Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Tudom, hogy csalni nem szép dolog, feltettem a patch-et végigvittem a plussz pályákat, írom be az "unlockallthings" kódot a 4es tuningokért, de nem veszi be. 5letek?
-
CJ3
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy tuningalkatrészből csak azok vannak amiket az elején ad a játék?Meg amiket nyerni lehet jutalomkártyán?
Mert van olyan kocsi ami csak 2 es 3 as tuningig megy............ -
Bagira01
veterán
Pros street-be van dyno pad mint az undergruondokba volt
-
C.Brigante
veterán
hali, egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyorsaági futamnál írja, hogy nem elég erős az autóm ahoz, hogy 2-re állítsam (majdnem 900 LE) mennyi lóerő kell ahoz, hogy 2 kerékre álljon, és ezt vmi másik gombbal kell tenni?? kérem aki tud segítesen! köszi
-
Racecam
nagyúr
válasz
craftsman #6990 üzenetére
Akkor ne vedd meg.
Ebben az esetben viszont ne tegyél fel kérdéseket ezzel kapcsolatban itt a PH!-n.
El kellett volna olvasni az alapelveket, amikor regisztráltál!u.i.: És kérlek, hogy ne keljen többször moderálni a hozzászólásodat, próbáld kultúráltabban kifejteni a mondanivalódat.
-
craftsman
csendes tag
***** az aki azt irja, hogy VEDD MEG EREDETIBE! mi a faszból 80 ezret keresek ,abból 60 ezer a rezsi .
[ Módosította: Racecam ]
-
ChromeX
addikt
hello, végre meglett az új gépem, szóval ki tudtam próbálni a ps-t, nagyon tetszik a játék, de az elején annyira furcsa, volt csak néztem, néhányszor, hogy most hogy is van ez? aztán mikor már kitapasztaltam mindent, egyere jobban élveztem a játékot, kb a battelmachinenak a felét vagy 70%át csináltam meg, nagyon élvezem, eszéletlenül jó lett a drag, és változatok grip is nagyon jó, a többit még nem igazán ismerem, a grafika nagyon szép nálam, minden maxon van 1440*900as felbontásban 4X AAval nem megy 30fps alá az is ritkán ami nekem bőven sok
, és nem fogom majd 1hétvége alatt végignyomni, mint a carbont. összességében nagyon örülök ennek az nfsnek nekem nagyon bejön,
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Tegnap fullos Zondával nekimentem Drag Kingnek! Nevetség volt az egész.
Előtte sima versenynapon volt olyan autó akit nem bírtam megelőzni a Zondával se; a Drag Kinghez tartozó versenyeket meg 75%-ban Track Record Broken eredménnyel zártam.
Kiérti ezt?
-
Dj.Mike
senior tag
hali olyan problémám van hogy letöltöttem az NFSmania oldalról az 1.1 patch-et amihez van egy booster pack is azt feltelepítettem és mikor el akarom indítani a játékot azt írja ki hogy nfs exe alkalmazáshiba és ha rámegyek az ok mezőre akkor kilép mit lehet vele csinálni hogy működjön?
-
-
dinka.86
aktív tag
Nálam ma jött el az uninstall ideje...és még csak nem is fájt
-
krycheck
csendes tag
2gb kingmax 800mhz. alapesetben 51 fokos a kartya. jatek kozben max 60-65. viszont passziv hutesu. (silentpipe3)
Erdekesseg: Stalker,Crysis -ben nem csinalja.
megprobalom koszi. -
Alg
veterán
válasz
krycheck #6975 üzenetére
Nekem notebookon csinálja ezt, nálam azért, mert veszettül melegszik a GPU és ez felfűti az egész rendszert (CPU90 fok felett, kb, 93nál stabilizálódik, HDD 45-50 körül)
Javaslom figyeld a vidkari hőmérsékletét, lehet h. nálad is ez a probléma.
Szerk: látom nem melegszik, memória mennyi? Próbálj lapozófálj méretet növelni, egy próbát az is megér...Zewa: kétféle játéknál van sok HSZ: ami nagyon jó, vagy amit már nagyon vártak, de csalódás. A PS nem nagyon jó...
Szerk2: FIFA-val életemben nem játszottam, a félreértések elkerülése végett...
Szerk3: azért énis végigtoltam, de egy idő után szenvedéssé vált a dolog (kb. fél óra után)
Esetleg ha az EA lesz olyan kedves és befejezi a játékot, akkor elkezdem újra, csak úgy passzióból... -
South Velen
addikt
-
krycheck
csendes tag
nfs carbonnal is ugyanez a helyzet.
-
krycheck
csendes tag
medium, max.. teljesen mindegy neki
mindig meghulyul. legujabb nvidia driver van fent es nem is melegszik a kartya.
-
krycheck
csendes tag
sziasztok
az mitol lehet, h dual-core 3800+ al es 8600gts-el szaggat a pro street? hozzateszem nem mindig. van hogy teljesen siman fut egy ideig. aztan onnantol megint szaggat. keves lenne a proci? A vga-t nem reg vasaroltam, es en leginkabb ra gyanakszom h nem jo.
-
stangli
senior tag
Egy kérdésem volna, éspedig, hogy lehet tovább jutni a pályákon? valahogy 3%nál leragadtam és kezdem felidegelni magam... minden versenyt a-z-ig be kell fejezni? vagy elegendő ha egy versenynapot megnyersz...
-
Alg
veterán
a 228 MB a +2 pályarész és az új verdák miatt lett ennyi...
Tetű EA legközelebbi FIFA kiadás: alapból csak 4 csapat van, azokban is csak 5-5 játékos, a többi meg majd jön Patch-ben pár hónap múlva...(ja, és kapu persze nincs a pályán, mert nem sikerült befejezni időre)
Vazz ezek legközelebb már csak valami demo-t adnak ki 10+K pénzért, aztán majd lehet letöltögetni a javításokat
-
Amur
addikt
megnéztem:
Electronic Arts has issued the first patch for Need for Speed: ProStreet, updating to v1.1 the PC version of the latest installment in the popular Need for Speed series (thanks: The Patches Scrolls). This patch introduces multiplayer game play in a standalone LAN environment. Up to 32 games of 2-8 players per game are supported. The patch has two components: updated ProStreet game client and new ProStreet LAN Servervagyis csak a multi rész lett javítva...elég karcsú...
Ja,mindez 228MB csupán..vicc! -
Alg
veterán
Újabb LOL by EA: 1.1 patch.
Előzetes bejelentés + saját naivság: majd ebbe beleteszik a 16(!) eredetileg csak félig elkészült autót (máig nem értem miért nem tudtak vele elkészülni, összeesküvést sejtek)
Erre mondom most utánanézek, hátha kijött már a javítás. Hát kijött, 2 további autót sikerült befejezniük... gratulálok, EA-s idei teljesítmény a béka azon bizonyos testrésze alatti (Lsd még Crisys optimalizáció)Szóval ProStr. nálam még mindig a "talán majd az 1.983 patch rendbeteszi és akkor előveszem" kategória.
Elkezdtem újra a MW-et, micsoda megkönnyebbülés...
-
Veg1ta
tag
válasz
HDR renderin #6960 üzenetére
A Mitsu tökéletes lesz a sprintekre!
Én is azt használtam. Simán nyertem vele, persze ha nem lett totálkár!
-
AMD Power
titán
válasz
Kareszovics #6958 üzenetére
Nekem is lesz egy Lambom az biztos.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Visszaolvastam a topikban és azt olvastam, hogy Viper jó driftre. Én szeretném kipróbálni speedre; egy kocka BMW M3-mat cserélne.
Jó ötlet? (egyenlőre nincs lóvém Murcira
)
-
AMD Power
titán
A Chevit mire érdemes lecserélni?
-
Veg1ta
tag
válasz
venember83 #6953 üzenetére
De ha van benne felező.....
-
AMD Power
titán
Ez a kis Nissan amit az elején kapunk nagyon hálás kis jószág. Nem egy villám de nagyon jó vele menni.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #6953 üzenetére
Ez is igaz.
-
AMD Power
titán
Én nem tudom ,hogy miért mondták azt jó páran ,hogy nem jó ez a játék! Nekem kimondottan tetszik.
Bár néha vannak még benne gondjaim Pl autók és a garázs de ettől függetlenűl jó játék lett.
-
gaab78
csendes tag
Hi,
PS2-n szeretnék játszani a játékkal. Az irányítás menüpont alatt nem tudom megváltoztatni a controller gombjainak funkciót. Ki tudom választani azt, hogy 1. v. 2. játékos, azt, hogy rezgő/nem rezgő és azt, hogy konfiguráció 1./2., de sajnos nem tudok lemenni, hogy a gombok funkcióit megváltoztassam. Segítsetek már, hogyan kell.
Kösz
-
Bandeee
tag
válasz
venember83 #6940 üzenetére
Drag: 1062LE Zonda
Drift: Néha bevetettem a Viperát
Grip: Ford GT rulz!! azt a Ray akárkit majdnem leköröztem, gyorsul mint állat
Wheelie Charger R/T, leengedve legalacsonyabbra, onnantól kezdve 400 méterek 2 keréken
Speed Challenge: meg Murcielago!!! Úgy megy 389-cel mint szél!!! -
Rick4
félisten
válasz
South Velen #6946 üzenetére
akkor jössz csak rá, mennyire gyerekenek való, ha mentél egy fél órát a flatout2-vel..
-
AMD Power
titán
A Lambo milyen benne?
-
Z.m.Z
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem bírtam már tovább,hogy ne osszam meg veletek,hogy ez a legundorítóbb,legcsalóbb,legszarabb NFS ami valaha is született!!!
A legelső rész óta játszom és mindegyik a polcomon landolt szinte a megjelenés napján. Pofátlanságnak tartom,hogy egyáltalán meg merik említeni a "realisztika" szót a játék leírásában. Minden NFS csalt,de valahogy azok nem voltak ennyire idegesítőek mint ez. Sokat persze nem szabad várni egy vérbeli "ÁRKÁD" (direkt írtam így) autóversenytől,de azt hittem végre valami változik,de nem.
Kezdetben mikor láttam,hogy a magától isteni sugallatra feltöltődő nitrópalackot elhagyták,reméltem lesz értelme komolyanvenni a játékot. De arra legalább rá lehetett fogni,hogy a gépi ellenfelek ügyesebben mennek azért marad több nitrójuk a célegyenesben ahoz,hogy lehaggyanak. Ami a legkiábrándítóbb az a pontozás.
nem bírok rájönni a logikájára.Ugyan az a kocsi az egyik versenyben a kitűzött időhöz képest -21 másodperc 3860 pont,a következőben -32 1850. Vajon méééé?
Hogy ne haladj olyan jól? Ja? Azt hittem végre lesz pc-s vetélytársa Gran Turismo-nak,de inkább odaadom az unokaöcsémnek karira,13 éves neki való. -
venember83
nagyúr
Na, megosztom a forum nepevel, h szerintem mik a legjobb autok az egyes kategoriakban <mindegyik full tuninggal ertendo>:
Drag: Supra
Drift: RX7
Grip: Nissan Proto vagy esetleg Mitsu Evo Concept, Subaru is jo lenne, de az egyik palyan nem tudtam vele nyerni, pedig nagyon-nagyon sokaig probalkoztam, a versenyek 90%at Imprezaval futottam.
Top Speed: nem tudom, en mindennel csak sz*p*k.Roviden ennyi.
-
AMD Power
titán
Nem egy rossz játék bár eddig picit furcsa. Minden Highon AA nélkül és no problem.
-
jhos910
senior tag
nincsmit
de nekemis van kérdésem:
hogy lehet autó zsetont felhasználni???? kaptam egyet és jólenne ellőni vmi kajak verdára.
-
jhos910
senior tag
válasz
C.Brigante #6934 üzenetére
ha a karrier térképet nézel akkor menj fel és le is fehérrel vannak jelezve kis ikonok/képek azok is versenynapok
-
C.Brigante
veterán
Hali, az lenne a kérdésem, hogy career módban miért mindig ugyanazt a fekete golf GTI-s futamokat adja be mikor már az összeset megnyertem???
tudna vki segíteni?
-
Makaveli
senior tag
PS2-re szerintetek jó lehet?
-
jhos910
senior tag
lehet azon állítani tuning részben valamit hogy több időm legyen a perfect shift-re / tökéletes váltásra???
-
-
Makaveli
senior tag
Uncsitesóim megszerezték a játékot és játszottam is vele gépen. Hát a grafikája az lenyügöző! Ahogy az autón megcsillan a fények meg minden. Ez pozitívum, meg az is, hogy nem "annyira" törik a kocsi. Azt hittem nagyon fog törni, mint a GTA: SA-ban.
Negatívum viszont, hogy nehéz irányítani, a nitro semmit sem ér, kb. a végsebességen 6mp/h-t javít, drágák a tuning-ok. Amúgy marha jó játék, és hosszú! -
jhos910
senior tag
Hy!
Hogy tudok 34000-es meg több ponttal rendelkező hajszát/grip-eket csinálni?
egyszerűen 24k körül vagyok és hello .....Veg1ta:
Nézd meg az én gépem , kb hasonló mint a tiéd de nálam probléma mentesen megy 1024-ben max beállításokkal!!! És ez komoly!!! Kell akkor küldök fraps -ot meg amit akarsz
-
Pocak89
senior tag
válasz
Overlocker #6913 üzenetére
Csak ha nyersz hozzá. Akkor igen.
-
Overlocker
veterán
Wolfdale 4Ghz + 8800GTS 512MB 1280x*1024 max 8xaa vsync on stb.. =->kevés a monitor..
-
Overlocker
veterán
Nem olvastam végig a topic-ot...
Jelenleg a Mitsubishi EVO-m 852LE-s, az lenne a kérdésem hogy Level 4-es cuccot még tudok hozzá majd szerezni? Vagy a kocsik megállnak egy szintbe, minden kocsi máshol, ahogy a valós életben is hogy egy trabantból nem lesz porsche?
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Frenky89 #6892 üzenetére
van egy faksza kis mentés, Dr1f7k1n6 (driftking, nem biztos hogy így írják), az egy jól felhekkelt mentés. 999 999 999 pénz, + 16 darad új autó. (ez sem biztos) Valamelyik nagy magyar gémportálon láttam (Gamestar, Gamekapocs, PCGuru, PCDome). Hát ennél több konkrétumot nem tudok...
-
Pocak89
senior tag
Hát ez a sprint király még nagyobb szégyen mint a hajsza king! Mit akar ez a rozsdás koporsó kocsijával?? A Lambo-m már a start vonalnál otthagyja. A végén több mint egy percel megvertem úgy hogy közben elkaptam egy oszlopot és súlyos sérülést szenvedtem!
-
-
Veg1ta
tag
válasz
Mazka05 #6908 üzenetére
Sajnos gyenge a vas hozzá....
Leírom még1x milyen az öcsém gépe: 3800+ , x1900gt, 2gb 400mhz ram, msi k8n sli ..... 800x600 minden minimumon játszhatatlanul szaggat. Nálam meg 1024 minden max, tökéletesen megy. Sokan azt mondják, hogy az NFS-nek nagyon jót tesz a 2magos proci!
-
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Nevemnél megtaláljátok a gépemet, a játék mindenhogyan szaggat, élvezhetetlen.
A bármilyen felbontás legyen az akár 800X600 és teljesen minimum grafika szagat. háttérben nem futt semmi virus nincs a gépemen.múlthéten lett újrarakva az xp.Driverek a legujabbak. Ennyire szar lenne a gép neki?! Húzva van a gép, akkor is ha nem akkor is. -
R
senior tag
válasz
Sirandrish #6880 üzenetére
Radeon 9000, Gef4 MX460
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #6899 üzenetére
"Hiába szép"
Hát én a legkevésbé sem találtam szépet a PC-s verzióban, inkább olyan hányás feelingje van annak a sivatagnak szánt táj kidolgozásának... Ha boxon tolod, akkor kíváncsi lennék egy-két képre...
Mod: CMR: Dirt, Gran Turismo
NFS
-
fpeter07
veterán
lesz Honda S2000 a gémben je, asszem ezért fogom cak végigvinni ezt a gagyiságot
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest