- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolabola
csendes tag
Szép repülés
Eddig nekem is elég roszz véleményem van a demoról
Logitech Formula force EX korménnyal próbáltam játszani, de nem megy a pedál része, csak gombról tudok gázt adniha pedig megpróbálom átírni a control beállításoknál akkor meg mindenféle hülyeségeket csinál
Nemrég építettem egy gépet, és a vidkari a régi 6800 maradt, de úgy tűnik az nagyon kevés lesz ehhez 380/810 beállítás mellett teljesen szűz op. rendszerrel sem jutottam feljebb 20 fps-nél közepes vagy inkább low grafikai beállítások mellet.
Esetleg milyen karit javasoltok amivel majdnem maxon esetleg 30 feletti fps tud ?
a 8800 ultra nem fér bele a költségvetésbe -
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4091 üzenetére
jah igen. de szerintem mert sivatagos pálya, az úton egykis láthatatlan homokkal
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4095 üzenetére
ezeket a képeket hogy csináltad
. tudom hogy gif de azért még is
-
Sirandrish
legenda
néhány szép borulás tőlem
elég gyér minőségü de azért látszik..jah és a másodikon lehet látni valami érdekes árnyékt a levegőben -
Dj.Mike
senior tag
hát meg kell hogy mondjam elég fura irányítása van az autóknak olyan mintha szándékosan menne le az útról nekem még az is gondot okoz hogy hogy tartsam az úton ja és az is elég fura hogy egy borulástól egyből totálkáros lesz az autó
-
Sirandrish
legenda
egyébként az miért van hgy ha megy egy kocsi az utn akkor lyan mintha port verne fel?
-
ssolitude
őstag
-
Dj.Mike
senior tag
hali figyeljetek mikor letöltöttem torrenttel a demót akkor 100 százalék után töltött valamit felfelé már kb 300 megát töltött fel ez miért van?
-
Kartács
aktív tag
Frankón nem vágom ezt a gépigénydolgot...
Sokan írjátok, hogy döcög meg alig megy... (fullon)
Pedig sokatoknak éppen hogy csak gyengépp gépe van mint nekem és nálam mégis 1280*1024ben 60-70FPS mindenhol...
Vagy itt látszik mennyit ér 1 jó VGA?!Úgy néz ki ezt is (asztali felbontáson) 1600*1200ban tolhatom legalább, 1. játék a Bioshock volt ami szintén ekkora felbontásban 60FPS fölött megy.
Ahogy olvastam, akkor lehet, hogy Nem Full törésmodell van a demoban?
-
gery dee
aktív tag
egyébként élvezhetően megy a játék csak néha a ram kevéssége miatt betép
. érdekesek ezek a játékok is , minél jobb gép van alatta annál sz@rabbúl fut?
-
gery dee
aktív tag
szerencsére nekem nincs ilyen jó gépem így a program nem tud válogatni
lehet hogy nem megy 30 fps a gém fullon de akkor is legalább tudok játszani, egyedül ramot veszek bele még és kész
-
dragonfx
veterán
hogy tudnám kideríteni hogy vga vagy cpu limites nekem a gém?
a profilomba leőv konfiggal...nagy felbontás xar képminőség illetve kisfelbontás max. grafika vagy milyne beállítást eszközöljek? -
ent
őstag
válasz
gery dee #3785 üzenetére
A fíling... Úgy érzem megint kapni fogunk 2 extrával dúsított árkád stílusú gémet. Mintha kiegészítője lenne az előző nfseknek. De ez saját vélemény, lehet már ezektől a fjata gémektől elszoktam.
De azért megkuksolom az egészet, kíváncsian várom. Törni azért nem szeretek, max poénból kipróbálom bmw minden oldalát tropázni.
-
gery dee
aktív tag
he he van már gta4 es totyik is [itt ni]
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4065 üzenetére
vicces
. de nekem egyrejobban tetszik hogy így lehet repülgetni meg minden
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4061 üzenetére
igen-igen és elég nagyot.
de sikerült egyszer már átugratnom így egy kocsit.
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4057 üzenetére
aham
akkor én tévhitben éltem eddig
. na de itt a nehézség. ha gyorsan mész repülsz
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4052 üzenetére
akkor mi számít?
-
gery dee
aktív tag
jah meg nekem nincsenek benne ekkora bugok mint nektek
. csak annyi hogy nem jól számolja hogy hanyadik vagyok, volt amikór 5. voltam és 2.-at írt ki és fél perc-percre rá kezdte lefele számolni a 8. helyig
.
-
gery dee
aktív tag
remélem olyan lessz egalább mint a bejátszásben, legalább is a törésrésze
ott ugyan is már a kerék is kitörik
. szerintem a demóba fele annyi efektet sem raktak mint a teljesbe fognak
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4010 üzenetére
kifejtened, hogy mit ertesz az alatt, hogy jobban torik?
-
csutkaa
senior tag
válasz
.:Kristian:. #4042 üzenetére
ez kész röhej hogy állandóan csúszik...
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #4043 üzenetére
upszt, elfogalmaztam
-
Sirandrish
legenda
válasz
-
ádyz
addikt
válasz
hehehahahihi
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #4040 üzenetére
de az enyém akkor is durvább
ez a lassítós cucc, meg az összes résznél ígyvan
-
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #4038 üzenetére
hát igen, a minap uncsitesóméknál találtam egy eléggé nagyot..250-el nekimentem az oszlopnak, és a kocsi átment rajta, és a cél előtt irta ki, hogy Totaled
-
Dj.Mike
senior tag
remélem hogy a teljes játékról jobb véleményeket lehet majd elmondani
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
.:Kristian:. #4031 üzenetére
köszike rendes vagy és azt meg tudnád mondani hogy melyik oldalon van?
-
Dj.Mike
senior tag
hali lehet már tudni hogy mikor adják ki a teljes játékot?
-
muxi-muxi
senior tag
Nem vagyok elájulva tőle. Teljesen rendben van, hogy nagykanállal eszi a hardvert (C2D@3150 MHz, 7600GT@625/1600, 1600#1200 7-8 fps, ihihi). A demóban lévő ring irreális vonalvezetésű, "king" módban is ott van a kanyarsegédlet (a hülye zöld csík), a végsebességes módban idegesítően hamar irányíthatatlan lesz a kocsi, és elég gagyin törik. A környezet gyerekes ezzel a sok teleaggatott lufival, meg cirkuszi sátorral. A kommentár jópofa, a zenék pedig nagyon is hallgathatók... Azért megveszem a hozzávaló hardvert (8800GT) de a játékot nem (ezért meg lehet majd kövezni...) a TDU mérföldekkel innovatívabb, dacára annak hogy nincs benne gyakorlatilag egy fia optikai tuning sem (a NFS sorozatban az ún. widebody kitek már öt epizód óta ugyanazok, és az utolsó háromban -MW, Carbon, PS- már az egyedi spoilerek közül sem választhatunk. Mégha ötven-száz autó lenne, azt mondom, hagyján, de így hervasztó. Elegem van az RX-7-ekből (már a legelső Need For Speed óta rontja a levegőt - értem én hogy kult autó, de akkor bónusz autóként miért nincs egy betonkeményre hangolt ,belpiacos pályagép sem???) a Nissanokból, estébé estébé. Hol vannak az exotikumok???
Nov 14-én eldől, hogy ocsú, vagy búza-e a cucc. De ha valaki a neve miatt 90% felett pontozza, akkor letekerem a...
-
Mr.Grincs
veterán
Viszont ami nekem idáig nagyon tetszett az a NFS Hot Pursuit 2 ben a fordulatszámmérős km-ter óra. És olyan élethűek a hangok ahogy húzatja az ember a kocsikat. Ha automatára van véve akkor olyan mint az omegánk
Automatánál is nagyon szépen üzemel. Habár amikor vissza kellett volna vűlatni akkor kicsit nehezen kapcsolt, hogy tán vissza kéne váltani.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem az az U1 az nehezebb volt. A 2 az nagyon ott volt a szeren meg még szerintem ma sem rosz játék. De a most wanted is nagyon profi.A carbon azt most kezdtem el, annak is gyönyörű a garfikája. Mikor még az EW ben dolgoztam mindig jött az EA-s csaj és magyarázta hogy amíg nem jött be a carbon addig a most wanted vitte a listát. És hogy a carbonból már elővételben is rengeteg volt. Sokkal több mint az u2 ből.
Mindig nagyon finom wattacukor szerű parfüm volt rajta.... -
icons
addikt
nah, vki mondja el mi történt a demó óta.
Nem olvasok vissza 1000hszt, és csak ezrenként kérdezek egyet, ami sok egy normál topik életében -
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4016 üzenetére
11van, mivel vista, de nem jatssza le, csak a hangot..
-
Mr.Grincs
veterán
Remélem az EA legközelebb valami más NFSt fog kiadni, mert a demo nem nagyon jött be.
-
edgR
őstag
válasz
.:Kristian:. #4010 üzenetére
ehhez tudsz mutatni kodeket? nem jatssza le semmi sajnos
-
C@rbon
senior tag
válasz
Sirandrish #4004 üzenetére
Nekem oan sikerült h felmentem hegyetmászni és vissza az utra csak közbe nyomtam egy dupla csavart és sikerürlt "talpra" esnem
-
enterlaci
senior tag
válasz
.:Kristian:. #4003 üzenetére
Grat a videóhoz! Köszönet érte, szép munka, a zenék is nagyon tetszenek
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #4003 üzenetére
most kezdtem el nézni a videót és a teljes verziós játékban tényleg jobban törik az autó, és fejreállás után sincs rögtön TOTALED. Lehet csak a demo van lebutítva?
mindenesetre egyre jobban várom a full verzsönt..
úgy érzem még nem mutattak meg mindent. -
icons
addikt
A demó kijötte óta mi történt? Megint 1000hsz-szel elmaradtam.
-
Chaser
legenda
válasz
Silenzio #3998 üzenetére
"Szerintem még mindig a Most Wanted a legszebb NFS." sztem is
Kipróbáltam a pro streetet, nem fogott meg.. az aszfalt tetszett, más nem igazán
Irányításban sztem legközelebb pont a Porsche2000 részhez van legközelebb, amit kihagytál.Legkedvesebb részem a Hot Pursuit 2 volt, abból kiadhatnának egy mai kornak megfelelő grafikájú változatot, aztán gogogo
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #4004 üzenetére
tobbszor is
ha visszafordul 4kerekre, elkezdem nyomni a gazt, akkor ha elindul ujra, par kameravaltas utan (ha visszaersz az aszfaltra), akkor folytathatod
-
Sirandrish
legenda
váá miért nincs replay a demoba?
Megcsináltam azt hogy felborultam és nem lett totaled
sikerült már valakinek? -
.:Kristian:.
addikt
videjóóó: [link]
-
Silenzio
addikt
8600 GT-n nem próbáltam. Az atival nem volt nagyobb gond. High-on kb. 25 fps, maxon 17-18. Ha bejöttek az autók a képbe akkor 15-16, de úgy perzse már játszhatatlan. High-on viszont 25 alá nem ment. Valószínűleg azért, mert 512-es volt a kártya, és bár sokan vitatkoznak arról így van-e, 256 megás 1950-essel felszerelt "kollégámnál" hasonló gépen 11 volt az ami az én 512-esemmel 18. Azért van különbség. Ld. Crysis alatt 320-as 8800 GTS vs. 640-es.
Lényegtelen. Látszik hogy dolgozik a motor, szépen mixeli az árnyékokat, szép a fényezés, de a törésmodell sztem egy halom kaki, lejön a hátsó lökhárítóm, nomeg az első, a motorháztető és kiírja hogy totalled. A kaszni alakja sem torzul... Ja és vicces, hogy az a "homok", ami mozgásban elég látványos mikor elsuhan, ha megállsz az autóval olyan lesz mint a Slipstream 5000 textúrái
... (ha valaki még emlékszik rá '95-ből) Nem jön be, na. Több fantázia volt az előző 2 NFS grafikájában. Majd a karrier-móddal még teszek egy próbát, mert vannak gondolom erényei, de azért maradok a tavalyi-tavalyelőttinél.
Jah, viszont ha a moddingot jobban megcsinálják mint az eddigi epizódokban, akkor MÁR MEGÉRI KIADNI.
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj, hogy ujdonság nem nagyon van benne. Jó integetnek az uborkák, meg tuningolt kocsik és ki is merült a tudás. Egy ideig buli de már most wanted és carbon óta nem tudnak újat mutatni...Elkéne kezdeni másfele tekingetni. Biztos ők is tudják hogy ez nem valami kifizetődő hosszú távon, meg kell a változatosság. em fikázni akarom, de szerintem sokan nagyon mást vártak meg azért jobbat. Nem arról van szó hogy nem fogok játszani vele meg köpködöm, akik csinálták, mert ügyesek tényleg de ezzel nemhiszem hogy belopják magukat a vásárlók szívébe főleg a demo után amiből rengeteg dolog nem derül ki de egy erős vélemény igen hogy sz.r vagy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Windows 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Escape from Tarkov
- LEGO klub
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest