Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
szerintem absz.
ráadásul ha két hónapnál tovább bérlem picivel, a végén meg meg is tarthatjuk.. -
Integra
titán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
én is kb

de találtam havert, 28ezer+áfa/hó
p4 3ghz ht
512 dual ddr
160gb sata
17-es flatron
szóval zsír
-
Integra
titán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
kösz

én is gúglival kezdtem, de akkor benéztem mert mindenhol csak szoftverbérlés volt
-
Integra
titán
senki sem tudja hogy van e PC bérléssel foglalkozó cég?
macintosh-t találtam, de azzal meg kitörölhetem...
-
Integra
titán
na egy találós kérdés:
létezik e olyan cég amelytől lehetne egy-két hónapra egy p4-es gépet bérelni video feldolgozáshoz???? vagy ha van valakinek elfekvőben egy, azt is talán kibérelnénk egy időre, tényleg fontos lenne -
Integra
titán
válasz
Wolverine
üzenetére
igen, mert vasbeton szerkezet az egész, aztán ha nem megfelelő géppel és fejjel fúrod, akkor nagy szívás lehet
amúgy hakerítesz egy tuti hiltit megfelelő fúrófejjel, mint a vajat, úgy átfúrod a falakat, régen mi is ezt csináltuk panelban.
de azt nem tudtam hogy már 20 méteren ennyire gyengül a jel kábelnél..
valami jelerősítő megoldás nincsen? -
Integra
titán
válasz
KovacsUr
üzenetére
ajánlom is, mert bemegyek és felrúgom az összes csatornakiosztó kompetens szararcot, nagyon elegem van már hogy bemegyek ügyfélszolgálatra és bambán tekinget vissza rám a pultos csajszi...
azt még megértem hogy ha megkérdem miért nincsen angol eurosport akkor nem tud válaszolni (technikai jellegű kérdés), de hogy arra sem tud válaszolni hogy miért van tele szabadon fogható csatornákkal az előfizetéses blokk és még csak egy kompetens emberhez sem tud eljuttatni hogy választ kapjak a kérdésre, na ilyenkor már morgok
-
Integra
titán
válasz
Wolverine
üzenetére
pedig jó, megy rajta a premier leage ezerrel.....
amitől kivagyok az az hogy nincsen angol nyelvű eurosport....
van magyar, van cseh, van német, utóbbi lesz a kényszermegoldás a motoGP alatt, de hogy a szabadon fogható angol nincsen beadva, de még csak hátsó csatornára sem osztják ki amik szabadon rendezhetők...
szóval ez botrány.
tökön fogom szúrni magam ha a két magyar baromarcút kell hallgatnom szombat vasárnap a motoGP futamok alatt az angol szuperarcok helyett
-
Integra
titán
a tv paprika egy főzőcske csatorna......
amúgy nekem bejön, imádok főzni amúgy is.
figy, még mindig jobb mint az olyan csatornák mint a real madrid tv amiben 24/7 beckham meg raul interjúk mennek... ez az upc rögzített 52 csatornája közül az egyik, és még van ilyen ''fantasztikus'' csatorna közöttük, mint pl a clear tv és hasonlók...
azt hogy érted hogy 10-11 után van gold? nekem 24 órában megy. vagy nálad az adott csatornán 10-11 előtt más adás megy? -
Integra
titán
nem tudja valaki mi a franc ez????
Bővebben: link -
Integra
titán
hol van hdd szervíz?
kutyu leverte és most se kép se hang
talán még van remény hogy nem veszik oda 160gb.... -
Integra
titán
na ez nem semmi

Integra
titán
egy kis para:
Bővebben: link
egyik ejtőernyős srác így kommentálta:
Egy termik becsukhatta az ernyőjét ami még nem lenne baj, de befűződött a bal szárnyvég a zsinórok közé és így ahelyett hogy visszanyílt volna, elkezdett spirálozni lefelé. Spirálozás közben megpróbálja a faszi visszarendezni a rongyot eredménytelenül, majd kb.150m-en kidobta az mentőernyőjét... Egy ilyen spirálnál a 100km/órás kerületi sebesség is elérhető + jó néhány G..
Azért valószínűleg az én ernyőm nem így reagált volna erre, szerintem ez a fickó egy versenyernyővel repült... Nagy mákja volt.
De nem veszélyesebb mint a reggeli csúcs az M0-son..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
magyar cég nyert díjat a cebiten
Integra
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
ezt most találtam trillian 3 pro-hoz brutál király skin cucc
Bővebben: link
meg ez az oldal is jó
Integra
titán
wowwww, megcsinálták a tar.hu-t és egész használható lett, tudok újra képet feltölteni és nem akad semmi!!!

-
Integra
titán
válasz
Slayer Valor
üzenetére
uhhh, ehhez már nagyon késő van, de mentségemre legyen mondva tényleg nemtom mi ez a game

[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Slayer Valor
üzenetére
wasistdas?
-
Integra
titán
''Havas utak... Ilyenkor jó vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, az állatok meg már az árokban vannak..''
Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az űrbe, hamarosan rájöttek,hogy a golyóstoll nem működik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, NASA kutatók kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen,mint pl. üvegen, valamint fagypont és 300°C között bármilyen hőmérsékleten. Mindez egy évtizedbe és 12 millió dollárba került... Az oroszok ceruzát használtak.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
-
Integra
titán
használja vki ezt a macintosh thémát?
Integra
titán
még 4 szoba porszívózás hátra van....

bár a többivel már kész vagyok
-
Integra
titán
hogy mennyire nincsen kedven nekiállni takarítani, persze mindent az utsó napra hagytam...
porszívózás, portörlés, rendrakás, fürdőszobák, felmosás, ááááááááááááááá.....
-
Integra
titán
egy kis agassi-federer meccs, itt még labdaszedőkre sincsen szükség

(buri al arab, dubai)![[kép] [kép]](http://www.ma.hu/images/2005/02/ten1.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ma.hu/images/2005/02/ten2.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ma.hu/images/2005/02/ten5.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ma.hu/images/2005/02/ten7.jpg)
-
Integra
titán
no comment....

![[kép] [kép]](http://195.228.254.189/!stuff/kismalac/kepek//pic_gg_kismalac_00000429.jpg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
A 40. percben Roberto Carlos indításába belepiszkált Juanito, de még Ronaldo is beleért, és a kapu felé tartó labdát Doblas magához ölelte. A játékvezető szerint ez szándékos hazaadás volt, így 7 méterről végezhetett el közvetett szabadrúgást a Real. Hosszú készülődés után Beckham legurította a labdát a nagyon messziről meginduló Roby Carlosnak, aki bődületes és hálószaggató gólt vágott a kapu üresen hagyott részébe. Doblasnak esélye sem volt, hiszen a labda spanyol mérések szerint 144 km/h-s sebességgel ment el a keze mellett.
mintha mérges lett volna picit
-
Integra
titán
ki volt az a szemét mocskos tetű ge..................................., akinek köszönhetően a viasat3 már nicsen földi sugárzásban??????
ma kezd a BL, nem fogom látni
Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Steam topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest