- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB3nce
tag
tudtátok hogy a nissan proto-t 1300Le < -re lehet tuningolni?
Igaz, semmit sem ér.
-
LJoE
senior tag
Acura NSX-re senki?
kicsit googleztam, láttam, hogy vannak cheatkódok
elvileg a collectorsed nyit ki néhány autót, viszont kettő kivételével ott van az összes, és a kódot hibásnak ítéli
más cheatkódok mennek, bár az unlockallthings sem
csak én vagyok olyan hondaperverz, hogy NSX-ezni akarok? -
CJ3
senior tag
Nekem dragra Camaro Concept az a jóóóóóó
-
iwu
addikt
hali!
tapasztalt valaki olyant, hogy lenyomtam a showdownt vagy mit, és mentem a következő pályákhoz, kiírta, hogy nincs drift autóm, és kénytelen voltam venni mégegyet...ezt mééé, jah, és utána gripre dettó, de a drag verda meg megmaradt...
jah, ez az első game, ami tetszik kormánnyaleddig mindig inkább maradt a billentyűűűű....
Üdw!
-
icons
addikt
válasz
HDR renderin #7488 üzenetére
1/4 mérföld: 7,18
1/2 mérföld: 11,18
De ez Chargerrel, tehát még nem a vége, de befejeztem a játékot sajna...Egyébként próbáltam Evo Xessel (full tuning, body kit, minden) megcsinálni a Ray Krieger utolsó előtti versenynapját, de sajna nem ment, úgyh köszönöm szépne az összes segítséget, desajna abba kell hagynom a gamet...
-
icons
addikt
na, megy ez.
Van: Az elején tökéletes gumiégetés, tökéletes indulás és a váltás vagy tökéletes legyen,, vagy pörgesd túl ,de semmiképpen ne válts korán! Amikor meg elkezd lefele indulni az eleje, egy nitrót nyomj és, és rögtön visszahúzza, de a lényeg a váltásokon van, ha túl korán váltasz, leengedi. -
profi
aktív tag
Megcsináltam a módosításokat és láss csodát 860 LE lett moci. Utány nyertem egy versenyt, megvettem az új motort és már 953 LE a verda
Ég és föld a különbség. Most jön a kétkerekezős verseny. Kíváncsiságból kipróbáltam és elsőre sikerült 740 m-t megtennem
Persze utána már nem ment ilyen jól (663 m). Most abbahagytam a játékot, de holnap folytatom. Van valami trükkje, hogyan lehet jól egykerekezni? -
ádyz
addikt
válasz
napoleon2323 #7486 üzenetére
Nincsmit.
-
HDR renderin
senior tag
szevasztok!!
azt akarom kérdezni hogy kinek milyen recordai vannak a Pro Street-ben?
akinek van az írja már be akkor beírom én is mert vannak elég jó recordjaim!!!
Köszike!!
-
UP!
-
Optimus90
csendes tag
Helo szerintetek ezen a configon elfog futni a game ?
Alaplap: ASRock ALIVENF7G-HDREADY
amd x2 4200+ dual mag a procin is huzok egy picit szerintem!
2 gb ram
galaxy geforce 8500 ge dd3 256 mb tuningolva lessz!hogy fogja birni a gémet szerintetek ?
-
jhos910
senior tag
vmi ügyes programozó nemtudja hogy kell pl a dragról átírni a verdát sprintre ?
-
icons
addikt
Jó gyorsuláshoz is, de egykerekezéshez is majd ez fog kelleni, a kettő között az a különbség, hogy amikor elkezdi emelni az orrát, leveszed egy pillanatra a lábad a gázról, még így is simán nyersz. Aztán majd a vége felé már nem olyan biztos.
Ha nagyon emeli az orrát, akkor meg teszteld, mit kell levenni, hogy ne tegye, ha csak a motort húzod maxra, meg a váltó áttételeket, akkor nem húzza szerintem, de próbálgasd egy picit, az a tuti. És azt a jobb mototort mindenképpen vedd meg.
