Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Egy fontos infót kihagytam: mikor 4-be váltok, szinte fel sem pörög a motor. A sávon, ami a fordulatszámot hivatott mutatni, a legalsó 3-4 csík szürke. Nem megy feljebb... Nem dolgozik a motor...
A fokozatok állításában képbe vagyok: a végsebességet max 2-3 Km/h-val tudtam megnövelni.
Nah, az a gond, hogy 4-esbe nem dolgozok a motor.
Ami még furcsa, hogy a végsebességét a felfüggesztés is befojásolja, vissza kelett raknom az alapot és így nőtt a végsebesség.
Ja, még valami: a légellenállás teszten 300Km/h mutat végsebességnek. A dyno-n, meg 178km/h-t
Mod: senior lettem

-
Eagle16
addikt
Persze, van olyan is....de akkor sem így néz ki a füst a valóságban...de jó is lenne, ha ez a füst dolog lenne a játék legnagyobb hibája...jahj...elkezdtem tuningolni a kocsit, és úgy a felénél meguntam
Amúgy biztos rohadt hosszú a játék. Egy drag verseny önmagában vagy 8-10 perc, mert ugye 3 menet van egymásután. Szóval időtöltésnek jó, ha közben nem alszol el rajta 
-
Sirandrish
legenda
én sem értem..alapba a játékidőt is meghosszabitja meg én szerettem nem élsebe tesztelni a gamet főleg mikor a finmhangolással szórakoztam..felfüggesztés egy centit le/fel aztán itt nemlehet csak verseny közben letesztelni...

mondjuk annyira nem zavar mert ez a game nagyon nem jön be de attól még lehetne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LEGO klub
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert az alap Hemi 3 sebességes volt. Nem vágom...
3asba még tökre húz, átváltok 4be és nem gyorsúl tovább... Ha a 4. fokozat hosszú is lenne, akkor is gyorsúlna legfeljebb lassan...

Csak nem kell reklamozni a beszerzes modjat, maganugy PH! szempontjabol. Szerintem.
e azóta eltelt pár év meg fejlődtünk