Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Érdekes dolog ez, pont a minap ültem az egyszemélyes szobában, és azon gondolkodtam, hogy ki lehetne moderátor még, az első tippem bejött (laza nyalás és gl) direkt nem mondom a másikat, hátha az is.

-
Loretto
veterán
Angyalbőrben előtt néztem annak a vicces műsornak a végét, lol volt. pihentek nagyon

-
Tithian
őstag
Milyen érzés lehet, ha a vadiúj videokártya ilyen módon megy tönkre?
Bővebben: link
Ez már nagyon kocka... -
V.ki
aktív tag
Most nézem csak,WN31RD is moderátor lett.Grat neki.
Hogyhogy ennyi új moderátor lesz?
-
Esmein
nagyúr
Elegem van a pápából. Tényleg jó ember volt, de anélkül hogy bekapcsolnám azt a sz*ros tévét rádiót vagy elmennék valamelyik hírcsatorna oldalára egész nap csak ezt hallom. Kib*szott unalmas már !
-
gozso
őstag
most döbbentem rá: nem javítottam ki a dolgozatokat

-
PH! kedvence
tag
Egy új gépbe elég 512 ram?
-
-
törölt tag
Hú az az én tanárom lett volna
, nekem pont ez a stílusom
, mondjuk érdekes általánosban végig5ös voltam, irodalomból, a ballagásra a búcsúszöveget is én írtam, annyira fasza gyerek voltam.
Aztán gimibe, ha nem puskáztam ki a könyvből a dolgot, akkor 1esnél jobbat nem kaptam.
igen, irodalomból is. Máig nem jöttem rá mivel ástam így el magam
-
Tithian
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Most magyar írásbelin magánvéleményt tulajdonképpen két esetben kérhetnek:
A szövegértésben, de ott sokszor nem is igazi magánvéleményt kell írni, hanem azt, amire a legtöbben gondolnának (persze a feladatíró szerint...), valamint akkor, ha a szövegalkotási résznél érvelést ír a diák. Ott elvárás, hogy saját álláspontot alakítson ki a tanuló az adott témáról.
Persze a szóbelin már a vizsgáztatókon múlik elég sok minden. -
Shim
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
akkor mákos voltál...nála nem számít semmi, csak rizsa legyen, szép szóvirágok, stb. nem az a lényeg, hogy mit írsz, hanem az legyen cifrásabban megfogalmazva. én meg olyan vagyok, hogy tömören velősen elmondom mit gondolok, ami nem kimondottan előnyös.
nah milyen a game? remélem jó
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Viktor77, ha zársz egy topicot mert már van olyan, akkor azért linket dobjál légyszi. így kevesebb lesz a molesztálás.
-
Shim
őstag
válasz
üzenetére
engem meghúztak magyar próbaérettségin. nemtom mi lesz élesben, ugyanis elemezni még csak-csak, de nemtok rizsázni, és csak ez számít...
egész magyar egy nagy átb.szás, nem lehet rá készülni, nem a tényleges tudást nézi, szövegértésnél ráadásul idióta kérdések vannak, amik egyrészt magánvéleményt kívánnak, azt meg, hogy az istenbe pontozzák?? ehh...most paráztam be. pedig eddig milyen jól ment. -
DragonR+
aktív tag
-
DragonR+
aktív tag
válasz
üzenetére
Itt senki sem izgul, mindenki profi mindenből.
Teljesen természetesnek veszik a dolgot és tudatosan készülgetnek.
Nehogymá' pánikhangulat törjön ki!
Most, ahogy a válaszomat pötyögöm s csak a Te hozzászólásodat látom, úgy tűnik nekem mintha egy síri hangulatú érettségitől paráző totyikba írtál volna biztatásképp.
Pedig nem.
Csak kedvem támadt kommunikálni, elcsodálkoztam Volkovy-n, hogy mennyire más a mai ''gyerekek'' véleménye a témáról, mint nekünk volt anno. -
törölt tag
gyerekek, a magyartól ne izguljatok, nálam rosszabb magyarost keveset találtok, és simán 3as 3as lett, az írásbeli, valamit akármiről is fogsz tudni írni, másnem megnézed a novellát, és sorrol sorra leelemzed, megpróbálszvalami mögöttes dolgot beleképzeli, egyszóval rizsázol.
A szóbeli? én ott kihúztam 2olyan tételt amiről fingom nem volt, totális homály, az utcsó tételek között volt, mondom úgyse húzom ki
, sikerült, mind irodalomból mind nyelvtanból, olyan dekk lett mint a huzat kaptam egy 2est a bizibe, tavaly szar volt a pontok miatt, de idén pont leszarom, mert csak a matek meg az info számít. -
Tithian
őstag
válasz
DragonR+
üzenetére
Van, aki most is retteg (feltehetőleg ők vannak többségben), de sokan vagyunk úgy, hogy 1-2 tantárgy számít szinte csak a felvételi eljárás során, azokból pedig valószínűleg jól fogunk teljesíteni.
Még én sem készültem komolyan, magyar írásbelire nem igazán lehet (szövegértés + fogalmazás), töriből pedig viszonylag képben van az anyag.
A középszintű szóbeli úgyis 1.5 hónappal az írásbeli után lesz. Emelt szintre menni a legtöbb tanulónak botorság lenne, a követelmények jelentősen magasabbak, a kockázat igen nagy. -
törölt tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
nyugi nekem bioszból első félév végére, 10db 1esem volt
, aztán második félév végére felhoztam az éves átlagot 1.6ra
és érettségiztem.
Viccesen fog hangzani de nem iagzán velem volt a probléma, tudom mindenki ezt mondja de tényleg. Mutterom biosztanár
, és a tanár eléggé utált, de a végén nem szopatott meg. -
_Volkovy_
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Csak élve ébredtem... B*zdmeg

-
Shim
őstag
válasz
DragonR+
üzenetére
nálunk se szórják a jegyeket, mégis sikerült hat egyest összekaparnom irodalomból, úgy, hogy ráadásul faktolok belőle
hiába nem az én világom, számtechből meg másik suliba kellett volna átjárni
most viszont olvasok gőzerővel, holnapra le kell adnom két házidogát két regényből amit még csak ma kezdtem el olvasni, és akkor talán megadja a kettest. ugyanez a helyzet töriből is, el kell kezdenem nyalni különben rossz vége lesz, még jó, hogy könnyen puhítom a tanárokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DragonR+
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Te kis zseni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így be vagy biztosítva?
Arról beszélek, h 3 egyes simán elég lett volna nálunk egy évvégi buktához.
Akkor pedig érettségi nuku.
(Nem szórták annyira a jegyeket nálunk)
A paráról: Hajlandóak a tanarak az egekig magasztalni az érettségit.
Emiatt volt nálunk a para. Rémtörténetek...stb...stb...
Akkoriban még kis naív lélek voltam, ismétlen voltam
s ezektől a szónoklatoktól én is megijedtem.
De szó sem volt agyérgörcsről.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
bakker...érettségi...tudtam, hogy vmit elfelejtettem...el kéne kezdeni készülni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chicken
senior tag
Valaki nemtud nekem ebben segíteni? ezekkel az edoramokkal mindig bajban voltam

Bővebben: link. Bocsánat h ideírom, de sürgősen el kéne döntenem h mi legyen. -
Viktor77
titán
válasz
Predator666
üzenetére
Köszi.

-
Predator666
aktív tag
jéééé, nem vagyok itt sokáig aztán megent elsz új Moderátor?

Ehnye....
Nah akkó grat Viktor..
-
Shim
őstag
Az egyik ehavi dvd újsághoz a Trainspotting jár! 1490-ért megéri sztem.
Hehe most látom, egy méretes poszter is van hozzá, még jobb
-
I_Am
veterán
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)

De kitalálok majd valamit...
, mondjuk érdekes általánosban végig5ös voltam, irodalomból, a ballagásra a búcsúszöveget is én írtam, annyira fasza gyerek voltam.

![[kép] [kép]](http://dragonrplusz.uw.hu/smiley/00248.gif)