Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
szerintem absz.
ráadásul ha két hónapnál tovább bérlem picivel, a végén meg meg is tarthatjuk.. -
Integra
titán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
én is kb

de találtam havert, 28ezer+áfa/hó
p4 3ghz ht
512 dual ddr
160gb sata
17-es flatron
szóval zsír
-
Integra
titán
válasz
Jam-Master J
üzenetére
kösz

én is gúglival kezdtem, de akkor benéztem mert mindenhol csak szoftverbérlés volt
-
KovacsUr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Tudom, hogy lehet bérbe venni számításigényes feladatra egész számítógépparkokat, de címet, elérhetőséget nem tudok, gondolom, ez úgyis túl drága lenne...

Egyetlen számítógép bérbeadásáról még nem hallottam, de ettől még lehet ilyen.
[Szerk.]
Lám, van is, Jam Master Jay megtalálta.
-
Jam-Master J
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Display Kft.
Bérbeadás:
Cégünk foglalkozik a forgalmazott termékeink bérbeadásával is. Ez a tevékenység fõleg a használt termékeinkre vonatkozik, illetve új termékek esetén egyedi PC-s konfigurációk jöhetnek számításba. (Fontos: nem tartósbérletrõl van szó, hanem rövid távú, akár 1 napos, bérletrõl).
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Sajat pelda, norvegia+becs :
ha bankkartyaval vasarolsz, akkor ha az otp-s, akkor az aktualis kozeparfolyamon fizetsz.
Penzfelvetel eseten kozeparfolyam + a felvetel dijja (atlaban 1000Ft koruli szokott lenni) -
Integra
titán
senki sem tudja hogy van e PC bérléssel foglalkozó cég?
macintosh-t találtam, de azzal meg kitörölhetem...
-
Integra
titán
na egy találós kérdés:
létezik e olyan cég amelytől lehetne egy-két hónapra egy p4-es gépet bérelni video feldolgozáshoz???? vagy ha van valakinek elfekvőben egy, azt is talán kibérelnénk egy időre, tényleg fontos lenne -
anaqer
veterán
Fenének kellett ezt a fúrás témát felhozni, épp most állított be két marcona alak egy csúf nagy Boschsal az irodába... ez hiányzott még a fejfájásomhoz...

-
Integra
titán
válasz
Wolverine
üzenetére
igen, mert vasbeton szerkezet az egész, aztán ha nem megfelelő géppel és fejjel fúrod, akkor nagy szívás lehet
amúgy hakerítesz egy tuti hiltit megfelelő fúrófejjel, mint a vajat, úgy átfúrod a falakat, régen mi is ezt csináltuk panelban.
de azt nem tudtam hogy már 20 méteren ennyire gyengül a jel kábelnél..
valami jelerősítő megoldás nincsen? -
Integra
titán
válasz
KovacsUr
üzenetére
ajánlom is, mert bemegyek és felrúgom az összes csatornakiosztó kompetens szararcot, nagyon elegem van már hogy bemegyek ügyfélszolgálatra és bambán tekinget vissza rám a pultos csajszi...
azt még megértem hogy ha megkérdem miért nincsen angol eurosport akkor nem tud válaszolni (technikai jellegű kérdés), de hogy arra sem tud válaszolni hogy miért van tele szabadon fogható csatornákkal az előfizetéses blokk és még csak egy kompetens emberhez sem tud eljuttatni hogy választ kapjak a kérdésre, na ilyenkor már morgok
-
KovacsUr
addikt
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Reklám nincs, filmek között is kevés. Tudtommal csak kábelen adják.
-
Wolverine
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Tudom, hogy jó, én is szoktam nézni, ráadásul valamiért a Sport1 nem jön be tisztán...

mod: yahh, itt Csepelen most upgrade-el a UPC, ha Sport1/2-t akarok, akkor persze a legmagasabb árú csomagra kell előfizetni...
Az a poén, hogy a lakótársaimat is meg kell arról győzzem, megéri a legmagasabb programcsomag...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Wolverine
üzenetére
pedig jó, megy rajta a premier leage ezerrel.....
amitől kivagyok az az hogy nincsen angol nyelvű eurosport....
van magyar, van cseh, van német, utóbbi lesz a kényszermegoldás a motoGP alatt, de hogy a szabadon fogható angol nincsen beadva, de még csak hátsó csatornára sem osztják ki amik szabadon rendezhetők...
szóval ez botrány.
tökön fogom szúrni magam ha a két magyar baromarcút kell hallgatnom szombat vasárnap a motoGP futamok alatt az angol szuperarcok helyett
-
KovacsUr
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Aki nem ismeri, nézzen bele a műsorba... Bővebben: link
Tényleg igényes csatorna, félek is, hogy nem húzza sokáig. :/ -
KovacsUr
addikt
A VH1-t? :eek: Még szerencse, hogy nem vagyok UPC-s... Nálunk szerencsére van VH1, VH1 Classic, MTV Hits, MTV Base, MTV2, Video Italia...
Mind a saját csatornáján. Kár, hogy már kinőttem az ilyesmiből, magamnak keresem meg a zenéket, amit hallgatok. Tíz éve nagyon boldog lettem volna ennyi zenecsatornával. -
Integra
titán
a tv paprika egy főzőcske csatorna......
amúgy nekem bejön, imádok főzni amúgy is.
figy, még mindig jobb mint az olyan csatornák mint a real madrid tv amiben 24/7 beckham meg raul interjúk mennek... ez az upc rögzített 52 csatornája közül az egyik, és még van ilyen ''fantasztikus'' csatorna közöttük, mint pl a clear tv és hasonlók...
azt hogy érted hogy 10-11 után van gold? nekem 24 órában megy. vagy nálad az adott csatornán 10-11 előtt más adás megy? -
TéKrys
senior tag
Ebédidőben beszalattam a kábeltévé szolgáltatóhoz (F*bernyet) mert nincs kb egy hete Privát Gold. Nem nézem, de ha már ki van fizetve akkor legyen

sose lehet tudni...
. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA 
mosolyogva visszakérdeztem, ''hogy micsoda'' Azt mondja a felmérés szerint erre van igény. De hogy ez milyen tipusú csatorna azt nem tudja. Hát én sem. Ismeri valaki ezt a csatornát??? Hát ez a F*bernyet!!! 

-
Integra
titán
nem tudja valaki mi a franc ez????
Bővebben: link -
Wolverine
félisten
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
A moderátorok pirosíthatnak, most még nincs jelentősége, de asszem, hamarosan lesz...

mod: az ok: az adott témakörben fontos, jelentős topicról van szó...
[Szerkesztve] -
Kovacsgabor
tag
mitől lesz egy topic neve piros?
-
erdeya
senior tag
ha bankkaresszel fizetek külföldön, akkor milyen árfolyamon váltanak?
meg asse tudom, mi a deviza és mi a valuta -
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
-
erdeya
senior tag
jut eszembe...
Nem tudja véltlenül valaki, hogy szombaton hogyan vannak nyitva a bótok Pandorfban??? Ott is csak délig vagy 13-ig vannak, vagy olyan pláza jelegű a nyitvatartás?
Mennyiért venni most jurót?
-
erdeya
senior tag
ehh...
végigolvastam a tegnapi garázdálkodásokat...
csak mondom... -
VladimirR
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link

''... About railroad stations in Budapest: don't even think of going near any one of these places unless you are looking for trouble. They are downright dangerous joints (even their neighborehoods are) and you'd better using intercity buses when traveling around.''
''...''2004 - ok, so I speak form experience: NEVER, under any circumstances, think that hungarian Railway Stations are a safe place to sleep. the scum of the society gathers there, and security is corrupt. The Police in conjunction with some other security forces tried to steal my money (yes, no joke!) and since they had no luck they put me into jail - and it all lasted for 9 days, until the advocates made light into the situation and all formalities were done. THIS IS NO JOKE! ...''
Puhány külföldi pöcsök
[Szerkesztve] -
escie
őstag
jajó. leesett a póló dolog.

áá, Vlad, a fókuszban szoktak ilyen példálózások lenni, mint a amit te írtál a szerverről.
_egy_ eset, melynek nem ismerjük a körülményeit, és ha ismernénk, akkor sem érnénk sokat vele.
biztos tudna valaki mesélni ezer meg egy ellenkező előjelű sztorit.
egy szó mint száz, nem győztél meg.
--
aki marad annak jó fórumozást, aki megy annak jóéjt!
mentem horpasztani, már 23:00 ezt akartam tenni.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Szinte éreztem VladimirR, szinte éreztem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
jaja, pörög rendesen, észre sem vettem, hogy szerkesztetted.
--
most érted, így napi szinten elpoénkodunk, hogy win sux, meg linux szabályoz, de ha komoly vitára kerül a sor, akkor ezen felülemelkedik az ember. ha ilyet mond az ember, mint amit az említett tanár is, azt szvsz nem feltétlen kell fikázásnak érteni(olyan, mint mikor én mclarenes, cseszegetem a ferraris havert
).
másrészt, nekem, annankidején, a windows egy megtűrt valami volt, míg használtam, a linuxot meg szertem, amellet, hogy ellátja ugyanazokat a funkciókat, mint a pl a win.
ez a bammegapingvint ez mi? nem hallottam róla. körülbelül olyan sértő számomra, mint rii aláírása, a dohányosoknak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lényeg a lényeg, szvsz nem igazán kéne szembeállítani a két ''oldalt'', hisz szerintem, nem ellenségei egymásnak.
ps: attól hogy valaki linuxbuzi, attól még nem szagember, könnyedén csinálhat egy szar szervert. nem ennyi alapján kellene megítélni a dolgot. egyszerűen pancserok voltak.
-
VladimirR
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Na jött értem az álommamnó.
Jók legyetek, és fogjátok be végre a szátokat, nem akarok reggel oldalakat visszalapozni
-
Old Death
senior tag
-
I_Am
veterán
Inkább töröltem az előzőt.

-
tildy
nagyúr
A legjobb mikor a fejem teljesen benne van a gépben

Nameg mikor szidom a spire mérnökeit a qrva hűtőlefogatójuk miatt.
Szó se róla a procibeszerelés, amdj első gépindítás mindig egy nagy ''na msot fogk szívinfarktust kapni vagy mégsem '' sóhajjal kezdődik ill. végződik.
I_Am: de láttam
és a válaszom normál ház
A fejemet emg nem szoktam mérni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
muháháháháháááááá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de felezünk!!!

. Erre mondja a csajszi hogy szerintük van. A poén hogy mivel csak 10-11 óra után van ezért most le se lehet ellenőrizni. Mondtam neki nézzen utánna. Na erre kíváncsi leszek. A másik meg hogy +kérdeztem tervezi-e a kedves szolgáltató ilyen borsos árak mellett a Sport2 bevezetését. Erre a csajszi: A nemrég végzett felmérés szerint nincs rá igény. Gőzőm sincs milyen felmérésről beszélt, mi nem kaptunk semmilyen kérdőívet. De azt mondja lesz új csatorna: TV PAPRIKA