Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
...de durva vagyok ilyenkor hetfon reggel.izombol lenyomtam harom kavet, aztan vetettem az igazgatoval egy dvd irot, meg 50 dvd lemezt, most azon gondolkodom mire fogjuk hasznalni, mert meg a 100 db ujrairhato cd jo resze is megvan, ( a beszerzo azt hitte azert dragabb mert jobb hihi)) , szoval...jo nap ez de mire?hja, es ki sikerult banyasznom egy cd-t az 5.25 os drive-bol is, az egyik kollegano ''betette'', mert meg akarta hallgatni...`ssza meg, melo van mar megen....
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest