Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mazda626
addikt
válasz
mazda626 #5591 üzenetére
Erre valaki? Bocsi, tudom, hogy volt hasonló kédés, de ezt nem értem, mert felül az a bigyó is 37000-t követelt, 40000+-t csináltam, de ha versenynap elhagyására megyek, akkor meg lenullázna mindent. Nincs olyan pont, ahol meg lehet nézni a követelményeket egy-egy napra vonatkoztatva?
-
slayer006
addikt
válasz
raskolnikoff #5596 üzenetére
Pro Street tehát murvát ne várj
2 óránként nem kapsz új kocsit ,legfeljebb ha nyersz egyetA_ScHuLcZ: nem lesz vége
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
dragonfx #5587 üzenetére
Énis pont azzal a résszel sz*pok, eddig 2200at sikerült menni max, aztis csak 1x, ált 1700-1800 környékét sikerül max (Viper)
De nekem nagyon korán jött, hogy kihívott Ryo, még egyik nagymenőt se nyomtam le a másik 4 közül, ő máris kihívott és feltette az Evo X-et. Namost a Sprinteket meg a dragokat megnyertem, most jönnek a Gripek, driftek, de a driftel nagyon szívok. Amúgy ha ezt itt megcsinálom, akkor le is nyomtam Ryo-t, végeztem a gammel?? A többieket le se kell nyomni hozzá?
Drift verdát lecseréljem? (Viper van) Vagy hogy csináljam meg ezt a részt? Egyszerűen nem megy, még a közelébe se tudok jutni
-
raskolnikoff
őstag
Két (számomra) nem mellékes kérdés következik.
Eljutottam oda ahol a pontiacot és az infinitit választhatom. Nagyon reménykedtem hogy a helyszín gyökeresen változni fog mert bevallom kicsit untam már az f1-szerű pályákat. A kérdésem az, hogy lesz egyáltalán a játék folyamán vmi más típusú pálya is vagy ez az f1-szerű jellemző az egészre?
Másik: kb csak így 2 óránként kaphatok majd új kocsikat?Ha mindkét kérdésre IGEN a válasz el kell gondolkoznom hogy megérte-e...
-
csoki
senior tag
hali!
előre is bocsi a láma kérdésért, de:
az miért van h kétkerekezésnél van egy 954 LE-s dodge chargerem és 1 méternyit se emelkedik fel az első kereke?
mit kell ahhoz állítani vagy nyomni?segítséget köszi előre is
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Chicago Airfield 2-őn játok, megnyertem mindent, de nem enged tovább. Ha a versenyap összefoglalás nézek, akkor mindenhol első vagyok, 2 helyen új rekorodt állítottam. Hogyan tudok tovább jutni? Több rekord felállítása lehetetlen. Az elsőnek 7XXX nekem meg 5XXX.
Villog a jobb felsó sarokban a zöld korona, statban is Lenyomtad!, ez áll, de ez villog. -
dragonfx
veterán
egyszerűen nem lehet megverni ryot driftbe hogy a picsába csúszik 3400at mikor 1 nagy kanyar van utána xar 2 sávos rész ott ő hogy a gecibe megy végig 1 drifttel?
UTÁLOM EZT FOS JÁTÉKOT!!!!!!!!!!!
-
SLYM
veterán
hali. hol lehet beállítani a motion blur-t? vagy nincs benne ebben a részben?
meg a hangok is szarok. nem hallom úgy igazán a motorhangot. mennyivel fosabb ez mint a carbom, meg az undergroundok. hihetetlen
-
Pepuska84
csendes tag
Hello! Elakadtam a játékban! Nem enged rálépni a Showdown: Autopolis-ra pedig már minden versenyt megcsináltam (amit enged) és már nincs mit teljesíteni! Nem tudom hogy mi lehet a probléma! Aki tud segítsen! Előre is köszönöm!
-
C@rbon
senior tag
38% nál járok de nem hiszem h tovább csinálom
Meguntam. Nincs benne izgalom csak megyek fel a ranglétrán. Nincs semmi sztori csak hogy te legyél a legjobb. Nincs játék élmény.
Eddig autos játékokbol csak NFSel játszottam. Nem vagyok nagy gamer és nem probálok ki mindent. De ugy néz ki h most átpártolok TDUra.
Ez a játék nekem nem jön be. Pedig az elején lelkes voltam. Igy volt a Carbonnál is és sajnos szerintem igy lesz később is az NFSekkel -
DewiL
senior tag
válasz
Integrator #5572 üzenetére
Speed-re én EVO IX-et használok szerintem nem rossz 350 a vége
és igen a finom hangolás szvsz elengedhetetlen része a játéknak de ezt mindenkinek igényei szerinte kell beállítani -
Integrator
aktív tag
Valaki please mondjon már egy nagyon jól irányítható autót Speed típusú versenyekre? Illetve, hogy azokon kívül, hogy mindent felnyomott Stage 3-ra, finomgangoláson állított még rajta valamit?
-
Nunder
őstag
ja próbáltam de ugyanaz. több mint 1 percet verek az ellenre és semmi. annyi hogy kikapcsolja a segédekez és passz.
-
DewiL
senior tag
válasz
Fuvaros #5566 üzenetére
talán azt pl hogy a proci netán 3Ghz megy-e vagy csak alapon
ezenkívül milyen felbontásban próbáltad milyen részletesség melett a driverben mik a beállítások alapérte3lmezett vagy piszkáltad + jól jönnem még a taj és adószámod is hogy teljes képet tudjunk alkotnine haragudj de benyögöd ide hogy szaggat az xp reinstall után is hát egészségedre semmi olyan hogy pls segítsetek vagy mi lehet a baj egy kijelető mondat után mit vársz
-
Fuvaros
senior tag
Xp újratelepítés után is szaggat a 6371-es driverrel 1024x768-ban is.
Az előző NFS elfutott egy 3000-es procival is 1280x1024-es felbontásban -
Nunder
őstag
Nem tudom ki hogy van vele de sztem a játék 15%ig marhára unalmas! 5 óra után egyszerűen nem volt hozzá több türelmem! Meg túl könnyűre sikeredett: a gripek nevetségesen egyszerűek. A Most Wanted sokkal jobban el volt találva. Nem roszz a game csak nagyon unalmas. Hiába nem minden a szép grafika
-
slayer006
addikt
válasz
corsa2.016v #5558 üzenetére
tedd max -ra a grafikát
többeknek bejött -
corsa2.016v
csendes tag
szijasztok lenne egy olyan problémám hogy van egy abit k8n 3000+ a64 gépem 7600gt vel 2,5giga rammal és néha besazggat a játék szerintetek ez miért lehet segítsen már valaki plz. +crysis játék medium grafikám tökéletesen fut amikor sokkal jobb grafikája van :-)()()()()()()()
TEljesen tanácstalan vagyok segítsetek ?!
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Szeretnék autót venni, de nem találom az autókereskedést.Hol érhetem el?
Megvan. -
-
dragonfx
veterán
45% és Ryot kihívhattam, deáh ez az egész ember egy szégyennnn
elsőre lenyomtam...a 2 sprintben kilöktemén a csúcsba magát törte össze....dragba 2mpvel vertem meg, kétkerékbe meg 3x annyit mentme mint ő....de gáz....
-
george11
addikt
válasz
slayer006 #5546 üzenetére
Az tökmindegy hogy dragban van kétkerekezésben nyomja, mert mindkettőben mennie kell.
Valszeg a váltásokat nem sikerül dőben csinálni neki.
Én végigpróbálgattam a Chaergerrel midnen létező kombinációt, de mindig kerékre állt
Level 3 legyen az autó elöl kicsi vékony kerékkel, hátul meg baziszéles kerékkel, és ennyi. Innentől már user error van szerintem -
s7evcsenko
addikt
válasz
Viktor77 #5528 üzenetére
Hát nem tudom Te mit csinálsz, de érdekes, hogy így élvezed!
Gondolom tényleg nem is nyomod a csúcssebességet és a sprintet!
Szerintem, ha mindenki panaszkodik a sok totalkár miatt, akkor nem az emberke vezetési stílusa a kritizálandó!
Úgy én is meg tudom csinálni a sprintet, hogy első leszek, és nem sérül az autó, na de az elvárt idő közelébe sem kerülök ilyenkor!
S így ugrott a "Lenyomtad" dícséret!!! -
Bocaa
senior tag
Nem megy a kétkerekezés még mindíg
van egy chargerem amibe minden 3-mas kivéve a fék.Tank gumi van rajta.A Downforce Maxon van.A front cuccokat softra a rear cuccokat stiffre raktam.De akkor se kétkerekezik.PLEASE HELP
-
dragonfx
veterán
mindenki ilyen lekesen nyomja,hogy nem is ír
én nem merek visszalépni nem kockáztatok hétvégére egy agyvérzést -
Morph1
csendes tag
Jól van .. kössz az infót ...
És bocs , hogy 15.000.000.dik voltam de vhogy megkellett oldanom thnx még1ccer!! Szveasztok!
-
Morph1
csendes tag
Hát akkor csak simán a zseeros MUSCLE ???
-
Morph1
csendes tag
Értelek .. és mikor nyomjam be a nitrot ??? az hogy kiirta vki hogy a 4-esnél .. az nem tom mit jelent ... Jó kis zöldfülű vok mi ??
De eddig sosem volt ilyen porblémám , és most saját magamon is röhögök ... Szal ezt irjátok le pls ! Köcce
-
dragonfx
veterán
válasz
Janoska26 #5531 üzenetére
ez így van.
Az nfsbe nem nem kell törés, 300 felett nem lehet autót megtartani.
És tényleg csak 1 bosszankodás eza játék az eddigekhez képest.Vik>>merülj bele asprint és csúcsebbességi futamokba..meg fog változnia véleményed... a többi még csak csak elmegy cska mindne pálya ua..homok fal meg buckák
Kérünk egy 1.1es patchot az irányításra
Vazz hányna kérdezik még a 2keekezéstés a magyarítást.
,,kooylna mondom ti direkt versenyztek ki tudja többet kérdezni
-
válasz
Viktor77 #5528 üzenetére
csak az a gond, hogy az nfs nem igazán a csúcsfizikával fogta meg a játékosokat, akik a totális élethűségre vágytak azoknak ott a szimulátor, az nfs nem az, az hogy most bepróbált valamit újítani a fizikába, ezzel csak elveszítette az eddigí játékosainak nagy részét. Nekem az volt eddíg benne a szép, hogy nyomtam neki mint hülye laza billentyűvel, frankón lehetett száguldozni, tuningolgatni, szépítgetni el lehetett lazulni mellette. Emelett nem igazán, ja és ha valódi vezetési élményre akarok szert tenni akkor beülök a Suziba oszt megyek egyet a városba, nem Ps-ezni fogok
-
Dj.Mike
senior tag
hali nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni honosítást a játékhoz?
-
Morph1
csendes tag
Szevasztok! Boccs a Kérdésért , de elolvastam a Hozzászólásokat és igazából még minding nem vágom , mit kell csinálnom a 2 kerekezéshez! Rx8am van Drag-ra Brutkóó gyors , de sehogysem vágom mikor nyomjam be a nitrot! Eggyes Dragnél van lámpa, de a többinél nincs .. és mindig sacc/kábéra indulok .. lehet ezzel van a baj ! LÉcci help !
-
Viktor77
titán
válasz
szinesz.bob #5522 üzenetére
Szerintem meg az UG után ez a legjobb NFS a szériában. Minden fajta verseny élvezetes, de főleg a körversenyek.
Tegnapelött pl. 2 órát csak azzal szórakoztam, hogy kitaláljam a legtutibb beállítást a drag Civicemnek. És baromira élveztem.
A sok Totaled meg maximum a vezetési stílusodat minősíti. Én próbálok baromira vigyázni az autóra. Mint már írtam, hát igen, ez nem a gagyi Carbon meg MW ahol 300-al beveszel egy kanyart. Ez sokaknak riasztó lehet.
-
dragonfx
veterán
így van már én is majdnem agybajt kapok tőúle
Lehet félbehagyom mert már angyon bosszant eza sprint, ha szélbe megyke irányíthatlan az autó másképp meg nyomukba se ér sjaát erejéből a verda
Persze és szélből kirántani és megelőzni..persze mert az 340nél ám olyna egyszerű..ugy leszédülsz az utrólmint a részeg....és totaled...hát nekem is vagy 30 totaled szeton elment a sprintekre még szerencse hogy nyertme őket... az uj skyline talán talán okés..de szerencse kell, 2 sávos uton hogy lehet sprint versenyt tartanién is még küzdök nem tom meddig bírom
az nfs feeling enme rről szól kár volta sérülést beleraknia gémbe -
slayer006
addikt
válasz
ha valami nem megy ,próbáld máshogy
a sprintkirályt legyőzni egy vicc (1:20 körül kapott ki)
addig eljutni viszont télleg nem könnyű -
Frenky87
aktív tag
válasz
hát nemtom, nekem nincs bajom a grafikájával... milyen beállításokon nyomod?
-
Megtaláltam a játékban a legszeb dolgot, UNINSTALL
bár ennyire retek legyen valami, legalább 5 percig tartott még az is, pedig előtte télleg megpróbáltam még mindent, de ez a gyorsulás kiakasztott, kiírja, hogy perfect shift, és az autó megtorpan, de úgy izomból, a másik huszár meg jól elhúzta a belét, ez kéremszépen az elődeit magasan übereli a retekségben, én imádtam az MW-t, és az undergruondokat, sőt, még a Carbonban is sokkal több fantázia volt, mint ebben. Hatalmasat csalódtam ebben a játékban. Ez mondjuk az Én véleményem, semmiképpen nem provokálni szeretném azokat akiket esetleg megfogott valami ebben a játékban, csupán 1 vélemény
Istenáldása Huszárok
-
szinesz.bob
senior tag
Rio-t lenyomtam,már csak a sprint királyt kellene,de nem teszem!
Elegem van a totálkárból és az egészből! Az eddigi leggyengébb NFS ez! A grafika 2 éves a játékélmény 0,00!Ezt a részt eszembe nem fog jutni még 1X végigvinni! Látszik az egészen csak a pénzre ment az EA. Rossz kezelőfelület értelmetlen zagyva menűrendszer nem pc-re készült........... A Zenék jók!
Ennyi............
-
s7evcsenko
addikt
Igen...
Ez a csúcssebességnél és a sprintnél jelentkező probléma!
Ez engem is iszonyatosan idegesít!
Minden második kisérlet totálkárral végződik!
Ez szégyen! És csak fölösleges idegeskedést szül!
Csoda, ha az ember gyomorfekélyt kap...
Néha letépném a kormányt a helyéről!Szerintem is ez a legrosszabb NFS eddig!!!
-
LOTR
addikt
válasz
.:Kristian:. #5514 üzenetére
igen, benne van, de engem még mindig nem az érdekel
2 kérdést tettem fel, az egyikre már kaptam választ többet is
az nekem is világos, hogy a 6200nál jobb kártyákkal elmegyakkor a kérdésem amire még nem jött válasz:
gef 6200 vga kártyával milyen a játék, lehet vele játszani (25fps), van itt még olyan akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
köszönöm -
Reaper
őstag
válasz
m0h0senator #5516 üzenetére
Cép
-
m3tr0
őstag
na ilye se volt még,letöröltem az nfst mielőtt kijátszottam volna...
a 20 dik totaled után nem kihívás játszani vele hanem szenvedés,se a zondaval se a murcival nem lehet uton maradni,+még előzz is egy olyan úton ahol két autó fér el,és megy is előtted 2 fostalicska aki végig fékez...ez nem verseny hanem VICC
ez volt eddigi életem legrosszabb nfs élménye...botrányos...és dühítő -
m0h0senator
őstag
Itt 1 kép szerintem jól néz ki szerintetek..??
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #5513 üzenetére
már nem fért bele a modba, de az 1. hsz-ben ott van az is, hogy milyen kártyákat támogat.
-
slayer006
addikt
-
LOTR
addikt
köszi a tippeket, de látom nem értettétek
nem a legjobb ár/értékű kártyát keresem, hanem azt amelyiken még elfut a játék low beállítások mellett
amiket ajánlottatok, azok minimum 2x annyiba kerülnek, mint a 6200 -
LOTR
addikt
sziasztok
nyáron lett volna időm játszani, és úgy gondoltam végre elkezdem a carbont, csak hát a gef2-m nem egészen így gondolta, sajnos kevés neki, és így valószínű a pro streetnek is, TDU-t szintén kipróbálnám
gondolkodtam egy gef 6200ason (passzív hűtésűt előnyben részesítem), valakinek esetleg van ilyenje, el lehet vele játszogatni? - igazából a most wanted óta nem nagyon töltöttem be játékprogramot, tehát nekem tényleg csak egy olyan kártya kell amivel még elmegy, és nem kell sokat rákölteni
tehát milyen kártyát ajánlotok?
köszi -
Reaper
őstag
Hát nekem még mindig a drift tetszik a legjobban, na meg persze a Drag akedves kis Chargeremmel
a drift tényleg jobb volt az UG-UG2-ben viszont abban nem törtek a vasak, és szerintem akkora feeling, hogy ha egy olyan vassal driftelsz amin látszik hogy "használod"
magyarán szólva a Corollám tiszta horpadás, a visszapillantó lifeg, a lökös félig lelóg
persze amikor kötelező akkor meg kell csinálnom de egy szezonon belül ritkán javitgatom.
Ami kérdésem lenne az Speed Challengekkel kapcsolatos, mert már kissé elöntötte a f*s az agyamat, amikor volt egy Zondám, kituningoltam fulrra (kártyával vettem ingyen)minden szép és jó, erre mit látok kb 400 nál egy 240Sx megelőz
na most nekem Gripen van egy 240sx de az az istennek nem megy ennyit - nincs elég fokozat benne.
meg nem volt túl stabil sem a Zonda, igy eladtam, az árából vettem egy Murcit full tuning meg is nyertem a kérdéses versenyeket, erre a következő valami sivatagban (a speed king versenye előtti szezon), itt meg folyton sz*rrá töröm mert elég egy kicsit letérni az ideális ivről és máris repül
szal akkor melyik kocsi, milyen beállitásokkal lenne a nyerő? Ja és billel nyomom.
Egyébként nem rossz a game, csak nekem nem sok minden pótolhatja a freeride élményét de ez az én véleményem, mondjuk ha arra végyom akkor TDU-zok de ott meg nincs charger, meg törés sem -
_stick_
őstag
válasz
s7evcsenko #5503 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a 2 kerékhez, max muscle autó, legszélesebb hátsó papucs és kis leszorító erő kell. Ha nem akarod, hogy 2 kerekezzen, próbáld ezek ellenkezőjét.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
.:Kristian:. #5501 üzenetére
Vagyis?
Honnan tudnám előre, hogy melyik oldalról indulok??
Sőt felváltva megyek a 3 kör alatt, tehát ez nem hiszem hogy nyerő lenne! -
smisa
őstag
Sziasztok!
Látom , hogy sokkan szenvednek a driftel ami nekem eddig bejött (igaz kormánnyal nyomom de bill. is megy):
padló gáz, majd kettes felváltás után HINTA v kézifék, ha túlpörög akkor gáz vissza ill. és újra padló (a kerék forgássa befolyásolja a pontokat is) ha átforditani akarom, akkor gáz elvétel és egyből átfordúl nekem így eddig 3000pont a min. de általában 5e - 6e a nyert GTO-val. A Program híbája, hogy az autó orrát nem kell félteni én nem 1x végig tolom a falon és 5-6e pont. Amúgy a Carbonban 12 milliót
is csinált valaki az Indán meglehet nézni
A Dragban meg a Nissan 240sx 7.7 lép de megy még az lejjebb, nem kell iden zonda meg supra
A Sprinten az alap Zondával ill azért az autosculpt mindenkinek megvan alapban, ráverek 300 500 km/h-t a z összesítésben
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
s7evcsenko #5500 üzenetére
Aeron nem lehet ilyeneket állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest