Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Nekem is a tegnapi nap volt az eredményes, a "sprint king" olyan hihetetlenül lassú volt, hogy nem birtam olyan lassan menni hogy mögötte maradjak
Aztán tegnap volt még további élmény!
A nyert összeget befektettem egy Chevelle-be amit teljesen kiépitettem drift car-nak (a corolla már kicsit gyenge volt
) majd végig vertem mindenkit, mondhatni porig aláztam a mezőnyt, mindenkire a "Drift king"-re is duplát vertem, a legjobbam pedig 8222 volt
Ez azért szép eredmény egy 1600 kilós vassal, nem? Na jó a dokkoknál nem volt olyan könnyű dolgom, mivel alig fért be
De végre tegnap igazán élveztem a gémet, kicsit visszajött az igazi régi NFS feeling
Szerk: jah amire még büszke vagyok: Drag: Dodge Charger, 960hp 1/4 mérföld: 7,06
musclecar 4ever! ha újrakezdem csak azzal megyek majd 
-
-
dragonfx
veterán
válasz
_stick_
üzenetére
én nekem a 3k a kitüzött cél mert tudom azzalmindig nyerek gép 2850 felett eddig sosem csinált. Én azé utána is próbálkozok +pontért, aféket tudom hazsnálni...de volt már párszor cudar állapotban az m3am (e46)
baxxus majdnem elszállt a mentésem,mert pont mikor fel le billegett a nyíl hogy mentés kilépett agém véletlenszerűen...és azóta ha betöltöm nfs.exe hibával kilép..még jo hogy másiik slotot is hazsnálóm biztonságból így csak 2 napot kell ujra cisnálnom

-
_stick_
őstag
válasz
_stick_
üzenetére
Sikerűlt megoldanom a Hemi-problémámat, felpakoltam rá minden 3-as szintű cuccot
Most azon vagyok, hogy 2 kerékre kapjam az autót. Megvan hátúl a széles gumi, de épphogy megemelkedik az eleje. Fontos az, hogy milyen fordulatszámon váltok 1esbe? A tunningon minden alapbeállítás, 4-5-6 sebességet toltam fel egy kicsit. A leszorító erőt is levettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Fejhallgatós találkozó
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Képregény topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez engem is érdekelne