Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Nemtom-
üzenetére
Köszi!!
Ugyan a nyert RX-7-et eladtam, de vettem egyet, feltuningoltam, és nyertem!
Viszont az a gáz, hogy 2900 ponttal nyertem, Rionak meg kb 2500 volt!
Amíg jobb autóm volt, Ő is jobbakat ment, min. 3200-at!
Nem tudom azt észrevettétek-e, hogy Rio Lancer Evolution IX-je összkerék hajtású, ami elvileg nem jó driftre!!!
Vagy ki-be lehet kapcsolni az elő hajtást??
Minden más versenyt (leszámítva a kétkerekezést és a driftet) a Lamborghini Murciélago LP640-el nyertem meg!
Valaki itt lehurrogta a Lambót, de szerintem ez a legjobb sprintre, csúcssebességre és hajszára.....
Ettől függetlenűl, szerintem iszonyatosan félresikerült ez a játék!!!
-
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom-
üzenetére
Igen, másként fogalmazok. A hátsó ablak, és a szélvédő törik, de az oldalsó ablakok nem. Ez zavar, mert mikor borul az autó, az ablakok éppek, miközben az alkatrészek már repülnek, ha másnak hajtok, akkor pedig törik, de az oldalablak akkor sem, na a lényeg, hogy remélem a véglegesben ezt orvosolják.
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom-
üzenetére
Ha nekihajtunk egy oszlopnak, akkor igen, de ha borulsz, akkor nem.

snecy: Csak nem lesz tán annyira szar, de a demot tényleg elrontották. Ez nem promó anyag, ez valami más. +2 autó és mittomén drag, vagy drift mód még bele és kész is. Van még rajta dolgozni való, ha korrekten rágyúrnak akkor jó játék lesz. Irányítást csak szokni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kuponkunyeráló
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Iphone 12 Pro Max 128GB Grey, kijelzőfólia és Speck tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy ki-be lehet kapcsolni az elő hajtást??

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. egyébként hihetetlen hogy nem rég dobták piacra a demót és máris van hozzá valami csiter cucc
Valami Net. 2.0át kér.

akkor már csak 12 perc.. megint kezdődik előről