- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR renderin
senior tag
THX mindenkinek!!!
-
$mith
tag
Sziasztok! Lécci írjon nekem pü-t (vagy ide) az az emberke akinek sikerült megoldást találnia a 'szaggatásra' a játékban, mert kib***ott idegesítő hogy kb. 100km/h felett elkezd szaggatni és nem lehet normálisan irányítani azt a k**va kocsit! THX
-
ipavlidu!
tag
Nalatok is van olyan bug, hogy a hatso lampak nem vilagitanak fekezeskor (meg ha teljesen ok a kocsi akkor sem).
-
Fittipaldi72
tag
válasz
darnellsmith #8055 üzenetére
jah
én is észrevettem
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8089 üzenetére
imprezan szépek a felnik nagyon
-
ipavlidu!
tag
Hat ez lol. Kiserletezgettem a challangerrel, es rajottem, hogy csak addig megy stabilan amig wheeliik. wheeli kompetiosonbe (
) 400m-t csinaltam.
-
ipavlidu!
tag
Az elso kep tenyleg jo. Latom neked sem jon be ez a telinyomjuk mindenfele szinnel meg karakterrel a kocsit.
Bar nekem volt egy ilyen probalkozasom, ([GTR])
azota azongondolkodtam hogy csinaljak hasonlot 911 ala. -
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #8089 üzenetére
a subaru bejön a, a bmw is jó csak egy kcsit egyszerű, de jó, grat
-
HDR renderin
senior tag
Csináltam pár képet: Subaru Impreza WRX
BMW M3 drift: BMW M3 1.
BMW M3 2.Megvan a Lancia Delta---->450 LE!!
Kompresszor sűvit benne!!!! -
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #8086 üzenetére
jaja fél mérföldes pályán lehet duplázni, azt énis szeretem
-
HDR renderin
senior tag
válasz
DeltaPower #8071 üzenetére
menj ki az ut szélére akkor nem borul fel!!!
Én már egy párszor tapasztaltam!!!
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8084 üzenetére
én 3.ban nyomom vagy 4. ben, mondjuk 1/2-nél csak 5ösben
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #8083 üzenetére
én akkor szoktam ellőni amikor ötösbe berakom
kinek hogy jön be, lényeg hogy nyerjen az ember
-
ipavlidu!
tag
Bocs, hogy duplazok, de nem tudom ez normalis-e.
Dragba indulok, ok kocsi eleje folemelkedik, megy mint a fene. Nyilvan probalom a legjobb shifteket, ne melegedjen tul a motor. De ugy 250 tajan elszall a kocsi, nem kicsit erre-arra huz, teljesen iranyithatatlan. Ha meg engedem a palyarol kifele, elmegy akar 350-ig is (egyszer szerintem 400 is megvolt), de akkor "totaled". Szal az normalis, hogy negyesbe a gazt nem is nagyon nyomva kell vegigmenni kb.? Gondolom nem. Ugye?
-
ipavlidu!
tag
Hat nemtom mi van. A verseny felenel elszall jobbra vagy balra. Ha meg mindent default-ra huzok, nagysagrendeket lassul.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8076 üzenetére
Ez alatt mit értesz?
Ja, meg ha megbütykölöm, akkor nem fogja elveszteni a wheelie-s működését? Vagy érdemes wheelire meg sima drag-ra vagy mifenére két kocsit tartani?
-
ipavlidu!
tag
Tyhuu, koszi az infokat a challanger-hez. Most mar csak azon kaptam magam, hogy hirtelen 400-at mutat a jelzoke. Viszont fel merfoldesnel, ha begyorsulok, elkezd nagyin iranyithatatlanna valni. Es kb barmit csinalok, hattal erek be a celba. Rakjak ra spoilert, vagy mi? Akkor meg gondolom nem lehet majd vele wheelie-zni.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
ja ismerős a szitu csak nekem 300 felett tempó volt és irányíthatatlan lett a verda ugyanúgy és elkaptam egy útszéli fát
-
ipavlidu!
tag
válasz
Arra van valami patch, hogy az autok szellozo-reszen (az elejukon a mehkasalaku fekete resz, nemtomhogyhivjak, na) ne legyen elcsuszva a textura? Nagyon hulyen nez ki.
