Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Na akkor sorban: egyszer má megoldották, de visszajött - pont erről beszéltem én is, ami másnál használ nálla kevésbé hatékony, (vissza fog ő jönni mindig)
Ha már el akar rejtőzni, miért nem lehet szerencsétlennek ?
Azt meg nem tudhatod, hogy mennyi szabad ideje van, lehet, hogy sokkal több, mint bárkinek - amit valószínünek is tartok.
Ezt meg ugye te sem gondolod komolyan, hogy elrettentésnek van az aláirásodban (?)
mert ha igen, akkor most szólok, hogy aki életében először látja, vagy aki már halott RGB-ről, az nem a te aláirásodtól fog elretteni. ( a többiek aláirásában sem elrettentés miatt van)
A hasonlatod meg egy kicsit félresikerült - nem az elrettentés miatt van a sok megemlékezés. Bocs de nekem nagyon bejön ez a szó ''elrettentés''
-
Sihto_
tag
Oke, szóval a kérdés egyszerü az ő esetében nem működik ez a bannolási technika, akkor meg mi értelme? - amúgy nekem nem a moderátorokkal van bajom, hanem azzal, hogy mindenki beszól neki egyből és szétoffolja a topicját.
Ezzel csak azt fogjuk elérni, hogy álneveken jön be és nem válalja fel az RGB nevet.
Amúgy meg legalább 15 nick aláirásában találkoztam a nevével - én így fedeztem fel az ürgét, szóval, ha téged ennyire zavar, akkor kezd azzal, hogy az aláirásodból törölöd végleg.
-
Sihto_
tag
SZia b14
Szerintem Te RGB fun vagy, hozzád hasonlóan én sem értem ezt a hatalmas RGB- ellenességet, mert persze érthető, ha néha néha bannolják, de azért azt legalább el kellene ismerni mindenkinek, hogy szórakoztató tud lenni.
És egyesekben akik nem is moderátorok, akkora düh nyilvánul meg vele szemben, hogy az számomra teljesen érthetetlen.
Volt egy kezdeményezésem, hogy szedjük össze az RGB oldalakat, de úgy látom erre majd csak jó pár év mulva kerülhet sor - amikor elfogadható szintre jutnak a kedélyek.
Meg valahogy az ő malmára hajtódik ez az egész bannoljuk ki rögtön tipusú hozzá-állás, mert amikor szegény pára már nem irta a végére, hogy ''RGB vagyok csak feszt kivágnak'' akkor is hamar beazonosították és onnatól fogva vége volt a topicjának. Szóval most már tényleg csak a cirkusz megy körülötte, és ha akarna se tudna változtatni rajta.
Nem volt szándékomban megbántani senkit sem. (remélem nem is történt meg) -
Sihto_
tag
Na szóval, nem RGB-t akarom védeni, de nekem szerzett egy pár kellemes percet
mit percet órát.
Azt is értem, hogy védeni kell a FORUM-ot, de szerintem nem lesz még egy ilyen alak
és hát tényleg érdemes megnézni a weboldalát is.
Amúgy meg számomra az a legfurcsább, hogy mindenki idézget tőlle aztán meg azt mondja mennyire utálja és sohasem szeretné itt látni a FORUMon. Egyszerüen még egy rólla szóló topicot sem lehet indítani a fáradtgőzbe. Csak egy fontos dolgot szeretnék mondani,: mindenkiben azt utáljuk, amit magunkban sem szeretünk.
Jahh Gambit félre ne értsd, nem veled van problémám, csak abba a topicban én sem tudtam válaszolni se Neked se másanak, akinek az jött le, hogy egyetértek RGB-vel, szóval nem erről van szó.
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy meg tekintsd meg az aláirásom én is elrettentek mától