Egy jó kis pénzforrás: Ha a gyorsuláskirály kihív (ha így tuningolod az autód, minden rekordot megdöntesz vele), csináld rögtön végig, az nem kevés pénzt ad, és könnyű. Utána ha nem lenne elég pénzed, az utolsó versenynapot csináld végig, az 6500+13000+asszem6*6000=55'500at kapsz kb érte, és mindegyik elsőre megy. Plusz nem kell javításra költeni. -
ádyz
addikt
válasz
napoleon2323 #7473 üzenetére
Fraps Full-al, vagy GameCam Fullal.
-
icons
addikt
Hmm, nekem ilyen 7.2körül megy 1/4 mérföldön úgy, hogy minden maxon van, tehát az neked egy kicsit kevés lesz.
Tegyél mindent tuningbeállítást vissza alapra. Próbáld úgy, ha lassú, akkor amit anno nekem ádyz mondott, azokat a beállítások használd:
Felfüggesztés: Minden keményen, hasmagasság legalacsonyabb, első keréknyomás középen, hátsó legpuhább, kerékösszetartás negatívon, kerékdőlés eggyel negatívra húzva.
Motor: Minden jobboldara húzva.
Sebességváltó: Minden jobboldalra húzva.Féket meg ne rakj fel, arra semmi szükség.
-
Valaki segítsen ha tud mert már megőrülök.
Feltettem a patch-et és nem indul a játék. Ezt írja: az alkalmazás konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Nem, nem warez még mielőtt vki azt mondaná, és vistán minden ok, csak ott meg a gépem miatt elég lassú. Xp alatt bármit csinálok ugyan ez az eredmény..
Tudja valaki mi lehet a baj?
Gépem az adatoknál. -
Amur
addikt
válasz
napoleon2323 #7466 üzenetére
nekem a mitsubishi evo nagyon bejött,még a murci amit kártyán vettem is kb.ott van,pedig sokszorannyi lett volna az ára!
-
oz82
senior tag
válasz
napoleon2323 #7466 üzenetére
911 gt2 ?
-
napoleon2323
tag
Hellosztok!
Lenne egy kérdésem:
Ti melyik autót ajánjátok sprintre,mert az a mód nagyon nem megy, mindenkint legyőztem kivéve a sprintkirályt és Ryot,mert persze hogy ott is sprint az első verseny!
Köszi előre is!!!!
-
Amur
addikt
válasz
laragirl83 #7461 üzenetére
a 67-es corvette? az is jó? elvégre muscle car,és nekem nagy kedvencem ez az "reneszánsz" veterán járgány!
-
sgergi
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #7462 üzenetére
Mindig gyorsulj. Az elején válts jól, akkor felkapja az elejét, aztán 4-5-ig nem esik le, ha mindig jól váltasz. Utána, amikor bukna le a kocsi orra, nyomsz neki egy nitrót, és már meg is van a 410 méter. Nekem másodikra sikerült.
-
LJoE
senior tag
az Acura (Honda) NSX tényleg nem választható? csak ellenfélként van jelen?
játszogattam játszogattam, egyszer csak ellenfélként megjelenik egy világoszöld NSX
ekkor megörültem, hogy van benne ez a gyönyörűség, de a Car Lot-ban nem lelem... -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
laragirl83 #7461 üzenetére
És mi a technika lényege?
-
laragirl83
őstag
válasz
-=Lord Tom=- #7460 üzenetére
Corvettel rajttól célig 2 kerék, 410m
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Hogy lehet jó hosszan kétkerekezni? Egy minden 3. szintű ( a kerék 4.) Chevelle-em van de nem jöttem még rá a technikájára, 80 méternél több nem megy, bezzeg gyorsulásban 11.xx alatt megy a fél mérföld
-
hossszú
őstag
válasz
laragirl83 #7450 üzenetére
Holnap tolok egyet, kivancsi vagyok az idoeredmenyemre
-
-
oz82
senior tag
Öcsém dragra, E92-es M3 ast használja, max 686PS, de mindent alázott vele.
-
ChromeX
addikt
jah ha már pro srteet akkor mikor jön egy Lev Andropov múvi?? kíváncsi lennék rá
-
laragirl83
őstag
Egy kis verseny, győzzön a gyorsabb: [ProStreet Időfutam csata 2008]
-
profi
aktív tag
-
ádyz
addikt
Próbálgatni kell a beállításokat, mert némelyik jobb -vagy- rosszabb eredményt hoz.
A váltóval kell hülyéskedni, az 1es 2est rakd rövidre, a többit meg hosszúra.
A nitrot is állíthatnád, mindent húzz jobbra.
De ha magyar a game, akkor megynomod a kettest ahol választod ki a cuccokat amiket állítani akarsz, és kiirja mivel mit nyersz. PL.: kerékdőléssel jobb a tapadás, de nehezebb irányítani.
-
icons
addikt
Akkor csak nekem nem jön össze ez a kártya...
Egyébként Ray Krieger-ig mivel jutottatok el? Első kettő versnenynap még nagynehezen ok, de a HARMADIK... Fullos Evo Xessel mentem, és aláznak. Egynesben mert gyorsabbak, kanyarban mert gépek (teszem hozzá, egy kicsit akad a game, de azért lehetne nyerni így is), így aztán az egyik menethez 4javítás kártyát használtam fel, igazán kellemes volt, ennél még lefizetni is olcsóbb őket... Volt amelyik úgy belémszállt hátulról unalmában, hogy egy picit lerepült az autóm segge, és elég furán nézett ki (mondjuk ez még a 350Zvel volt, azt is rongyosra verték, azért raktam át az Evot hajszára...).
Vagy valaki tudna mondani jó beállításokat? Tehát Evo hajsza, minden fullon. -
smisa
őstag
Tudom nem ide tartozik de azért ez kicsit durva vegyük meg a gamet -k azán 1 év múlva a szerver leáll : [link]
-
icons
addikt
Corvette C6R vagy Dodge Viper-rel lehet olyan jó gyorsulási időt elérni, mint Zondával? Ugye igen?
És autóba 4. szintű cuccokat pedig csak kapni lehet, venni külön nem?
Ééés ugye ingyé autó kártyát bármelyik versnenynapon lehet nyerni? -
tiv83us
veterán
No kerem. Kiosztottam 4-5 tagnak egy kis pihenot, mert mar kezd elegunk lenni, hogy az Alapelvekbe belesz@rva itt targyaljatok ki a crackelest, amit ugye mi tiltunk.
Ennek megfeleloen a hsz-eket torlom, nektek meg viszlat holnap. -
DewiL
senior tag
srácok ez nem az a hely hogy hogyan krekkeljük a játékot mert jujj nem megy ha ennyire nem értetek hozzá és még a keresőket sem tudjátok használni szépen be kell ballagni a boltba és meg venni ennyi.
mellesleg ha egy moderátor ide tévedne simán kitörölhetné a fél topicot az alapelvek megsértése miatt
szóval nem rám kell haragudni mert pl ha idejön egy ember akinek meg van az eredeti és bele olvas a topicba mit lát? "jajj nem megy a krekk segícssetek!!!!!!!"
de nem is koptatom tovább a billentyűzetet mert szerintem felesleges
-
raskolnikoff
őstag
ennek nem lesz jó vége.
-
Boboka
tag
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy van egy logitech driving force pro kormányom és nem érzem rajta a force feedbacket... de csak a pro steetnél... szal hol kell azt beállítani (ja options menüjébe már mindent próbáltam) eccerűen nincs force feedback mintha magába járna a kormány de máshol meg van
szal vmi ötlet???
mer így nagyon nem jó -
DewiL
senior tag
válasz
Killerlaca #7428 üzenetére
igen vedd meg !
-
ádyz
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7419 üzenetére
A hajsza az, amikor körbe-körbe kell meni, a sprint az meg egy A pontból B pontba való eljutásos verseny.
-
profi
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy mit kell csinálni a Chargerrel, hogy ne menjen el belőle az erő, mikor 4-be váltok?
Beállítás kérdése, vagy agyon kell tuningolni? Van, hogy 200 LE-vel kisebb autó is megaláz
Hiába cseréltem le az Imprezát, ezzel sem tudok nyerni -
icons
addikt
Na, akkor elnyerem a BMWt, aztán felnyomom az EVOt,mert arra mindenképpen szükségem lesz, ha jól látom.
Az elnyert Mustang-gal mit csináltatok? Nemtok vele mit kezdeni, de azt hiszem, azt fogom 2kerekezésre használni, a Chargert meg gyorsulásra, mert az már mindig megemeli az orrát, és úgy elég nehét irányítani, ergó helyből falba csapódik kb... Úgyh azt visszarakom gyorsulásra sztem... -
Amur
addikt
sprintre nekem egy felnyomott RX8 van,piszok jól irányítható,ami nem ucsó szempont nagy sebességnél,és a 350Z-t én pont a lancer evo-ra cseréltem hajszára!
-
icons
addikt
Most nem szedem, mert öltök, majd holnap. Gyorsulás? Akkor mennyi. Egyébként sikerült leverni a kiscsajt, de irtó béna volt, egyébként Chargerrel 7,18at tudok futni 400-on, az a végére is elég lesz ugye?
És még mindig fennáll: 350Zt mire érdemes cserélni? (hajsza)
És egy EVO X esem van Sprintre
Ez így jó egyelőre, ugye? Igen, oks. Majd ha jön Pagani, vagy Murci, akkor azt berakom sprintre, és az Evo ugrik hajszára. Azokat kb mikor kapom meg? (mellesleg még mindig nincsen ingyé autós cardom, érdekes a sorsolás, hogy még egyszer sem kaptam, pedig jó néhány napot lenyomtam) -
ádyz
addikt
-
icons
addikt
De addig is egy kérdés: RX-7 driftre nekem a játék végéig jó lesz? (addig folytatom a karriert, hátha sikerül kikerülnöm ezt a rohadt két kerekezést...)
-
icons
addikt
És annyi az egész, hogy jó kerékmelegítés, aztán jó indulás, és nyomom a gázt + nitrót is egyesben. Kipróbáltam. SEMMI!!!!!
Ez meg miért van??? Nem éééértem, mindent a beállításaid szerint csináltam...Egyébként a kocsi orra alapból a földön van szinte, nem lehet, hogy ezért nem tudja emelni? ILYEN NINCS, mondanám, hogy csinálok videót, de minek??
Ha valakinek van még AKÁRMILYEN ötlete, plz szóljon...NAEZAZ, nekem ezzel az autóval 7.63 volt a legjobb, tehát nem egy lassú darab...
-
icons
addikt
Na, thx! Akkor megpróbálom ezt!
Már kezd kurvára elegem lenni, hogy nem megy, márpedig elvileg tök egyszerű... Most tartok ott, hogy le akarom verni a gyorsulás királyt (20%nál tartok), és eddig nem kellett csinálnom kétkerekezést, mert volt a gyorsulásból elég pontom, de ez a p*cs beadott egy olyan napot, ahol csak 1 db kétkerekezés van, így nehezen tudom megúszni...
Egyébként a vége felé mennyi nektek a negyed és a félmérföledes idő?
Fékekkel eddig sem törődtem -
Amur
addikt
korábban kérdeztem hogy hol tudom megnézni hány pályarekord kell még 1-1 menő fickó kihivásához(drift,sprint király stb),de a karrierben én nem találtam? (korábban írtátok,talán 'Viszlát' írta,hogy ott lehet,de én nem találom!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Mi Air Purifier 3C okos légtisztító ár alatt
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest