- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
nem gondoltam, hogy így el lehet szúrni egy játékot. Évismétlés az EA-nek -
-Nemtom-
őstag
válasz
s7evcsenko #5695 üzenetére
elnyert rx7 ugy ahogy van jó
-
Valaki légyszi mesélje el hogy verte meg rio-t driftben, mert én az Istenért sem tudok 3000 fölött driftelni ellene..
Minden más versenyen simán hoztam 4000-et, de rio ellen nem enged a gép....
Milyen autó kell, milyen beállítással??
Hiába a kézifék, meg a nitró, nem megy!!!!
Köszi! -
ToBeY
nagyúr
Sprintre inkább 4kerék meghajtású kocsi kell?Vagy hátsó vagy első?
-
Fuvaros
senior tag
A játék bíztosan hibásan van megírva, hogy valakinek jól fut, valakinek nem.
AMD64-NVidia párosítás is hibás. Régen bármelyik játék gyorsabb lett felbontás levétel után.
Itt nem érvényesül ez. A programozók elrontottak valamit szerintem, talán lesz majd új kiadás vagy "ServicePack". Lehet a Microsoft lett a tulajdonos? -
Amur
addikt
válasz
Fuvaros #5654 üzenetére
Sokan szenvednek a játék optimalizatlansága miatt(én is),sok forumon olvastam utána
(külföldi oldalakon is-a gamespot-on pl.minden 3.hsz-ben azt irják hogy szaggat a játék,és
egész jó gépeket is írnak),100%-os recept nincs.nekem is 1x bejött az hogy mindent max-ra vettem,de mikor legközelebb inditottam a játékot,már megint szaggatot...
legrissebb driverek vannak fenn.háttérben futó progikat minimumra szoritottam,töredezettségmentesítettem a rendszervinyót(ugy hogy kikapcsoltam a virtuális memóriát,majd utána vissza),állítgattam össze vissza low-és high között minden értéket,még a felbontást is levettem 800x600-ra,de semmi változás...
azt írják a tutti az 2gb memória,de láttam bőven olyat akinek azzal is szaggat..
talán az hogy intel-nvidia optimalizáció van,amd-ati párossal van gond? passz.
várok egy patch-et az EA csapattól mert biztos szedik rendesen a fejüket a világ játékosai
amiért ilyen állapotban került kiadásra a gém,mert az ajánlott rendszeren sem fut akadás nélkül,és hiába állítja az ember bárhová a beállitásokat nem változik a játék futási sebessége,ez programozási hiba.A hiba nem nálunk van,hanem a játékban! ez az én véleményem! -
CJ3
senior tag
-
CJ3
senior tag
A BMW M3 as nagyon nem jo drag-ra össze vissza megy meg kapar. Meg lehet fogni de nem a legjobbak közé tartozik
A Subaru t mindenkinek ajánlom Drag raNekem meg ajánljon valaki drift re egy jó kocsit,,
-
Frenky89
addikt
Új negatív rekord!!! 25db Total Repair Marker-em volt és volt még hátra 2 Speed Challange a Race Day-ből mire befejeztem a 2 versenyt 15db Total Repair Marker-em maradt, pedig eddig még csak 1-2x Totalled-eltem az 50% alatt
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5646 üzenetére
hasonlóan néz ki az enyém is, szintén fekete, viszont a felni króm.. majd holnap dobok fel én is képet. -
Hm,ahogy elnézem ebbe a topikb alassan kéne egy automatikus felugró ablak a "hogyan egykerekezzek?" kérdés automatikus feleletével
-
Csapi007
veterán
Már csak a sprint van hátra, de most m3-al egész jól megy. Már csak minden 3. verseny totálkár.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Valaki segítene? Race day dominated ezt irja,de nem tudok semmi új versenyre menni. Ez nevada az első. Köszönöm
-
_stick_
őstag
Megcsináltam!
A leírt módszereddel 159-ről kemény 166 lett a rekord... Hiába, a taktikám és a gyorsaságom nem az igaz, így az erősségemre hagyatkoztam: csináltam amennyit tudtam, ahogy lent volt az első kerék egyből behúzódtam a sávjába, amitől ő bevágta a satuféket. Ehhez csak annyi kellet, hogy gyorsabban indúljak, de ez mint a gyorsulásban kiderűlt nem volt gond...
Asszem 140/65 arányba nyertem. -
DJ.Gróf
aktív tag
Hatotszorra csinálom végig a tetves első race dayt-mert ez a szar nem megy tovább ,nem is lehet???? Kiléptem erre kezdhetem előről. Hogy kell továbbmenni
huu
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Subarut meddig lehet tuningolni minden maxon van kivéve a nitró de csak 560 Lóerős!
-
jozef11
csendes tag
Helló tanács kellen nekem a kétkerekezéshez valahogy nem megy 116m volt a legtöbb mikor kell elváltani illetve milyen verdák jók erre én egy m3-al küszködök 600LE. Kínomban már rányomtan a leszorítóerőit is de valahogy nem akar sokáig 2 keréken maradni. Ti ,hogy nyomjátok?
-
edgR
őstag
válasz
Dj.Mike #5655 üzenetére
igen van. ha 4hozzaszolassal feljebb sasolsz, lathatod a beallitasokat.. a kerekszelesseget akkor tudod beallitani, amikor kereket teszel az autora. ugye, most nagyon meglepo voltam, es mulatsagos.. ?
azert arra figyelj, hogy nyilvan az elsoket es a hatsokat kulon kezeld (dragnel)
-
Dj.Mike
senior tag
hello lenne egy kérdésem: a megnyert versenyek után mikor kapok jutalmat azt hogyan lehet felhasználni? van olyan verseny mikor egykerekezni kell? és ha van akkor hogyan lehet beállítani hozzá a kerékszélességet? egyébként nekem nagyon bejön a játék semmi bajom nincs vele
-
Fuvaros
senior tag
válasz
DeltaPower #5650 üzenetére
Ki tudja mi okozza a szaggatást. Lehet visszafejlődik a technika...
Lehet a driverek rosszak? Bár sokaknak megy jól...
A rendszerkövetelményekben 2.8GHz-et írnak. -
tibikbk
aktív tag
sziasztok!
hát sajnos felraktam a prot, elhihetitek sírva fakadtam, az elözö need-ek itt-ott legalább ütötték a mércét, ez a mérce közelébe nem mehet!
-
_stick_
őstag
Üdv! Tanácsokat kérnék! Hemi-vel gyorsulok, minden hármas szintű, kivéve a turbó, az négyes. Kétkerekeznem kellene drag-boss ellen, amit képtelen vagyok megcsinálni... A legjobb eredményem a 159m, de volt, hogy a három futam alatt 3x159m-t értem el... Az ellenfél, meg rossz pillanatában csinál 180m-t. Aerodinamika, fokozoatok, motor, felfüggesztés... stb, beállítások érdekelnének.
-
DeltaPower
addikt
hogy ennek mekkora gagyi az engine-je... 1024ben minimumon (!!) negyed órás játék alatt frapsszal mérve: min 31 avg 61 max 158, és ocsmány módon (szemre 10-15 fps) szaggatott folyamatosan. haver laptopján (P4 3,6 2G ram mobil gf6800) 1600-ban minimumon nem szaggat. neten egy fórumban olvastam, egy srácnak 6000+ amd, 4G ram, 8800gts konfigon szintén ocsmányul szaggatott. tanulság: ez is egy gyökér intel optimalizált játék. remélem lesz hozzá patch hamarosan, mert szeretném kijátszani, de jelenleg nálam játszhatatlan.
-
Soak
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5646 üzenetére
Hát jpg-ben tedd fel valahova
-
edgR
őstag
az miert van, hogy a gep ilyen 'gagyi suprabol'
8xx pacit tud kicsiholni, en meg mindent maxra teve + finomhangolas is max power-en, es 800-nal nem tud tobet az alap 500lovas gt500am
-
Alvin_ti4200
félisten
Megvettem hát az ajánlott Subaru Impreza WRX STi-t és ízlésemnek megfelelően testre szabtam, álljon itt egy kép a járgányról
(elnézést a Rapidshare-es linkért, de ekkora felbontásban és ilyen minőségben egyik ingyenes oldal sem engedte feltölteni
)
-
slayer006
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5642 üzenetére
drag - toyota supra (level3)
-
-
válasz
Fuvaros #5629 üzenetére
pl ati tray tool ha atis vagy,vagy akár Fraps-sal.
Egyébként kipróbáltam én is,hááát nemtom.Az első versenyen az a golf valami undorító módon kacsázott,később a többi az jobb volt,viszont sajnos köze nincs a valósághoz (szélcsatorna,teljesítmény,és az egyéb beállítási lehetőségek) az autóknak.A törés tetszik,a fizika ettől függetlenül sokat javult a Carbonhoz képest szerintem (bár itt már profi módon tudom kézifékkel fejreállítani az autókat
).
A menü csapnivaló, a karrierábra hát, undorító vagy pocsék ( sose hittem volna, hogy valaha egy játék menüjében eltévedek,vagy ennyire rámtör a frusztráció lányos zavaromban).Szintén negatívum a freeride hiányaSzóval vegyes az összkép vegyes.Jobb,mint a Carbon,de az év autós játékától is messze van. Mondhatni a szokásos(?) EA tálalás, márkanevekkel,logokkal,csilli-villi cuccokkal beburkolt hanyagul megirt cuccos,amiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Személy szerint marad a TDu.
-
spyduck
nagyúr
nagyobb a gépigénye mint a carbon-nak?
-
slayer006
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5630 üzenetére
WRX STi
egészen az utolsó versenyig jóill. a speed király előtti versenyig
ott sajna egy 1000 lovas zonda -t is tol a gép -
Alvin_ti4200
félisten
speed challengre mit vegyek? 19%-nál járok, szal a Pagani Zonda és Lambo nem jó tipp
-
Fuvaros
senior tag
Hogyan mérhetem a fps-t meg? Akadozik kicsit a játék alacsonyabb felbontásban is.
-
CJ3
senior tag
Sokan mondták h rossz játék lett az új NFS ...a Demó hát mit mondjak nem nagyon kötött le de a teljes game az nagyon tetszik csak az a hülye sisak ne lenne a gyerek fején csinálhattak volna neki valami arcformát igazán
Meg persze a kedvenc kocsimat beletették Camaro Concept ....
És vajon a Merciket mért spórolták ki, tudja valaki?????????
Amugy 7 % ......Sajna nem vok itthon csak hétvégén ezért ennyi de most megyek és szétfüstölttem a gumikat -
edgR
őstag
papa: fizika az egesz. aerodinamikat magasrol leszarni, body kit alapon, legellenallast maxra, g-ket alacsonyra. hatso kerek vastag, max guminyomas, elso kozepesnel alacsonyabb guminyomassal legkeskenyebb. innentol mar csak belepakolsz mindent ami az erohoz szukseges, 1-estol 4-ig rovidre allitod a sebessegeket, elso lengo laza, hatso kokemeny, es mehetsz versenyezni.. ja, es muscle car..
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok! Jöv7-en lesz meg a játék!
És olyan kérdésem lenne, hogy a gépemen full grafikán meg lesz-e a 35fps (2xAA 2xAF)
1giga ram, 2,4ghzA64, x1950pro -
george11
addikt
válasz
raskolnikoff #5621 üzenetére
Igen lesznek benne országúti pályák is. Speed, és sprint futamok. Majd ott fogsz igazán anyázni némelyiken
-
raskolnikoff
őstag
válasz
slayer006 #5598 üzenetére
Haha, ez naon vicces volt. Namégegyszer, hátha így érted mit kérdek:
Eljutottam oda ahol a pontiacot és az infinitit választhatom. Nagyon reménykedtem hogy a helyszín gyökeresen változni fog mert bevallom kicsit untam már az f1-szerű pályákat. A kérdésem az, hogy lesz egyáltalán a játék folyamán vmi más típusú pálya is vagy ez az f1-szerű jellemző az egészre?
Másik: kb csak így 2 óránként nyerhetek majd új kocsikat?Megj. 1: a street az nem versenypálya. sztem nfs3-tól (az nfs2-t nem ismerem) szinte minden street volt nem? (tudom, nfsu2 url az nem, meg a driftek, mielőtt hasonló választ kapok)
Megj. 2: játszottam vele és eddig minden autót úgy nyertem. nahát! -
manutdzoli
senior tag
Miért nem lehet több álnevet létrehozni?Azt írja hogy ha új álnevet akarsz létrehozni,törölj egyet az álnevekből.És nekem csak egy van.Még egy kérdés,ha új karriert akarok csinálni,a régi elveszik?
-
DewiL
senior tag
válasz
Integrator #5589 üzenetére
csak holnap este tudom megmondani ha tényleg érdekel akkor írj egy privátot és majd válaszolok
-
Frenky89
addikt
A felfüggesztésnél a TOE és a CASTER mit jelent?
-
csoki
senior tag
-
poter
csendes tag
Én még nem próbáltam!!! valakinek megvan és el tudja küldeni ingyen az e-mail címemre:
gobo@citromail.hu-re. kössz!! -
csoki
senior tag
válasz
slayer006 #5606 üzenetére
hát más nem marad csak egyelőre nincs pénz
de már állítottam légellenállástól elkezdve turbo nyomáson át kerék méretig mindent... ha ez lesz a baj akkor komolyan mondom nem fogom tudni h sírjak vagy nevessek... bár gyanítom inkább előbbi
majd jelentkezem miután megvettem -
Frenky89
addikt
Vki segítsen pls! Ha eleadok egy kocsit, amihez már voltak tuningcuccaim, majd később ismét megveszem, akkor megmaradnak a cuccok - mint ahogy blueprint váltásnál is megmaradnak -, vagy elvesznek?
-
csoki
senior tag
"Basszus ezt tényleg nem akarom elhinni" de hiába rakok hátra akármilyen széles gumit, semmi... 3as szintű minden (kivéve fék (mert az minek
) és felfüggesztés (az csak 2-es))
tuningban is állítottam már mindent amit lehet... szóval vki lenne olyan szíves h leírná mit hogyan állít be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest