- Fórumok
- PC játékok
- Need for Speed Pro Street
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Köszi!!
Ugyan a nyert RX-7-et eladtam, de vettem egyet, feltuningoltam, és nyertem!
Viszont az a gáz, hogy 2900 ponttal nyertem, Rionak meg kb 2500 volt!
Amíg jobb autóm volt, Ő is jobbakat ment, min. 3200-at!
Nem tudom azt észrevettétek-e, hogy Rio Lancer Evolution IX-je összkerék hajtású, ami elvileg nem jó driftre!!!
Vagy ki-be lehet kapcsolni az elő hajtást??
Minden más versenyt (leszámítva a kétkerekezést és a driftet) a Lamborghini Murciélago LP640-el nyertem meg!
Valaki itt lehurrogta a Lambót, de szerintem ez a legjobb sprintre, csúcssebességre és hajszára.....
Ettől függetlenűl, szerintem iszonyatosan félresikerült ez a játék!!!
-
LordDarkness
aktív tag
-
Death19
csendes tag
-
pincehely
addikt
-
jozef11
csendes tag
-
DewiL
senior tag
-
Soak
veterán
-
Joe bácsi
őstag
-
DeviL-B
tag
-
DeviL-B
tag
-
Soak
veterán
-
DeviL-B
tag
-
Macka
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Prof01
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Prof01
veterán
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
-
Csapi007
veterán
-
Boz
csendes tag
-
netkoo
senior tag
-
Csapi007
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
ToBeY
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
.:Kristian:.
addikt
-
gery dee
aktív tag
-
gery dee
aktív tag
-
edgR
őstag
-
netkoo
senior tag
-
netkoo
senior tag
-
ktg3
őstag
-
gery dee
aktív tag
-
Frenky89
addikt
-
edgR
őstag
-
Frenky89
addikt
-
icons
addikt
-
::Trunks::
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
Hiba66
tag
-
mazda626
addikt
-
addikt
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Igen, másként fogalmazok. A hátsó ablak, és a szélvédő törik, de az oldalsó ablakok nem. Ez zavar, mert mikor borul az autó, az ablakok éppek, miközben az alkatrészek már repülnek, ha másnak hajtok, akkor pedig törik, de az oldalablak akkor sem, na a lényeg, hogy remélem a véglegesben ezt orvosolják.
-
mazda626
addikt
Ha nekihajtunk egy oszlopnak, akkor igen, de ha borulsz, akkor nem.

snecy: Csak nem lesz tán annyira szar, de a demot tényleg elrontották. Ez nem promó anyag, ez valami más. +2 autó és mittomén drag, vagy drift mód még bele és kész is. Van még rajta dolgozni való, ha korrekten rágyúrnak akkor jó játék lesz. Irányítást csak szokni kell.
-
Csapi007
veterán
-
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
-
ádyz
addikt
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Need for Speed Pro Street
- (kiemelt téma)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy ki-be lehet kapcsolni az elő hajtást??

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. egyébként hihetetlen hogy nem rég dobták piacra a demót és máris van hozzá valami csiter cucc
Valami Net. 2.0át kér.

akkor már csak 12 perc.. megint kezdődik előről