Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Régebben jobb volt a száni.

-
anaqer
veterán
Fenének kellett ezt a fúrás témát felhozni, épp most állított be két marcona alak egy csúf nagy Boschsal az irodába... ez hiányzott még a fejfájásomhoz...

-
anaqer
veterán
Hja, a végefelé kúszott azért az nálam is... mondjuk engem nem érdekelt, inkább kússzon mint ritkuljon. (Különben is - ''Nincs többé kopasz fej, csak segig érő homlok!''
) Viszont a szárítgatással elszórakozott idő azért zavart, még a mostani egy-két perc is nyűg néha... ha tudnám hogy nem nézne ki nagyon idiótán, lekapnám egyből az egészet bőrig. :\
Kalandor:
''Komolyabb'' helyekre nem járok (kigyúrtkopaszállatnak amúgy sem néznének), szóval inkább csak elhatározás kérdése lenne, csak hát a megszokás... -
anaqer
veterán
Rövid haj uralkodik... gimiben három évig volt hosszú lófarkam (nem úgy
) - akkor jó ötletnek tűnt, de aztán a maintenance overhead egy idő után kezdett idegesítő lenni. Még a hótkopasz figura maradt ki eddig a repertoárból, de azt hiszem előbb-utóbb arra is sor kerül... -
anaqer
veterán
Hogy mondjátok...? Erről a magas lórol alig hallani valamit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
Hát... nem hiszem. Két karakter kinek fáj?*
*Mondjuk ezek az önkényes divatrövidítések szerintem eleve idegesítőek. Jó, elfogadom hogy IRC-n nem lehet mindenkit rászorítani hogy kiírjon egy ''valószínűleg''-et, de hogy egy fórumon megejtett hozzászólásban is ''vok'' és társai segítségével akarjunk spórolni... nem hiszem el, hogy valakinek ennyire drága legyen az ideje (ha meg igen, akkor ne lopja a napot fórumokon, de ez már más tészta). Ez már mezei igénytelenség, semmi több. -
anaqer
veterán
Bővebben: link

Lolbazee, ilyen logót tervezni... meg jóváhagyni... meg kiakasztani... ez kész. -
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Az lesz az - Bővebben: link Lényeg hogy az a gúla nem ér véget középtájon, szóval az ''oszt' innentol mi kell meg'' nem egészen ül. Busted!
-
anaqer
veterán
am·bi·tion (m-bshn)
n.
1.
1. An eager or strong desire to achieve something, such as fame or power.
2. The object or goal desired: Her ambition is the presidency.
2. Desire for exertion or activity; energy: had no ambition to go dancing.
(Bővebben: link)
Amire Te utalsz az egy bizonyos típusú ambíció (hatalomvágy, ha úgy tetszik). -
anaqer
veterán
Ambíció... hát sok bogaram van, bárki megmondhassa', de ez az egy soha nem tartozott közéjük.

-
anaqer
veterán
Beszarok... egyik napról a másikra eltűnt a hang a TV tuner alól... most vagy meghalt a line in, vagy a kártya szemétkedik, vagy dögöljek meg ha értem. Persze nincs itthon semmi amivel tudnám tesztelni, életemben nem is használtam másra, a nagyokos AIW kártya olyat meg miért is tudna, hogy mindenféle analóg átkötések nélkül hangot adni... arrrrrrrrgh.

-
anaqer
veterán
Kutya már idomítva van.
-
anaqer
veterán
válasz
Old Death
üzenetére
Nem akarom én a PH!-t teleoffolni. Bővebben: link
-
anaqer
veterán
Oh snap!
Félig meghalt a kedvenc munkahelyi időagyoncsapó oldalam (legalábbis belépés nem működik, csak anoním lehet posztolni... nem az igazi).
-
anaqer
veterán
válasz
Tithian
üzenetére
Azbeszt...!

Nagy vagy ember, két pillanat és ismét MIDItől lesz hangos a lakás.
Más:
Azt is tökön kellene bökni, aki ezt a bundlet megálmodta - Bővebben: link - Radeon7000 mellé DX : Invisible War...
-
anaqer
veterán
Viszont ha egy Descent fanatikus erre járna, elregélhetné hogy a 21-ik pályán hogy a bánatba lehet a reaktorhoz hozzáférni, mert egyenlőre szépen be van falazva... aztán csak szaporán, nehogy Nagy Descent topicot kelljen nyitnom.
-
anaqer
veterán
Ó bazz... de szeretem amikor a kedves főnökség minden jót kitalál csak hogy nehogy az ember két percig is unatkozzon. :\ Adjunk csak ki pluszmunkát, nem baj ha nincs a munkaköri leírásban... ha meg még eleve értelmetlen is, az direkt jó. Még pár ilyen hülyeség és lehet hogy lépek, aztán ott egye meg a fene az A64-et ahol van. Ehhh.

-
anaqer
veterán
''Ha valaki annyira gerinctelen, hogy hátulról jön mint a fodrász azzal csak a saját gerinctelenségét bizonyítja be.''
Nnna.
Ezt ha jól emlékszem, itt láttam valahol aláírásban.
De már legalább egy éve (inkább másfél).
Google nem talált semmit ''jön mint a fodrász''-ra.
Valakinek nem ismerős esetleg...?
-
anaqer
veterán
Tavasz monnyon le. Megint minden hülye kiözönlik az utcákra, brrr.
-
anaqer
veterán
Lehet tippelni, mennyibe kerül(ne) amikor hazánkba ér(ne)... -
anaqer
veterán
A nap rejtélye:
Van egy ASUS P5A, K6-2 500Mhz, 128MB, Win98SE, DX 7.0a konfig.
Meg egy Savage4 Pro32MB. (8.20.33)
Meg egy ASUS GF2MX400. (Det 30.82)
Az előbbi játékokban bő 10%-ot ver az utóbbira.
(Egyszerű szintetikus tesztekben jön a papírforma.)
Vaszcumtajfel??? -
anaqer
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Ő is, de inkább Bővebben: link.
-
anaqer
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Igaz, ezekre nem gondoltam. Csak furcsálltam hogy a vad motorosok mintha több fikázást kapnának mint a vad autósok... mondjuk én mindig is azt tartottam hogy a legnagyobb baleseti tényező éppen a bizonytalan vezető...
Ma pl. egy balra parkolóba bekanyarodó Corsa volt kedves satufék után félig visszatolatni (!!!) a sávba, mert egy szemből jövő kocsi megzavarta (simán befordulhatott volna előtte). A kiccsaj olyan szinten leblokkolt, hogy megállt a két sáv között, a busz amin voltam alig tudott elóvatoskodni mellette... olyan volt az egész mint valami sketchben, tipikus ''rénszarvas a reflektorfényben'' tekintet, kéz jár oda-vissza váltó/kormány/ajtókilincs között...
-
anaqer
veterán
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Xavier.
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
válasz
Sick Boy
üzenetére
RE: kábelezés - azért azt is vedd számításba, hogy Neked otthon annyi időd van jobbra-balra kötözgetni a dolgot amennyit nem sajnálsz rááldozni, ők meg gondolom nem egy gépet raktak össze ma sem... meg aztán kíváncsi lennék, hogy a huszadik gépnél (persze mind más elrendezésű alaplappal, más helyeken lévő meghajtókkal) mennyire állnál neki az ideális elrendezést kisakkozni.
Ilyen szempontból egy IBM-szintű gépnek behozhatatlan előnye van, ott egyszer kitalálják hogy mi hogy lenne a legjobb, aztán mehet le a cucc a szalagról direkt az adott szériához illő hosszúságú kábelekkel, kötözési pontokkal, stb. -
anaqer
veterán
válasz
cannabis
üzenetére
Másik fórum, ez látod egy egészen nagyszerű ötlet.
Állj neki pl. a HWSW-n hasonló kitartással feszegetni a témát, és meglátjuk hogy páros lábbal kipenderítenek-e onnan is, vagy éppen tárt karokkal fogadnak. Első variáció esetén is jó, mert legalább leszűrheted a tanulságot (tudom, naív vagyok), de a második esetén is, mert megtalálod a közönségedet. Nagy ez az internet, mindennek megvan benne a maga helye. Ez nem az, de azért ne keseredj el. -
-
anaqer
veterán
Ne kezdjétek már itt is.
Eltérő vélemények mindig vannak, az értetlenség viszont nem szükségszerű.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Viszont a szárítgatással elszórakozott idő azért zavart, még a mostani egy-két perc is nyűg néha... ha tudnám hogy nem nézne ki nagyon idiótán, lekapnám egyből az egészet bőrig. :\

Pro7-en néha film + CNN (bár utóbbi időben ez a Schiavos ingyencirkusz attól is elveszi a kedvem).
) amit egy újratelepítés megoldott.