Ja, meg ez a sebessegerzet novelo kamerakezeles valami szornyu, nem lehet valahol kikapcsolni?
-
DeltaPower
addikt
hű de felidegelt most a játék... csúcssebesség futam, az utolsó előtti kapunál volt egy kis ugrató, 280-nal mentem át rajta, amikor leért a kocsi, elkezdett össze-vissza pattogni és persze a falnak is úgy csapódott neki, hogy egyből felborult, hiába vettem el a gázt és fékeztem
-
HDR renderin
senior tag
válasz
darnellsmith #8061 üzenetére
1/4 mérföldön!
1/2 mérföldön nekem is 10.50mp körül van!
-
Baboon
senior tag
válasz
darnellsmith #8063 üzenetére
Link nem megy
Ja a másik:
Driftnél mennyire számít mivel tolom csak mert az irtó szarul megy, lehet azért mert még indig azzal driftelek amit a legelején nyertem?D
-
ádyz
addikt
válasz
darnellsmith #8063 üzenetére
eredetileg tőlem származik pár rész.
-
-
Baboon
senior tag
egy majd 700LE-s GT500-as mért nem áll 2 kerékre? és akkor mi áll? csakmert így nem tudom megcsinálni amit kell
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8059 üzenetére
gondolom nem 1/2 mérföldön
-
HDR renderin
senior tag
válasz
napoleon2323 #8052 üzenetére
6.89 mp!!!
-
ChromeX
addikt
válasz
nekem a zondával a 1/2 mile dragen van egy 10:25 vagy valami ilyesmi. de szerintem be tudnám vinni 10mp alá
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #8051 üzenetére
sok múlik a technikán nyugi
-
ádyz
addikt
válasz
HDR renderin #8044 üzenetére
Velem így ne beszélj, oké?
Elég egy ! jel is!
Akkor meg keress olyat, ami megy non-origivel. Vagy megveszed. Ennyi
-
Fittipaldi72
tag
válasz
nekem 45 mp
-
napoleon2323
tag
Hellosztok!
Nektek mennyi a legejobb időtök drag-en?
-
Fittipaldi72
tag
válasz
darnellsmith #8025 üzenetére
megdöntötted a rekordomat!
én 11 mp alatt mentem negyed mérföldet!
-
ipavlidu!
tag
[Nissan GT-R Kép 1]
[Nissan GT-R Kép 2]
[Nissan GT-R Kép 3]
[Nissan GT-R Kép 4]
[Nissan GT-R Kép 5]
[Nissan GT-R Kép 6]Bocsi, ha elrontottam valamit, még nem nagyon csináltam ilyet PH!-s pályafutásom során.
krómX: kösz a tanácsot.
-
ChromeX
addikt
válasz
ipavlidu! #8048 üzenetére
persze tölsd fel, a kétkerekezés nekem sem ment egy ideig de addig szarakodtam ameddig sikerült.
na, az első gumi legyen keskeny a hátsó legyen széles: a motornál minden legyen jobbra húzva váltonál 1,2,3 a legrövidebb többi hosszú, a futómű beállítás: [link]
nekem így bejött, jah és legyen minden tuning lvl3as minimum, a gumik is -
ipavlidu!
tag
Bajba vagyok!
Tuningolt challanger nem elég az 1/2 mérföldesre, GTR pedig tényleg nem megy valami jól. Wheelie-zést még még mindig nem tudom hogy kell.
Úgy tűnik GTR-t cserélem 911-re, vagy Ford-ra, vagy talán EVO-ra. Viper viszont jól megy speed challange-nál.
Csináltam GTR-hez festést, megatöbbit, feltöltsem?
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
darnellsmith #8046 üzenetére
Vagy nem bill-el vagy nem speedre
-
darnellsmith
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #8043 üzenetére
nekem a zonda a személyes kedvenc persze a hachiroku után
-
mad1
veterán
válasz
HDR renderin #8044 üzenetére
nyugi.nem jutott krumplifold
persze hogy nem. -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
darnellsmith #8041 üzenetére
grip: fordgt, drag: fordgt, drift: BMW M3 /a nyert rx-7,speed-re még ninc meg a kocsim a pagani zonda egy rakás....
-
ipavlidu!
tag
válasz
-=Lord Tom=- #8039 üzenetére
Szerencsere van kontrollerem.
Ja es meg par kerdes, bar bocsi hogy sokat kerdezek:
A patch mit javit?
Wheelie-nel mit kene csinalni? 750 PHB-s Challanger-em van, de nem akar folemelkedni az orra.
Valahol lattam olyan festest, (vagy vinylt, nemtom), ami mondjuk a kocsi aljat x szinre, a tetejet meg y-onra festi. Ezt most nem talalom. Ilyet nem lehet minden kocsira rakni?
-
ipavlidu!
tag
Szerintetek mire valtsam az audi tt-m?
200 kilom van. 911-en, Nissan GT-R-en meg Lancer EVO-n gondolkodtam. Valami testesebb kocsi kene, ami birja az utkozest (gondolom 911 nem ilyen). Velemeny?
-
ádyz
addikt
válasz
HDR renderin #8033 üzenetére
Nem kell ordibálni, és nem kell ennyi mondatvégi jel, egyel is meglátom...
Eredeti a játék? -
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8034 üzenetére
ha jól nézem egy 1/2 mérföld, nem rossz de lehet kicsit komolyabb időket is futni
-
Racecam
nagyúr
válasz
opstefan #8011 üzenetére
Ezzel azért én itt nem dicsekednék a helyedben...
Ahogy linkeltékis, olvasd el az alapelveket.
Még egyszer. -
Baboon
senior tag
Jól sejtem hogy egyedül vagyok azzal hogy a játék kb 6-7 menet után kifagy? Pontosabban újraindul a gép. Azt hittem azért mert húzom a videokártyát de aztán alapon is szétfagyott...
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #8023 üzenetére
sebességre nem emlékszem, de a negyed mérföldet 8mp alatt toltam az biztos
-
Fittipaldi72
tag
nekem a chevellém megy több mint 250 km/h-val!a tiétek mennyivel?vagy csak én vok profi sofőr?
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8010 üzenetére
második showdown elött nem igazán elérhetó a zonda
jó lesz a cayman -
opstefan
tag
válasz
darnellsmith #8007 üzenetére
Hát nem tom mert le kell futtatni a programot és annyi. Hát nem eredeti az biztos, de crackkelni e kellett.
-
ipavlidu!
tag
Szerintetek melyik a legjobb gyorsasági versenyes kocsi? Második shodown előtt vagyok. Én a Cayman-ra gondoltam. Szerintetek?
-
opstefan
tag
Hy!
Van egy kis cink!
Akadt egy picit a játék és hallottam egy patch-ről amivel nem akad. Le is töltöttem de ezután a játék nem indult el.
Miért is? -
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #8000 üzenetére
vki biztos meg tudja fizetni, különben nem gyártanák
-
Baboon
senior tag
válasz
HDR renderin #8001 üzenetére
Köszi, belső nézetnél is szeretném látni és nem a motorháztetőn akarok autót vezetni
Azok a nagy kérések 2008ban... Sztem ez kb akkora hiba mintha a COD4-be nem látnám a fegyverem hanem a csövének a végéről néznék kifelekirúgnám az össze EA-s embert
-
Baboon
senior tag
válasz
WonderCSabo #7999 üzenetére
Öcsém... bazz... de gáz
Mind1 ha lenne műszerfal nem érdekelne
-
sztyui2
őstag
Én nagyon nem szoktam játszni a géppel, csak 1 évben egyszer az NFS-t szoktam kiakasztani. A Most wanted nem tetszett, de a Carbon jó volt, és idén a Pro street-et akartam kiakasztani, de olyan gagyi lett szerintem, hogy az valami hihetetlen. Olyan unalamas és lassú az egész és olyan nehezen indul be az egész és olyan lassú a játékmenet. Nagyon ráuntam az egészre, és elkezdtem játszani a Gears of warral, ami ugyan más kategória, de nagyon pörgős játék és nagyon jóra sikerült. Sokkal jobb, mint a Pro street. Egyébként az eddigi legjobb NFS sztem az Underground 2 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged