Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bővebben: link ( http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html )
Innen a ''Download J2SE SDK'' felé menj. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TrollBalint
üzenetére
Húbazz, jó hogy írtad, tisztára elfelejtettem hogy a diákomra kéne matrica... amikor eszembe volt, még nem adtak, amióta meg adnak, már eszembe sem jutott.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Testing... ---> nem sikerült. Na mindegy, ez van.
MUŁĐER (#2277): Nyomom a hackelést
VladimirR (#2278): LOL
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Joe_Black7
üzenetére
Minek kikapcsolni a fülhallgatót? Húzd ki. (Hosszabbító kábel tényleg ajánlott a kényelem miatt -- csak hogy mégse a gép mögött kelljen matatni.)
-
Panther
HÁZIGAZDA
17 órakor szigorlat... a felkészülés legfontosabb része már megvolt: éjjeli Brood War a tanulás helyett.
(De reggel majd annak is nekilátok már!)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Tudom, már régi téma ez a 200-al száguldó faszagyerekkel ütközés, de csak most hoztam be a pár napos lemaradásomat... nos, csak annyit akartam írni, hogy remélem meghalt a motoros. Most mondhatnám hogy azért mert ''ha nem, akkor tuti nyomorék lesz egy életre, és az sokkal rosszabb'', de nem ezért. Egész egyszerűen csak remélem hogy jól fűbe harapott, hogy' rohadna meg az összes ilyen felelőtlen marha.

MOD: Bár valamelyik hsz-ben mintha az lett volna hogy ''senki nem halt meg''...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom már kik, de jópáran írták hogy ''a Tescos kenyér frissen jó, de másnap már ehetetlen''. Számukra lehet igen meglepő amit írok: most fogyott el a két héttel ezelőtt pénteken vett kenyér vége, és még mindig puha volt!
Csak okosan vigyázni kell rá. 
-
Panther
HÁZIGAZDA
Még csak kétszer volt, és ugye három a magyar igazság...

I_Am: Sok sikert az új élethez, remélem nemsokára legalább olyan jó lesz mint azelőtt. ''Ami nem öl meg, erősebbé tesz'' -- Azt hiszem nekem is te írtad ezt... és ha már a saját helyzetedre is így tudsz gondolni, akkor már tényleg túl vagy a mélyponton.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ejnye VladimirR, hát te meg mit csinálsz??? Azt így kell: Bővebben: link

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó, gondolom próbálkoztál valamit, de szvsz egy moderátor igazán kiszedhetné ha nincs ellenvetésed.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért van itt ez a négy értelmetlen hsz?

Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Bár tudom h nem rám gondoltatok, de magamra veszem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://pantherz.uw.hu/ph/lali.jpg)