Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
ilyen jó meccset mint a Chelsea - Barca régen nem láttam... jó kis hajtós, sok helyzet k sok gól (most 3-2 és ezzel a Barca jut tovább 4-4-el több idegenben lőtt gól) fantörpikus
-
V.ki
aktív tag
Jé,most nézem csak,megjelent a PhpBuBi 2.0.13

-
Bash
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nem kellene megnyitni. Ha majd újra lesz ilyen lehetőség, akkor lesz hozzá topic is, addig semmi.
Egyébként meg: Bővebben: link, a kulcsszó nélkül is 10-ből 8 találat dalszöveg. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
megis minek kene megnyitni?
el kene olvasni az jelenlegieket -
Slayer Valor
őstag
Meg kéne nyitni egy ''Arckép request III''-at, de persze ezt olyan nyissa meg, akinek már más az arcképe, vagy már PH! Addikt

-
pweisz
senior tag
Valaki?:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
Boldog nőnapot, minden nőnek itt a PH!-n.

-
VladimirR
nagyúr
anulu: mekkorara akarod?
mert meg a vegen ugy jarsz, hogy odamesz egy ismeroshoz, hogy koszonj neki, O meg bemutatkozik (mer' nem ismer meg a ....)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
kulcsszavak testvérem! kulcsszavak!

-
erdeya
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
nem lett volna túl bonyolult beírni a gugliba...
Jössz egy csokival!
és akkor még olcsó voltam...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
mi a stájsz = mi a helyzet
Már belinkeltem 1 hsz-szel ezelőtt, amit keresel.
Okosan kijelöli, kivág, wordöt megnyit, beilleszt, nyomtat, olvas és énekel egyidejűleg. ez a recept -
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
GodSmack - I Stand Alone szövege kell, pls!!

-
erdeya
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
ide süss
ezt keresed????? -
erdeya
senior tag
Üdv!
Mi a stájsz? Nem szidjuk kicsit a földmíveseket?
Volna kedvem...
De nem politikai szinten...
Valaki
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
up! nagyon kéne, pls, nincs meg valakinek? én nem találok?:/
-
Esmein
nagyúr
Fergeteges. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
lehet, SickBoy csinalta parszor, de van rajongoi topic-om is => Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
amig nincs kesz, addig hasznalhatod ezt => Bővebben: link (monnyuk meg ez sincs kesz teljesen)
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
jakobkacsa
üzenetére
CSak lemaradt a smiley

De egyébbként állítólag jó dolgokat csinálnak, régebben nézegettem, aztán nekem a TVM-ről ez jutott eszembe
-
Lord Zero
addikt
ja, és gratula a phnak, a kereső evoluál

(esetleg témán belül keresni... pl ha beírom h a64, mert a tuning/modding érdekel, akkor csak a procik kategóriában keressen, és ne hozzon ki 500 hwpiacos cuccot)
nah, türelem, türelem
-
Lord Zero
addikt
tildy,
kukkants már be abba a mobiltelefonos topicba, ahol nagy lazán (tutinak szánt) ajánlatot tettél, gondolom, mert azt gondoltad, nem fogom azt gondolni, h rendben, pedig igen, azt gondoltam - és ez úgy tűnik meglepett téged (?)
nah (szándékosan nem linkelek, a többiek miatt) -
Sam
csendes tag
Nem rossz elgondolás... bár én mindent megpróbáltam az ügy érdekében, még nem működő korában is állítgattam a biost, alapbeállításon is volt, illetve megkapta a legújabbat is, aztán mégse semmi

A stability test 6 órán át futott, ez idő alatt valaminek csak elő kellett volna jönnie, ha tényleg hardverhiba (naív vagyok?).
Köszönöm, üdv -
Dilikutya
félisten
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Nem megy tönkre. Csupán nem fog 533-on menni.
Semmi furcsa nincs benne. Ez volt a legnagyobb proci ami még 400-as FSB-t kapott.
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
jakobkacsa
üzenetére
Még lehet TVM-ed,BP-en lehet kapni:Bővebben: link
-
Loretto
veterán
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Nnem hinném. Mi van a kupakra írva?
-
Loretto
veterán
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Van ilyen?
20-22k sztem.
Dilikutya: köszike -
Dreamcaster
senior tag
P4 2.6 400FSB / 512 L2 Cash mennyi a reális ára?
-
Loretto
veterán
Hej, 500 napja ph-zok.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Hello kis szünet után ujra vagyok.Volt pár nap szünetem

-
válasz
Arhquis
üzenetére
(azért még tegyük hozzá azt is, hogy hogy van az, hogy a velünk azonos nagyságú Csehországban 12 ezer igénylés érkezett be, Magyarországon meg 210 ezer....? és ebből 55 ezer hibásan... azért ez elgondolkodtató
élelmes nép ez a magyar.... arról már nem is beszélve, hogy jó magyar szokás szerint összesen valami 15-20 %-kal több területre kértek földalapú támogatást, mint amennyi mezőgazdasági területre járna....
valahogy olyan ez, mint a Hofi-féle magyar statisztika a disznótenyésztésről : a terv 14 malac volt, de a nyüves disznó csak 10-et szült... de sebaj, beírunk 11-et, mer' az már mégse tíz.... tehát írjunk be egy kicsit nagyobb területet, hátha több pénzt kapunk...
és emiatt szívnak mások is. pl. egy ilyen gazda, aki szívesen csalt volna, nagyobb területet húzott be, akkor a szomszédai sem kapták meg, mondván, mivel átlógnak a határok a másik földjére...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Arhquis
üzenetére
Sajnálom

Bár makóról és az original makói (aha persze, makói, nem makói az hanem jászsági!) hagymáról tudnék mesélni.
Szégyelje magát az a pár ember aki sepénzért megvette innét a hagymát, mert az övét elverte a jég, azt makóiként eladta jópénzért.
Nem mai történet, csak túl sok hagymatermelő modnta itt ahhoz , hogy elhiggyem. -
válasz
Arhquis
üzenetére
szegények. de majd megkapják...
viszont ez tényleg poltopic.
Ui. én sem kaptam pénzt.
És különben is idegesít a házam előtti billegő csatornafedő...
mindjárt kimegyek, és félpályás útlezárást fogok tartani...
Uui. én miért nem kapok pénzt?
Uuui : Pénzt mindenkinek!
Uuuui. Le a csatornafedőkkel!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Arhquis
üzenetére
Én nem bántom.Paraszt volt az összes nagyszűlőm.Azaz földműves, gazdálkodó.
Csak khm.. vannak ott elég furcsasáogok, miért is van hoyg valaki megkapta a pénzét, más meg nem...mindegy nem vagyok gazda, de ha csalnék a földterülettel, vagy egyszerűen csak elszámolnám magam, nem kezdenék neki pampogni. Persze nem mindenki így tesz, de szvsz a társadalom fele ugyanígy érez a tüntetéssel kapcsolatban... -
tildy
nagyúr
Upsz de égő, bakker mennyi Zoltán lehet itt.Mintha faster is az lenne

Rlnézéseteket kétem, de nekem guga jutott előszőr eszembe Zoltánként.
Szal Boldog zoltán napot mInden zoltánnak, még azoknak ais akit senki nem hív zoltánnak miközben azok
Esmein:csak sikerült összeraknom azt a kiba gyűrűt, hogy a ... izé bizgerálja meg a bögyörőjét...És mivel a gyűrű hátráltatott a phzásban...Hát most ebepótolom...
Upsz.Na kussolok, mert a végén angy szám lesz, azt...jujujuj

Kapok a fejemre... Ajándék

[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Tildy felpörgött :
![[kép] [kép]](http://esmein.tvn.hu/tildy.jpg)
-
faster
nagyúr
De jó ez a kispál.
''Levesek készülnek porból, így lettem én is...''
-
Esmein
nagyúr
válasz
jakobkacsa
üzenetére
Nekem sincs tv-m. Nem is hallom a híreket, erről a traktoros buliról is csak azért tudok, mert otthon végignéztem 1(!) híradót.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem ugy vagytok műveletlenek. Ez csak poén volt.
Én is alig nézek TV-t, de a hírek mindig is érdekeltek.
Sok minden kiderül belőle.
A bajom azzal van, hogy a ''traktoros kertészeket'' mindenki lenézi, aki nincs teljesen tisztában a tényekkel.
Még1X elnézést.
Amugy mi jót csináltatok a Lajával?
Már azt hittük, hogy elrabolták az UFO-k.
Vagy megint bekattant, és elment sétálni.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
a tuntetesrol nem tudtam -- szandekosan kerulok mindenfele olyan helyet/eszkozt, ahol az aktualis hirekbe futhatok (a hirkozles szinvonala miatt dontottem igy), de ezt mar ma legalabb 60x lattam, es kezdett idegeseiteni (egyreszt az, hogy nem ertem, masreszt az, hogy nem unjak)
-
VladimirR
nagyúr
''Japán turista üdvözli osakai anyját sms-ben: Jól vagyok, már 1000 fotót csináltam, Bp. szép, de az utak olyan szarok, hogy mindenki traktorral jár.''
ezt valaki plz magyarazza mar el nekem
koszonom -
jakobkacsa
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
áááááá ez meredek

de a sem rossz, hogy ma (hetfon) kaptam egy emilt axeleroektol, miszerint:
''Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Axelero Internet - a 2004. novembere óta tartó tesztidőszakot követően - 2005. február 1-től megnövelte ADSL-szolgáltatásának – azaz az Ön által igénybe vett szolgáltatásnak - maximális le-és feltöltési sebességét a Matáv szolgáltatási területén!''
egy csoppet lassu az axelero ePostasa - tobb, mint egy honapba tellett, hogy ertesitot kapjak
(btw. raadasul en november ota elvezem a nagyobb savszelt
) -
Wolverine
félisten
Bővebben: link - wááááá...

-
Arhquis
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Kavarodás volt a szerverrel, oszt a szolgáltató levágta a fővonalról.
''a leállást pedig köszönjétek szerverünk hostolójának, az Integrity-nek, aki szó nélkül levágta a gépet a hálózatról, mert valami rendellenességet észlelt rajta. majd rövid 3-4 órás telefonálás után, amikor is arról ment a vita, hogy volt-e támadás avagy sem, már vissza is kapcsolták..
a ph! szerver felzabálta az integrity teljes nemzetközi sávszélességét...
beragadt egy process, vagy ilyesmi.''
by Parci -
Drizzt
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Már jó.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nekem is... Gebasz van arcok!!!
-
Slayer Valor
őstag
Hmmm... fura... nekem a PH!-s fórumok, (pl 13)Játékok) mindegyikben csak a 17:13-kor írt cuccokat mutatja
Meg a 17h vmennyiket...

Csak nekem ilyen, vagy másnak is??? -
Slayer Valor
őstag
A GodSmack - I Stand Alone-nak kéne a szöüvege írásban. El udná nekem valaki küldeni e-mailben?

-
ALI_G
veterán
bocs: http://www.telefonguru.hu
-
Esmein
nagyúr
Több hsz-em van mint a Guest-nek

-
Arhquis
aktív tag
Mi a fuckért van az, hogy ha én mondok valamit, azt kiforgatják, feldúlják, visszaválaszolnak ultra tapló módon, és még én ne haragudjak???!!!
A f@szom ki van már a világgal. -
Esmein
nagyúr
Fogadjunk, hogy te voltál, Bash

-
Sihto_
tag
Na szóval, lehet, hogy nem ez a probléma csak egy tipp:
az xp amikor nem ment fel azaz nem települt, akkor kipróbáltátok egy másik cd-olvasóval is, igaz?, akkor a bios beállításokban lehet hiba, esetleg elállítódnak a vinyóbeállítások - nálam volt egy ilyen problémás gép: a biosban az udma-t ki kellett kapcsolni, mert az xp nem tudott feltelepülni, telepítés után, ha visszakapcsoltam, akkor meg nem indlt el.
Na szóval lehet, hogy az ismerősöd gépében egy ilyen érték automatára van állítva és egyszer így detektálja a gép biosa egyszer meg másképp vagy valami más állítódik el az alaplapban és egyszer ezért elindul az xp egyszer meg nem.
Esetleg elképzelhető (már találkoztam ilyennel), hogy az alaplap néha betölti az alapbeállításokat és ez pont nem jó az xp-nek.
NA szóval én itt tapogatozznék (amugy erről még nem hallottam, hogy valamelyik procival megy valamelyikkel meg nem, már ésszerű határon belül) -
-Jackson-
őstag
Janesz, ha olvasod

2003 szeptemberben mentem az átépített hungaroringen 5 kört versenyastrával
nagyondurva![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
White Tiger
tag
Huh, már ennyi az idő? Enye...
Na én megyak aludni.
(ásít) Remélem vmi khm.. izgalmasat álmodok
Most vajon mire gondolohattok, én mire gondolok?
Hát ha én azt elárulnám...

Inkább jócakát mindekinek!
-
Sam
csendes tag
Bocs, hogy ide arcátlankodok, de esetleg valaki nálam nagyobb szakértő tudna segíteni?
Köszönöm, üdv -
Esmein
nagyúr
Én speciel az alapsztorit sem bírtam felfogni, ez van.
-
MarKoo
addikt
Nagyon csuklok. Lehet hogy megvan az oka?!

Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- DOOM - The Dark Ages
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 13 4G
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem kb akkorára, mint a tied 

) és akkor az összes többi PH!-s hölgynek, akikről nem tudok. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/548.gif)