- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DewiL
senior tag
"Olvastam már 9,XX is..."
itt olvashattad -
Babetta-X
senior tag
utolsó off, ma délután megyek videókártyáért..
az X1600 512MB vagy a HD2400pro 256MB a jobb? -
kroky3
tag
válasz
dinka.86 #6493 üzenetére
Remélem azért fogsz tudni aludni
Hát nekem is van más dolgom is, de kikapcsolódásnak néha jó!
Bemész a garázsba (nem otthon, ha ott is vannak ilyen cuccok az már gyanús) És ahol vásárolod az alkatrészeket Motor...stb. végignézed mindegyiknél a szinteket(1, 2. 3.)és ott fogja jelezni, hogy birtokolt. Amiket megnyertél, vagy vettél és nem használod.Kiválasztod és felrakod.
-
kroky3
tag
válasz
dinka.86 #6488 üzenetére
Nem úgy van az. Még csak ezután ülésezik a FIA.
Eredmény csak 2008-ban várható
Olvastam már 9,XX is. Úgyhogy még van mit javítani.Hiába csinálom a versenyeket nem akar egy 4-es szintű motort adni a Zonda-hoz.a Corvette c6-oshoz már adott 2-őt is. Az volt a régi gyorsulásim.(#6489) boygabi:Azt én a ford GT--vel csináltam meg.Engem a Ryo drift-ben idegelt fel
-
Loretto
veterán
Casillas28: kérlek próbáld a fórumszabályokat betartani, és akkor nem kell szankcionálnunk a nem együttműködésedet.
Köszönöm. -
boygabi_
aktív tag
Na most idegelt fel ez a szar.Ryo-nem tudom lenyomni a sprint küldetésben akármit állítok csinálok."Hogy fordult volna meg az annyába egy hát töviskes gallyal."
Mocskos csaló egy szar.Az autó állandóan kicsúszik félrehúz véletlenül.
A speedkapus futamokon is azt játsszák állandóan,hogy mikor jó a sebességed jól befékeznek előtted vagy szarrá törik magukat.
Patkány egy valami... -
Sam8888
tag
Egyik legbosszantóbb hiba a játékban: A 67-es Shelby GT500 gyárilag csak 355 lóerő!!! Pedig azért GT500 a GT500, mert az 500LE!!!!!! A 350lovas Shelby Mustang az meg a GT350!! GRRRRRRRRRRR EA UTÁLLAK!
-
szucsinka
őstag
köszönöm a válaszokat
kiprobálom xp-én
eddie17: volt már másnak is gondja a röcögéssel??
nem talált megoldást?
-
eddie17
addikt
-
Babetta-X
senior tag
Szerintetek, ha kb csak az nfs meg gta-kkal nyomom akkor milyen kártyát érdemesebb vennem? 9600 pro vagy X1600? Vagy tudtok valami hasonlót amit újonnan 15e körül megkapok?
-
szucsinka
őstag
sziasztok
nekem picit beszaggat a kép mikr versenyzek nagyon zavaró8600 gts vkari huzva lightosan
E6600 3.2ghz-én járatva 4gb ram 800mhz
lehet hogy vista alatt tolom az a baj??
mindent visszavettem mediumra mégis csinálja
valaki mondjon má valamit léci
(direkt ezé vettem kormányt szétbsz az ideg
)
-
Veg1ta
tag
Olvasgatom itt a topicot és újra előveszem a játékot (ps2). Megpróbálom most nem széttörni joy-t.
Na b*szdki! Load failed. ..... slot 1 save corrupted!
Akkor marad a pc!
Pénteken jönnek az új cuccaim a pc-hez, utána azon tolom.
-
Fel
addikt
válasz
Sam8888 #6471 üzenetére
Ez a ré kríger elég ciki figura: upsidedown
rögtön az első kör után... A kocsija is el van szabva... hiába tele st4 cucokkal 562 pacit tud...
-
Sam8888
tag
[Azért ez már ciki]
[Ez meg még annál is cikibb]Demost komolyan... Sector shootoutot az ellen a mazsola ellen AE86-al toltam... Azért egy kisfőellenség lehetne kicsit ügyesebb...
-
Pukkancs
aktív tag
Hy megmondaná valaki, hogy hogyan is tudok tuningolni? Már mindent megpróbáltam, a youtube-on a videókat is megnéztem, hátha ellesem, de nem lettem tőlük okosabb
-
Zoza24
senior tag
Üdv!
nem tudom,hogy másnak hogy megy,de én driftben nagyon szenvedek...billel tolom,de eddig carbonban s egyéb helyeken nem volt gond,de itt mikor egy gto és egy g35 verdám van,alig bírok 700-900 körül driftelni,nem akarnak fordulni a kocsik...vmi tipp esetleg?baromi nehéznek tűnik a driftelés...
-
Sam8888
tag
[link]
Egy video a játék bemutatójáról igazi drifterekkel. (a véleményükre azért kíváncsi lennék)Bocs, ha már volt.
-
Bellon_18
csendes tag
Ne megyek tanulni további jó beszélgetést
-
Bellon_18
csendes tag
tud még valaki ilyen oldalakat vagy képeket király kocsikról?[link]
-
Fel
addikt
válasz
Bellon_18 #6450 üzenetére
Csak st3 teljesítménynövelőkkel RX-7-ből olyan 600-700LE közötti teljesítményt tudsz kihozni. Ahhoz, hogy 1000-et elérj kellenek st4 motor, feltöltő szettek, melyek bizony csak a lottón (a nyerés és dominálás utáni kártyázáson...) nyerhetsz.
Egyébként általánosan igaz, hogy úgy kell beállítani a motort, h a legfelső csúszkát majdnem teljesen jobbra, a turbó bekapcsolását balra, lekapcsolását jobbra, majdnem maxra eltolni. Aztán dinó, h meglásd mit kaptál. -
Fel
addikt
válasz
casillas28 #6448 üzenetére
Egy 12 (tizenkettő) billenytűből álló kombót, és közben persze gázt is adnod kell és nitrózni is... még szerencse, hogy egyenesen kel haladni...
Na jó nem... kell egy hátsókerékmeghajtású kocsi és hozzá sok-sok száz lóerő (st3 motor, feltöltő, nitro szettek)
-
sekli
addikt
De... kepes ra...
http://www.youtube.com/watch?v=2hWj1p2wu4o
Egyebkent mi ez a linkelt kepeken, hogy az auto ~1200kg, ~1200LE, es a suly/teljesitmeny arany 0.5 alatt van...?
(most nem is arrol beszelek, hogy a suly < > tomeg)
-
Bellon_18
csendes tag
Tud valaki olyan oldalt ahonann trainanrt vagy chaetet tok szerezni mindegy hogy mi csak (csalás) legyen !!!
-
ádyz
addikt
válasz
hector faub #6424 üzenetére
Gondolom nem erre a "konfigra" találták ki a játékot:Apple macbook...
-
Bellon_18
csendes tag
válasz
casillas28 #6429 üzenetére
10 drag (gyorsulás) record után lehetne nyerni 1 Ford Mustang GT
De ha az Mazda Rx8 nagyon feltuningolod az is kétkerékre áll -
Bellon_18
csendes tag
válasz
casillas28 #6427 üzenetére
Ez is igaz . Egyszer ha hó lesz akkor lehet hogy izgalmasabb a játék .
Szerintem........ -
ádyz
addikt
válasz
casillas28 #6429 üzenetére
Használhatnád a (mod) gombot! 5 percig tudod szekeszteni a hosszászólást!
És akkor nem lesz tele "szeméttel" a Topic.
-
casillas28
csendes tag
hogy lehet kétkerekezni:?
-
casillas28
csendes tag
ja én adom a pofonokat. a Carbon ba az a rossz hogy egyfojtába éjjel van.a Spro Street -be meg az hogy túlnagyot akartak alkotni .túl nagyot.
-
Bellon_18
csendes tag
válasz
casillas28 #6425 üzenetére
Szia! Nekem jobban tetszik a pro street mint a Carbon de ez ízlések és pofonok
-
casillas28
csendes tag
Nagyon meglepőtem
amikor az új NFS-el játszottam
.Most törhetik
a fejüket akik csinálták hogy lenyűgözzön
a következő.A Carbon jobban sikerült.
-
hector faub
csendes tag
hellósztok tegnap vettem meg és nem indul el az eredeti!
Az van hogy elinditom beistölt de aztán hirtelen kikapcsol és kész (ugyanezt csinálja a colin dirt is mi lehet ez) -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6416 üzenetére
Vagy valami nem frankó az eredetikkel.
-
colaa
csendes tag
sziasztok!!!!nem értem meg vettem eszt a játékot és az első pája tök jól megy de a többinél már nem azzal a kocsival vagyok hogy lehet meg nekem vaslamiér nem törik a kocsi
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom Rio hogy a fenébe driftel 3500 azon a pályán,nekem a max 2700 jöt össze
-
Skipp
senior tag
Nemzetisportponthún kis hirdetés....
NFSPS Az év autóverseny játéka. Lolz... -
lúzer
veterán
Fura, nekem tök nem jön be a lamborghini.
Sokkal jobb a ford gt - nekem. -
bozsik84
tag
Sziasztok!
Én mostanában kezdtem el játszani a prostreettel. még nem sikerült kétkerekeznem
egy corvette c6-al próbáltam, 541 LE, a többi kocsi is kb. ilyen és mennek vagy 100 métert 2 keréken. mit csinálok rosszul? van valami spec gomb hozzá? hogyan kellene csinálni? előre is köszi, bozsik
-
kroky3
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest