- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
De jó nálam megjavult ,már nem akad pedig nem csináltam vele semmit, beállítottam a win98 kompatibilitási módot, aztán visszaállítottam, aztán indításnál lefagyott és utána már jó volt.
-
DeviL-B
tag
Nem tudom, sokan miért szidjátok
Billentyűzettel valóban vacak az irányítás, de kormánnyal szuper
A grafikával sem tudom, mi a bajotok. Lazán szebb, mint a Carbon.Szerintem elég jól összerakták a game-et
-
icons
addikt
Driftearutót nem találtok:
Nem lehet annak jó egy 240SX, 350Z, Supra, vagy Skyline, esetleg RX-7?
Nincs még meg a játék, de tuti meglesz. A valóságban ezek az autók a legjobbak driftre, kár, hogy a játék sokszor elrugaszkodik a valóságtól, de ezek hátha segítenek... Elvben ezeknek kellene a legjobbnak lennie, mivel ezeket majdhogynem erre találták ki... -
eastsider
nagyúr
hy melyik kategóriába milyen kocsit "célszerű" venni?
még az elején vagyok -
Demolator
tag
Van olyan tapasztalat rajtam kívűl, hogy folyton befagy és leáll a játék 1-2 pályát tudookmegcsinálni max és befagy ? van amikor még 1 kört se tudok végigmeni... már mindenféle driverrel próbáltam sehogy se jó...
-
dragonfx
veterán
Újabb tapasztalatok
-A tuninggal érdemes foglalkozni mert +/- 35-40 ló vana verdában ha finomhangolod.
-Nema lóerő számít....400 lovassla is elversz 700asat ha jól avgy beállítva....
-A kézifék egy kincs
-dragban még mindig nincs elelnfelem másodpercekkel verek mindnekitjelenleg 8.58 a 1/4 mérföldes rekordom.
-eddiek alapján mint a carbonban a lancer evo piszok jó autó
-rx7 gyenge
-kéne valami driftcar mert eza gto tényleg nem a legjobb ....na majd az m3Ja és a legnagyobb LOLL programozás szégyene
low-ra rakva a grafikát kevesebb fps-t érek el mint highon....azonos felbontás tuning körülményke között..ehhez szerintme nemm kell kommentár
1024 high 34.5 fps 33000 frame átlaga.
-
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nagy csalódás a játék! MW és a Carbon egyszerűen gyönyörűen nézett ki! Még minimális grafikai beállításokon és szépnek mondható volt, de szerintem a Pro Street nagyon csúnya! Egyszer kipróbáltam, annyi élég is volt! -
xtmod
senior tag
szevasztok!
van egy kis (nem is olyan kis,) gondom. nem tudok továbbjutni. megnyerem az összes (4) pályát, és nem lehet továbbmenni. ugyanazt (nevada) adja újra és újra.. valaki homályosítson fel.
köszi.
-
Dashes
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4965 üzenetére
Nekem is megtetszetta demo után
DE még mindig túlságosan könnyű; legnehezebb fokozatban, mindent kikapcsolva is könnyedén első vagyok. Az elektronikai segítségek elég furák
ki volt kapcsolva a TC de bevillant , kikapcsoltam az ABS-t , és kikapcsolt a TC , igaz már mindenféle elektronika nélkül megyek. Az irányítás is elég fura a versenytípousok között, Grip-ben alig tudok kifordulni , másik nevét elfelejtettem
, ott meg nagyon jól lehet csúsztatni, és könnyedén kicsúszni , ha nem figyelünk. Még mindig hozza az NFS stílust, de sokat fejlődött, ez már jobban tetszik , mint az előzőek
-
_stick_
őstag
Segítség kellene.
Reggel felkeltem mentem egy pár kört. Kiléptem, majd később újra játszottam volna, de nem reagál a billentyűzetreA gamepaddal tudtam mászkálni a menübe, ott volt a billentyűzet, de semmilyen gombra nem reagál, kivéve az Alt+F4
Mit gondoltok?Mod: ja, amúgy semmi baja a billentyűzetnek, id is tudtam írni
-
Csapi007
veterán
Hello
Összeraktam egy új evo-t minden maxon és a köridősbe nem tudok nyerni.Ha valaki végigvitte vagy sok tapasztalata van összedobhatna egy listát hogy az egyes versenytípusokra melyik kocsi jó.
-
Zorc
tag
Csákó!
Driftre mondjatok már valami jó kocsit, most Z4-esem van, de elég gagyi.
Üdv,
-
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #4970 üzenetére
igen a 7.10re értettem,de lehet akkor megvárom a 7.11-et,majd meglátom! NFS fun vagyok,de nem fogott meg annyira mint pl.a most wanted amivel 440 versenyt nyomtam
(számoltam
a carbonnal már csak 261ig jutottam..azt csak 1x nyomtam végig,másodjára már nem kötött le annyira. -
Rabbitf_24
addikt
Hello
most álltam neki a game-nek de van egy-két dolog ami nem tiszta:
1. hogy (hol tudok alkatrészeket venni a kocsiba..)
2. ezen felül csak úgy lehet tuningolni, hogy beállítom, hogy drag, grip vagy stb legyen? -
ToBeY
nagyúr
Vettem egy kocsit sprinetet állítottam be neki,de igazából driftre kéne! Hogyan tudom átállítani?
-
DeviL-B
tag
válasz
raskolnikoff #4910 üzenetére
Nem tudom, nektek hogy megy. E2140 + 8600GT, 1280*1024 FULL, és tökéletes
Meg se rezzen a játék. Viszont az irányítása nagyon vacak lett. Hála isten, a kormány megoldotta a gondot -
V.Stryker
nagyúr
Nos, én a MW-ig bezárólag többször végignyomtam az összes NFS-t. A Carbont két órá játék után leszedtem. De ez annál is sz@rabb. Akkora csalódás, hogy a kormányt sem veszem elő a szekrényből hozzá. A grafika egy fos, hangulat 0, a videók ócskák, irányítás sz@r. Szvsz...ismét egy év alatt megírtak vmi sz@rt, hogy legyen mit eladni karácsonyra a kölyköknek, amit megvesznek a név miatt. Pont, mint a Carbonnál...
-
Macka
veterán
válasz
Én próbáltam kormánnyal. Egy fokkal jobb, de még minig szaggat....
-
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #4859 üzenetére
A legutóbbi catalystra értettem hogy nagyon eszi a procit! Lehet visszarakom a 7.9-est,hátha azzal nem reccen.biztos nem konfig gond szerintem,és ahogy olvasom,elég sok enyémnél jobb konfigon is jelentkezik! majd beírom mi az eredmény a régebbi catalysttal!
-
DioKVP
tag
Hmm, nekem is akadozott, aztán más okból csináltam 1 teljes win reinstallt, legújabb catalyst driver, és láss csodát megy faszán, nem akadozik (kopp-kopp)
-
Kasza08
őstag
válasz
nebassz...hallod szinte ugyanilyen gépem lesz, és ekkora felbontás 16xAF
szép jövőnek nézek elébenah, amikor kezdene elviselhetővé válni a game, akkor lesz unalmas
én csak sajnálni tudom aki ezt megvette eredetiben. ezt leszámítva végig fogom tolni. -
Creaft
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek Grip-re melyik a legjobban használható autó?Jó az a golf amit az elején nyersz és azt tuningolgatod vagy van ami esetleg jobban megy és mondjuk az úton is lehet tartani?
Köszi a segítséget!
-
Alvin_ti4200
félisten
egész jó a játék a pocsék demó után, de csak nekem tűnik unalmasnak a körbe-körbe karikázás ugyanazokon a pályákon?
Még csak 6-7%-nál járok, de már vagy 30 versenyen vagyok túl és nem mondanám, hogy leizzadtam az izgalomtól. Szerintem ez a játék nem hosszú, hanem feleslegesen elnyújtott
Mellesleg nekem is laggol meg rángatózik meg mindenféle nyalánkságok, pedig menne normális fps-sel (1920x1200 minden max 16xAF)
-
-Nemtom-
őstag
egy megvan
[link] -
Unbaised-Ben
senior tag
Én is 18%-nál tartok...kiváncsi leszek hogy ki lessz az aki elsőre végigviszi...
-
-Nemtom-
őstag
válasz
Sirandrish #4959 üzenetére
223
-
Kasza08
őstag
hát az eszem f.szom megáll
mi a p.csáér mentem el 600x ha mindig újra kell kezdenem?? Áhhhh -
Sirandrish
legenda
a képek nagyon bejönnek de ha belegondolok az akadásba mindig elmegy a kedvem
-
Kasza08
őstag
Na most mérgemben úgydöntöttem adok neki még egy esélyt
Közben megjött a 2x1GB-ramom, most némi teljesítmény javulást várok. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a gémmel hogy ha elinditom akkor elkezd villogni a kép a windowsba kb 10mp-ig és ha elindult akor minden jó a menű meg minden de a játékban a képet 90 fokkal elforgatva jeleniti meg , verseny el sem indul, befagy.
Gondolom vga probléma ha teszek ujj drivert akkor 1-2 inditásig minden jó de utánn megint ugyanez jön elő!
Probáltam már régebbi drivert tenni de azzal is ugyanez volt.
Valakinek nincs valami ötlete mi lehet? -
Elmör
őstag
Nem csak az más, mint a valóságban....
Nekem pl. nagyon szemet szúrtak a lóerő adatok. 240SX mióta 140 lovas? Ha jól emlékszem, akkor az legalább 150-170 lóerő alapból.A békalámpás Civicből meg miért a 105 lovast rakták be az nem értem. Egyébként sokat nem haladtam a játékban, mert a gyakorló lehetőségeket mindig kihasználom, hogy betanuljam a pályát.
Eddig van ugye az alap 240sx-em, a Civic drag, aztán megvettem az új Civic Si-t is dragnek és most vettem egy driftkocsit, a Sylviát (S15 talán).
Király a game, de néha megizzaszt rendesen.Mod: helyesírás
-
mycso
veterán
Hali, a billentyűzettel való játékhoz nincs valami beállítási lehetőség???
Én nem találtam sehol, de így játszhatatlan...
-
Shodan
őstag
válasz
raskolnikoff #4915 üzenetére
akkor itt tényleg valami driver gond lesz-.
-
birooo
tag
Ez így már bevált
-
birooo
tag
Nincs. De már két napja nyomom és még egyszer sem szaggatott be. 1280*1024-ben.
7900GS a vga kártyám -
Kasza08
őstag
csomóan írjátok, hogy a 13-14 éves korosztály lett ezzel a gémmel megcélozva, és ők szavazzák be év játékának, holott nem!
Én is 14 vagyok, de ismerem a korosztályom, és én mondom, attól hogy nfs nem fog feltétlenül tetszeni.
Ez ilyen általános kissebb kor lenézés (ezt csak így tudom megfogalmazni), hogy nem is hinnétek, hogy mennyi ésszel rendelkezik manapság egy ilyen korú...
Pl. ugye én most 8. vagyok, és nem is gondoltam volna, hogy 1.-s kisgyerek már tudja hogy nem a gólyahozza a kisbabát, és milyen szókincse van, ha nem adják oda neki a labdát(csúnya...)
-
Kasza08
őstag
Engem egyáltalán nem nyűgözött le, sőt sztem az irányítást leszámítva a carbon is sokkal jobb volt.
Aza helyes ív segédlet egy az egybe Forza 2. Azonkívül semmi hangulata nincs az egésznek. Most wantedtől lefele csak rosszabbul a nfs.
de a legtrágyább, hogy nincs szabad kószálás. Ez vmi borzasztó!
És az, hogy egy autó csak egy versenytípushoz használható egyenes csőd.
Ejen elszart gémet még nem láttam.
Megyek Test Drive-ozni, meg CoD4-ezni -
birooo
tag
Itt egy kis draft a bömössel
[link]
-
DewiL
senior tag
jah a Zonda drag de még nem sikerült vele így menni (eddig gyűjtöttem a tuning alkatrészekre a motor csak 67500 volt) mert most nincsenek drag versenyek csak speed és grip meg néha drift és egy-két kétkerekzős
amugy 7,39 körül volt egyszer 1/4en 1/2 meg talán volt egyszr 11,99 (de ma este melózok így nem tom most megnézni)jah és lambom nincs
van egy
Evo grip
Evo IX speed
Viper drag (kétkerék)
Zonda drag
Corolla drift -
DewiL
senior tag
én egy dolgozt hiányolok a játékból de azt nagyon a tesztelést pl nem lehet kipróbálni az autót megvétel előtt vagy ha meg tuningoltad az autót miért nem lehet egy teszt pályán menni vele hogy eltudjam dönteni tényleg ezt akarom-e
de lehet hogy én vagyok béna és van benne ilyen csak nem talátam meg...a másik vicces dolog hogy a full tuningos Zondámat 350k-ért vennék meg
-
válasz
raskolnikoff #4929 üzenetére
Nembiztos, hogy driver gond ez.
-
Shodan
őstag
Másnál is akad a játék?, vagy inkább laggolásnak mondanám ezt, mindegy hova állítom ugyanolyan.
Pedig ez az első nfs az underground óta amivel még játszanék is, ha menne normálisan. -
dragonfx
veterán
Fujj de nehéu pályák vannaka reachokon a lentiek amik vannak nem tok továbbjutni baxxus
Ez már kemény szimulátor, kézifék és beállítások nélkül semmit nm érsz.
Pár képecske
1/4 mérföld
1/2 mérföldhajszás lancerevo9 lancerevo92
-
birooo
tag
Aki tudja adja már meg, hogy miket kell beállítani, hogy kétkerékre álljon ez a fo...talicska.
-
RZoli89
tag
válasz
raskolnikoff #4910 üzenetére
Igen megjelent, nekem kb +20fps a demóhoz képest.
-
Nektek is akadozik a gém?
-
raskolnikoff
őstag
megjelent már a teljes? azis olyan tréül megy?
-
McCann
tag
Kár, hogy nincsen VFTS...
-
Csapi007
veterán
Kétkerekézsre melyik kocsi a legjobb???
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest