- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Esetleg erre valamelyikőtök:Üdv.
Hol lehet osztott képernyős versenyt játszani?Egyszer már megtaláltam,de most megint nincs meg. -
Mókusnyuszi
csendes tag
Ti honnan töltöttétek le a Pro Street-et?
Én már kerestem,de vagy demo,vagy pénzért megy,vagy sms regisztráció kell. -
hülyegyerek
addikt
Üdv.
Hol lehet osztott képernyős versenyt játszani?Egyszer már megtaláltam,de most megint nincs meg. -
Az akadás már megoldódott?
-
Pocak89
senior tag
Driftre mi az ajánlat? Nekem egy Camaro Conceptem van bár gyorsulása nagyon tetű lehet váltani kéne.
-
Pukkancs
aktív tag
Hy megint én
mit ajánlotok hajszaversenyekre? én egy subaru-t néztem ki a bmw m3-mas hejére, megérné váltani arra?
-
Pocak89
senior tag
Egyébként ez az a 700 ezres kocsi a képen. Nekem nincs annyim
-
Pocak89
senior tag
Meg egy olyan kérdés hogy hogyan lehet olyan nagy lóerős a kocsim. Mindenből megvettem a legjobbat így kb 750 LE a gépnek meg kb 960LE.
-
Pocak89
senior tag
Hy! Ti melyik kocsit javasoljátok gyorsulásra. Már a főgóréknál járok de eddig sem tudtam megnyerni a gyorsulásokat. És nagyon kéne vmi megoldás. Kocsim: Nissan GT-R
-
yoogie
aktív tag
Hogy lehet elérni hogy magyar legyen a game?
-
Frenky89
addikt
Ti melyik kocsival csináltátok meg a Speed King címet? Én próbáltam már Zonda-val, aminek nagyon érzékeny az irányítása és a nevadai pályákon, már vagy 20x törtem össze. Azután kipróbáltam a Lambo-t, de az meg pont a Zonda ellenkezője, tohonya állat
Most pedig teljesen tanácstalan vagyok, mert már csak ez az egy cím hiányzik a koronához
-
Veg1ta
tag
válasz
feka007 #6676 üzenetére
A "nagy" újságok sok olyan játéknak adnak 70-80%-ot amivel jobban elszórakozok, mint amire ők 90-95%-ot adnak! Ma már nem is olvasom az ilyen újságokat (a %-ot azért megnézem), de inkább kipróbálom a demót, az alapján meg tudom ítélni, hogy ez megfelelő-e nekem vagy sem!
-
-
Babetta-X
senior tag
Még mindig nem értem miért szaggat a gépemen mikor nem kéne..
Talán az Nvidia 7600-as kevés neki? Ha igen milyen progival is kell kicsit felhúzni?Vagy nem szereti az a64 amd procit? 3000+ kevés lenne?? Nem hiszem, de még tudom huzni,mert tök alap.
-
Sam8888
tag
-
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6663 üzenetére
Ilyenek is maradnak.... hülyék jó nagy pofával!
Amúgy összeraktam az új gépem és röccenésmentesen fut a NFS (1024, 8x aa)!
-
Pukkancs
aktív tag
válasz
Sirandrish #6665 üzenetére
Köszi, ha lessz zsé megpróbálom, addig kihúzom
-
KIRKJE
csendes tag
Hello!
Nem tudom mi lehet a probléma, de 5-10 perc után fogja magát és újraindul a masina vagy "kékhalál". Mindkét kreknél ez volt a gond, Bioshock is ezt művelte, de ott segített vidkari driver frissítése, itt ez sem vált be. Ötletek?
-
Pukkancs
aktív tag
Újra kérdezek
a tuningolt cobalt ss-em már nem elég a gyorsulási versenyek megnyerésére, mit ajánlotok, vegyek új verdát, vagy ezzel csináljak valamit, amitől újra a toppon lessz?
-
kisJack
aktív tag
Hali! Nem tudja vki hogy mit kell csinálni a Zondával hogy irányítható legyen?
Iszonyatosan túlkormányzott!
Mindenből benne van a 3-as cucc és a tuningban hiába állítgatom a stabilizátort,keréknyomást,-ami elméletileg befolyásolná-szinte ugyanolyan marad! Csak cikk-cakkban lehet vele közlekedni,pedig nagyon bivaly gép lenne! Sprint/speed challange-re kellene. Köszi! -
Neró
őstag
Na jön a kari.
-
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6636 üzenetére
De megszólal, mert ők szeretnek okosnak látszani!
-
Macka
veterán
-
Xelo
addikt
nahh télapó hozott egy Pro Street-et nekem, szal elkezdtem
egész korrekt. hallottam hogy ATIs csávóknak akad: nállam 2900PRO 766/1800on absz tökéletesen megy Vista x64 és 7.11es driver
-
baguvixww
csendes tag
és minek a magyarosítás ha magyar???????
-
Neró
őstag
Mondjunk 10-et.
-
feka007
veterán
válasz
farkasember #6641 üzenetére
Minden 11 évesnek hülyének kell lennie?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
farkasember #6638 üzenetére
Te figyelj ide:Mit szólnál ha adnék neked egy magnót arra felmondanád a hülyeségeidet és meghallgatnád, legyen ez a karácsonyi ajándékom
-
Neró
őstag
válasz
farkasember #6641 üzenetére
Ez nagyon értelmes volt.
Gratulálok.
Sok ész kellett,hogy ezt megfogalmazd. -
dragonfx
veterán
Baxxus megcisnáltattam amotorátépítést HKS mestereivel..és a 305 lovas eclipse 429 lovas lett...mivel level3 turbonetics felöltő volt rajta így azt nem cserélhetik mégnagyobbra, de akkor mit cseérlnek ki hogy ennyit todb a verdán....agyonvágok mindnekit az eclipssel
Silvia pár dolog level 1....ellenfél cisnál 1400at én 3100 at driftben..kikaptak picit.szerinted?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Osztod az Észt....
Mutatok egy Linket olvasgasd....[link] -
alma911
csendes tag
válasz
az már jó lesz hogyha kitiltanak farkasember!
-
farkasember
csendes tag
Egy hét múlva várunk, remélhetőleg addig sikerül összeszedned magad, ha hósszútávon szeretnél itt fórumozni.
[ Módosította: Loretto ]
-
_stick_
őstag
válasz
South Velen #6630 üzenetére
MA a legnagyobb teljesítményű AGP-s kártyák ~30k körűl vannak.
Az enyém alá szvsz nem érdemes menni, hamár AGP-ről beszélünk.
Egy ATI 2600XT olyan 26k körűl van. -
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6634 üzenetére
Persze, hogy látta.... Végülis neki mind1, mert így nem ő a hibás, másrészt meg nem az ő autója....
-
Hawk1979
őstag
Az ABS használata/nem használata mindig is vita lesz az autósok táborában.
Egyéni vélenyem,hogy a mazsoláknak pont jó,főleg vészhelyzetben/vészfékezéskor mert abban a szituban rutin nélkül nem tudnának maguktól finoman fékezni.
A hóban/jégen meg aztán már tényleg megoszlanak a vélemények errőlEbben a játékban meg szerintem azért vicces az ABS,mert ez még mindig csak egy arcade játék,még ha az irányíthatóságán már láthatóan sokat csiszoltak.
Sok NFS rész fog még lefolyni a torrent oldalakról,mire a Race07/Gtr szintre jut a fizikájuk... -
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6629 üzenetére
Akkor biztos jót nevettetek!
-
South Velen
addikt
Üdv. Tudnátok valami jó AGP-csatis videókártyát ajánlani nekem amivel elmegy a PS? Max. 20rugoért. thx
-
Sirandrish
legenda
-
Sam8888
tag
Van itt pár elgondolkodtató bejegyzés.
pl:
"(A másik kedvenc tévhitem, hogy az ABS lerövidíti a fékutat. A frászt, a legjobb esetben is csak akkora lesz, mint ABS nélkül (ez a mesékben van csak), viszont irányítható marad a kocsi. Hóban pl. még jelentős hátrányt is jelent az ABS, amikor nem engedi blokkolni a kereket, ami nem tudja maga elé gyűrni a havat, és nem tud lassulni, hála a hó minimális tapadási együtthatójának.)"Mindenesetre versenyre tuti nemhasználnék abs-t, hétköznapokon azért általában viszont jól jön, bár a nagyokosok szerint nem csökkentette a balesetek számát az abs megjelenése a piacon...
-
Sam8888
tag
Itt én most nem a rutintalan egyszeri hülyegyerekekre gondoltam. Egyébként abs-el nagyobb lesz a fékút, viszont irányítható marad az autó, míg abs nélkül, mikor blokkolnak a kerekek, akkor nemtudod irányítani, mert csúszik a lendület irányába, viszont gyorsabban megállsz...
-
Fel
addikt
Így egy kicsit nehéz megmondani... kérünk szépen konfigot, ill. milyen oprendszert használsz...
Sam8888: Tudod mi az az ABS, és mit csinál... borzasztó dolgokat, könnyebbé teszi az ember dolgát mikor meg szeretne állni hirtelen a kocsijával... Szerintem éppen az a hülyegyerek aki kikötteti (lehet az akár sztrítrészer is, nálam egy kalap alatt vannak).
Eastsider: csak hátsókerekest használhatsz... Corolla GT-S, vagy RX7.
-
eastsider
nagyúr
Hy
driftre melyik a jobb az E43-as vagy az E93-as M3-as? vagy mit ajánlotok driftre? azon kívül, hogy hátsó kerekest -
krizso
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nekem mindig kilép a második versenyem közben, kifagy és kidob egy hibaüzenettel. Végre megtaláltam mit ír ki:Alkalmazás által generált üzenet: nfs.exe - Alkalmazáshiba : A "0x019a28b5" címen található utasítás a "0xd5226c44" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezehtő el a következő művelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Tudtok erre megoldást? Már úgy játszanék vele, de így nem lehet.
Előre is köszi a válaszokat.
-
parandroid
félisten
válasz
casillas28 #6608 üzenetére
Remélem emlékszel még az előző moderátori figyelmeztetésedre: [link]. Ez a második. A következőnek már következményei lesznek.
p
-
Veg1ta
tag
Nekem is hasonló a kofigom, mint Hawk1979-nek volt. Egymagos 3800+ , 2g ram, 1900gt.... totál szaggatás, játszhatatlan. Csak azt nem értem, mindig van olyan, akinek ennél is gyengébb gépe van és azon jól fut a játék!!!???
Na nem baj! Itt van már a 320-as 8800 gts-em, holnap jön az x2 5000+ -osom, aztán szerencsét próbálok a pc-s verzióban is!
-
Boglya
senior tag
Sziasztok! Tudtok valami megoldást a laggolási problémára? Elég gáz, h min grafikán is szaggat a játék. Kétmagos procit egyelőre nem veszek, vistát meg nem akarok felrakni
- más lehetőség nincs
? A legújabb ati driver van fent.
-
casillas28
csendes tag
Nincs rajt senki
de azért kösz
-
casillas28
csendes tag
azt lehet írni hogy kösz?
-
ádyz
addikt
válasz
casillas28 #6605 üzenetére
-
ádyz
addikt
válasz
casillas28 #6603 üzenetére
Ez nem chat, párszor már le lett irva!
Nem kell köszönni!Csak ha valami értelmes dolgot kérdezel/írsz! -
casillas28
csendes tag
Még köszönni se lehet?
-
ádyz
addikt
válasz
casillas28 #6601 üzenetére
Ez nagyon fontos volt, mi??
-
casillas28
csendes tag
hello!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest