- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
_stick_ #6501 üzenetére
Nekem is a tegnapi nap volt az eredményes, a "sprint king" olyan hihetetlenül lassú volt, hogy nem birtam olyan lassan menni hogy mögötte maradjak
Aztán tegnap volt még további élmény!
A nyert összeget befektettem egy Chevelle-be amit teljesen kiépitettem drift car-nak (a corolla már kicsit gyenge volt) majd végig vertem mindenkit, mondhatni porig aláztam a mezőnyt, mindenkire a "Drift king"-re is duplát vertem, a legjobbam pedig 8222 volt
Ez azért szép eredmény egy 1600 kilós vassal, nem? Na jó a dokkoknál nem volt olyan könnyű dolgom, mivel alig fért be
De végre tegnap igazán élveztem a gémet, kicsit visszajött az igazi régi NFS feelingSzerk: jah amire még büszke vagyok: Drag: Dodge Charger, 960hp 1/4 mérföld: 7,06
musclecar 4ever! ha újrakezdem csak azzal megyek majd
-
dragonfx
veterán
válasz
_stick_ #5495 üzenetére
én nekem a 3k a kitüzött cél mert tudom azzalmindig nyerek gép 2850 felett eddig sosem csinált. Én azé utána is próbálkozok +pontért, aféket tudom hazsnálni...de volt már párszor cudar állapotban az m3am (e46)
baxxus majdnem elszállt a mentésem,mert pont mikor fel le billegett a nyíl hogy mentés kilépett agém véletlenszerűen...és azóta ha betöltöm nfs.exe hibával kilép..még jo hogy másiik slotot is hazsnálóm biztonságból így csak 2 napot kell ujra cisnálnom
-
_stick_
őstag
válasz
_stick_ #5318 üzenetére
Sikerűlt megoldanom a Hemi-problémámat, felpakoltam rá minden 3-as szintű cuccot
Most azon vagyok, hogy 2 kerékre kapjam az autót. Megvan hátúl a széles gumi, de épphogy megemelkedik az eleje. Fontos az, hogy milyen fordulatszámon váltok 1esbe? A tunningon minden alapbeállítás, 4-5-6 sebességet toltam fel egy kicsit. A leszorító erőt is levettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest