Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Még csak kétszer volt, és ugye három a magyar igazság...

I_Am: Sok sikert az új élethez, remélem nemsokára legalább olyan jó lesz mint azelőtt. ''Ami nem öl meg, erősebbé tesz'' -- Azt hiszem nekem is te írtad ezt... és ha már a saját helyzetedre is így tudsz gondolni, akkor már tényleg túl vagy a mélyponton.
-
Lortech
addikt
Erre most találtam rá, ha már volt vagy ilyesmi, akkor sorry, de nagyon nagy: Bővebben: link
-
I_Am
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Világ életemben gyógyszerellenes voltam és leszek is. Csak a legvégső esetben használom. Viszont egy rossz dolog van bennem, az agyam állandóan pörög és néha nincs mivel lekötni. Talán ezért lesz jó ujra kondizni, mert a fizikai fáradtság is besegít majd. Fejet soha senki és semmi előtt nem hajtottam, most sem fogok. Ilyen pofont még nem kaptam az élettől, most ezt ''irták a sorsom könyvébe''.
Ami nem öl meg az erősít.
As good as it gets. -
Lord Zero
addikt
rendben, megnyugtató a hozzáálásod (a xanax amúgy nem echte antidepresszív szer) - ne nyúlj semmilyen hatóanyaghoz, így most úgy tűnik, jól látod/kezeled/próbálod kezelni a dolgot
tényleg
szerk> ja még annyi, h mondhatnám, h sajnálom meg miegymás, de inkább azt mondom: csak akkor és annyira sajnálom, ha és amennyire te
tudom, h érted
most el
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
VladimirR: tudom, hogy ide benézel
kipakoltál már? Aszondtad 5 perc 
-
I_Am
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Kaptam volna, aztán utánajártam, hogy semmit nem ér...
Xanax-ot irtak fel az sem ér semmit ezért nem is szedem. Fura dolog, de ha fejben elkezded tisztázni a dolgokat, találsz új célokat amibe úgymond kapaszkodhatsz akkor fel lehet állni. Rajtam sajna kilókban is meglátszik ha idegrendszeri problémáim vannak, meg insomniás is leszek. (tapasztalhatták páran az elmúlt pár hónapban mennyit voltam fent éjjel) Az elmúlt 3 hétből az első volt a legkeményebb. 168 órából 11-et aludtam. Most már kajálok ujra rendesen, sőt meglepően többet mint eddig és alszom is rendesen, bár még kicsit összevissza, de legalább már megy. Első célkitűzésem most a kondizás, rám fér, csekély 11 kiló ugrott le rólam. (az amugy sem vastag testalkatomról
) A hajamat is levágtam, igaz azt már régóta terveztem (2 éve) csak most érkezett el az ideje, több dolog miatt is. Egyelőre hosszú távra nem tervezgetek, most ugy evickélek a felszínen, talán mondhatni keresem önmagam. Azért 7év után egyedül elég kemény pofon. Főleg hogy abból 5-öt együtt éltetek. Nekem talán kicsit idealista létemre túl sokat is jelentett, aztán ugye pont a kritikus határon bukott el a dolog. (5-7év állítólag egy kapcsolat kritikus pontja, a miénk nem élte túl) Pénz nem érdekel jelen pillanatban csak annyi legyen ami a hétköznapokra elég. Persze nem veszem igénytelenre a figurát, azon már túl vagyok 1 hete. 
-
I_Am
veterán
Na jó nagy vonalakban, se nő, se vállakozás, ellenben depresszió, idegösszeroppanás kiheverése, kórház (igazcsak 1 napig, mert útálom és inkább eljöttem). Most ujra nullán van az életem, az összes eddigi terv a füstbe veszett. Holnap 27-ik születésnapom, sejthetitek mennyire vagyok jelen pillanatban optimista és boldog?
Elszánt viszont annál inkább.
Fura dolog az életben, hogy a nőnek pénz kell a pénzhez ezerrel meló, a nő nem szól, hogy elhanyagolod a meló miatt (de a kényelem és a pénz az jó dolog, főleg ha elkényezteted) a melóval (vállalkozás) gondok mégjobban oda kell figyelni, összeköltözés terve, lakáskeresés mégtöbb meló, elhanyagolás, munkahelyi kapcsolat a nőnél, agyam felrobban, gyerek aki ''megkóstólta'' elkaszál, nő kirúg, mindeközben vállakozással nem foglalkozás, társ kitúr.
Röviden ennyi. -
Lord Zero
addikt
figyicsak
a nero 2gigánál nagyobb filet (data disk) nem enged iso rendszerben megírni, aszongya udf kell neki
van udf-es adat lemezem is, de az iso jobban tetszene, mert sokkal valószínűbb, h kompatibilis lesz vhol máshol vmi más olvasóval
most mi legyen? -
I_Am
veterán
Khmmm elhagytuk a 3 milliomodik hozzászólást?
Csak nekem tűnt fel vagy másnak is? (lusta vagyok olvasni) -
Pópa
senior tag
# 742 kérdés még mindig aktuális.

szerk.: már megvan.
[Szerkesztve] -
eri
tag
Mi az a Bittorrent?

[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nem, nem, szerintem rosszul látod - ez minden következetességet és rációt nélkülöz
amennyiben elfogadod a keringőre való felkérést, akkor:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amennyiben pedig a pont alá szeretnéd tenni az I-t, akkor:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
így helyes
-
Pópa
senior tag
Sos kérdés!
Hány nap kell az ''Őstag'' titulushoz?
thx -
Drizzt
nagyúr
A fényképalbum minek került át a phinteraktívba?
-
Lord Zero
addikt
már válaszoltam a másik topicban Bővebben: link
még hol tetted fel a kérdést?
-
nem tudja valaki, hogy hol lehet UDMA - módot beállítani windows 2000-ben?

de komolyan, nem bírok rájönni...
most szereltem be egy munkahelyi gépe egy pio 107-est, és 2 MB/s -kel olvas.... -
offmen
újonc
....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-
Monya78
veterán
Srácok azt a feladatot kaptam a főnöktől hogy szerezzem meg a netről ezt az ügynöklistát..tudnátok segíteni, link???
Moderátorok remélem ez nem banolos téma?? Ha igen akkor visszaszívtam...
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
azon filózok, hogy aszem tök szvesen írnék cikkeket játékokról, szerintem tök jó kritikus lennék

-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Úgy nézek ki?

-
tildy
nagyúr
Ne megvan a ''Rubint Réka'' szalagavató.De oylan bitanggul csúszika hang, hogy

Így digizte be a tvkártyám
Akit érdekel, sé esetleg tud segíteni rajtam:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
RIV
tag
-
DragonR+
aktív tag
-
RIV
tag
A véleményeteket akarom kikérni. Szerintetek érdemes lenne e nyitni egy videoklipp topicot. Ahol az új klippekről lehetne véleményt nyillvánítani.
Azért kérdezek, mert még nem vagyok egy régi tag, és nem akarok össze-vissza nyitogatni. A keresőben meg nem találtam erről semmit. A téma meg érdekelne. Szerintetek megnyissam? -
Loretto
veterán
Nem arcoskodás miatt mondom ezt.DE:
titeket nem zavar ha ugy bámul egy nő, annyira hogy már te jössz zavarba? Mostanában ahogy közlekedek egyre többe botlok bele( bár nem tudom miért, sztem annyira nem vagyok ....). Persze ezzel nem lenne semmi gond, csak mind -30-35 körüli. sőt az egyik a kicsit ...-an nézett ki.tudom nem a külső de nagyon el lehetett mondani róla a külső alapján. -
Bash
őstag
Ahoj!
Má' megint hajnalban estem haza, asszem ez már csak így lesz. Ma találkoztam Bill Parcells-al, a Dallas Cowboys edzőjével.
Szombat délután 2-kor pedig megérkeztek a srácok is: Bővebben: link, minden évben nálunk vannak elszállásolva (többek között ezért volt itt Chris Berman is a hétvégén). Két épület között lett felállítva nekik vagy 10 trailer, ott van mindenféle oktatás, megbeszélés. Egyik-másiknak vastagabb a karja, mint az én combom, arról nem is beszélve, hogy mindegyik magasabb nálam legalább egy fejjel, pedig én is 6 láb magas vagyok.
-
VladimirR
nagyúr
na, csak igazad lett: az osszes szerver (masfel) us wow-hoz valo, szal legalisan aligha kivitelezheto -- btw mi a kulonbseg a ketto kozott? van valami lenyegi dolog, vagy csak valami vedelem, hogy ne lehessen keresztbe kasul felmaszkalni a szerverekre? mert ez utobbinal meg van remeny

-
VladimirR
nagyúr
gondolod? mibol? mondtam, hogy pl diablom is, starcraftom is van eredeti
(na, jo, wow-om nincs es nem is lesz, mert amennyit en jatszok, azert nem eri meg havi x ezret fizetni -- kb havi 5-10 ora jatek)
a szervert egyebkent csak sajat szorakozasomra csinalnam, netre egyebkent is eselytelen lenne kitenni, hala a stabil es megbizhato internetszolgaltatasomnak -- fizetni meg nem fogok azert, hogy masok jatszanak a szerveremen, en meg nem
max lan (bar oda a wow kicsit hosszu lenne, nade ki nem volt mar egyhetes lanon?) -
VladimirR
nagyúr
válasz
DragonR+
üzenetére
dio1-2+lod -- diablo I es II, illetve a lord of destruction kiegeszito
sc+bw -- starcraft es a broodwar kiegeszito
w2 bnet edition --warcraft 2 battle.net edition
w3+tft -- warcraft III reign of chaos es a the frozen throne kiegeszito
battle.net -- a blizzard hivatalos jatekszervere (vagy mi)
pvpgn -- nem hivatalos szerver a blizzard jatekaihoz, ingyen letoltheto, nyilt forrasu project
blizzard -- a fenti jatekok keszitoje kiadoja
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/548.gif)
(elviekben 13:30 körül kell ébrednem
)

Yahh, és azért még boldog születésnapot...
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/358.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)