- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothm
őstag
Ja és grafikailag milyen és mi a gépigénye?
-
tothm
őstag
Nekem még nincs meg de már nagyon várom hogy lássam!
-
néha
aktív tag
Tök király az uj nfs végre megvan
és tök állat a gyorsulás
-
Fuvaros
senior tag
Akinek jól megy a játék, írja már meg a drivere számát. Nvidia 6600gt-m van.
-
Fuvaros
senior tag
Elmegy jól a játék szaggatás nélkül 2.4 GHZ-re húzott A64-el és 6600GT kártyával?
Xp alatt nekem kicsit szaggat. -
edgR
őstag
ez a valaha latott legjobb nfs (szamomra) 2 se ota.. - eddig a porsche volt..
megjegyzem nekem a sokretuseg, tuningolhatosag fontosabb mint a graf + tores; de ezekben sem kell szegyenkeznie. a hosszusagarol meg nem is beszelve, ritka az ilyen sok idot igenylo jatek manapsag. -
gabesz82
őstag
Srácok valakinél jelentkezett olyan, hogy analóg kontrollerrel irányítva mindig jobbra húz egy kicsit a kocsi... kalibráljam az irányítót?
-
_stick_
őstag
válasz
_stick_ #5318 üzenetére
Sikerűlt megoldanom a Hemi-problémámat, felpakoltam rá minden 3-as szintű cuccot
Most azon vagyok, hogy 2 kerékre kapjam az autót. Megvan hátúl a széles gumi, de épphogy megemelkedik az eleje. Fontos az, hogy milyen fordulatszámon váltok 1esbe? A tunningon minden alapbeállítás, 4-5-6 sebességet toltam fel egy kicsit. A leszorító erőt is levettem. -
-
szinesz.bob
senior tag
73%-nál vagyok már csak a sprint kellene.
Minden TOTÁLKÁR HIHETETLEN!!!!
ViCC!!!
Na majd holnap azért is megcsinálom!!!! -
ByB
addikt
Milyen fájlokat kell kimenteni, hogy ne vesszen az eddig végigjátszott rész, ha újra akarom húzni a rendszert?
-
kony
csendes tag
Egyébként van valakinek tippje hogy Vista alatt hogyan kell futtani az NFS PS t? Próbálltam rá telepíteni de nem nagyon akarta, (nincs elég jogosultsága ehhez aművelethez vagy mi ..)
pedig rendszergizdaként vagyok bent.. Csak emiadt vissza kellett tennem az XP tEgyébként a Vas am: AMD Sempron 3100 + (2 100 on víga üzemel
aránylag nagy Chac el) 2*512 MB Kingston RAM kicsivel 400 fölött dolgoznak.. Egy ABIT NF8 Nforce 3 as alaplap + ABIT Ati Radeon 9550 128 mega 128 bit --- 124*768 ban fut a game és játék közben max nagyon nagyon ritkán akad mikor sok autó + éles kanyar ... Ami furcsa,hogy a menü viszont akad
Ezt nem nagyon értem...
AKi tud a Vistával kapcsolatosan valamit please írjon!THX
ui:+ ( MAjomparádés 1.0 versios PS em van) -
zolinagy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám a játékkal hogy hiába benne van a telepítésbe a magyar nyelv nem tudom beállítani és egy másik dolog hogy Drag-ban nem tudok felváltani csak le hiába beállítok neki bármilyen billentyűt!
Ilyenkor mit tegyek?
Előre is köszi! -
kony
csendes tag
VAZZE SIKERÜLT! VÉGIGKEREKEZTEM AZ EGÉSZET!!!!
AKInek nem megy a2 kerék : Dodge Charger ... minden 3 asra maradjon középérték.. Lehető legszélesenn gumi hátra(karosszéria/gumiszélesség / 4 es)
NEmtudom mi volt nekem elállítva.mert csinálltam egy újj tervrajzot és azzal 1 ből jó volt!!! Köszi a segítséget!!! gyanakszok a leszorítóerő naygságára..
ÜDv!!
-
ádyz
addikt
emberek, ezt nem kéne már zárni?
kicsit túl lett lépve az 5000hsz.
-
kony
csendes tag
-
kony
csendes tag
Sziasztok!!!! Most engem Gyilkolni fogtok és megértem! Jogos( elolvastam majdnem az 500 hsz t és a leírásokat emg mindent) DE NEM TUDOK 2 KErekezni!!! Driftben pályacsúcsok fojamatosan...
2 kerékre szánt autó: Dodge Charger 890 Le Minden 3 as szintű a felfüggőn kívül az 2 es ...
-Hasmagasság max
-Hátsó felni/gumi(4 es állítás) a maxon van
-Hátsó felfüggő maxon van(minden)
-Eleje puha mint állata Guminyomás középen ,de próbálltam már mindenhogyan... ÉS amax drift 1* volt 200 m 4 . sebeségfokozatban valahogy felvette az elejét... Azóta 5 m volt a max ami sikerül! Nem kérlek ! KÖNYÖRGÖk ..!!!! Az NFS 1 óta az összeset végigvittem nem 1* de most ezzel nagyon elvaghyok akadva, ne bántsatok mert tényleg utánaolvastam nem csak itt!! Aki tud segíteni akár msn en is vegyen fel áttolom neki a mentésemet! Előre is köszi (magfuzio@hotmail.com)
eddig kb 3 órát suenvedtem a beállítással de semmi..
-
Sirandrish
legenda
válasz
.:Kristian:. #5369 üzenetére
azt tudom hogy sokan irták csak mostanság nem járok ebbe a topicba és azthittem azóta lett valami megoldás...nah mindegy..akkor továbbra is TDU
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Sirandrish #5368 üzenetére
hmm.. ja.. vegyél 7600gts-t.
Egyébként sokan írták, hogy akad a game normál fps mellett.. nálam még egyszer nem akadt -
Sirandrish
legenda
nah van már valamiféle 100%s megoldás az akadásra?
-
Saca0311
tag
Sziasztok! Figyeljetek, nekem az nfsps legnyomibb grafikán van de laggol. Leteszteltettem a gépemet a systemre...labors micsodán, elvileg menni kellene. Feltettem a FRAPS-ot bőven 30 feletti értéket mutatott de laggolt:S Tudtok segíteni?
-
mazda626
addikt
válasz
m0h0senator #5352 üzenetére
Nagyon tetszik a bömösöd!
Csapi: Mesteri matricázás, PS stílusos.
Jobban el tudnám képzelni ás színben az autót, de ízlések és pofonok...
Tuninggal gyakorlás mellett kísérletezzetek, lehet helyi menüből is nyomni, suspension, anti-rollokkal sokat lehet nyerni. Motort tapasztalgatom majd ki, valamint a váltót. Annó UG2-ben pályacsúcsokat tudtam dönteni egy jól belőtt váltóúttal.
-
Viktor77
titán
válasz
Zoralpápa #5360 üzenetére
De tudnak.
Csak unalmas leírni ugyanazt 20-adszorra is (ráadásul ugye, 20 kérdés az 20 válasz, ami csak telíti a topicot). A fórumozás nem csak írásból áll, hanem olvasásból is. Szerinted te vagy az első aki nem tudott kétkerekezni? Ugye, hogy nem. Akkor valószínűleg kell lennie itt valahol egy megoldásnak is. Én legalábbis így gondolnám.
Én például nagyon sokat tanultam itt a topicban (igen, nekem is okoz gondot a játék néha), de eddig mindent megtaláltam, pedig még egy kérdést sem tettem fel.
-
joey04
titán
Hello.Eljutottam odáig hogy kiállajk Ryo ellen de Driftben egyszerűen nem tudom leverni!Már valami csalás bevetésén is gondolkodtam ha tudtok segítsetek!akár csalással akár azzal hogy aki leverte már az driftben mivel nyomta ellene?
-
Zoralpápa
csendes tag
helló sziasztok
Szeretném ha segítene nekem valaki van egy 850 loerős autóm ,de sajnos nem tudok vele sehogy se kétkerékre állni
mit kell tennem
segítsetek
mit kell át állítgatni -
slayer006
addikt
válasz
m0h0senator #5352 üzenetére
m3 sirály
-
ToBeY
nagyúr
Vettem drag-ra egy Pontiac GTO 63-as talán remélem ez már jó lesz
-
.:Kristian:.
addikt
srácok! valaki magyarázza már el ezt a tuningot mert qrvára nem értem
Jelenlegi drag autóm beállítása: [link]qrva lassú a kocsi és nem tudom miért
rátettem a bodyt az is lassított rajta.. de ha az aero 4lvl akkor nem jobbnak kéne lennie?
Nekem ez magas.. valaki részletes leírást mit hogyan -
m0h0senator
őstag
Kaptok Tőlem is!!
Camaro
m3 tetej rx7 cicávalén szív[/L] -
fpeter07
veterán
Érdekesek nekem az árnyékaim, nincs AA, akkor a kocsinak olyan az árnyéka, mintha lépcső lenne, 4*AA hm... nemhiszem hogy a valóságban ilyen lenne
-
Na én meg jól elkúrt@m a karriert.Eladtam az RX-8-at,mert a legyorsultak és vettem helyette egy Nissat Protot...valami hihetetlen rossz.Sokkal lassabb időket mentem mint a Mazdával.Na eladtam a Protot is(persze full tuningal) és vettem egy Ford Mustang Shelbyt(az újabb kiadást).Az meg egyszerűen elmegy oldalra gyorsulás közben,nem tudom kontrolálni.Ha eladom annyi pénzem marad,hogy vegyek egy Lancer IX-et meg egy tuning sort belerakni.Megérné?A lancer jól gyorsul?Vagy egyáltalán milyen kocsival jó gyorsulni?
-
greatchaos
addikt
sokakkal ellentétben az én véleményem az, hogy az irányítás nem olyan vészes, még billről sem, játszottam már sokkal rossazbbal is, erre nem panaszkodom, a grafikára szintés nem lehet panasz. na, most jöjjön a fekete leves
- hát a játékmenet, felettébb unalmas, ötlettelen, rászántam a ma nagyságrendileg 5-6 órát /bénáztam is eleget/, de az unalmas pályák, és hogy célszrű többször megcsinálni egy pályacsoportot, hogy legyen némi pénzed, mert különben a következőn 2 mp-vel is elmaradsz, az felettébb bosszantó...
úgyhogy, ez nem egy faja gém - szvsz -
-
Zsolti0609
tag
Most szereztem meg a pro streetet és az irányitás tényleg nem a legjobb,de viszont kormányra nincs pénzem!Valamit nem lehetne csinálni a jobb irányithatoság érdekében?Köszi
-
S-one
csendes tag
Hello. Na igen, az én gépemen még a Carbon demoja sem indult el rendesen, úgyhogy szerintem még várnom kell ezzel, míg nem lesz új géppem (ami jó soká lesz).
-
ToBeY
nagyúr
Drag race-re milyen autó a legjobb?Most vettem egy micubisi lancer evo-t 850le tuning után, de valahogy 1/4 mérföldön gyenge 1/2 mérföld-ön ok.
-
néha
aktív tag
Kirily a proostreet demója nem???
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
::Trunks:: #5266 üzenetére
Nekem csak a lové kell! De amúgy köszi!
-
nike_
addikt
Én nemrég akasztottam ki a Chicago Showdown-t és az az előtti pályákon egy olyan 250 lovas Chevrolet Cobaltot használtam és nagyon jó volt mert ugye a játék nem sokat várt el tőle, de a dragbe mindig vagy 2 másodpercet rávertem a target időre, és ezért sokszor rekord lett.
-
Kartács
aktív tag
Vki írja le lécci milyen versenymódokhoz milyen autókat érdemes használni: (ha jól emléxem akkor)
Drift ugyebár Hátsó Kerék Meghajtás. (most vettem egy Rx7et és tuningolgatom)
Drag vmi Muscle car (CCm van erre a célra)
Grip ezek az ilyen körversenyek és time chackpointosak asszem ide is akkor 4WD v. hátsó a jó?
Speed C. ez nekem még csak most jött be ide vmi jó erős 4WD v. RearWD a jó? (Porschek,Evok,Subaru,Corvette...) ?Vmi összefogó véleményt kérnék köszi
-
_stick_
őstag
Egy fontos infót kihagytam: mikor 4-be váltok, szinte fel sem pörög a motor. A sávon, ami a fordulatszámot hivatott mutatni, a legalsó 3-4 csík szürke. Nem megy feljebb... Nem dolgozik a motor...
A fokozatok állításában képbe vagyok: a végsebességet max 2-3 Km/h-val tudtam megnövelni.
Nah, az a gond, hogy 4-esbe nem dolgozok a motor.
Ami még furcsa, hogy a végsebességét a felfüggesztés is befojásolja, vissza kelett raknom az alapot és így nőtt a végsebesség.
Ja, még valami: a légellenállás teszten 300Km/h mutat végsebességnek. A dyno-n, meg 178km/h-tMod: senior lettem
-
dragonfx
veterán
nekem fax tudja milyen japán nevű 7.88at ment....én mondom 7.59nél tartok...
A hajszában egyszerűen ninc smeg a jó dutómű beállításom kanyrban fékezekmés csúszik a kocsi nem tapad be és lassul kellően level 3as fékkel...Stick>>sajna ez váltóbeállítás kérdése nekem is van turbólyuk 4esben sajnos
-
_stick_
őstag
5318?
-
starksew
csendes tag
Sziasztok!Nem tudna vlaki segíteni??Fullon megy a játék akadás mentesen, de nemtudom feljebb rakni a felbontást 1024×768-nál!!!!!Egy 82cm-es LG tévét használok monitornak és a felbontása 1360×768.Pedig minden játék megy ilyen felbontáson!!!
-
_stick_
őstag
Jó reggelt versenyzők!
Vettem egy Hemi-t gyorsulásra. Megvolt rá a pénz, hogy első szintre feltuningoljam. Meg is vettem mindenből az elsőt, majd nyomúltam gyorsúlni. Meglepődve vettem észre, hogy hármasban még húz, felmegy vagy 200-ra, majd perfect váltás és négyesbe nem megy tovább, sőt, lassúl. Nyomom neki a nitrót, de úgy sem gyorsúl.
Kipróbáltam, hogy egyesével leszedegetem róla a tuningokat és kiderűlt, hogy a váltó- és a futómű okozza a végsebesség csökkenését.
Hogy is van ez?Láttam, hogy van quick tuningolás, lehet ott kellett volna?
-
Nekem van már pár kocsim de dragra a Charger R/T-t használom.
856 paci de mind a 400m végigkerekezem
Mellesleg semmit se kell állítani a felfüggesztésen, csupán ahogy irták hátra legszélesebbre tenni a gumit, oszt csókolom. Sőt nekem már a válltója is hosszabbra van állítva és ígyis simán lehet vele kerekezni.
Mellesleg a váltó állítása elött és után is sima drag versenyeknél is ha a zöldben ugyan de alacsony fordulaton idnultam akkkor is kétkerékre állt.
Eddig ezek a kocsijaim vannak, oylan 28% körül tartok, pontosan nem tudom (nincs kedvem most megnézni) de a dragot már kijátszottam. -
-
Macka
veterán
válasz
Integrator #5257 üzenetére
Fennt van a Logitech oldalén egy új driver, asszem októberi. Azzal menni fog.
-
eddie17
addikt
Na végre én is kipróbáltam a PS-t.
Nekem tetszik isPedig utoljára a NFS:HP2 tetszett.
Viszont a sebesség realitás megint nem sikerült szerintem.
Egy 900LE Dodge Charger 400m-en majd annyit megy a játékba, mint való életbe ugyanennyin egy jetcar(két szememmel láttam). És azért van különbség a két jármű között.
De mindent összevetve, nem olyan rossz játék. -
gergo84
aktív tag
azért nem írja le senki, hogyan kell beállítani az autót, mert nincs érteleme.
- neked nem ugyan olyan kocsid van, lehet nincs pénzed azt megvenni
- nem mindegy mivel játszol, kormány, gamepad, joystick, klavi
- nem azonosak a vezetési technikák, és tudáshogy lehet kitapasztalni? fogod a kocsidat, rámész egy versenynapra. kiválasztasz egy futamot, de nem versenyzel, hanem gyakorolsz rajta. mész egy kört, majd állítasz a kocsin. nem kell kilépni, van közvetlen elérés a tunning-hoz a menüben. állítasz valamin, aztán próba.
és szépen rájösz, mi a neked tökéletes.érdemes minél jobb alkatrészeket venni, hogy jobban lehessen tunningolni a kocsikat
és segitség is van, hogy az egyes beállítás mit fog eredményezni -
Alg
veterán
gázzal kell játszani... ha elveszed, irányba áll, ha ráadod kifarol...rá kell érezni... fűre ne menj ki.Kanyarokat kb, külső ívrő szoktam kezdeni, úgyis befelé sodródok általában...
Próbáld RX-7-tel esetlegMás: én meg azért szúrom tökön magam mert 20 percenként ki kell lépni a játékból hogy hűljön a noti különben szemetel szaggat játszhatatlan...
Most lehet mondani: nem notin kell játszani de megjegyzem a Crisys ment rajta alacsony-közepesen...
-
m3tr0
őstag
valaki driftre tudna egy jó beállítást?..nagyon nem megy....kanyarba be...padlógáz...aztán ellen kormányzok,de semmi össze vissza csapódik az autó...nagyon gáááz
-
Death19
csendes tag
Hali!!
Örülnék ha végre nem csak azt olvashatnám hogy t@k@n szurom magam ha még 1x-er megkérdezi valaki hogyan kell 2 kerékre állítani az autót mivel valószínűleg elég sokan nem tudják talán lehetne egy normális ember aki leirja hogyan és mit kell beállítani!Olyan nehéz lenne valakinek pár sorban leirni mit és hogy kell????Akinek meg megy az meg örüljön neki és ahhelyett hogy nagyképűen irogatja hogy t@k@n szurom magam.....leirhatná a lényeget!!
Ennyi! -
gergo84
aktív tag
lenyomtam a Drag királyt, a Chevrolett Corvette C6 ellen nem sok vizet zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán 2028.02.15-ig garancia! AppleCare+!
- 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS Xeon W-10855M T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest