Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Remegés.... mond, te milyen gyakran iszol? Hallottam egyszer egy műszakszállitó sofőrről, annak egészen addig remegett a keze, amig a felest fel nem hajtotta
Arhquis: MSN az kemény dió ám.... Főleg ha neked kell telefonon keresztül elmagyarázni... utána a mIRC beállitásainak elmagyarázása a kedvencem, legalábbis eddig az volt, de felváltotta újabban a DC++ betávkonfigolása Pedig elég logikus felépitésű, egyszerű programok.... és ennek ellenére mégis....
Panther: Hát a Radeon7500-nek még passzivan is elég bármi kiváncsi vagyok a 8500LE-mből mit tudok kihozni a nagy bordával, hátha sikerül a 8500 órajelei fölé csusszanni. 275/275-ön már szemetel vele a Doom3, sőt alatta is, és a VPU recovery is visszakapcsolja defaultra 270 fölött akármikor, bár az lehet hogy nem lenne gondja ha ez utóbbi kilőném. Kiváncsi leszek, hogy a brutál hűtés segit-e valamit ezen... hát ha még a ventit is rajtahagynám...
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Esmein
nagyúr
A nagy terek és a sok player miatt gondolom azt, hogy proci és ram nem árt neki. illetve memóriasávszélesség. Vga-nak egy 9600pro vagy 9550 ultra befigyel sztem.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Kapok rá lóvét, teszek föl képet Egyelőre úgy nézem, 164 ezret tudnék költeni a gépre mindenféle zokszó nélkül... Mármint annyit tudnék ha lenne
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
VladimirR
nagyúr
pvpgn szerver pl miert lenne illegalis? nyilt forraskodu cucc, ami mintegy battle.net szerver klont csinal, dio1-2+lod, sc+bw, w2 bnet edition, w3+tft szamara
wow-szerverrol nem tudok meg sokat, eddig nem kezdtem meg neki
anaqer: az semmi - van egy topic (ahol reszletesen leirtam (egy magammal torteno beszelgetes soran), hogy hogyan kell beloni a fent emlitett pvpgn szervert, es azert nem teszek csak bele egy kimerito forditast, ami lepesrol-lepesre, az enyemnel sokkal reszletesebben mutatja be a szerver beuzemelesenek modjat, mert kicsit tartok tole, hogy zarnak
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
gondolod? mibol? mondtam, hogy pl diablom is, starcraftom is van eredeti
(na, jo, wow-om nincs es nem is lesz, mert amennyit en jatszok, azert nem eri meg havi x ezret fizetni -- kb havi 5-10 ora jatek)
a szervert egyebkent csak sajat szorakozasomra csinalnam, netre egyebkent is eselytelen lenne kitenni, hala a stabil es megbizhato internetszolgaltatasomnak -- fizetni meg nem fogok azert, hogy masok jatszanak a szerveremen, en meg nem
max lan (bar oda a wow kicsit hosszu lenne, nade ki nem volt mar egyhetes lanon?) -
VladimirR
nagyúr
na, csak igazad lett: az osszes szerver (masfel) us wow-hoz valo, szal legalisan aligha kivitelezheto -- btw mi a kulonbseg a ketto kozott? van valami lenyegi dolog, vagy csak valami vedelem, hogy ne lehessen keresztbe kasul felmaszkalni a szerverekre? mert ez utobbinal meg van remeny
-
erdeya
senior tag
Hát ez egy ilyen hely...
Ha jól tudom általában 3-án 5-én vagy 10-én van fizu a legtöbb helyen.
A 10-ei fizuval az a gond, hogy a buszbérlet csak 5-ig jó.
Namármost hó végén (érts fizu előtt) elég gáz sokaknak több ezer forintot kifizetni bérletre.
És bizony hogy iszunk!!
Tessék tessék, folyvást folyvást! Jut mindenkinek: Bővebben: link
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Esmein
nagyúr
Csillakközi invázió után húst enni háááát...
Bővebben: link
lol.
-
erdeya
senior tag
háttőőő izé...
Namost amit mondsz, az nem stimmel.
Mert másnaposan nem jó dolgozni, ez tény. De ez miért volna szívderítő?
Őszintén szólva valami másra vágytam...
Na EZ, szívderítő:Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
tildy
nagyúr
Hat azert tanultam en, hogy ilyen koran kelljek??
Na mindegy, inkább örülök , hogy van munkám. Bár azért programozni szívesebben programoznék."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Old Death
senior tag
hát ez kész.... itten nagy verések lesznek... erdeya már reggel óta gyúr!
White Tiger: attól, h kiírod gond nem lehet v írd ki simán, ne képfájlként
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
erdeya
senior tag
nem nevettem
Bocs hogy boci hiányt okozok nektek, de annyi a melóm, hogy reggel óta csak most értem vissza a helyemre. Múúúúszáj volt dolgozni.
Olasz beszállítókkal cseverésztem. Hinnye de nehéz emberek...
Azzal kezdte az egyik arc, hogy ha azt akarjuk, hogy mind a 12 reklamációnkat elfogadja, akkor azonnal feláll és hazamegy. Közben kiabát és csapkodta az asztalt.
Végül lehűtöttük
Megdönthetetlen bizonyítékokkal hozakodott elő a kolléga.
Lógó orral Milánóig... (akár egy jó film címe is lehetne )Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest