Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Vlad nem lesz, ahogy en sem.
En amiatt nem, mer akkor eselyem sem lenne nyernia phs ge'meken.
(Mondjuk eddig sem nyertem semmit, de hala egnek egy mod megszant egy ag neovos poloval annak idejen.Felreertes ne essek, o akkor meg nem votl mod es kettot nyert
Ja es nagyon hianyolom mostanaban ot

)
Nameg nem vagyok eleg higgadt

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
De ki van meg linkelve, a 24 oraban ra lehet talalni...
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Csak azért irtam ,mert nekem nem hitt, hogy nem tudok segíteni neki, mert döglődik az msn.
Az önállóságot hiába is vrárnám el tőle, iylen témáhz sokszor süsüke...
(Múltkor a hajamat téptem mikro szamtech szakos létére nem tudja a számrendszerek közti átváltást

)
Esmein: tudom , ismerem, nálam is van ritkán.Stylesheet okozza..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akkor irjal mar errőla hugom mailcimere (Kinti neven phzik.), mert nekem ma egy 10 felkialtojeles mailt irt arrol hogy nem megy az msn.
Egyébként elküldtem emlegebb éghajlatra hugom, tehetek én róla , hogy nem megy? Legyen már ennyire önálló, hogy utánanéz miért nem megy.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én még azon vagyok elakadva, hogy annak idején egz politikus lett pápának választva

Egyébként rip.(iagz az info meg nem biztos)
Bár akinek halálhiret keltik, az sokáig fog élni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
A gugli nekem ezt adta:
TCHIBO capuccino irish 125 g, 360, Ft . -
tildy
nagyúr
Fáj a hasam

És mindjárt mehetek dolgozni
-
tildy
nagyúr
Hosszu lesz meg a nap

-
tildy
nagyúr
IWtől eljövetelem oka részben egy ilyen kényes téma is volt. Azóta én tartózkodom megnyilvánulni mind pozitivan(najo ezt nehez megallni) mind negativan az épp aktuális munkahelye(i)mről.
Mellesleg ott vannaka cégeknél a kommunikációs szakermeberek + üfsz. kérdezzék őket.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Sajat pelda, norvegia+becs :
ha bankkartyaval vasarolsz, akkor ha az otp-s, akkor az aktualis kozeparfolyamon fizetsz.
Penzfelvetel eseten kozeparfolyam + a felvetel dijja (atlaban 1000Ft koruli szokott lenni) -
tildy
nagyúr
Na jött értem az álommamnó.
Jók legyetek, és fogjátok be végre a szátokat, nem akarok reggel oldalakat visszalapozni
-
tildy
nagyúr
A legjobb mikor a fejem teljesen benne van a gépben

Nameg mikor szidom a spire mérnökeit a qrva hűtőlefogatójuk miatt.
Szó se róla a procibeszerelés, amdj első gépindítás mindig egy nagy ''na msot fogk szívinfarktust kapni vagy mégsem '' sóhajjal kezdődik ill. végződik.
I_Am: de láttam
és a válaszom normál ház
A fejemet emg nem szoktam mérni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
gyors elalvásra: dodi féle házipálesz

többieknek: Múltkor szerelem hugi gépét, na nem a gépbe lógott a hajam, hanem a földre, erre bakker hugom rálép, pont mikro emelném fel a fejem
Fájt

Ő emg fetrengett a röhögéstől arra a mondatomra, hogy ááááá ne lépja hajamra!!!4
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Micsoda zabalavinát indítottam el?

Na persze, azt ha elhíztok, majd rámkenitek , mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép kis népség....
vladimirR: 6
Én itt szerényen eleszegetem a tejfölös sajtos kétszersültet
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na hazaértem melóból.
És most kipakolom a hűtőt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Nem sajna. Max ha otthon összeütök és behozom. Délután már büfé sincs. Ráadásul nem jó dolgo éjfélre hazaesni, jobb akkor már, ha midnen nap 6.30ra jövök be...De sajna ez nem tőlem függ

Mindegy, jövő héttől úgyis befizetek alagastroyal 1100 kcalos napi menüre
Tékrys:na az nem jó, mert ülök itt a gép előtt azt idejekorán megcsócsálom
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Aktuális, de sajna elég ''hülyén'' járok dolgozni, igy az etkezeseim is randomok.
(Ha 6.30-15 oras a muszak, akkor 11.30 kor kaja, es este 6kor)
Ha meg 15-23 ora kozt dolgozom, akkor ugye a szokasos 11.30-12 és marad egy etkezes, amit sehol nem tudok lebonyolitani?
A 2szersült mérete pedig 2cm*3cm.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát de igy el fogok gurulni , ha eszek ejfelkor
.
Mondjuk ha nem akkor meg reggelre kilyukad a gyomrom.
VladimirR nem vagy poénos.
Itt fontos kérdést feszegetek, te meg itt elhülyülöd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintetek ha nem eszek kilyukad reggelre a gyomrom?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Éhes vagyok. Délben ettem először és utoljára a mai nap

hazamegyek szerintetek bekapjak egy kétszersültet? -
tildy
nagyúr
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Te is? Én is

SZintén +4 volt, anyu tesójánál
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Onnét vagyok biztos benne, hogy megegyezik mind a Teljes név, mind az emailcim a srácok által elmondotakkal és azzal , amit a csaj annak idejen elmondott .
Ez elegge sok egybeeses nem gondolod. Es akkor meg azt nem is emlitettem, hogy maga a tema is olyan , amirol annak idejen szó volt, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy egy es ugyanaz az illető. -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ez esetben én azt mondanám, hogy valaki visszaélt a képével. Mondom túl sok az egybeesés, persze a képről nem tudom eldönteni, hogy az illetőt ábrázolja e vagy sem. Szal -bár nem értek a joghoz - de szerintem azzal kéne jogi eszközökkel élni, aki ezt a képet ''sajátjaként'' bemutatva számomra elérhetővé tette.
Én ezesetben jóhiszemúen járok el....
A törvény pedig elég sok esetben alkalmazza azt a szót , hogy ''jóhiszemű''.
Csak egy pelda,gorog zita , mint midnenre kész káéjlány szerepel mind a mai napig egy angol oldalon. A kettő eset közt az a különbség, hogy az azért szerintem durvább.
Mindenesetre az, aki megadogatja a számom 100%ban ugyanaz a személy, akivel tavaly msnen dumáltam (Mégha a kép nem is őt ábrázolja, bár én eddig azt hittem...).
Csak még egy példa: valaki mondjuk személyleirast ad egy betororol, es ez alapjan modnjuk keszul fantomkep. (de nem tudatjuk a szemtanu hazudik-e, es lehet hogy mondjuk a fantomkepen fullra az en arcom korvonalazodna) , akkor a rendorseg szeritned elindul a fantomkep adta nyomon? Szerintem el.
En legalabbis azttennem, hogyha valaki ramfog valamit, hogy mi alapjan fogja ram, es ha masra hivatkozik, akkor azon kernem szamon.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Női megérzés. Egyébként meg az alábbi okok miatt rá gyanakszom: Beszéltem msnen vele, tudom a mailjét még akorról, tudtam a telszámát (de az már nincs meg...) , kaptam tőle képet, tudtam a TEljes nevét tőle is ( de az engem hivogató egyének is ugyanazt a nevet mondták) . És az is fura , hogy mindig a gyaloglón adja meg a sajatjakent a szamom, es mindig ejszaka, es mindig ugyanazt a nevet mondja.
Persze lehet , hogy a kép fake. -
tildy
nagyúr
Nem.
Nezd meg a zaklatásos topicom. Bővebben: link
Najo neha igen, de hat istenem , annyi okso ember van, en meg nem vittem semmire. Na csondesedek inkabb, mert jon vladimirR azt megregulaz. -
tildy
nagyúr
Fél órája már ott tartottam , hogy már a ph-n is untam magam

Ez nagyon ritka dolog pedig
Nyugi , az én műszakom is hasonló a héten, péntekig 15-23, sőt lehet csütörtökön havi zárás miatt hajnali 5
Remélem nem kell addig itt maradnom, hátha megcsinálja valaki helyettem
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Az hittem a reggel 5.10kor kelés +munkábamenésnél nincs rosszabb..
De van...
Este 11ig dolgozni
(Mondjuk du 3tól
) -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Na ezt megkaptam

Tényleg jobban járok ha veled dumálok, az legalább ingyen van.
Jóa munkahely meg minden[, csak enm tudom emnnyi idő mire mind szakmailag , mind anyagilag megbecsült ember leszek...
Nameg nem lehet az idők végezetéig albiban lakni.Úgyis öregkoromra visszavonulok, megyek tanítani szakközepeseket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Lehet igazad van ,de

Én már csak iylen vagyok. Nagyon sokan utálnak, és ezt nehezen dolgozom fel
És az a baj, hoy csak utálnak, de nem mondják meg mi a bajuk velem
Szal ezért szeretnék valamit letenni az asztalra...
Lehet el kéne mennem pszichológushoz .... Nagyon nagyon régóta bennem van ez, szinte kiskorom óta.. mindig mentem mindenféle versenyre, hogy bizonyitsak magamnak is, és másoknak is. Olyan emebr akarok/akartam lenni, aki valami újat alkotott, de a szart lehet itt újat csinálni, én se vagyok einstein
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát izé nem is tudom.
Talán amiatt , mert szeretném valamire vinni az életben....
És azt vagy úgy lehet , ha vannak ismerőseim, jókor vagyok jó helyen, vagy akkro ha ismernek.
Pl. Parci is elég ismert, de őrá nem irigykedek...
Nem tudom miért akarok az lenni, de azt szeretném, ha nem csak egy lennék a sok közül..
Akkor esetleg nemcsak helpdeskesként dolgozhatnék diplomával..
Hála égnek nagyon jó a munkahelyem, szeretem emg minden, jófejek a srácok is, csak remélem lesz lehetőségem szakmailag nagyon sokat tanulni...
yksz: ha mmegnézed a metnet időjárástérképet, ahhoz hasonlót én csináltam wapra , akkor amikro a metnetes még nem is léttezett(egyébként hozzájuk nulla közöm...)...Szal én találtam ki , hoyg legyen ilyen.
Azt mégse vagyok sehol.. Egyetlen dolog , amire azt mondhatom ezt tényleg letettem az asztalra:
-wapos menetjegyrendelő a mávnál, prototipus-> elvileg iden üzembe áll, az enyém csak prototype volt
-wapos időárástérkép , széltérkép, metar dekódolás...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát ennyit jelent az ismertség, meg ha valaki BME-n végzett.
Előbb votl a fix.tv-n votl osztálytársam, Mihályi Antal, aki a gprs-es wapolásról tartot kiselőadást.
Csak az a poén, hogy én wapból írtam a szakdogám, satöbbi satöbbi. És szeritnem esetlegesen jobban si értek a témához...
Na midnegy nem dúlok fúlok magamban, csak utálom, hoyg ennyit számít az, ha valakia BME-n végzett.

-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Több is van:
Van a 13. kerben a 14es vili vonalán (fiastyúk út előtti megálló) , illetve a 28as vili vonalán a józsefvárosi piac. (Orczy tér környékén) -
tildy
nagyúr
EZ:
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://www.gepanet.com/emc_symetrix.gif)
B.szott nagy szerver telipakolva midnen földi jóval. Főképp tárolásra van(pl. mirorrok) + jó sok ramocskával khm, jó sok mindenre
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na nálam ezért nincs a lakásban egy állat sem.
Najó huginak otthon a papagáj + tubi...
A macskám , ha véletlen ebszökik a lakásba, hogy hogy nem, de szinte az első dolga, hogy végigtrappoljon a billentyűzeten....
A degu egyébként aranyos jószág
szerk: egyszer láttam mókuskerékben futni, meg minden , és ha vendég jött (pl. én) akkor ott produkálta magát
Ja és ha jól tudom, midnent szétrág.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Megint láttam symmetrixet
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/smiley/yahoo.gif)
Azért otthonra nem kéne
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
jaj de jó végre látlak bash.
Nem tudod mennyi értékig lehet amcsiból úgy rendelni, hogy vámmentes legyen?
Pár db casió órát szeretnénk, persze a szokásos móka...Tudod
Ja és pihend ki magad!
Erdeya:én küzépvezetőket ritkán látok reggel 6kor dolgozni
Sőt... Egyébkent igy már érthető , miért megy az angol
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Faster : jaja. 2 muszak. Raadasul nem is tudok annyit elrakni , mint a volt munkahelyemen.
Egyelore jonak nez ki, de majd elvalik hogy erzem magam.
Elegge szamitanak ram, csak tenyleg kicsit bizgeralja az orrom, hogy fel eve 1.5 szer ennyit kerestem. Dehat jobb kussolni, meg a vegen...Bajom esik...
(Csak tudod fel eve 240Et felre tudtam rakni 3 honap alatt, most nem tudom mennyit, de ennzit tuti nem tudok....)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
JAjajajjj

Reggel 6.30ra kell bemennem dolgozni.Es ez most mar mindig igy lesz ket hetenkent 1 hetig.
Mondjuk jovoheten meg du 3ra, na az mar faja...De ez a reggel 6.30, ezen a heten?
Na mindegy, kell a cash, na meg a megbecsules is... -
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nana az azért nem úgy volt, és nem is gúnyos hangvétellel.
Csupán érdeklődtem, hogy így friss középfokosan el tudnál-e menni tárgyalni ennyi tudással.Mellesleg nem a vizsgához gratuláltam, hanem a sikeres vizsgához... Már ha van.
Mellesleg ''Ki volt a nagy pitmanos boci (? remélem jól emlékszem) , és hogy sikerült az írásbelije?Lehet gratulálni?
''
Ha most gonosz lennék azt mondanám tanulj szövegértést, de nem vagyok gonosz, viszont ugyanazt mondom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az már persze szvsz sajat egyéni magánvélemény, hogy tipikus , elkényeztetett , sokszor egoista viselkedésű , nagypofájú tinédzsernek tartalak...
Tipikus fogyasztói társadalmas fiatal ...(Nyomjuk neki, menjünk, blalbla bla.
De azért ne képzeld már midnen hozzászólásom mögé ezt?!
Persze te meg egy korlátolt b.romnak is tarthatsz engem, a lényegen nem változtat: a vélemény olyan mint a se..yuk, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra. )
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ki volt a nagy pitmanos boci (? remélem jól emlékszem) , és hogy sikerült az írásbelije?Lehet gratulálni?
Ha nem boci volt, kap tőlem egy milkát
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Én mennék , simán.
Ha olyan a kapcsolat, úgyis kibírja, ha meg nem, akkor jobb is, hogy....
Ha lenne rá pénzem , egy percet nem haboznék...
Engem kidejezetten küldött is a párom!
Na msot két dolog lehet:
1:
jót akar nekem, mert később ő is menne kifelé
2.: ki akar rakni.
Szvsz az egyes a helytálló. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez nem így van pl. ma kerestem a házépítő topicra úgy, hogy az építő szót írtam be...Persze nem votl ott a topic:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
1-2 hónap, kb
Mondjuk az volt , hogy hol én aludtam nála a koliban, hol ő nálam.
de egymás nélkül nem aludtunk el
Szal 1-2 hónap után már ez volt. aztán kb fél év után meg már egy helyen voltunk koliban, egészen 5 éven át kb...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
Hú háát.
MA ilyen fejtágítás volt. Bemutatták a céget, tűzvédelmi és munkavédelmi oktatás , stb.
Szal laza volt.
De szvsz jön valami front, mert délutánra bintaggul befájdult a fejem
Ja és kaptunk céges egérpadot, meg egyéb dolgokat.
(Nem tudom mennyire ciki fejjel lefelé használni, de hát én úgy szoktam
Örömömre szolgált, hogy a helpdeskesek midnenütt ''szívesen látott'' emberkék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
magyarán mondva, ''Ja akkor veled gyakran fogunk találkozni...'' szöveggel álltak elő néhányan
.
Sok fiatal van, lehet fejlődni, esetleg később új pozicióba kerülni.
Eddig nagyon pozitív képet kaptam
Ja és a holnapi nekem nem munknanap
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
Hát a hosszabb kapcsolatok szerintme 1 év felett kezdődnek.Gondolom erre gondolt erdeya is.
Egyébként grat.
Járni pár évig majd összeköltözés?
Szvsz járni fél évet aztán összeköltözés.
Sőt akár hamarabb is.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Holnap lesz idén az első munkanapom.
Tessék drukkolni
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Milyen ernyőd van?Nekem Edel atlas.Basszus mit csinált ez?Full stall? vagy bespirál..Uhh bakker fáraszállás.
Ja már látom.
Nekem csak 2 méteren volt nova carbonnal egy féloldalas csukásom.(turbulens votl a leszálló) Hát kicsit fájtak utána a lábaim.
2mről hopp lepotty...
mikor feláltam remegtem....De csak ennyi bajom volt.
Emiatt kicsit jobban kedvelem inkább ezt a járgányt
Bővebben: link
Én ülök benne
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A fejemet emg nem szoktam mérni