Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem vágom el valahol a mondatot, akkor az egész hsz-t idéznem kellett volna. :)
Én megpróbáltam minél normálisabban viselkedni. Jó, azt odaírtam hogy valószínűleg nem lesz sikeres ez a bazár. De most hogy lehetne emberi hangnemben elmondani? Mert először meg akartam neki írni hogy ezekkel az árakkal itt nem fog labdába rúgni, de akkor meg megint az jön hogy miért bánunk így az újonccal. Idejön mi meg rögtön elcsesszük az üzletét hogy ''ezek az árak itt nem mennek''... Mit kellett volna írni? De komolyan. Én nem tudtam kitalálni semmi jobbat, mintsem megkérdem az árát annak ami kell, és ha jóval drágábban adja mint a bolt, akkor ezzel indoklom hogy miért nem veszek tőle. Szerintem talán még így lehet a legfinomabban tájékoztatni vkit hogy kicsit drágán akarja eladni a dolgokat.
Egyébként érdemes megnézni a tag többi topikját is, van olyan hogy ''nem nem vesz senki?'' ''hahó jöjjön már vki'' és aztán nulla átvezetéssel ''topic zárható''. Ja és közben nem adott el semmit. Szóval nekem kissé fura, de ez most más kérdés.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- World of Warships
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest