- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Fuvaros #5654 üzenetére
Sokan szenvednek a játék optimalizatlansága miatt(én is),sok forumon olvastam utána
(külföldi oldalakon is-a gamespot-on pl.minden 3.hsz-ben azt irják hogy szaggat a játék,és
egész jó gépeket is írnak),100%-os recept nincs.nekem is 1x bejött az hogy mindent max-ra vettem,de mikor legközelebb inditottam a játékot,már megint szaggatot...
legrissebb driverek vannak fenn.háttérben futó progikat minimumra szoritottam,töredezettségmentesítettem a rendszervinyót(ugy hogy kikapcsoltam a virtuális memóriát,majd utána vissza),állítgattam össze vissza low-és high között minden értéket,még a felbontást is levettem 800x600-ra,de semmi változás...
azt írják a tutti az 2gb memória,de láttam bőven olyat akinek azzal is szaggat..
talán az hogy intel-nvidia optimalizáció van,amd-ati párossal van gond? passz.
várok egy patch-et az EA csapattól mert biztos szedik rendesen a fejüket a világ játékosai
amiért ilyen állapotban került kiadásra a gém,mert az ajánlott rendszeren sem fut akadás nélkül,és hiába állítja az ember bárhová a beállitásokat nem változik a játék futási sebessége,ez programozási hiba.A hiba nem nálunk van,hanem a játékban! ez az én véleményem! -
válasz
Fuvaros #5629 üzenetére
pl ati tray tool ha atis vagy,vagy akár Fraps-sal.
Egyébként kipróbáltam én is,hááát nemtom.Az első versenyen az a golf valami undorító módon kacsázott,később a többi az jobb volt,viszont sajnos köze nincs a valósághoz (szélcsatorna,teljesítmény,és az egyéb beállítási lehetőségek) az autóknak.A törés tetszik,a fizika ettől függetlenül sokat javult a Carbonhoz képest szerintem (bár itt már profi módon tudom kézifékkel fejreállítani az autókat
).
A menü csapnivaló, a karrierábra hát, undorító vagy pocsék ( sose hittem volna, hogy valaha egy játék menüjében eltévedek,vagy ennyire rámtör a frusztráció lányos zavaromban).Szintén negatívum a freeride hiányaSzóval vegyes az összkép vegyes.Jobb,mint a Carbon,de az év autós játékától is messze van. Mondhatni a szokásos(?) EA tálalás, márkanevekkel,logokkal,csilli-villi cuccokkal beburkolt hanyagul megirt cuccos,amiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Személy szerint marad a TDu.
-
DewiL
senior tag
válasz
Fuvaros #5566 üzenetére
talán azt pl hogy a proci netán 3Ghz megy-e vagy csak alapon
ezenkívül milyen felbontásban próbáltad milyen részletesség melett a driverben mik a beállítások alapérte3lmezett vagy piszkáltad + jól jönnem még a taj és adószámod is hogy teljes képet tudjunk alkotnine haragudj de benyögöd ide hogy szaggat az xp reinstall után is hát egészségedre semmi olyan hogy pls segítsetek vagy mi lehet a baj egy kijelető mondat után mit vársz
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest