- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
Te leszel a kovetkezo (nem, ez most nem fenyegetes
)
nekem most hirtelen egy tippem van meg rajtad kivul (nem, nem en)
Esmein: nem, nem tildy
[amne]: milyen estenke van? (
)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
[amne]
senior tag
Érdekes dolog ez, pont a minap ültem az egyszemélyes szobában, és azon gondolkodtam, hogy ki lehetne moderátor még, az első tippem bejött (laza nyalás és gl) direkt nem mondom a másikat, hátha az is.

-
tildy
nagyúr
-
WN31RD
addikt
-
Loretto
veterán
Angyalbőrben előtt néztem annak a vicces műsornak a végét, lol volt. pihentek nagyon

-
_Volkovy_
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Shim
őstag
-
WN31RD
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Shim
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Tithian
őstag
Milyen érzés lehet, ha a vadiúj videokártya ilyen módon megy tönkre?
Bővebben: link
Ez már nagyon kocka... -
V.ki
aktív tag
Most nézem csak,WN31RD is moderátor lett.Grat neki.
Hogyhogy ennyi új moderátor lesz?
-
Shim
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Gambit
őstag
Ezt a módszert majd akkor, ha szegény kis csórik bekerülnek a műegyetemre...

Na mi van már, megint Vladi után postoltam rögtön...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
valszeg nem a papabol van eleged, ugyanis nem O tehet rola, hanem a sok ''szenzaciora'' kiehezett vadbarommal, akikkel tele van a vilag
-
Esmein
nagyúr
Elegem van a pápából. Tényleg jó ember volt, de anélkül hogy bekapcsolnám azt a sz*ros tévét rádiót vagy elmennék valamelyik hírcsatorna oldalára egész nap csak ezt hallom. Kib*szott unalmas már !
-
Esmein
nagyúr
-
gozso
őstag
most döbbentem rá: nem javítottam ki a dolgozatokat

-
Dilikutya
félisten
-
PH! kedvence
tag
Egy új gépbe elég 512 ram?
-
gozso
őstag
-
gozso
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
gozso
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Wolverine
félisten
Most magyar írásbelin magánvéleményt tulajdonképpen két esetben kérhetnek:
A szövegértésben, de ott sokszor nem is igazi magánvéleményt kell írni, hanem azt, amire a legtöbben gondolnának (persze a feladatíró szerint...), valamint akkor, ha a szövegalkotási résznél érvelést ír a diák. Ott elvárás, hogy saját álláspontot alakítson ki a tanuló az adott témáról.
Persze a szóbelin már a vizsgáztatókon múlik elég sok minden.Na yahh, én még a régi rendszerben érettségiztem

Shim: ha meccset akarok indítani, valamilyen hibával elszáll és az AMD-re hivatkozik a hibajelentésben...
De kitalálok majd valamit... -
Esmein
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
MUŁĐER
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
MUŁĐER
addikt
-
DragonR+
aktív tag
Húúúúúúúúúúú, de komoly!

-
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Pont attól poén,hogy nem szórom tele smiley-val

Aki nem ismer annyira,azt hiszi komolyan írom
A másik:minden írásom után gondolj oda tetszőleges smiley-t,és onnantól úgy érted,ahogy neked tetszik.
Láss a szöveg mögé,lásd meg benne a megbúvó
-t. -
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem a talpamon van egy véraláfutás,ettől alig bírok menni.
Infected Mushroom?Nem lesz az túl kispolgári?
Te jössz.
-
törölt tag
Hú az az én tanárom lett volna
, nekem pont ez a stílusom
, mondjuk érdekes általánosban végig5ös voltam, irodalomból, a ballagásra a búcsúszöveget is én írtam, annyira fasza gyerek voltam.
Aztán gimibe, ha nem puskáztam ki a könyvből a dolgot, akkor 1esnél jobbat nem kaptam.
igen, irodalomból is. Máig nem jöttem rá mivel ástam így el magam
-
DragonR+
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
-
Tithian
őstag
Most magyar írásbelin magánvéleményt tulajdonképpen két esetben kérhetnek:
A szövegértésben, de ott sokszor nem is igazi magánvéleményt kell írni, hanem azt, amire a legtöbben gondolnának (persze a feladatíró szerint...), valamint akkor, ha a szövegalkotási résznél érvelést ír a diák. Ott elvárás, hogy saját álláspontot alakítson ki a tanuló az adott témáról.
Persze a szóbelin már a vizsgáztatókon múlik elég sok minden. -
Shim
őstag
''Infected Mushroom szóljon a gyászmeneten.''
1/ beteg vagy
2/ ott leszek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shim
őstag
akkor mákos voltál...nála nem számít semmi, csak rizsa legyen, szép szóvirágok, stb. nem az a lényeg, hogy mit írsz, hanem az legyen cifrásabban megfogalmazva. én meg olyan vagyok, hogy tömören velősen elmondom mit gondolok, ami nem kimondottan előnyös.
nah milyen a game? remélem jó
-
Esmein
nagyúr
Naszóval, lehet az a baj hogy ma még nem ettem és van egy dudor a bal fülem mögött ami néha végignyilall egész a nyakamig, valamit olyan mintha full izomláz lenne a nyakam. Ha meghalok, akkor a tiszába szórjanak és Infected Mushroom szóljon a gyászmeneten.
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Hihi,nehogy itt felrobbanj nekem.Szándékos volt,de ez a te poénod továbbcifrázása

-
Wolverine
félisten
engem meghúztak magyar próbaérettségin. nemtom mi lesz élesben, ugyanis elemezni még csak-csak, de nemtok rizsázni, és csak ez számít...
egész magyar egy nagy átb.szás, nem lehet rá készülni, nem a tényleges tudást nézi, szövegértésnél ráadásul idióta kérdések vannak, amik egyrészt magánvéleményt kívánnak, azt meg, hogy az istenbe pontozzák?? ehh...most paráztam be. pedig eddig milyen jól ment.Nem tudom, milyen a tanárod, a miénknek pont az volt a heppje, hogy magánvéleményt kért a művekről...
-
törölt tag
engem meghúztak magyar próbaérettségin. nemtom mi lesz élesben, ugyanis elemezni még csak-csak, de nemtok rizsázni, és csak ez számít...
egész magyar egy nagy átb.szás, nem lehet rá készülni, nem a tényleges tudást nézi, szövegértésnél ráadásul idióta kérdések vannak, amik egyrészt magánvéleményt kívánnak, azt meg, hogy az istenbe pontozzák?? ehh...most paráztam be. pedig eddig milyen jól ment.nyugi, ott a helyszínen tudni fogod mit kell írni.

mondjuk német előtt ugyanezt gondoltam, kaptam is egydekket meg egy 2est.
De NO PARA mert a szóbelire viszont tudsz tanulni, és akkor simán még 3ast is kaphatsz.
-
DragonR+
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Viktor77, ha zársz egy topicot mert már van olyan, akkor azért linket dobjál légyszi. így kevesebb lesz a molesztálás.
-
Esmein
nagyúr
-
Shim
őstag
gyerekek, a magyartól ne izguljatok, nálam rosszabb magyarost keveset találtok, és simán 3as 3as lett, az írásbeli, valamit akármiről is fogsz tudni írni, másnem megnézed a novellát, és sorrol sorra leelemzed, megpróbálszvalami mögöttes dolgot beleképzeli, egyszóval rizsázol.
A szóbeli? én ott kihúztam 2olyan tételt amiről fingom nem volt, totális homály, az utcsó tételek között volt, mondom úgyse húzom ki
, sikerült, mind irodalomból mind nyelvtanból, olyan dekk lett mint a huzat kaptam egy 2est a bizibe, tavaly szar volt a pontok miatt, de idén pont leszarom, mert csak a matek meg az info számít.engem meghúztak magyar próbaérettségin. nemtom mi lesz élesben, ugyanis elemezni még csak-csak, de nemtok rizsázni, és csak ez számít...
egész magyar egy nagy átb.szás, nem lehet rá készülni, nem a tényleges tudást nézi, szövegértésnél ráadásul idióta kérdések vannak, amik egyrészt magánvéleményt kívánnak, azt meg, hogy az istenbe pontozzák?? ehh...most paráztam be. pedig eddig milyen jól ment. -
DragonR+
aktív tag
Bocs.

Félreértettél.
Azt hittem, veszed a lapot.
Na, elsunnyogok.
Tököm tele van, hogy mindenki félreért. Nekem vennem kell az idióta poénokat, ha meg én is poénkodok, akkor már fölhúzzák az orrukat.
A hiányzó smiley-t szándékosnak vettem.
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag
gyerekek, a magyartól ne izguljatok, nálam rosszabb magyarost keveset találtok, és simán 3as 3as lett, az írásbeli, valamit akármiről is fogsz tudni írni, másnem megnézed a novellát, és sorrol sorra leelemzed, megpróbálszvalami mögöttes dolgot beleképzeli, egyszóval rizsázol.
A szóbeli? én ott kihúztam 2olyan tételt amiről fingom nem volt, totális homály, az utcsó tételek között volt, mondom úgyse húzom ki
, sikerült, mind irodalomból mind nyelvtanból, olyan dekk lett mint a huzat kaptam egy 2est a bizibe, tavaly szar volt a pontok miatt, de idén pont leszarom, mert csak a matek meg az info számít.Itt senki sem izgul, mindenki profi mindenből.
Teljesen természetesnek veszik a dolgot és tudatosan készülgetnek.
Nehogymá' pánikhangulat törjön ki!
Most, ahogy a válaszomat pötyögöm s csak a Te hozzászólásodat látom, úgy tűnik nekem mintha egy síri hangulatú érettségitől paráző totyikba írtál volna biztatásképp.
Pedig nem.
Csak kedvem támadt kommunikálni, elcsodálkoztam Volkovy-n, hogy mennyire más a mai ''gyerekek'' véleménye a témáról, mint nekünk volt anno. -
_Volkovy_
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
DragonR+
aktív tag
-
törölt tag
, sikerült, mind irodalomból mind nyelvtanból, olyan dekk lett mint a huzat kaptam egy 2est a bizibe, tavaly szar volt a pontok miatt, de idén pont leszarom, mert csak a matek meg az info számít. -
Tithian
őstag
Van, aki most is retteg (feltehetőleg ők vannak többségben), de sokan vagyunk úgy, hogy 1-2 tantárgy számít szinte csak a felvételi eljárás során, azokból pedig valószínűleg jól fogunk teljesíteni.
Még én sem készültem komolyan, magyar írásbelire nem igazán lehet (szövegértés + fogalmazás), töriből pedig viszonylag képben van az anyag.
A középszintű szóbeli úgyis 1.5 hónappal az írásbeli után lesz. Emelt szintre menni a legtöbb tanulónak botorság lenne, a követelmények jelentősen magasabbak, a kockázat igen nagy. -
törölt tag
nyugi nekem bioszból első félév végére, 10db 1esem volt
, aztán második félév végére felhoztam az éves átlagot 1.6ra
és érettségiztem.
Viccesen fog hangzani de nem iagzán velem volt a probléma, tudom mindenki ezt mondja de tényleg. Mutterom biosztanár
, és a tanár eléggé utált, de a végén nem szopatott meg. -
_Volkovy_
nagyúr
-
DragonR+
aktív tag
Lehet, hogy én fejemben volt a hiba,.........korábbi verzijó vagyok.

Akkor még sokkal görcsösebben fogtam fel a dolgokat. -
_Volkovy_
nagyúr
Te kis zseni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így be vagy biztosítva?
Arról beszélek, h 3 egyes simán elég lett volna nálunk egy évvégi buktához.
Akkor pedig érettségi nuku.
(Nem szórták annyira a jegyeket nálunk)
A paráról: Hajlandóak a tanarak az egekig magasztalni az érettségit.
Emiatt volt nálunk a para. Rémtörténetek...stb...stb...
Akkoriban még kis naív lélek voltam, ismétlen voltam
s ezektől a szónoklatoktól én is megijedtem.
De szó sem volt agyérgörcsről.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Be.Évente írok 3 olyan fogalmazást,amitől a tanár füle kettéáll,nekem ennyi elég.
Érdekes iskolába járhattál,ahol ilyen szinten ment a paráztatás..
Én eldöntöttem három éve,hogy nem fogok gyomorfekélyt kapni a sok görcsöléstől,lesz ami lesz.Ide jutottam
-
DragonR+
aktív tag
-
Wolverine
félisten
-
DragonR+
aktív tag
nálunk se szórják a jegyeket, mégis sikerült hat egyest összekaparnom irodalomból, úgy, hogy ráadásul faktolok belőle
hiába nem az én világom, számtechből meg másik suliba kellett volna átjárni
most viszont olvasok gőzerővel, holnapra le kell adnom két házidogát két regényből amit még csak ma kezdtem el olvasni, és akkor talán megadja a kettest. ugyanez a helyzet töriből is, el kell kezdenem nyalni különben rossz vége lesz, még jó, hogy könnyen puhítom a tanárokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vedd elő a legjobb modorodat!

-
Esmein
nagyúr
Csak élve ébredtem... B*zdmeg

-
Shim
őstag
Te kis zseni!
Így be vagy biztosítva?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]nálunk se szórják a jegyeket, mégis sikerült hat egyest összekaparnom irodalomból, úgy, hogy ráadásul faktolok belőle
hiába nem az én világom, számtechből meg másik suliba kellett volna átjárni
most viszont olvasok gőzerővel, holnapra le kell adnom két házidogát két regényből amit még csak ma kezdtem el olvasni, és akkor talán megadja a kettest. ugyanez a helyzet töriből is, el kell kezdenem nyalni különben rossz vége lesz, még jó, hogy könnyen puhítom a tanárokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DragonR+
aktív tag
-
DragonR+
aktív tag
Te kis zseni!
Így be vagy biztosítva?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
ha most idegelem magam azzal csak magamnak ártok
úgyis szóbelin fogok beparázni és halálközeli állapotba kerülni, én azt a feszültséget nem bírom... -
_Volkovy_
nagyúr
Megtehetem,hogy csak most kezdjen el zavarni.

Amúgy no para.Ott kell teljesíteni,nem fél évvel előtte már agyérgörcsöt kapni az idegtől.
-
Wolverine
félisten
-
DragonR+
aktív tag
-
Shim
őstag
bakker...érettségi...tudtam, hogy vmit elfelejtettem...el kéne kezdeni készülni
-
DragonR+
aktív tag
Hö...ez tetszik.
Három egyes és még csak most kezd zavarni. 
Óh, azok a régi szép idők, amikor még az érettségire készültem.
Hajrá! (Érettségire fel!)
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
Valaki nemtud nekem ebben segíteni? ezekkel az edoramokkal mindig bajban voltam

Bővebben: link. Bocsánat h ideírom, de sürgősen el kéne döntenem h mi legyen. -
_Volkovy_
nagyúr
Rosszul érted.

Mert nincs célzás.
Ez egy tiszta találat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az nem derült ki nekem az elején, hogy megvan-e a mű.
[Jótanács ON]
Ha jegyre megy a buli, akkor jobban teszed, ha átrágod magad az egészen.
Lehet, hogy olyan kérdésekkel fog bombázni a tanárod, amikből egyértelműen kiderül, hogy csak egy kivonatot olvastál. Erre a tanár vérszemet kap s kezdődik a szivattyú.
Nem jó kockáztatni.
[Jótanács OFF]Köszi a tanácsokat,idén érettségizem,tisztában vagyok a dolgokkal

A szivattyú három éve megkezdődött,úgyhogy az már nem érdekel.
Csak már a harmadik egyest készülök begyűjteni Puszták népéből,és kicsit kezd zavarni. -
I_Am
veterán
-
Viktor77
titán
jéééé, nem vagyok itt sokáig aztán megent elsz új Moderátor?

Ehnye....
Nah akkó grat Viktor..
Köszi.

-
Predator666
aktív tag
jéééé, nem vagyok itt sokáig aztán megent elsz új Moderátor?

Ehnye....
Nah akkó grat Viktor..
-
Shim
őstag
Az egyik ehavi dvd újsághoz a Trainspotting jár! 1490-ért megéri sztem.
Hehe most látom, egy méretes poszter is van hozzá, még jobb
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 17
- (téma lezárva)
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz AD5U480032G-S Memória
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GAMING PC! Intel i7-13700KF / RTX 4070 Ti / Z690 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)

De kitalálok majd valamit...

, mondjuk érdekes általánosban végig5ös voltam, irodalomból, a ballagásra a búcsúszöveget is én írtam, annyira fasza gyerek voltam.

![[kép] [kép]](http://dragonrplusz.uw.hu/smiley/00248.gif)