-n? 1általán csak 1 van vagy van több is? plz írjon vki vmit hogy hogy közelíthető meg! thx -
Tithian
őstag
Lehet, hogy ép T-rex sejtekre bukkantak:
Bővebben: link
Végre egy értékes lelet. Jurassic park nem lesz belőle, de jól jöhet. -
Esmein
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az oldal készítőjét hol lehet elérni ? Szivesen beugranék hozzá egy kareltörésre.
Ok, megvakultam, de még röhögök
így is lehet, akar kezdeni magával valamit. Derék.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Bocs skacok, de ezt meg kell néznetek:Bővebben: link
Én majd besz*rok a röhögéstől
-
Esmein
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
Soha nem láttam a mesét btw
-
Old Death
senior tag
vki tudna nekem segíteni

kéne egy kép Pepéről, a kissrác aki mindig utazott Mikrobival. (Mikrobi razfilm (1973-74.) -
Esmein
nagyúr
válasz
Arhquis
üzenetére
Sztem az új ram nem szereti ezt az időzítést, paterold ki az 512-est, időzítést 2.5-4-4-7-re és ha úgy is újraindul akkor baltát bele.
Egyébként beraktad az új ramot elkezdett hülyéskedni, nekem eléggé straightaheadnak tűnik a dolog mi lehet a megoldás
Időzítéseket az említettre.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Lehet-e hivatalosan az Esmeint berakatnom a vezeték meg a keresztnevem közé ? Mibe kerül meddig tart ?
-
Esmein
nagyúr
Magaslabda... -
Esmein
nagyúr
De még mindig jobb, hogy megkérdezted, mintha kinyitottad volna

Pl erre kéne idomítani az újoncokat is ...
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Egy kedves Moderátor mondja már meg nekem, hogy ha nyitok egy olyan topicot hogy ''rekord hsz.'' akkor azt zárni fogják vagy sem?
De ha valaki elcsórja az 5letem akkor ......![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Előre is thx....!
Lehet hogy ez hülye kérdés, de inkább előbb megkérdezem itt mielőtt egyből ott fikázná mindenki! -
Wolverine
félisten
Miért nincs jogosultságom a Moderátort keresek topicba írni?

Na mindegy... Bővebben: link - valaki tegye át a Hardverpiacra...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Mosqu!to
üzenetére
A normális bankszámlák száma 2*8 vagy (inkább) 3*8 számjegyből szokott állni. Én pont tegnap csináltam ilyet (igaz, az K&H volt, de pl. OTP-nél is így megy): egyszerűen a számlabefizetésekhez kértem sorszámot, ott átadtam a számlaszámot és nevet (kell...) tartalmazó cetlimet, majd a zsét, kaptam egy bizonylatot, csókolom...
Ha azt szeretnéd, hogy hamar odaérjen, akkor annak a banknak a fiókjába menj, amelyiknél a számlát vezetik - akkor gyak. azonnal jóváírják, ellenkező esetben több munkanap, ráadásul kezelési költséget is vonnak... -
Mosqu!to
addikt
Lenne egy kérdésem, topicot nem akartam ezért nyitni, ráadásul nem is hw, szal ide teszem fel:
Lóvét akarok utalni egy számlára bankon keresztül úgy, hogy nem számláról számlára, hanem én odaadom a pénzt, aztán utalják. Életemben nem csináltam még ilyet, ezért hülye fejjel bementem a Raiffeisen Bankba, ami nem messze van tőlünk, majd vettem egy kézpénzbefizetési papírost, aminél viszont elakadtam. Nekem van egy xxx-xx-xxx-xxxxxxxx -es számlaszám a kezemben, ott meg valami teljesen más rublikaelosztás volt. Az oriási tömeg miatt nem nagyon tudtam megkérdezni valamelyik ''pultost'', hogy akkor hogyis van ez, ezért inkább eljöttem, tudom, hogy hülyeség volt, de ez van.
Tehát kérdem én, hogy akkor én ott nem tudok utalni ilyen számlára? Vagy hogyan is kell utalni ilyen módon?
Nagyon láma kérdés, de életemben nem voltam még bankban, ezért kérdem
-
_Volkovy_
nagyúr
5 percig lángolt az a40 kijelzője..miből van ez?

-
TéKrys
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Sztem egyszerű és olcsóbb megoldás lenne ha csak strigulákat húznának egy táblán

-
TrollBalint
addikt
Nah, léptem haza, mindenkinek boldog kellemest...

-
jeges
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
''aki autóval megy az nem figyeli''
és ha figyeli, az jobb? figyelné inkább a közlekedést, vagy mi...
egyébként ótóval se tucc túl sokat tenni a részeg sofőrökkel szembe'.
ehhh...
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is birom azt a színészt

) amit egy újratelepítés megoldott.