- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #4597 üzenetére
Egy próbát megér.
-
mazda626
addikt
Nem értem ezt az akadást, 169.02-vel tökéletes. Vsync OFF
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4592 üzenetére
ÁÁÁÁÁ. Viccc...
És a game közben felvillanó kék halál és újraindulásvégképp ráébresztett: EZ A JÁTÉK EGY RAKÁS FOS........
-
Macka
veterán
Nekem meg 8800GT-vel, minden maxon van, és olyan 60-70 FPS-nél is azt érzem, hogy lassú a játék. Kormánnyal vki?????
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4589 üzenetére
Ráuntam és nem volt kedvem megtanulni egy hoszabb, gyorsabb pályát.
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4585 üzenetére
Csak így tudtam menni.
mod: ugyan az a pálya mint a 180-asod.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most tényleg ilyen nehéz a Drag, vagy csak én nem találom el hogy kell csinálni? A többiek már 10 alatti időket mennek, én pedig görcsölök hogy 12 alatt tudjak menni egy Ford GT-vel!!! (ami ugyebár nem 1 olcsóság, 300 fölötti végsebességgel 4mp alatt gyorsul 100-ra, 7mp 160-ra) Már rögtön az elején le szoktak hagyni, így esélyem sincs utolérni őket, tuti nitróval indulnak, mert mintha kilőnék, úgy startolnak el. Én is próbáltam a nitrós rajtot, nem sikerült, rosszabb időeredményeim lettek mint anélkül! Próbáltam úgy is, hogy 2esben, 3asban, 4esben nitrózom, egyik sem hozott eredményt. Sajnos itt nem olyan a nitró, hogy csak addig megy, amíg nyomom a gombot, hanem ha megnyomom, felhasználja az összeset, túlpörög a motor, lehetetlen rendesen felváltani, és már el is tűnt.
Hogy a fenébe kell akkor itt gyorsulni?!? -
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4583 üzenetére
Nekem ment 240-260-nal is, elég irreális volt, de még a 160 is az.
-
-
woodbear
addikt
válasz
Sirandrish #4580 üzenetére
Ja észrevettem hogy sokaknál ez van.....de nemtudom mi tévő legyek, mert az enyémnél sz*rabb gépeken meg simán megy
nemtom mit tegyek...Valami ötlet?
-
woodbear
addikt
Akad mint az állat
Mi lehet az oka a konfigomon! 1024-be van highon semmi AA meg AF, de minimumon 800*600ba is AKAD , nagyon feliddegesített mert nagyon vártam ezt a játékot, de így nem fogok játszani vel..... biosfrissítés tenne valamit??
-
dragonfx
veterán
Szerintme enm rossz a gém a drag jó nehéz lett.
Picit mintha optimalizáltak volna.
Elején vok nagyon de rmeélem nem cska a custom gép autoivallehet lenni hanem később lehet felni,szín, csicsa, neon mindent rakni rá..meg persze tuningot...
kicsit érdekes a menüszerekezet nem NFS-es de jó.
Tegnap hozta este a postás ma éjjel már nyomhattam volna...de reggel kiwi voltmaés felkeltme korán. -
törölt tag
nem, ez nem ugyanaz... Nekem is van ez a gond, amit a kolléga írt. Amúgy nekem 30-40 fps-t ír az ati tray. De időnként (kb másodpercenként) mégis beszaggat, 2 giga rammal. A vga egy 1950pro.
amúgy a gamespot-on 7.0-t kapott az x360-as verzió, ami elég kevés. Ezt írták negatívumoknak:
* Ads, sponsored achievements, and the ability to purchase cars using real cash
* Missing much of the stuff that made the last few games fun
* Races start to feel the same after a while
* Announcers will make your ears bleed. -
atm*RefeeZ
tag
asszem megtom különböztetni,hogy beakad a kép és,hogy rázkódik a kocsi fps játékos lévén
mondjuk az elképzelhető,hogy bután írtam le a hibajelenséget,olyan mintha a vinyó behalna alatta vagy nemtom...de nem kessel meg semmi hangot nem ad úgyhogy azért nem gondoltam arra.töredezettségmentesítettem is mint a jófajta kisgyerek,úgyhogy a többi tapasztalatommal együtt már készülnék kijelenteni,hogy a "játék szar".de ez túl egyszerű úgyhogy inkább megpróbálom helyretenni és megnézni valójában mit is tud mikor akar
-
athomi
veterán
válasz
atm*RefeeZ #4570 üzenetére
1. Nézd meg mennyi az fps-ed
2. sokszor leírtuk, hogy az akadozás érzését az autó állandó rázkódása idézi elő -
atm*RefeeZ
tag
hello.
van még valaki akinek akad folyamatosan ilyen "piciket" a játék?szal mintha méterről méterre akadna egyet,és ettől teljesen játszhatatlan lesz...ha van és valaki tudja a megoldást,ossza már meg velünk legyen szíves
köszi
-
törölt tag
válasz
Frenky89 #4567 üzenetére
Ha a nevedben a 89 a születési dátumod, akkor te még járni sem tudtál amikor az igazi autós játékokat csinálták. Így nem nehéz a prostreet-et szeretni
(ne vedd magadra, nem bántásból írtam)
ja, még valami: mekkora vicc, hogy az első carrier verseny után átmegyek a célvonalon a rommátört kocsival, a következő videóban ahogy a tömeg ünnepel, ugyanannak a kocsinak már semmi baja... igénytelenség.
-
Frenky89
addikt
Ahogy látom, a nem számottevő kisebbséghez tartozom a véleményemmel, miszerint nekem nagyon bejön a game. Végre nem lehet 400-zal bevenni a hajtűkanyarokat!
-
Tomi 16
őstag
válasz
m0h0senator #4565 üzenetére
a teljes is xar sztem. olyan mint az a el****et Carbon
-
m0h0senator
őstag
Szerintem ne a demo alapján ítéljétek meg!!! Ahoz képest amit ott mutattak tényleg 1 szar, de amit a teljes nyújt az teljesen más mintha a demo nem is Pro street lett volna... A törések jobbak, irányítás!! szerintem szokni kell kicsit simulatorosabb lett habár én mindent kikapcsoltam..(abs, tc stb..) Szerintem töröljétek le a demot mert az nem ér semmit és tegyétek fel a teljest...peace
-
én azért a véleményemmel +várnám a teljes gamét!!!
-
törölt tag
Szigorúan magánvélemény következik:
Az első benyomásom a játékról, hogy EZ EGY RAKÁS SZAR.
A grafika ocsmány, a menüt nevetséges, semmi design. Irányítás nulla. ÓRIÁSI CSALÓDÁS. Mindig is imádtam az NFS sorozatot, de a porsche unleashed után elkezdett zuhanni a minőség, és most ért el a mélypontra.Még megpróbálok játszogatni vele egy kicsit, hátha belerázódok, és megszeretem, de nem hiszem hogy menni fog...
És még valami, ami miatt lehet, hogy bannolni fognak: én ezt a játékot (hála Istennek) nem boltban vettem, hanem illegálisan jutotottam hozzá. Ha megvettem volna, valószínűleg már a boltban anyáznék, hogy vegyék vissza, az eladók pedig csak a vállukat vonogatnák.
De még így is lehúzva érzem magam, ez a game még az áramot sem érte meg, amit a gépem tegnap éjjel zabált, amíg lejött az iso...És még egyszer: ez egy olyan nfs rajongó véleménye, aki már az első részt is rongyosra játszotta egy P1-es gépen annak idején.
-
Sirandrish
legenda
nah pl a törés az egyetlen ami fejlődött a Demo óta...azt elismerem...nem egyben hullnak le az alaktrészek hanem horpad meg ilyenek...az tetszik...meg hogy lassul a földön ha lemész az utról.
meg én elhiszem hogy egy kanyart nemlehet bevenni 100al (bár egy 40fokosba azért bele lehet frankón csuszni) de hgy 30al lehet csak különben kisodrótsz az mi? -
idiot
tag
Asszem maradok az fps-nél meg az rpg-nél ott legalább nincs gond az irányíthatósággal.
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4553 üzenetére
Én még nem néztem, de ma kipróbálom.... Csináltak autótörést,ami kicsit elviszi a gamet realisztikus irányba, de persze belső nézet sehol Bezzeg a TDU-ban volt. Én nem tom, de nekem úgy rémlik, hogy NFS2-ben volt utoljára belső nézet.
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4514 üzenetére
Ezért írták a Crysist X évig...... 8800GT-vel nézte valaki?
-
idiot
tag
Az irányíthatóság billentyűzeten
sz@r.60-as temponál kicsi kanyarban neki a rámpának Mi Ez?A Most wantedbe tökéletesen elvolt találva.Ez úgy néz ki tendencia lesz
DIRT,PRO STREETS és így tovább. -
athomi
veterán
Hát ennél rosszabb menüt még nem csinált az EA semmiben.
Ahol a versenyhelyeket választom az borzalmasan átláthatatlan.
-
RZoli89
tag
válasz
Sirandrish #4509 üzenetére
Hát tényleg olyan mintha akadna, pedig nekem is megy olyan 40-50 fps-el
, amúgy jobban megy mint a demo, mert 1280*1024-ben maxon a demoban nem volt 50 fps-em
.
-
Sirandrish
legenda
én sem értem..alapba a játékidőt is meghosszabitja meg én szerettem nem élsebe tesztelni a gamet főleg mikor a finmhangolással szórakoztam..felfüggesztés egy centit le/fel aztán itt nemlehet csak verseny közben letesztelni...
mondjuk annyira nem zavar mert ez a game nagyon nem jön be de attól még lehetne benne.
-
válasz
Sirandrish #4543 üzenetére
Bah akkor mi értelme a verdának,ha nem lehet vele az utcán kolbászolni?
-
-Nemtom-
őstag
válasz
Sirandrish #4542 üzenetére
az egyik sima, másikban 2 csoport van és a másik csoportból értek be előtted, ezért nyerted meg
-
Jól hallottam,hogy itt csak "pályaversenyek" vannak,szabad kóborlás,mint anno ug2ben nincsen? oO
-
ToBeY
nagyúr
Ebbe az nfs-be nincsenek ilyen átvezető animácók?Igaz még csak egy versenynapot vagy mit teljesítettem,de nem találkoztam még vidoval.
-
mazda626
addikt
CHEAT: Akármennyivel belemehettek az ellenfélbe sérülés nélkül az alábbi módon: hátsó lámpát célzod úgy, hogy a te kocsid eleje is picit srégan találja el. Semmi sérülésed sem lesz, ellenben az ellennek.
-
Rolcsi20
senior tag
hm, játszottam vele félórát, és elment a kedvem tőle
....grafika szép, de ez a játékmenet nekem nem jön be....mindíg újítani akarnak vmit...de már kezdenek elferdülni a játékok
-
-Nemtom-
őstag
válasz
Sirandrish #4528 üzenetére
mégis csak kéne neked az a magyarítás
két fajta körverseny van...
-
-
Kiskokó
veterán
ecsőő
+1 szavazat hogy a menü sazr iagz ezt ademóból állapitottam emg nicsn még meg a full...
a másik
Rakjátok fel a cod4es cdn lévő directxet sokat számit FPS-ben... pl TDUnál nekm ráadott +10 fpst... leeht PS nél is segit. -
hossszú
őstag
Nagyon szupi a game
Logitech MOMO kell neki, azzal tökéletes az irányítás
-
mongi_
aktív tag
válasz
Buldozer99 #4526 üzenetére
Hát nem az EA erőssége a menü, azt azért mondjuk el.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #4526 üzenetére
jah..a menü eléggé átláthatatlan.
Amugy nektek volt már olyan hogy körversenyben 3.ok lettetek erre kiirja hogy nyertél meg hogy First Place?
nekem már igen
-
Buldozer99
senior tag
Nekem is tetszik,viszont a menü télleg szar
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #4523 üzenetére
"mert tul igényes a magyar kommentátor?"
"Fejében az ereje...", jah, meg amikor középkezdésnél tolja be, hogy Góóóóól, az azért elég ciki nem?!
... és azt meg kikérem magamnak, hogy az angolt nem értem.
-
mazda626
addikt
Kipróbáltam a gémet. Kellemeset csalódtam, az irányítást szokni kell, de tetszik. King módban. Törés OK, a menü viszont egy rahedli szar.
-
válasz
question man #4521 üzenetére
Én egy öreg Logitech wingman formula force-al rendelkezem idehaza,bár sajna az itthoni gépemen még nem tettem fel,majd ha megjön az új pénteken
Ha az irányítás nehéz,az megbocsátható,ha sz@r az nem.Mármint mint anno az uccsó 2 NFSben a kocsi elindulása/úttartása/fizikája egy vicc volt,remélem itt máshogy lesz.A töréstől én amúgy sem várok csodát, valahogy hozzá szoktam, hogy nem az igazi az NFS szériában.
Sajna autós játékokban visszatérő hiba továbbá,hogyha lemész az aszfaltról,akkor fél másodperc alatt lelassult 0ra (nemtom irl valaki ment e már le az útról,nem ajánlom, hogy direkt kipróbáljátok, de elárulom nem lassulsz le 5m alatt) Illetve, hogy a kézifékes forduló közben szinte "ragad" a kocsi. Ezekkel a teljesben mi a helytet?
-
question man
tag
nos naki álltam hogy meglássam milyen is a játék mert piszkosul vártam már a Carbon után de kb. 30 perc játék után azt hiszem ez nem lessz az év játéka az tuti az irányítás halál főleg mert én mindíg is billentyűzettel toltam mindent de ezt nem lehet csak gamepad vagy kormány semmi más az csak kinlódás.
nekem elég jól megy a játék 1024*768-ban mediumon minden és még bírja a gépemde ha a játék maga továbbra is ilyen lessz mint az elején akkor hamar uninstall lesz a vége az tuti
-
mongi_
aktív tag
válasz
Sirandrish #4519 üzenetére
Jólvan, örülök, hogy leesett.
Apropó EA rosszakarásáról: Amióta Hajdu B. - Farago R. duó kommentelésében adják ki a Fifát, nem is játszok sport játékokkal. Vajon miért?!
-
mongi_
aktív tag
Hát igy infók nélkül nehéz megmondani, hogy mi a pontos gubanc. Szvsz, tedd újra a vga drivert, esetleg ha nem a legújabb van fennt, akkor azt telepítsd, directx-et frissítsd ha szükséges. Hátha ezek megoldják a problémád.
Szerk.: Most látom a konfigod, öcsémnek is hasonló van. Neki annyit tölt, hogy hihetetlen, lassú is a játék, még alacsony grafikai beállítások mellett is. Lehetséges, hogy az optimizálás nem a legjobb, nem tudom, én még nem probáltam a teljes verziót. A demóval eddig nem volt gondom. A te esetetben meg gyúrnák memória téren, 1gb nem valami ideális, ne adj Isten, ha Vistád van.
A mosatni játékoknak az a minimum követelmény. Sajnos.
-
mongi_
aktív tag
válasz
Poénnak szántam
Hát akkor ezek szerint az EA megint kitett magáért.
-
dany27
őstag
hali
felraktam a pro streetet de itt is előjön az a hiba mint a demoban azt hidtem h abba van a hiba de nem amikor tölti be a pályát kilép és ki íra h a windóz hibát észlelt ezért leált....
Ez ellen van valami orvosság??
-
athomi
veterán
válasz
Én azért észrevettem itt is mikor leesett 25-re az fps-em. Persze tényleg elég idegesítő az a folyamatos rezgés, mert tényleg kicsit akadozós érzetet ad. Én azért Crysis-ban is érzem a 40 és a 25 között a különbséget.
-
athomi
veterán
Óóó, el is felejtettem az UT3-at.
Egyelőre csak a német cenzúrázott verzió van, én inkább megvárom míg megjelenik nálunk, az már cenzúramentes lesz.Rzoli89: Hát kinek mi tetszik. Lehet felrakod, elindítod és az év játékával találod szembe magadat.
Nem olyan szörnyű, csak egyszerűen sztem nem jó.
-
Sirandrish
legenda
-
válasz
Sirandrish #4501 üzenetére
Ezt az akadást én is tapasztalom förtelmesen szar. Hiába van 50FPS mintha beakadozna a gém és idegesítő is V-SYNC-et meg hiába kapcsolgatom.
-
athomi
veterán
válasz
Nem akad az csak ilyen hülye zötykölődés van benne és amiatt úgy érzed akadozik. 4xAA-t meg a VGA-dal már nem kell használni új játékokban...
Más: World Detail nem tudom miért csak Low és High beállítással van.
Hiányolom a Mediumot. Elég nagy a difi a kettő között FPS szempontjából.
-
válasz
A shadow-t kapcsold ki teljesen, akkor nem akad
-
athomi
veterán
Voltam játszani barátomnál és egy biztos: Ezért a játékért biztosan nem fogok pénzt kiadni!
Nem tudom most mikor kint a Crysis és Cod4 kinek fog hiányozni ez a játék. -
mongi_
aktív tag
válasz
Mondjuk gyenge a géped?
-
Sirandrish
legenda
nem rossz amugy a game csak nekem nem jön be.
AMugy az miért van hogy 1024*768on minden maxon 4AA-val 20-30FPSel megy
640*480 minden low szürő nélkül 50-60
de ami még durvább hogy igy is ugy is akad a game...40FPS-nél akad a game..és 4AA-val flyamatosabb mint nélküle,...ezeket én nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest