Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#29481) Sárpac


Sárpac
nagyúr

(buszos story egy családanyával akinek párja is van)
Had kérdezzem már meg, adott egy nő, akivel először csak szemeztem.
Majd a hölgy legközelebb köszönt egy sziával miközben elhaladtam mellette, napokig így ment később már mellém is ült és beszélgetni kezdett velem(elejében nem akartam kerültem előtte sokáig, mondván gyereke is párja is van). Így telt el hónap majdnem minden nap beszélgettünk. A lányon észrevettem, hogy zavarja ha más nőkről beszélek(tudom nem illik, de nem tudtam eldönteni mit akar, mert túlságosan barátkozó típus). Aztán megírtam neki, hogy bolondulok érte és nagyon tetszik. Erre nem írt vissza, de másnap a buszon az ölembe rakta a táskáját, kettéharapott egy rágót a szájával és nekem adta majd megint sok beszélgetés hülyülés. Aztán még egy nap telt el akkor már egészen a melóhelyig kísértem(fél úton nekem mindíg le kellett szállnom meló miatt ő pedig ment tovább). Útközben taliztunk egy pár bnőjével szintén jókat beszélgettünk, majd a végén kb. 3 másodperccel azután, hogy elhúzott az utsó bnője a lány megállt behunyta a szemét és kissé félrefordította a fejét és úgy állt másodpercekig. Én erre kép puszit adtam és megdörzsöltem a hátát, és mondtam talizunk du. visszafele is és foglaljon helyet a buszon ha tud.
Visszaúton megint sokat beszéltünk, szintén 1bnőjével együtt.
Eltelt egy 3napos hétvége megírtam neki, hogy komolyan tetszik és szeretném közelebbről megismerni. Erre megint nem írt hanem du. a buszon elmondta, hogy barátjával xarban vannak és, hogy egy pici hiányzik és simán otthagyja, borzasztóan lehúzta ez meg az nem tetszik stb.(ezt már az előtt is csinálta). Megint hülyültünk sokat. Másnap már magától helyet foglalt maga mellett és szintén végig vihogtuk az utat. Aztán beteg lett a kisgyereke és pár nap múlva a telóba olyat mondott, hogy jó lesz neki az ami van és, hogy egy xy éves nő ne kefélgessen összevissza, erre véletlen beszóltam(a sex sose volt tabu köztünk), hogy ne is csak velem. Erre totál kiakadt és elküldött a fenébe olyan szöveggel, hogy Ő szereti a párját, sose csalná meg, meg, hogy Ő semmilyen jelet nem adott, hogy bármit is akart tőlem, meg baromira nem bírja ezt a stílust.
Erre megírtam neki levélbe, hogy szerintem mi volt picit bunkó voltam, de sok volt a sokk!:D
Azóta egy fokozott fasírtba kerültünk ráadásul picit bele is szerettem, de ne hívjam ne keressem, nem akar tőlem semmit, még az iwiwről is kitörölt. A gond az, hogy ez a lány továbbra is utazik a buszon és én nem tom mit csináljak, mert ha szembe ülünk egymással csak néz rám a szemén pedig látom, hogy érzések futnak át rajta. Most egy pár hétig "szerencsére" nem lesz, de újra jön azt hiszem végem lesz, mert sose éreztem magamat olyan jól nővel mint vele ezidáig(úgy értve belsőleg).

Mit tegyek?

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.