Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BLiNk3r
üzenetére
en pl azert, mert most kuldtem el a fentebb amr emlegetett esszet, meg kozben win98-at installalok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent van nekunk - ejszakasoknak - kulon topic-unk is, bebeeee => Bővebben: link -
BLiNk3r
senior tag
jéé megtaláltam Parci avatarját az MSN display képek között

Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
ezt nézzétek végig, nagyon jók

Bővebben: link
Nagyon tehetséges a faszi, itt rötyögök magamban
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
49 fok az nem sok
nekem anno a 4.3-as quantumom olyan forro volt uzem kozben, hogy a gep kikapcsolasa utan ugy 3-5 opercig nem lehetett hozzaerni, ami meg azt jelenti, hogy legalabb 80 fokos volt (70-et meg birok par masodpercig)
ms: mondjad neki a contune utan, hogy kosz, de inkabb most megse, oszt tovabbenged -
Esmein
nagyúr
hogyakurvannyába. Most égetett meg egy 120-as samsung.
-
VladimirR
nagyúr
szeggyed lefele az ms antispyware-t (Bővebben: link) oszt csokkentett modban aggyal neki
meg ez is jol jon => Bővebben: link - kipucolhatok vele az automatikusan indulo cuccok
essze kesz? -
Esmein
nagyúr
Nos, se az adaware se a spybot snd nem tudta legyakni ezt a progit. Na most akkor what.
-
tildy
nagyúr
Hosszu lesz meg a nap

-
Esmein
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
De ez más
Ezt nem lehet becsukni, vagyis be lehet csak megint kinyíilk, ráadásul 2 van belőle, meg természetesen a szokásos exploler.exe, mivel hogy az a tálcakezelő 
Hm ez lehet hogy virnyák, random nevű exeket hoz létre a temp könyvtárban ahogy törlöm egyből újat.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Azért kérdeztem mert kb fél éve nem volt 1 sem msot meg szórakázott vmi szmálylis ablak. Na 29 object found, szépen kitakarította, most remélem a legjobbakat.
Hm, van 2 db iexplore process, mikor az exploler be sincs töltve, soha nem is szokott, ha kilövöm egyből visszagyógyul.
Aha, most is megtalálta, pedig az előbb 0-t írt ki..
nocsak nocsak Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
tudtok valami jó kis féregpusztítót ?
Vagy inkább spyware
[Szerkesztve] -
ColDFirE
csendes tag
nem akartam új topicot nyitni, valaki lécci válaszoljon.
van az a nagyker hogy Cash&carry
namármost, ha én ott akarok vásárolni, kell vállalkozói igazolvány vagy nem?
olyan mint a Metro? a honlapján Bővebben: link nem találtam semmi erre utalót, de biztos ami biztos megkérdem.
sürgős lenne a válasz, mert feleslegesen nem szeretnék most ugrasztani ismerőst, viszon holnap vásárolni kéne. mégjóhogy sört
köszi
mod: nem írtam el a linket, ügyi vagyok
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
-
Old Death
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
ööö narancslekvár van.. any combination of orange peel, orange pulp and orange juice
és narancslé is...
Bővebben: link kicsit hosszú.. az aljától nem messze van a Food Uses címszó alatt... igaz angolul... vmi hámozógépetz említ, meg meghámozott narancsok exportját... és narancshéj későbbi felhasználásáról is írnak 
remélem kimerítő, mert kezdem megutálni a narancsot
Esmein: a narancsnak a héját nagyon sok helyen felhasználják! pl.: gyógyászat, kozmetikumok, sütik -
vtechun
veterán
nem mondtam, hogy baj, csak meglepődtem kissé amikor mondta a(z) (élelmiszermérnök) haverom, ő is azt mondta, hogy a héjában van a vitamin, (épp most mondja, hogy megveretik(vízzel) oszt mehet a darálóba), és persze az alma is magvastól mindenestül megy az almalébe... szerinte...
-
-
Drizzt
nagyúr
Most olyat tettem, amit nagyon röstellek.
Színes patronnal nyomtattam 20 fekete-fehér oldalt.
De a szükség nagy úr. 
-
Old Death
senior tag
válasz
vtechun
üzenetére
remélem ezzel pontot teszek a narancslé ügy végére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokan nem tudják, hogyan is készül a százszázalékos gyümölcsital. Például a narancslé.
A préselést követõen a sûrítményt fõzik. Addig, míg a benne lévõ víz el nem párolog. Öt kiló narancslébõl négy rész víznek kell elfõnie, vagyis egy liter koncentrátum marad meg. A sûrítményt 200 literes hordókban gyorsfagyasztják, hûtõtartályokban szállítják Európába, majd a vállalatainkban mélyhûtõkben tárolják. Maga a gyümölcslé pedig úgy készül, hogy a felolvasztott narancssûrítményt felöntik azzal a vízmennyiséggel, amelyet elpárologtattak. Mindez azért van, mert a sûrítmény szállítása, tárolása sokkal egyszerûbb, mint a gyümölcsléé. Mellesleg éppen ez az eljárás tette lehetõvé a termékek elfogadható árát.
Bővebben: link az oldal legalja -
kiskubai
tag
aha. szal kötetlen beszélgetés. ezennel megünneplem a 100. napmat a PH!-n. nesze nektek kötetlen, ilyen csak egyszer van. bocsi, de ezt nem hagyhattam ki....
-
vtechun
veterán
mi van? mindenki a barátokköztet nézi? vagy miért nem megy a fórum?
-
Old Death
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
az alma a legolcsóbb, azért van az

Esmein: tört narancslé?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
tök, répa, alma. Sok a rostanyag bennük de az íz az át van hekkelve narancsra

-
Old Death
senior tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
narancs íz van benne
egyébként nagyon sok gyártó alma rostot is add hozzá (a vízhez, meg az aromához
) -
Sanyesz14
tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Hát biztos nem mákból!!!

-
én egyszer réges rég közgáz-gólyabál-szervező voltam, és a nagy project az volt, hogy fel kellett vinni a kólaautomatát a pincéből a másodikra. kb. 10 centin múlott, hogy nem fért be a liftbe.
nem tudom, hány száz kiló volt, a lényeg, hogy kb. 10-en vittük, és majd belegebedtünk, kurva nehezen akart felmenni az emeletre...
(emeletenként kb. 6 m volt)
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
haveromék holnap költöznek, ma segítettem szétszedni a szekrényeket meg pakolni, holnap jön a szállítgatás, de jó lesz, harmadikra föl, lift nincs

jó nap lesz holnap
nembaj, egy kis tavaszi kondi -
vtechun
veterán
100 %-os narancslében benne van a héja is? biztosan tudja valaki?
-
Esmein
nagyúr
na aki ezt feladta egy rohadt szadista:
''This 8 page paper creatively analyzes the growing role that computers play for adherents of Buddhism. It is posited that today's technological age offers Buddhists more ways than ever to worship, study, & communicate with others who share their beliefs. Bibliography lists more than 10 sources.''
ó em dzsí. : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
IWtől eljövetelem oka részben egy ilyen kényes téma is volt. Azóta én tartózkodom megnyilvánulni mind pozitivan(najo ezt nehez megallni) mind negativan az épp aktuális munkahelye(i)mről.
Mellesleg ott vannaka cégeknél a kommunikációs szakermeberek + üfsz. kérdezzék őket.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Miért ilyen nagy divat a blogolás ?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
ja, aham

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindjárt kipróbizom csökkentett módban is.

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/e050.gif)