Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az hittem a reggel 5.10kor kelés +munkábamenésnél nincs rosszabb..
De van...
Este 11ig dolgozni
(Mondjuk du 3tól
) -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Meg neki is.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Előtört belőle a vadászösztön.Mekkorát harap?Meg tud harapni?Egyáltalán meg akar?
Meglátott egy legyet a függönyön,és felszaladt a függönyre,utána?Veszélyes.Asszem a legyekkel több gondja nincs a tulajának.
sétáltatás?
rendes pórázzal?
Itt már azt is hülyének nézik,akik a menyétet sétáltatják.Nemhogy egy ilyennel megjelenni. -
Old Death
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
fára egy rönkre gondoltam (amire feltud mászni napozni, pihenni...)
kaja: nem sokat eszik... gatyád nem fog rámenni...
persze lehet szabadon is tartani, de ilyenkor olyan veszéllyel játszol, h felmásik a tapétán és ott elvan
no meg ha nem fosol szabadon tartani.. pl.: rádmászik v ilyesmi... bár ő jobban fél tőled mint te tőle 
kaja: Bővebben: link v magyaroldalakon keress róla v menj be egy kisállatkereskedésben, h mennyit és mit eszik... haveromnak van szal ennyi tapasztalatom volt
v kérdezd meg őt: Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
_Volkovy_
nagyúr
Egyszer szeretnék egy nagy zöld pikkelyes gyíkot a szobámba,ilyesmit:
Bővebben: link
Mi kell hozzá?Gondolom maga a gyík,ezen kívül?
Mit eszik egy ilyen?
Esetleg valaki tart otthon ilyen dögöt?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Mindezt ennyiért?
Huha. -
Esmein
nagyúr
Jessz, Lubapost a szánin

Hablabla18 éven felülieknek, meg erős idegzetűeknek !hablablabla
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Na látom elég gyenge volt ma az OFF felhozatal...
Mindenki megilyedt a vérbocitól? Gyertek vissza, csak vicceltem, én valójában egy simizni való bocifiu vagyok, nem harapok! -
erdeya
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
A vérbocik nyughatatlanok!
Azért hallgattam mostanáig, mert rengeteg melóm volt. Még most is sok, de már a helyemen vagyok és tudom intézni helyben.
ÉS így rá tudok nézni a péhára is.
Szóval mú újság? -
Old Death
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
most erőt gyűjt... no meg hol vannak a többiek? biztos megártaott nekik a tegnapi nap
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Milyen procik?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Mai árakon az olyan 50-55k lenne..
Ahhoz is,meg sokkal pattogósabb a rendszer,ha megy pl egy tömörítés a háttérben.Az megy az egyik procin,a többi program meg a másikon. -
PH! kedvence
tag
Volkovy!
Megér ez ennyit? -
erdeya
senior tag
mú?
-
Loretto
veterán
Axelerosok nincs semmi gond a nettel?
-
erdeya
senior tag
Vérboci beköszön...
...aztán megy ezerrel melózni, hogy helyretegye, amit a felügyelete nélkül az elmúlt 3 napban hazavágtak.
Még jövök![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Esmein
nagyúr
egy 2000@2400 a64-en be tudtam lőni a c'n'q-t meg a speedfant és mindkettő működik. Nagyon büszke vagyok magamra. (VladimirR, meg se próbáld letörni a jókedvem
) -
dannnnn
senior tag
válasz
üzenetére
néz be ide....

Bővebben: link -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
az alaplapot,a procikat meg a ramot vettem együtt..

egy a64 procit adtam érte alaplappal. -
snt
senior tag
Tsunaminak van Cunami ereje c. topic, csak mondom h ez annyira azért nem off téma szerintem

Szerk.: Igaz, Cunami még nem volt csak földrengés... Szerencsére...
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
Kb 20k-bol milyen laptopot tudtok szerezni?
Aksija lehet rosz, de hálozatrol menjen flottul.
Ui.:Ennek nem akartam uj totyikot inditani...
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
Tithian
üzenetére
remélem legalább beszámolnak róla holnap este v ma este vmelyik késői adásban...
no, ja a dec. 26.-ai 9-es (ami az elmúlt 40 év legerősebb földrengése) volt, ha ez egy lakottabb helyen (már ahol millióan élnek) akkor tényleg nagy pusztítást végezne ez emberi populációban, bár a földrengésekre lehetne ezt mondani: az anyabolgyó visszavág... mi gyilkoljuk rendesen, ő meg tesz vmit a fentmaradása érdekében az egyik legkártékonyabb fajt pusztítja... na jó ez szubjektív vélemény, de azért az ember sajnálja az áldozatokat... -
Tithian
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
Az egyik csatornán felbukkant pár pillanatra a képernyőn, de ennyi.
A földrengések tulajdonképpen két tektonikus lemez találkozási pontja környékén történtek (most és karácsonykor is), de ami a rettenetes, hogy ugyanilyen földmozgás akármikor bekövetkezhetne például Japánban vagy Kaliforniában, ott viszont nem 300000, hanem több millió áldozata is lehetne. Ha ez egy nagyobb folyamat kezdete ott a térségben, komoly rengések várhatóak, de nem lehet biztosan tudni. -
Old Death
senior tag
válasz
Tithian
üzenetére
jah én is néztem a CNN-t és láttam.. ez durva... pesrze megint szökőártól tartanak, de eddig még nincs ilyen jel... szerencsére
helyi időszerint 23:07-kor volt... ami nálunk 18:07-kor volt... de eddig nem láttam egy magyar hiradóban sem.. bár lehet, h én vagyok figyelmetlen? -
törölt tag
Nem tudtok véletlenül, smsben elküldhető, locsolóverset??
Teljesen konszolidált stílus kéne, amit egy jánykának el lehet küldeni, és még engem is jó színben tüntet fel?
-
crab
senior tag
próba

-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Valaki help me megtalálni azt a srácot vagyis a topikját ahol arról van szó hogy Isten rossza előre is thx -
Apika
addikt
válasz
BoLoNd EmBeR
üzenetére
Sajnos linket nem tudok adni. Különféle barkácsáruházak kiskerti részében kaphatsz zsákban tőzeget. Ennyit tudtam segíteni...
-
Tithian
őstag
Újabb 8.2+-os földrengés, szinte ugyanott:
Ez már nem akármi.
Talán valamilyen komoly lemeztektonikai folyamat indult volna el?
[Szerkesztve] -
PH! kedvence
tag
Volkovy!
A dual p3as géped mennyi volt? -
Loretto
veterán
Na mára elég lett 3d mark. ma kb 50-55x futattam vegyesen a 01 03 05-t.
Készül a miniteszt. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
nő létére erre hajt?
-
snt
senior tag

9 sör, az szép, gracc 
-
Jam-Master J
aktív tag
Hö, volt úgy, hogy a sógorommal egy délután egy ládával lenyomtunk, aztán meg elmentünk a kocsmába, mert ''ha nincs, sör, akkor nincs sör ''

szerk.: Van egy 45 kilós kolléganőm, de simán leiszik az aszta alá..hogy hogy bírja feldolgozni a girhes szervezete...hihetetlen.
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
9.?

megyek, betámadom a maradék sonkát... -
snt
senior tag
A p*** -ba, jól meghúztam a sörösüveget, mikor Letettem iszonyat spriccált mindenhova, bakker tiszta sör a szőnyeg

-
snt
senior tag
Na, ülök a ph előtt és sört iszok..

-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
A feltétlen/feltételes reflex a tanulással van összefüggésben. De ettől függetlenül izomműködés ez is, amit az agy kontrollál.
Jó ez a PH!, csomó témába beleáshatja magát az ember...
MUŁĐER: Nyaktól lefelé bénulásnál már nem lélegeztetőgép kell? Úgy emlékszem, Christopher Reeve is nyaktól lefelé bénult meg, és gép nélkül nem volt képes önállóan lélegezni. De pl beszélni tudott. Sőt, az utóbbi időben 1-2 végtagmozgásra is képes volt már, igaz ez nem tartozik a tárgyhoz.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Lélegezni képes önállóan, az is izomműködés. De nem tudom, pontosan milyen állapotban van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Őszintén szólva, ebben én erősen kételkedem. Ugyanis ha annyira tudatánál van valaki, hogy felfogja, mi történik körülötte, vele, akkor arra valamilyen reakciót is adnia kéne. Szerintem, bár nem vagyok szakértő a témában, de laikusként igy gondolom.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Arra várnak, hogy majd a természet... mert ugye a törvények tiltják ott is az eutanáziát. Nade könyörgöm... az a nő már több, mint 10 éve így él. Él? Ez azért erős túlzás. Van. Életnek a legnagyobb jóindulattal sem merném nevezni. Mégis mire várnak? Csodára? Az a nő már soha sem fog felépülni. Ha eddig nem tette, ezután sem fogja. Hagynák békében, szenvedés nélkül meghalni. Szerintem ő se nagyon vágyik másra. Amennyiben egyáltalán tudja, mi is történik vele. Semmilyen értelmes jelet nem adott 10 éve, nem tudjuk, mi zajlik benne le.
-
Old Death
senior tag
válasz
vtechun
üzenetére
a bort az utolsó kenet szertartás keretében kapta meg
egyébként milyen humánusak ezek az amik, éhenhalasztják a nőt, ahelyett, h beadnának neki vmit, h végleg elaludjon...
a szülök gondolom azért, mert a szeretettől és aggódástól nem látnak tovább pedig már az összes kezelő orvos mondta, h semmi esélye, h állapota javuljon... és ilyenkor jön be a képbe a kegyehalál... -
vtechun
veterán
tele van már a t**** ezzel a hercehurcával szegény amerikai beteg nő körül, ha már egyszer leszedték és 10 napja nem kap élelmet és vízet, akkor most miért itatnak vele bort, és miért akarják a szülei, hogy újra táplálják, nem szenvedett eddig is eleget? Meg ha már ennyi ideje nem kapott semmi akkor meg szerintem amúgy is értelmét vesztette , hogy újra táplálják...
-
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Mondjuk du 3tól
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

no meg ha nem fosol szabadon tartani.. pl.: rádmászik v ilyesmi... bár ő jobban fél tőled mint te tőle
)