- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer006
addikt
válasz
Viktor77 #5901 üzenetére
no akkor let's rock
CASHMONEY - Add $10,000
SAFETYNET 5 - Free Repair Markers
UNLOCKALLTHINGS - Unlock All Bonuses
HORSEPOWER - Unlock Chevrolet Chevelle SS
COLLECTORSED& - Free Collector's Edition Upgrade
REGGAME - Add $10,000 plus Bonus Cars
ZEROZEROZERO - Unlock Coke Zero Volkswagen Golf GTI
ITSABOUTYOU - Unlock Audi TT3.8 Quattro
MITSUBISHIGOFAR - Unlock Mitsubishi Lancer Evolution
CASTROLSYNTEC - Unlock Castrol Syntec Decal
ENERGIZERLITHIUM - Unlock Energizer Lithium Decal
WORLDSLONGESTLASTING - Unlock Energizer Lithium Dodge Viper -
s7evcsenko
addikt
válasz
Viktor77 #5528 üzenetére
Hát nem tudom Te mit csinálsz, de érdekes, hogy így élvezed!
Gondolom tényleg nem is nyomod a csúcssebességet és a sprintet!
Szerintem, ha mindenki panaszkodik a sok totalkár miatt, akkor nem az emberke vezetési stílusa a kritizálandó!
Úgy én is meg tudom csinálni a sprintet, hogy első leszek, és nem sérül az autó, na de az elvárt idő közelébe sem kerülök ilyenkor!
S így ugrott a "Lenyomtad" dícséret!!! -
válasz
Viktor77 #5528 üzenetére
csak az a gond, hogy az nfs nem igazán a csúcsfizikával fogta meg a játékosokat, akik a totális élethűségre vágytak azoknak ott a szimulátor, az nfs nem az, az hogy most bepróbált valamit újítani a fizikába, ezzel csak elveszítette az eddigí játékosainak nagy részét. Nekem az volt eddíg benne a szép, hogy nyomtam neki mint hülye laza billentyűvel, frankón lehetett száguldozni, tuningolgatni, szépítgetni el lehetett lazulni mellette. Emelett nem igazán, ja és ha valódi vezetési élményre akarok szert tenni akkor beülök a Suziba oszt megyek egyet a városba, nem Ps-ezni fogok
-
dragonfx
veterán
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
az ug széria driftjéből ne indulj ki.. a pályák fényévekkel rövidebbek...ott volt esély arra egyik kör elbarmoltad, ugy akkor feláldoztad a következőérdekében hogy ugy ess be ívekre....és visszahoztad az elöző köröslemaradást, pontvesztést...de itt nagyon rövid az ut..nem lehet korrigálni javítani, max. begyakorolni hol kell csúszni....amugy a számláló itt jóval lassabban pörög fel...mondjuk jó lehet az ut rövidsége miatt.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
aztán már csak ellenkormányzol, korrigálsz.
...és miután kijöttem a kanyarból falat fogok.
ha gyorsan driftelek akkor tuti, hogy valamihez odacsapódok és nem tudom bevnni a következő kanyart, ha túl lassan akkor meg szinte pontot se kapok.
Jó lett a drift része, csak még szokni kell. -
DigitXT
félisten
válasz
Viktor77 #5484 üzenetére
Lehet, hogy setuppal kéne itt is játszani (eddig nem nagyon nyúltam hozzá).
UG2-ben volt direkt brutál driftes setup a Golfhoz, és úgy lett nagyon kezes.
(Szó se róla, hogy trükkök nélkül is könnyebb volt a drift, pl. egy sima Peugeot 206-tal is egész jókat mentem offline, amíg rá nem szoktam az online ökörködésre...
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
Az itteni drift nagyon-nagyon hasonlít rá.
Hát ezzel azért vitatkoznék.(UG2-ben sokkal irányíthatóbb/következetesebb az autó mozgása drift közben - mondom ezt úgy, hogy csak közepesen jó "drifter" voltam... (Pl. ahol "durva srácok" - kb. a legjobbak - 2M, én 1M). De azért online volt, hogy nem akartak játszani ellenem, mert túl jó voltam nekik, és nem hatotta meg, hogy én is kezdtem valahol, s egy GG-stől - aki saját bevallása szerint 15 éves volt - lestem a figurákat.
) Egyébként én úgy vagyok vele, hogy vagy vmi nagyon bénát megyek (pl. 1200), vagy nagyon megverem a gépet (pl. 4-5000). Mondjuk egyszer toltam 8K fölött is, de ezt már pályája/mákja válogatja.
Szerk: azért az nem hátrány, hogy 3x lehet próbálkozni, és csak a legjobbat nézi.
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #4784 üzenetére
LOL
Egy nfs topikban az nfs-t fikázni nem off szerintem. Ha egy játék jó, akkor a pozitív véleményekkel van tele a topik. Ha valami szar, akkor fikázzák.
"Írjatok abba a topicba amelyik játék tetszik."
Ez a megnyilvánulásod pedig több mint vicces, nehogymár egy moderátor mondja meg, melyik topikba írjunk. Most pedig bannolhatsz ha akarsz, de attól nem változik semmi...
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor77 #3032 üzenetére
Akkor nevess ki engem is, de előtte nézd meg ezt.
Gamepadot mindig is utáltam, egy normális kormányra meg sajnáltam a pénzt -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest