- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7981 üzenetére
ár érdeklődésre
volt egy elődje, a Lotec C1000, az 1990valahányban 1,2 millió német márkáért kelt el, az akkor sacc 150 millió magyar péz volt. és ez valszeg drágább. -
Baboon
senior tag
Ja és a másik:
A távolabbi TPS nézetben nektek nem remeg kicsit a kamera? borzasztó idegesítő -
Baboon
senior tag
Nah emberek én is kipróbáltam a gammát. Jó játék LENNE ha lenne műszerfal s hozzá kezek. Emberek könyörögöm ezt már a nfs porsche-ba is megtudták csinálni és zseniális volt itt miért nem lehet...? Főleg azért zavaró mert mint minden autós játék TPS-be nézve vicces. Ad neki egy nintendo feelinget amit ellehetettvolna kerülni. Amúgy jó játék. Ha valaki ismer hozzá műszerfal patchot az írjon egy üzit lécci
-
WonderCSabo
félisten
válasz
robi94vodafo #7994 üzenetére
Mivel a játék magyarul jelent meg, nincs hozzá magyaítás. De sztem megérted azt, hogy "drift" meg "drag".
Mod: vhogy mégis lehet magyarítani, de magyarítással, hanem registry buherával:
Vista alatt nincs
- Magyarosítás:
hozz létre egy file-t nfsps_hu.reg névenmásold bele ezt:
REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="HU"aztán indítsd ezt el ,hogy hozzáadja a regisztrációs bázishoz
és magyar lett.Még egy magyarítási mód ádyz jóvoltából:
A telepítés:Simán megnyitod, és ekkor kérdezi, hogy "Biztosan hozzá kívánja adni az itt (itt az lesz ahova mented!) található információt a rendszerleíró adatbázishoz?
Erre Igen-t kell nyomni!
Ezután, kiija, hogy:A(z) (itt azvan, ahova mentetted!) információ sikeresen bekerült a rendszerleíró adatbázisba.Ennyi az egész.
És magyar lesz a játék.És itt a fájl:Need for Speed Magyarosítás
(from első hsz.)
-
darnellsmith
senior tag
válasz
robi94vodafo #7994 üzenetére
én xboxon360-on tolom
-
robi94vodafo
csendes tag
Sziasztok!Lécci valaki küldjön már nekem magyarosítást a need for speed pro street-hez mert az enyém valamiért szarakodik és nem lesz magyar a játék
Előre is köszi mindenkinek
(ezen vegyetek fel:robi94vodafone@hotmail.com vagy küldjétek el nekem a robi94vodafone@citromail.hu címre!!!köszi
-
HDR renderin
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #7990 üzenetére
nincs mit!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #7990 üzenetére
lol
-
Fittipaldi72
tag
válasz
darnellsmith #7988 üzenetére
nyomtam neki ahogy csak bírtam!
-
Fittipaldi72
tag
válasz
HDR renderin #7989 üzenetére
hopp!azt el is felejtettem!kössz!
-
HDR renderin
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #7987 üzenetére
elöször neked kell beváltani 1.be és utána vált auton!!!!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #7987 üzenetére
lehet nem nyomod a gázt
-
Fittipaldi72
tag
császtok !
vmi baj van!nem indul el az RX-7-em mit csináljak?automatára van állítva a váltó!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #7984 üzenetére
a TT indulhatna DTM versenyen olyan szélesítéssel
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #7984 üzenetére
ez mi
a le mans quattro az egyik kedvenc autóm
-
HDR renderin
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #7982 üzenetére
nekem csak itt a ph! ír ki néha vmi 503as hibaüzenetet
-
HDR renderin
senior tag
hellotok!!
Nálatok nincs olyan hogy felrakjátok a patchet és egyszer csak kilép HIBAÜZENETTEL?
Választok autot erre csak ugy kilép!!!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #7975 üzenetére
kegyetlen gép
gondolom ez nem 30 millio körül van, bár az is hatalmas összeg
-
DeltaPower
addikt
válasz
Fittipaldi72 #7979 üzenetére
köszi, akkor nem várok rá, veszek zondát.
-
Fittipaldi72
tag
válasz
Drift_Elek23 #7978 üzenetére
ha nem tévedek nekem 98%
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
DeltaPower #7977 üzenetére
ha jól emléxem akkor 96%
versenyre nem emléxem!
(amúgy a játék eleje naon könnyü! -
DeltaPower
addikt
válasz
Drift_Elek23 #7976 üzenetére
hány százaléknál tartasz a végigjátszásban? esetleg tudod-e véletlenül, hogy melyik verseny után adta be?
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Fittipaldi72 #7967 üzenetére
sztem az írányításal nics baj!
inkább az a baj h nincs benne free roaming
(amúgy most vettem R8-at -
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7974 üzenetére
gyönyörű járgány, annál jobban már csak ez tetszik: [link]
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #7973 üzenetére
r8as audit én múltkor láttam élőbe, a betyár mindenit hogy néz ki, asszem 33 és fél misi körül van
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7969 üzenetére
na igen asszem az alap verzioban csak a zonda van 500k fölött
utána a lambo a legdrágáb, nem tudja valaki konigseggt, hogy tudom elérni az booster packos autó vagy milyen?
-
darnellsmith
senior tag
válasz
szerintem az irányításával semmi gond nincsen, és a tuning elég részletes és elvileg annyit ér a valóságba is mint a játékba, nekem bejön a játék.
-
ChromeX
addikt
válasz
beszélj de ne itt. Nem kell játszani vele... de ha nem tudsz érdemben hozzászólni a topikhoz akkor inkább ne.
-
Fittipaldi72
tag
válasz
darnellsmith #7955 üzenetére
azt is hiányolom meg elég sz*r az irányítás!beszélek én velük...
-
Makaveli
senior tag
Látom eléggé megnőtt a topicnak a népszerűsége, örülök neki. Én egy kis időre eltűntem, mert ha egy-két hozzászólás után nem tudod miről van szó, akkor elég nehezen elkeveredhetsz.
Respektus persze a játéknak!
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7962 üzenetére
kár, hogy nem lehet venni ingyen autó markert
"not for sale"
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #7962 üzenetére
köszi szépen az infót ezt nemis tudtam
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7957 üzenetére
ha nem tudnád, versenyen kívül tudsz venni is zsetont, javítós 5k, totálkár 10k. minden ami 5k-nál olcsóbb azt cashből, a többit zsetonból kell. kivéve ha csítes a mentésed 9999999999999999 pézzel, akkor tökmindegy
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7959 üzenetére
nekem mondod éppen hogy csak megérintettem a falat javítás nekem is 20k körül volt
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7957 üzenetére
én max 4000ig javítok cashből, a többi már marker
-
darnellsmith
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7956 üzenetére
tudom, de ami 5-6 ezer körül van azt inkább cash-re szoktam a többit meg zsetonra
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
darnellsmith #7923 üzenetére
Erre valo a zseton.
Angolul nemtom mi a neve a game-ben mert én magyarul tolom.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #7952 üzenetére
rendőrőket hiányolod vagy mit?
-
west
őstag
válasz
biztos kaptak mar hasonlo levelet
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
hát jah...
monnyuk nekem a szim. rész bejön! -
Fittipaldi72
tag
válasz
darnellsmith #7951 üzenetére
majd én is de olyat h megbánják h ilyen sz*r a pro street...
-
west
őstag
válasz
darnellsmith #7949 üzenetére
lool
milyen igaz -
west
őstag
válasz
darnellsmith #7947 üzenetére
a nfs a rendorokrol es a varosrol szolt.most meg csak a versenges.nekem a regi jobban bejott.de szerintem nem vagyok 1edul.epp most olvastam vissza.megoszlanak a velemenyek.
-
west
őstag
válasz
darnellsmith #7945 üzenetére
mar igyis rosz iranyba halad ez az nfs.csak ne legyen mar rosszabb
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #7942 üzenetére
esetleg ötvözik egy kis gta-val?
-
west
őstag
válasz
darnellsmith #7941 üzenetére
ezert is kerdeztem
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Fittipaldi72 #7942 üzenetére
nem hiszem h az nfs-nek ilyen jutna eszébe!
amúgy is,az need 4 speed nem gta -
Fittipaldi72
tag
én azt hallottam h a következőben már ki lehet szállni a kocsiból(lehet h hazugság)
-
iwu
addikt
válasz
WonderCSabo #7933 üzenetére
jólvannnaaaaaaaa
csak sokan ezt ki szokták felejteni indulatból
dettó king, de ótomataváltó.kis manuál rásegítéssel -
west
őstag
szerintetek a kovetkezo nfs is ilyen lesz?mert a burnout uj resze 1:1ben carbon.megkapjatok a varost,es mehet a versenges.nekem az jobban bejott.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #7937 üzenetére
ja asszem egy orrhosszal elöttem volt, a kis piszok, de helyre rántottam a gépet aztán elkaptam
ki az úr a házba?!
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7935 üzenetére
csítelt a gép, fogadjunk nyerésre álltál
-
Fittipaldi72
tag
sztem a nfs carbon jobb mint ez!már lassan olyan nfs készül h a rét repül a sas fölött!
-
Amur
addikt
most hirtelen nem akar világos lenni hogy az alulkormányzással,vagy a túlkormányzással érem-e el hogy érzékenyebb legyen a kormánymozdulatokra(ne kelljen pl.több másodpercre nyomni a bill.-t hogy kanyarodni kezdjen?)?
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7931 üzenetére
nekem meg olyat, hogy néha megemelkedik kicsit az orra, a1/2 mile dragnél főleg amiben a max speedem 405km/h és a vége felé emeli meg sajnos közben nincs időm a sebet figyelnim ert egyenesben is kell tartani eddig csak 1 drag TOTALEDem volt de az kb380al mentem neki egy kiálló sz@rnak duuurva
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7929 üzenetére
hát egen, gondolkoztam, hogy 911 gt2 vagy a murci de végül nem bírtam ellenálni a murcinak.
amúgy szerintem nagyon kezes gép, alapon olyan könnyű volt útontartani, persze 300nál már nem igazán. a zondám meg egy állat minden lv4 és olyan gyorsulást produkál hogy mégnekem kell összekapnom magam, hogy lereagáljam, hogy mikor kell váltani olyan gyorsan pörög
1062hp
-
Killerlaca
senior tag
Nem tudom nekem pl a kedvencem a drift most mentem épp 8311 et egy rx8-al.
A grip-et inkább utálom minél erősebb a gép annál nehezebb mindig driftel 2-es 3-mas ban is.Arra nem tud senki mondani semmi mitől van az, hogy maximum 30fps el megy a játék akármit állítok akkor is.
Meg azt szeretném még megkérdezni, hogy nem lehet valahogy autó kinézeteket(skin) betölteni pl a saját kocsimhoz? Nagyon állatokat tudnak egyesek csinálni.
-
iwu
addikt
válasz
WonderCSabo #7926 üzenetére
a kilóméterórát nézted? 300km/h nál már nem kicsi az esés...
bár 300 al még nem estem kocsival...de nézz meg rally chras moviekat, ott látni nagy eséseket... -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #7905 üzenetére
Nah, kiderült, 10 speed race recordot kellett megdönteni összesen a játékban. Egyébként a többi játékos erősen csítel, a fizika meg elég gáz. Időnként csak úgy felfordul, és 250 métert repül az autó...
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7923 üzenetére
most játszottam megvettem a murcit, nagyon jó alapon elverne mindenkit csak megint az törént mint multkor ugyanaz a versenynap de másik pálya, nem tudtam befejezni a rohadt versenyt, nagyon utálom most már a speedeket nem hiszem le hogy mindig el kell dobni a kicsit a pcsába, az AI meg... folyton befékeznek az egyenes úton amikor megyek mögötte 300al még jó, hogy totaled, de előzni meg nem tudok mert akkor hirtelen nagyon gyorsak lesznek valamitől
-
hitman,
őstag
ááááááááááááááááááá
Tiszta ideg vagyok és elegem van ebből a sz*r mocsok játékból!!!!!!!!!!!!!!!
Egyszerüen nem tudom megcsinálni az első föellenség elleni első drift pályát ott a kikötőben.
MAX csak 3000 pontot tudok összeszedni és már a nehézség is le van véve alapra...
vagy 15* próbáltam már de egyszerüen nem megy.
Istenem bárcsak nállam lenne a tdu cdje,akkor nem ezzel a meseszerü hülye játékkal játszanék! -
ChromeX
addikt
elolvastam az utlosó pár hszt, látom mindenkinek hasonló érzései vannak ha nem megy egy pálya, én is héha olyan ideges tudok lenni
amúgy nálam vannak napok amikor semmi értelme játszani mert többet vesztek mint nyerek ilyenkor kilépek és máskor folytatom. persze dühös vagyok mert nem olyan egyszerű felszerelni a kormányt, de ha nem megy nem eröltetem, a legutóbb azon a bizonyos pályán kb 6 total repari markert b@sztam el, na az dühített, na megyek játszani
-
darnellsmith
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7920 üzenetére
lehet arról a pályáról beszélünk mindannyian, az vmi kegyetlen
, jóhogy nem a zonda a hajsza autóm, azon egy karcolás 20-25 000 a javítás költség
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
darnellsmith #7917 üzenetére
Szerintem mind3-an 1 pályárol beszélünk
De az tuti hogy én arrol amiröl te.
Delta-nak igaza van, alt f4 a megoldás. Persze én nem folyamatba. Csak amikor a 20 totálkárbol már csak 10 maradt ráadásul meg is untam akkor alt f4, kilpés helyett. Igy megmaradt a 20 zsenton is. És egyszercsak sikerült. Szerintem kormánnyal könnyebb lenne sprint. Mert nagyon stabilna kell venni a kanyart. És ezt billel ugye nem lehet egészen jol. Mert ezzel vagy kanyarodsz vagy nem. Mondjuk a kormányreakciot állitottam már korábban az valamelyest segitett. Ugye egy billt vagy lenyomsz vagy nem. Ittmeg nem kell full erövel kanyarodni csak közepes iven. És azok a legnehezebbek. -
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7917 üzenetére
totálkár megoldása az alt+f4
-
darnellsmith
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7916 üzenetére
én általába ha egy pálya nem megy akkor 5-6 próbálkozás után kifeszülök és füstöl a fülem
nehézséget tudtommal csak karrier elején lehet állítani
nekem sprintbe volt egy halálpályám ilyen sivatagos emelkedés tele hajtűkanyarral, egymás után 4 totálkár, utána 15 perc pihenő következett -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
darnellsmith #7915 üzenetére
Látom témánál vagyunk. Engem igazán csak egy fajta játék tud felhuzni. Az autos.
Amikor 100.x is ugyanazt a pályát nyomod eredmény nélkül és elbasztál rá egy napot majdnem. A gondolattol is kitudok borulni. CS az ami igy kitud néha boritani, de nem annyiszor mint bármien autos game. Engem pl nem zavart volna ha mindent kitolok elsöre max kocsikat kell cserélgetni hozzá hogy meglegyen.
Nehézséget nemtok állitani menet közben? Azaz ha már majdnem kivittem a game-t nem tehetem vissza az irányitást könnyüre vhogy? Nekem közepesen van. Lehet könnyü fokozaton meglenne a drif amit nem birok megcsinálni.Detto ugyvoltam az egyik sprinttel mint krómx. Má elszidtam mindennek a fizikát hogy hogy a faszba borul fel egy pici buktatom a lambom 10-20km/h-nál.
És mindig ugyanabban a kanyarban. Plusz 4x az uccso kanyarok egyikében 80% körül. Vagy 20-30x probáltam meg mire meglett. 2x álltam neki. 2. nap meglett.
De ha ennyibe telne minden vagy minden második verseny megnyerése én törölném a fenébe a játékot. Ennyire azé nem tetszik. -
ChromeX
addikt
húú csapkodás nálam is ment régen most már nem annyira, pl: MW, annál tönkretettem a billem egy ilyen kihúzható falapon van és a sínek leszakadtak a csapkodástól
amúgy nálam is hasonló volt egy top speed nél nem tudtam befejezni a versenyt de csak azt az egyet
aztán hagytam a csába, majd ha lesz időm játszani megcsinálom, az a bosszantó, hogy legutoljára csak egy picit mentem le az útról és valami megdobott és már borultam is.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy a játékban a max fps érték az 30 akármit állítok(felbontás stb).
Üdv
-
rob210
nagyúr
válasz
darnellsmith #7909 üzenetére
Pc-nél is lehet váltani a beállított gombokkal/billentyűkkel autómata váltó esetén is.
Egyszer-kétszer én is felbőgettem már a zondát:-) -
ChromeX
addikt
-
iwu
addikt
unokaöcsém a 9 évével billentyűvel kivégezte
nekem csak az a gáz a hardal, hogy csíterszagú az mi (megvettem az evox et az első showdown után minden 3mas szintű rajta, és az oválpályán már a 2. körnél fél kört rámvernek (pedig átlag 330al csapatok
és nó hibával , kormány, de ótómataváltó...csak vékrásegíteni szoktam visszarámolni)
-
rob210
nagyúr
válasz
CL Smooth #7885 üzenetére
Én eléggé csendes szemlélője vagyok a topiknak, de szerintem ideje lenne feltenni a nehézségi szintet hardra.
Csupán ennyi a véleményem.
Ha nem lúzer fokozaton játszod nem hiszem el, hogy bajod van a vezethetőséggel.
Ebben a játékban mindent ki8 lehet próbálni és ezért nekem nagyon tetszik.
Hardon manuális váltóval igazán nehéz a játék.
És szerintem elég élethűek a kicsúszások pörgések borulások.
Meggyőzni ugyan nem akarlak, de szerintem amit leírtál az butaság vagy legalábbis nem felel meg a valóságnak.
Easy fokozatban valóban egy 10-éves gyerek is könnyen elboldogul vele.
De hardon elég kemény dió és én például nagyon élvezem.Ez is egy vélemény.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
darnellsmith #7901 üzenetére
Nincs kedvem végignyomni újból. Nem tudjátok melyik race dayeknél kell?
-
Hoffer
őstag
válasz
darnellsmith #7898 üzenetére
Épp ez az hogy nincs meg eredetiben....! Különben nem kelllene...!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
WonderCSabo #7900 üzenetére
legjobb ha mindenkit lesöpörsz a pályáról mindig, akkor nem lehet gáz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest