- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
_stick_ #6501 üzenetére
Nekem is a tegnapi nap volt az eredményes, a "sprint king" olyan hihetetlenül lassú volt, hogy nem birtam olyan lassan menni hogy mögötte maradjak
Aztán tegnap volt még további élmény!
A nyert összeget befektettem egy Chevelle-be amit teljesen kiépitettem drift car-nak (a corolla már kicsit gyenge volt) majd végig vertem mindenkit, mondhatni porig aláztam a mezőnyt, mindenkire a "Drift king"-re is duplát vertem, a legjobbam pedig 8222 volt
Ez azért szép eredmény egy 1600 kilós vassal, nem? Na jó a dokkoknál nem volt olyan könnyű dolgom, mivel alig fért be
De végre tegnap igazán élveztem a gémet, kicsit visszajött az igazi régi NFS feelingSzerk: jah amire még büszke vagyok: Drag: Dodge Charger, 960hp 1/4 mérföld: 7,06
musclecar 4ever! ha újrakezdem csak azzal megyek majd
-
-
dragonfx
veterán
válasz
_stick_ #5495 üzenetére
én nekem a 3k a kitüzött cél mert tudom azzalmindig nyerek gép 2850 felett eddig sosem csinált. Én azé utána is próbálkozok +pontért, aféket tudom hazsnálni...de volt már párszor cudar állapotban az m3am (e46)
baxxus majdnem elszállt a mentésem,mert pont mikor fel le billegett a nyíl hogy mentés kilépett agém véletlenszerűen...és azóta ha betöltöm nfs.exe hibával kilép..még jo hogy másiik slotot is hazsnálóm biztonságból így csak 2 napot kell ujra cisnálnom
-
_stick_
őstag
válasz
_stick_ #5318 üzenetére
Sikerűlt megoldanom a Hemi-problémámat, felpakoltam rá minden 3-as szintű cuccot
Most azon vagyok, hogy 2 kerékre kapjam az autót. Megvan hátúl a széles gumi, de épphogy megemelkedik az eleje. Fontos az, hogy milyen fordulatszámon váltok 1esbe? A tunningon minden alapbeállítás, 4-5-6 sebességet toltam fel egy kicsit. A leszorító erőt is levettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez a mondat angolul?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest