Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
tényleg van benne s2000 meg pontiac solstice meg lyneke ezeket milyne koddal lehet előhozi avgy ha 100% gém akkro kapod meg?
Nemmintha döntő lenne de mégis ki lehetne próbálni....
A skyline gtr it tjó autó szerintem....
A supra szerintem fos ahogy a viperés a porsche gt2 is...
dragra a kapott 240sx ajánlott végig megfelel..tapasztalat..Amugy meg váltot érdemes bixbaxolni mega felfüggesztést meg mocit.....mert különben feláll és irányíthatatlan lesz..nem tudzs időben váltani..vagy nem fog huzni a gép...
Én is leturtam 480 lovas nissannal az 900 lovas suprát is mint a takony...
..volt is feljebb 850 lovas wrx sti 1/4es idő nem is írtam hogy én annál majd 1 mpvel jobbat tok az 240sx-xel..
Aze vo hajszás autó de nagyon csúszkál jobban mint a skylien nekem nem volt türelmem bekonfigolni de ha valakinek sikerül tuti jó végig....a gép is ezzel elég jol tolta..meg a porsche turboval..
-
csoki
senior tag
"Basszus ezt tényleg nem akarom elhinni" de hiába rakok hátra akármilyen széles gumit, semmi... 3as szintű minden (kivéve fék (mert az minek
) és felfüggesztés (az csak 2-es))
tuningban is állítottam már mindent amit lehet... szóval vki lenne olyan szíves h leírná mit hogyan állít be -
dragonfx
veterán
nekem fax tudja milyen japán nevű 7.88at ment....én mondom 7.59nél tartok...
A hajszában egyszerűen ninc smeg a jó dutómű beállításom kanyrban fékezekmés csúszik a kocsi nem tapad be és lassul kellően level 3as fékkel...Stick>>sajna ez váltóbeállítás kérdése nekem is van turbólyuk 4esben sajnos
-
dragonfx
veterán
a gép adta 518 lovas viper...ott a skyline a nyerő azt is választottam utána most közel 800lovas. Alancer evot eladtam mert állandóan felborult
pedig 560as volt az is. De választ kaptma igena vipernek kabnyarban angyon esika s ebbessége egy lóxar..sklyine még gyorsul is.
Mit állítsak hogy mikor fékezek akkor ne csusszon tovább a gumin az autó hanem megálljon mint a beton?
a lancerrel és a skylinennal is ugyaneza próblémám..fékezek de emgy tovább pedig level 3as afékje
Azé nem tom néha olyna bixbax pályákon 3e-t összeszed agép driftbe..tuti csal
Amugy az 240sx már 466 lovas és 11.88 az 1/2es eredményem
..ez mennyire jó?
..a supra ocska dragban.
-
DewiL
senior tag
nah majd holnap lesz időm kicsit tezstelgetni és szépen átnézek minden beállítás és meglátjuk le tudom-e vinni 7.08 alá az 1/4-t
gripre használ valaki rx7-et? mert a nagyon kanyargós pályán meghal az EVO X a 204sx meg mér gyenge volt így eladtam és most az rx7-en gondolkozom
-
dragonfx
veterán
mekkora gáz hogy nekem 1/3ad lovas a drag autóm és csak féllel megyek gyengébbet..árba meg...köhöm lp640 vs 240sx
Amugy ti hogy vesztek ennyi verdát?..mert ennyi pénzt nem is ad a gép?
én még kártyaválasztással pedig naponként 2 van nem ynertem csak javítási meg tuningcsomagot. -
DewiL
senior tag
jah a Zonda drag de még nem sikerült vele így menni (eddig gyűjtöttem a tuning alkatrészekre a motor csak 67500 volt) mert most nincsenek drag versenyek csak speed és grip meg néha drift és egy-két kétkerekzős
amugy 7,39 körül volt egyszer 1/4en 1/2 meg talán volt egyszr 11,99 (de ma este melózok így nem tom most megnézni)jah és lambom nincs
van egy
Evo grip
Evo IX speed
Viper drag (kétkerék)
Zonda drag
Corolla drift
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest