Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Üljön füst ki ajkunkra, vegyük lábunk nyakunkba, irány a sarokra a kisboltba, kell minékünk Sophiane és a Pall Pláza.
-
White Tiger
tag
Kvázi már tag lettem! Ez tök jó

-
Arhquis
aktív tag
Esmein, vegyed már a gatyád, és menjünk cigiért...
-
Pópa
senior tag
Boldog szülinapot I_Am !

-
Integra
titán
A 40. percben Roberto Carlos indításába belepiszkált Juanito, de még Ronaldo is beleért, és a kapu felé tartó labdát Doblas magához ölelte. A játékvezető szerint ez szándékos hazaadás volt, így 7 méterről végezhetett el közvetett szabadrúgást a Real. Hosszú készülődés után Beckham legurította a labdát a nagyon messziről meginduló Roby Carlosnak, aki bődületes és hálószaggató gólt vágott a kapu üresen hagyott részébe. Doblasnak esélye sem volt, hiszen a labda spanyol mérések szerint 144 km/h-s sebességgel ment el a keze mellett.
mintha mérges lett volna picit
-
Lord Zero
addikt
a procimat meghúzni probléma nem volt sikeres a tuning 230as fsbnél fagyás semmi heuréka
a procimat meghúzni probléma!! nem volt sikeres a tuning, 230as fsbnél fagyás, semmi heuréka
a procimat meghúzni nem volt probléma! sikres a tuning 230as fsbnél!
fagyás? semmi! heuréka!
szerk: nah, ez tuti eredeti
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Az én szakom átlagos csak. Mert persze volt külön matek, természettudományos, meg nyelvi is. Bár ez utóbbi csak utólag kerülhetett be a profilba, ez a suli anno ilyen klasszikus fiúgimnázium volt, ahogyan az a nagy könyvben meg volt írva. Az igazgató egészen tavalyig ezeket az időket idézte fel mindenkiben
Város-szerte hirhedt volt 
-
Dilikutya
félisten
De ez a magyar idézet Bánk bán.
Arhquis: szerintem ne a film alapján ítéld meg... ha a filmeket nézzük, akkor Stephen King-et is elkönyvelhetnénk egy hihetetlen szar szerzőnek
Most túl azon, hogy alapműveltség, ahogyan fokukac is mondta, tényleg jó. Nekem legalábbis tetszett.
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
Aki szereti a motorokat/hajókat/kerékpárokat/horgászatot/vadászatot/fegyvereket, az induljon azonnal a BNVre egyszerűen kihayghatatlan ez a kiállítás és vásár.
Fantasztikus, csak ajánlani tudom, mennyetek ki ha időtök engedi, én már túl vagyok rajta.
-
V.ki
aktív tag
IPB 1.2-t honnan tok letölteni?1.3 nem jó.
-
Lord Zero
addikt
aláírás-elemzés :
a királynőt megölni nem kell! félnetek jó lesz! ha mindenki beleegyezik, én nem, ellenzem!!
a királynőt megölni nem kell félnetek! jó lesz, ha mindenki beleegyezik, én nem ellenzem!
szerk: az eredeti írásjelek nélkül íródott, kivégzés lett belőle..
[Szerkesztve] -
Mad Maci
tag
RGB-nek a nap felrobbantása projektjéről egy linket adjon már valaki. Meg a vinyómod topic is érdekel. Kösz!
-
törölt tag
Szasz I_am!
Valahogy sejtettem amikor rákérdeztem a telefonban.Nekem egy őreg katona ezt mondta anno
-Az élet nem Majális!!!
Azért az új élethez talán a cigiről való leszokás ugye az is bent van???? -
Dilikutya
félisten
Hogy az a jó akármi belétek
Én meg már 7 óta fenn vagyok és rohangálok összevissza. -
na jóreggelt, én most keltem...

pedig egész korán, már 3 körül lefeküdtem...
ha már a koránkelésről volt szó...
(bár már kurvára bírnám, ha korán kéne kelnem, mert várna a munkahelyme, hogy jó sok pénzért jól kizsákmányoljon....
) -
Szőrös
veterán
A jó büdös életbe abba....de megrúgdosnám azt az állatot aki kitalálta a kora reggeli munkakezdést. Bazi álmos vagyok ráadásul az irodában is hideg van....grrrr
-
VladimirR
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Amikről én tudok:
trance,techno,dnb,elektro,breakbeat, jungle, psy,goa,dark goa, chillout, minimal trance, house, hard house, hard trance, casiocore, hardcore, speedcore,terror, trancecore, happy hardcore, vocal trance, lowtempo.de psy-ből,goából legalább 5 fajta kisebb alirány van, Huh, egyelőre ennyi ugrik be.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Indítanom kéne blogot, annyi mindenen töröm az agyam hogy ihaj, de nem fogok, mert nem tudok írni, Divot is leküldött a fenébe

-
válasz
Dilikutya
üzenetére
én nem az ilyesmiket szeretem, hanem az olyasmikat, aminek a lényege, hogy azok olyanok, és nem ilyenek...
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/teccikerteni.png)
magyarul a rockzenét szeretem, a rockzene tuc-tuc-osítását viszont gyalázatnak tartom...
dehát én már csak egy ilyen őskonzervatív állat vagyok, ha zenéről van szó...![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/blink.gif)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Sparky - Donnerstag c muzsikája, inkább mixe, nos abban a 35. perctől kezdve gonoszkodás folyamatos jelleggel. Először Exaile - one of the tribe, erre kemény droppal rávezetve egy kis satisfaction goa mixben ami aztán szétvágja az ember agyát, aztán jön egy melódikus dark goa szám lájtos gitárral, utána meg szépen subbass 30 hz alatt 145-150 bpm. És közben agyalok a csajon és folyik a könnyem, remegek, bizsergek, mosolygok, szeretek utálok. Ahogy vége lett a számnak felöltöztem és sétáltam 2.5 órát. Hideg volt, de nem érdekelt. Gondolkodtam kicsit.
-
-
Esmein
nagyúr
Ma sétáltam 2.5 órát. Kicsit kiakadtam egy zenén. Nemis kicsit.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/930.gif)
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/943.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én akkor fordultam át a másik oldalamra. Na majd ha otthon is lesz netem.