- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Sirandrish #6356 üzenetére
Nekem is átküldi valaki kedves ezt a magyaros dolgot?
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Sirandrish #6388 üzenetére
De lehet,nekem 1200LE. És én azokat a dolgokat módosítottam,amiket leírtam. Plusz ugye a karosszérián is lehet állítgatni,h inkább tapadjon,vagy a végsebesség nőjön..
kipróbáltad a motor+váltó finomítást?
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6388 üzenetére
Biztos, hogy feljebb lehet, Ő a Dínók kihalására értette.
Majd, remélem, hogy holnap rájövök a tuning minden trükkjére!
-
Dr. Romano
veterán
Nekem a demó nem tetszett, még 30 FPS-el is belassult időnként. Holnap meglesz a teljes, kíváncsi vagyok rá!
-
Veg1ta
tag
Megnéztem pc-n a demót, nagyon szép volt. (igaz nálam játszhatatlan... még) Ps2-őn játszottam de azon nagyon csúnya! Lehet még a Carbon is szebb nála. Persze lehet kontrollerrel könnyebb, de ezt embere válogatja!
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6379 üzenetére
Lehet, hogy az irányítás jobb, de grafikailag, kicsit Underground1...
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Sirandrish #6376 üzenetére
Hát lehet h az a dino már kihalófélben van
-
Vangelis
félisten
NAh én is kipróbálom ps2-őn.. remélem tetszeni fog a játék.
Eddig csak gépen nyomtam, a többi nfs-t
Kiváncsi vagyok milyen PS2 őn.
-
ádyz
addikt
Babetta-X:Elméletben, már holnap Én is játszani fogok a játékkal.
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Sirandrish #6365 üzenetére
Aha.Nekem is mondjuk 950ig megy ha mindenből megveszem a legjobbat és akkor jön a TUNING. Én a motort és a váltót buzizom. A hasmagasságon is meg a keréknyomásom is álítok(a hajtott keréken kicsit csökkentem). Állítsd a turbonyomás kezdetét alacsonyra és a többit mind magasra. A fokozatokat is állítsd hosszúra.
De itt nálam sokkat profibb tuningolók vannak,szóval olvasgass vissza,mert biztos lehet többet is kihozni -
slayer006
addikt
válasz
Sirandrish #6366 üzenetére
nyerd el inkább
-
slayer006
addikt
válasz
Sirandrish #6361 üzenetére
rx7
a driftkirály kocsija pl. -
Sirandrish
legenda
a Rijo elleni Drifthez már kevésnek biznyult a Corolla
valami tipp?
olvastam az első hsz-t hogy hátsó kerekes verda kell de azon belül valami? -
dinka.86
aktív tag
Azért a Pagani zonda 1.35mp-es 0-100a az kicsit mókás volt
-
Tomate
veterán
Nem lehet vele neten gamelni?? Vagy Lanba? Kiválasztok egy mapot és felmegyek a spanommal azt nyomjuk? Lehet ilyesmit?
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6356 üzenetére
Nagyon szivesen.
Másnak nemkell esetleg?
realm15:Ezt nem ide kellett volna, hanem az apróhirdetésekbe!
-
realm15
tag
Eladó egy PSP (fekete) Giga pack 3 játékkal
-töltő
-1 giga memo
-szövet tok
-fülhalgato
-játékok: - Need For Speed Most Wanted(NFS MW)
- Medal of Honor Heroes (MOHA)
- Grand Theft Auto Liberty City(GTA LCS)Az árban megegyezünk!Várom az ajánlatokat!
A játékok külön is eladók!UI.: Bocs h ide irtam!
Valakinek?
-
eddie17
addikt
Na azt hiszem, most rugom seggbe a PS-t
Speed Run vagy micsoda, amikor a nagy sebbesség a lényeg. Szóval megyek mint állat, kiírja mindjárt itt a következő, 298-al megyek, erre mit csinál? Belefékez MAGÁTÓL a játék a kocsimba, és kemény 170-el megyek át rajta... Ez most mi? Egymás után kétszer is eljátszotta, aznapra abba is hagytam... Ez tegnap történt. Pff -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6353 üzenetére
Már alig várom, de nem kizárt, hogy a postás mindjárt kopogtat az ajtón.
Kiváncsi leszek, hogy működik-e a fájl.
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6351 üzenetére
Nemtudom, hogy mikor jön meg.Elvileg, ha multhéten adták fel, ezen a héten meg kell érkeznie.Egy biztos:Eddig még nem jött meg.
(Pedig már játszanék ezerrel...ezzel is, meg azzal is
A file tuti, hogy jó. -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6348 üzenetére
Jaja, elég kemény.(ahogy Parci mondaná:"Perec. Kőkemény")
De nekem, a GeForce 4-en még ShaderModel sincs
-
faevike29
tag
Hát nem is tudom, nekem valahogy ez a része nem annyira nyerte el a tetszésemet.
Egy: a kezelhetőség elég szar, kettő: a menü redszer is érdekes.
Bár azért még próbálkozok majd vele, hátha ebből is lesz egy kisebb függőség..., bár egyenlőre kétlem. -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6342 üzenetére
Az a kártya nem SM2.0-ás.
Mod.:Full support for DirectX ® 8.1, 1.4 pixel shaders support.
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #6342 üzenetére
a radeon 9200 csak PS 1.4-et és VS 1.1-et támogat
kroky3: az enyém 1175LE
-
kroky3
tag
Akkor ezek szerint még lehet némileg javítani rajta.Tegnap ahogy lenyomtam a speed királyt és lett elég pénzem megvenni a Zonda-t. Gyorsan felpakoltam a legjobb cuccokat és nyomattam egy versenynapot. Ott lettek ezek az eredmények.Nyertem 1-2 4-es szintű cuccot. Majd még azokat felpakolva megpróbálom. Még "csak": 1062 LE .
(#6344) DewiL Azért írtam ,hogy még majd "turbózom" csak tegnap már késő éjjel volt. Csak ki akartam próbálni. De szerintem veszett jó!
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Sirandrish #6329 üzenetére
Mi? Ezt mégegyszer...
-
kroky3
tag
válasz
Bellon_18 #6335 üzenetére
Ha jól tudom csak a versenynap megnyerése után(nem lenyomás csak sima nyerés) lehet ugy kilépni ,hogy menteni tudd az eredményt és onnan folytatni.Odáig csak karierből tudsz úgy kilépni.Akkor viszont nem tudsz tuningolni. Nekem gyorsulásnál:1/4 mérföld=6,64s 1/2M.:10,38 a legjobb időm.
(#6340) DewiLKarierből biztos, hogy ki lehet. A versenynapból nem vagyok biztos.csak úgy rémlik hogy lehet nyerés után.De lehet hogy nem jól emlékszem.
Leginkább végigcsináltam.
-
Bellon_18
csendes tag
Nekem a recordom Dragon ( Gyorsuláson ) volt ! 13367 Mustang GT amit a gyorsuláson nyertem . És azt nem lehet hogy nem dominated de ki akarsz lépni és tuningolni és annyi pontról folytatod amennyivel abba hagytad race day-t?
-
DewiL
senior tag
válasz
hector faub #6330 üzenetére
talán ha max-ra rakod a grafikát akkor neked is ülnek majd benne
-
ádyz
addikt
válasz
hector faub #6330 üzenetére
Már megbocsájs, de az Alapelveket elolvastad?
Nemkell teleirni szeméttel a Topicot pláne, ha ugyanazt irod le mint korábban vagy régebben!
Mégegyszer, idézem:"Ez nem chat, hanem fórum(Topic)"
És a helyesírásodon is javíthatnál, mert semmit sem lehet kivenni azokból, amiket "írsz"!
Köszöntem.
-
DewiL
senior tag
válasz
Bellon_18 #6327 üzenetére
úgy érted lefagy? kapcsold be az autö seve opciót ha nincs ha pedig be van akkor minden verseny után ment a racedayen belül így ha betöltöd az utolsó mentett állást akor tudod folytatni
ha pedig már egyszer dominated-re megcsináltad a racedayt akkor meg kit érdekelnek a pontok hisz a rekodokat ugy is megjegyzi
a pontok pedig azért vesznek el ha kilépsz a racedayből mert végtelenszer újra lehet játszani egy racedayt -
hector faub
csendes tag
rossz hogy vannak lelátók de senki nem ül bennük
-
Veg1ta
tag
Sztem arra gondol, hogy félbehagyná a napot és később folytatná. ps2-őn volt race day-en belül egy mentés és akkor lehetett onnan folytatni!
Ments gyakrabban!
-
Bellon_18
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki segíteni.Lenne 1 kérdésem!
-race day-ben a megszerzett pontokat hogyan lehet megtartani? -
Babetta-X
senior tag
válasz
Sirandrish #6319 üzenetére
Legalább beindulna, mert ha azt elérném felhuznám a ramot meg a coret a 9200-ban és úgy még a carbon sem akadt
Persze mindent a minimumon. -
Babetta-X
senior tag
Feltetem az új Catalystet , de ugy látszik a shaderrel van baja, nem tetszik neki ez a 9200se..
Ez a hibaüzenet:Shader error- Techniqe Not Found
Unable to find technique skid in Shader fx/worlddecal.efx
leokézom, utána visszalép a játékba, de pár pillanat mulva ki is írja, hogy a microsoft hibát észlelt blabla..
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub #6316 üzenetére
és ezt minek irod ide? vagy akár máshova is? "Alapaelvek" mint olyan mond valamit?
-
Veg1ta
tag
válasz
hector faub #6310 üzenetére
Igen, a MW tényleg nagyon jó volt! De azért sokszor felidegesítettek a zsaruk is!
Ez a játék gyorsan eltűnt volna a süllyesztőben ha nincs benne a címben az NFS....
-
hector faub
csendes tag
flat out az igazi
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6312 üzenetére
Szivesen.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Sirandrish #6282 üzenetére
Semmi esély hogy menjen? Nem vagyok nagy gamer, csak egy egy gta-val meg nfs-el szarozom semmi mással, és azért nem szívessen cserélném le a passzív 9200se-met, eddig minden ment rajta, mert a gépem többi paramétere bőven jó hozzá.
-
Veg1ta
tag
válasz
hector faub #6308 üzenetére
Jó ez is meg az is!
-
kroky3
tag
válasz
Raider 01 #6290 üzenetére
Raider 01: (Három file-t kellene átírni a regedit-ben,hogy magyar legyen)De sokkal egyszerűbb ezzel!
Sirandrish:Pedig lehet .hogy jobb lenne neked is(Feltenni a magyarítást), meg akik még nem értették: Láttam van még más isEZT!!!> (mert akkor még a magyar szövegértelmazéssel is gond van) Azután a legjobb gumik spoilerek max tapadásra.És így már egészen jól kezelhető.Ezek után én nem egy csúszkát keresnék ami a tapadást állítja!!! Hanem az azt befolyásoló tényezőket: Lejobb tapadást biztosító gumik,(az autó tulajdonságainál a középső sáv jelzi a kezelhetőséget,minél hosszabb annál jobb a kezelhetőség ill a kerék tapadása)A legnagyobb leszorítóerőt biztosító első hátsó spoilerek (légterelők) A szélcsatonában a beállításnál szintén sávokkal jelzi a légellenállás és a leszorítóerő nagyságát(minél nagyobb a leszorítóerő annál nagyobb a gumi (ill a kocsi tapadása)+még a kerékfelfüggesztés is befolyásolja amit szintén többféle változatban lehet választani(valamint a tuning részben csúszkával állítani (Rugók erőssége lengéscsillapítók tulajdonságai)Ha kevésbé pattog az autó, azaz többet van a kerék az úton>szintén jobb a tapadása kezelhetősége.Mindenkitől bocsi ,hogy ilyen hosszú lett.De ha egy rövid (szerintem érthető)mondat után, a hozzá nem értés miatt pár hozzászólónak csak Gúnyos megjegyzésekre telik.Muszáj volt egy kicsit részletezni
-
Veg1ta
tag
Nekem sem jött be ez a rész, de gondoltam azért ezt is végignyomom! 40%-nál egyszer abbahagytam, majd folytattam.... 3 showdown, drag king megvan de a speed challenge-eknél állandóan totaled! Mivel ps2-őn játszottam így az egyik kontrollert szerelgetnem is kellett, mert hát véletlen földhöz vágtam....
Utána is folytattam de olyan 60% körül ismét dührohamom volt az 5. totaled után és inkább ps2 kikapcs! PC-n adok neki még egy esélyt majd ha összerakom az új gépem, mert a ps2 verzió iszonyú csúnya és ráadásul sokat is tölt!
Nem véletlen a gamespot.com-on a 6,5-ös pont!
Az EA meg rohadjon meg, hogy ilyenekkel szúrja ki a szemünk!
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6303 üzenetére
Vazze.
Elment a mail.szabozeee:Már volt.
-
szabozeee
aktív tag
Bocs ha már volt, de régen olvastam a totyikot...
16 rejtett autó a játékban (porsche, stb..) -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6300 üzenetére
Oké, felvettelek msn-re, ott átküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Assassin's Creed Odyssey
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest