- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s7evcsenko #5971 üzenetére
Jaja, totál felelsleges kiadni érte most ennyit, kb fél év mulva ott fog figyelni az EVM újrafóliázott kiadásai között 1000 forintért
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
s7evcsenko #5952 üzenetére
Hogy és hol?
Csak akko lehet ha csinálgatom a veresenyeket...arra meg nincs kedvem max hobbiból ha unatkozok....
Ja és most azt csináltam hogy csak autókat vettem és utána párat feltúrbóztam....most kb 40 Autó van -
_stick_
őstag
válasz
s7evcsenko #5800 üzenetére
Próbáltam a lambo-t is meg a porsche-t is, hát a GT-R után mindkettő úgy fordúl, mint egy komp...
Na még gyakorlatozok...
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5790 üzenetére
nem magyar..hogy is lehet magyarositani?
Amugy egy kérdéssel kevesebb így viszont az pl érdekelne hogy honnan tudm a mapon hogy mi van kész? mivel már mondtam hogy ha belépek akkor sincs kipipálva..lehet azt tudni valahgy hogy mi van kész és mi nem?
A tunning merre található?
AMit nyerek amikor lehet választani 5-6 akármi közül az belekerül egyből a koicsba vagy bele kell rakni? -
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5788 üzenetére
megjavitottam...nah ezt megnézem
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5781 üzenetére
akkor már legalább ketten vagyunk
-
SacRiFicE
csendes tag
válasz
s7evcsenko #5755 üzenetére
Sprintre láttam az ajánlást, de így ok, megnézzük grip-re is.
Ezek a magyar kifejezések még szokatlanok. -
edgR
őstag
válasz
s7evcsenko #5738 üzenetére
vettem egy gt2-t. felnyomtam, belottem, kiprobaltam, oke. de van 2 kibaszott palya, amin a budos eletben nem mentem meg vegig. namarmost: megnyertem vmi versenyt a vegefele, kihivhattam rio-t. speed challenge. bukott, elsore. halisten, 40-nel vegigmentem, nyertem. wheelie: vegig ketkerekeztem a palyat, a 200labjaval nem sok vizet zavart. speed run: bukott, nyertem (szinten vegigsetaltam a palyan). drag: par mp-cel vertem. utolso verseny: 25ticket-em van, ami fullra javitja a kocsit. _MIND_ elment. ha bukott, mentem 40-nel, a cel elott volt vmi feltegla vagy nemtom mi a palya kozepen, de szinte ugrott egyet a kocsi. a sik aszfalton.. mar a dvd szettores is megfordult a fejemben. demoban siman nyertem, kocsi beallitas jo. egyszeruen elegem van abbol, hogy ha jol mennek, akkor meg kozbe szol vmelyik buzi ellenfel, vagy kibaszott uthiba. lassan meg nem lehet menni, a budos eletben nem nyerne ugy az ember..
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Ezt én is aláírom....ma vettem egy Murciélago-t....csoda.....nagyon stabil és emellet gyorsis....750ezret kiadni egy Zontáért nem egy főnyeremény úgygondolom...
-
priusz
aktív tag
válasz
Biztos jó. Kicsit előbb is írhattad volna, mert elherdáltam egy csomó lét minden vacak kocsira
Más: Azt tudja valaki hogy ha mondjuk sprintbe megyek egy tuningolt porsche-val ami képes 330-al is menni miért dolbálja vissza a sebességet 220-ra (tiltó táblát nem láttam)
Tempomat? -
dragonfx
veterán
válasz
s7evcsenko #5723 üzenetére
Ryo verdája lancer evo 10
.. a 9 az elöző széria de az ütősebb szerintem.
Baxxus elkezdtem ezt a sprint királyhoz vezető utat elsőt lenyomtam simán, de a másodikba baxxus 1000-1050 lovas murcival meg zondával indula gép...
Ja és megkaptam a 4. szintü meghajtás csomagot a nissan gt-r-re immár 671 lovas -
szinesz.bob
senior tag
válasz
s7evcsenko #5695 üzenetére
Versenymap hosszu egyene utánna bal kanyar? Nitro 120 felett drift indul +250 mire leérsz 1000 felett vagy jobb majd bal kanyar és egyenes 3-5000. a vége pedig már csak laza csúszás......
A pálya széles! Én is szenvedtem vele picit,de az indulásnál sokat tudsz hozni utánna pedig már menni fog!
-
-Nemtom-
őstag
válasz
s7evcsenko #5695 üzenetére
elnyert rx7 ugy ahogy van jó
-
_stick_
őstag
válasz
s7evcsenko #5503 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a 2 kerékhez, max muscle autó, legszélesebb hátsó papucs és kis leszorító erő kell. Ha nem akarod, hogy 2 kerekezzen, próbáld ezek ellenkezőjét.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
s7evcsenko #5500 üzenetére
Aeron nem lehet ilyeneket állítani?
-
gergo84
aktív tag
válasz
s7evcsenko #5247 üzenetére
az egyrészt vezetési stílustól/tudástól függő
hajszára: összkerekest
sprintre: hátsó kerekest
gyorsulásra: hátsókerekest
driftre: hátsókerekest, izomautót -
DewiL
senior tag
válasz
s7evcsenko #5108 üzenetére
igen mint írtam én is pont így jártam a 240sx-el nagyon jó autó volt valamiből már stage4 is volt benne de mind hiába nagyon sok versenyen már esélyem sem volt ezért eladtam...
a drag meg egy külön téma... -
DewiL
senior tag
válasz
s7evcsenko #5100 üzenetére
Alias menu (angol verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest