Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veg1ta
tag
Már csak a hajszakirályi ill. a sprintkirályi cím hiányzik...
-
Veg1ta
tag
RX 7 a legjobb driftre!!! 7954 az eddigi rekordom!
Most megpróbálom driftking-et!
-
Sziasztok!
Adtam még egy esélyt a PSnek, a régi szép idők emlékére, de most már kormánnyal. Hát azt kell mondjam,hogy ég és föld
Azt hiszem így már kellemesen csalódtam ( Bár a driftnek ettől függetlenül rossz a "fizikája" bár még mindig sokkal jobbb,mitn a carboné). Ami a kérdésem lenne: Olyat csinál(t) valakinél a játék,hogy néha amikor jobról balra vagy fordítva hirtelen akarsz kormányozni,akkor ránt egyet a kormányon? Mintha valami bucka lenne vagy nemtom (iletve inkább,mintha ugrana egyet a kormányszerkezet). Elég idegesítő néha
-
Pocak89
senior tag
Kicsit meglepődtem Toyota Supra feltuningolva 1047 LE. Most győztem le a Drifkirályt. Senkinek sem volt esélye. 1/2 Mérföldön 6 mp-t vertem rá.
-
Reaper
őstag
Az gáz, ha a grip king-nek (ilyen teljesitménnyel hogy lett king????) kört adtam egy 911 turbóval?
Egyébként utána lenyomtam a show kinget is, kicsit csalódtam a végjátékban, mert azért amikor megyünk a Speed race-re és ő keménykedik azzal a rizskazánnal, én meg ott állok mellette a kb 1,5 méterrel alacsonyabb Murielagoval na az elég nevetséges
pláne, hogy utána be is jön a papirforma, rajt után 10mp-el már sehol sincs! Miért van az, hogy a "king"-ek ennyire bénák??? de az összesnél igy volt!
Nem volt rossz játék, de kicsit azért többre számitottam a végét illetőleg -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hülyegyerek #6782 üzenetére
hát akkor szerintem sehogy sem lehet!! az viszont kár
-
Veg1ta
tag
Még 1 hülyeség! Hogyan "dönti el" a gép, hogy mindig utolsó rajtkockáról indulunk??? Mert mondjuk a szektoridős versenyeken aki elkezdi a versenyt, az úgy is behúzza magának mind a 4 szektort, mert hát ő ér oda elsőnek és akkor még az az idő az addigi legjobb eredmény....
-
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6783 üzenetére
Jól mondja Raskolnikoff, azért váltottam, mert adatok alapján sokkal jobbnak tűnt.... Mind1, most így próbálkozom. A sprinteknél azért néhányszor az idegbaj kerülget. kb. 20-adjára nyertem meg az egyik nevadai sebbeségmérő versenyt és a végén kiszúrja a szemem 6400 ponttal!
Ezért kár volt erőlködni...
-
ati888
senior tag
Én egy napot elb@sztam a rio elleni első drifttel és még mindig nem tudom elverni. Próbáltal fullos corvette-el, valamelyik előtuningolt drifttel, aztán ugyanezt felnyomtan majdnem maxra, majd legvégül egy jó közepes nissan silviával, egyikkel sem sikerült. MIt csináljak????
Eddig szinte mindent megcsináltam egyből, a drifteket magasan nyertem.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Sirandrish #6783 üzenetére
azért mert a nyers adatok alapján volt kismillió másik jobb. de az EA aszongya hogy maradjon a pics@jan egy 350zben mer az gyó. a többi meg nem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
venember83 #6784 üzenetére
nah azért...egy Bömösnek illik tudni a teljes becsületes nevét
-
venember83
nagyúr
válasz
Sirandrish #6776 üzenetére
Drifthez nem is kell tobb, 500 paci, jo sulyeloszlas, pontos kormany, jo futomu s jo gumik. Ennyi. Z4 na, bocccccsanat
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Unbaised-Ben #6777 üzenetére
Én meg nem értem,hogy mit nem értesz....ha sima versenynapra megyek (nem karrierben),ott megkérdezi ugyan,hogy egy-vagy többszemélyes versenyt akarok-e,de ha a többszemélyest választom,egyből az ea nation-höz akar csatlakozni,és nem kérdezi meg,hogy akarok-e osztott képernyőn játszani.
-
Veg1ta
tag
válasz
raskolnikoff #6780 üzenetére
Nincs mit, legalább más kárán tanul az ember!
-
Veg1ta
tag
Magyarázza már el nekem vki:
Gondoltam leváltom a "hajszás" Nissan 350z-t egy jobbra.... Nissan GT-R (R35) lett belőle. Azt hittem, hogy a 0-60 3,3mp alatt ill. a 0-100 5,5mp alatt és a 195mph végsebesség bőven elég lesz mindenki lealázásához. A felfüggesztést kivéve minden 3. szintű... Eddig mindig megnyertem a hajszákat. Ők maradtak a régebbi autóiknál és most csoda ha megverem őket...... akkor is ha egyáltalán nem hibázok! Pedig papíron sokkal jobb autóm van....
Miért is van ez???
Driftben 90%-ban nyerek 3k vagy annál több ponttal, 6711 volt eddig a legtöbb. Pedig a Nissan 240sx-em van és azon meg szinte minden első ill. második szintű....
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hülyegyerek #6775 üzenetére
karrierben simán lehet 2 karriert csinálni...
ha meg csak simán akarsz osztottképernyőben játszani akkor főmenű/versenynap/rákatintasz egy versenynapra és kilehet választani hogy egyszemélyes/többszemélyes
igazából nemértem pontosan a problémádat... -
Sirandrish
legenda
válasz
venember83 #6762 üzenetére
"z akarmennyi" "boven elég"
e aztán tunnigER vagy
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Unbaised-Ben #6774 üzenetére
csak nekem sem single,sem karrier módban nem kérdezi meg,hogy melyiket akarom.Ezért is akadékoskodok...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hülyegyerek #6770 üzenetére
akkor megint leírom......amikor kiválasztasz egy versenynapot, ottírja hogy solo és valami...a legelején kell kiválasztani...mondjuk én még nempróbáltam
Szerk: de már dinka.89 is megválaszolta -
dene89
tag
hali!vki segítsen pls ,mert most telepítettem újra mindent a gépen,és a pro streetnél nincs hang,mindnhol van meg játékoknál is de itt nincs:Sés nem tom miért,a játék beállításaiban is be van kapcs minden...nem vágom..:S
-
dinka.86
aktív tag
válasz
muhaha
ez nem ide szól? [link] -
venember83
nagyúr
válasz
Szerintem azert nem valaszolt senki, mert nem tudjak
-
hülyegyerek
addikt
Akkor igazi hülyegyerek módjára negyedszer is nekifutok:
Nem tudja valaki,hol lehet osztott képernyős versenyt játszani? -
dinka.86
aktív tag
válasz
venember83 #6768 üzenetére
Jó,persze,de azért ha figyelsz az útra is, akkor meg tudod fogni. Én csak 2 szer törtem totálra,mondjuk az egyik eléggé fájt
sztem nagyon gagyi lett a fizika az indulásnál,mert az összkerekesnek úgy ott kéne hagynia a hátsókerekest,mint a sicc -
CJ3
senior tag
Valki meg tudja mondani h ha....
30% nál járok és a kipufogó spoiler stb még mindig az 1 es szintű
És van olyan kocsi amit csak 2 es szintig tudok a gyorsfejlesztésben huzni......?
Ez mitől lehet? Fog még adni a játék töb alkatrészt?
Vagy ami az eleje óta van a játékban csak azokat lehet megvenni és kinek mennyi pénze van tuningolni????????? -
Pocak89
senior tag
Gyorsulásra jó lesz a Viper vagy van másik ajánlat? Mostanim: Nissan GT-R de nagyon elvernek.
-
Pocak89
senior tag
Az miért van hogy vannak a hosszabb driftpályák az utolsó előtti versenynapon és azoknál alig kapok pontokat. A többinél röhögve elverem őket de ennél a 3-nál meg sem tudom közelíteni őket. Pls help! Kocsimat most cseréltem viper 880 LE állat.
-
CséZé
őstag
válasz
venember83 #6762 üzenetére
Te úgy kezeled a lóerót mint a wattokat
-
dragonfx
veterán
Nagyon klassz dolog 2.elkezdeni,mégha tom ugyse tom befejezni..mosmá nme tud agép szopozni soha mert ismerema verdákat beállításokat kanyarokat..taktikákat.
Hihetetlen ez a nissan sylvia...307 lovas csak de mondjuk ilyne versségeket kapa gép(én vs 2. pontszáma):5100-1800, 4400-1400, 5400-1700..súlyosssss
Az typerR integra nagyon jo tapad mint állat az uthozés kanyarokban szinte nem is evszít semmit....még alig van rajta level3 és 515ló
Az eclipse is kira de 460 lónál kifuj..de egynelőre elég de 3* annyit drifttel kanyarokban mint a skyline, de legalább kontrolálhatóan.
Dragra szokásos 240sx de most jobban lőhettem be mert ebbe sme minden level3 és 456 lovasés 7.46ot mek 1/4en..nagyot lép
Itt volnának
nissan240sxa nissan 240sxb
eclipse-a eclipse-b
nissan silviaa nissan silviab
integratyper integratyperb -
7600 GS
addikt
Sziasztok!
A Pro Streetben ott tartok,hogy Karol Monroe ellen kell kétkerekeznem,de nemtudok.Pedig egy 919 lóerős Toyota Suprám van.Ez már elég erős kell hogy legyen
Valami mód van rá,hogy hogyan kell?Esetleg vegyek egy amerikai erőautót?minden javaslatot várok. -
t1
veterán
válasz
Sirandrish #6730 üzenetére
én még csak most kezdem majd el
am 2 nap alatt 15%-ig jutottam egy kölcsön 8600GT-vel
-
dragonfx
veterán
Level3as crower motorátépítés...212 lovat dobott az integra type-R-en
-
Pukkancs
aktív tag
válasz
raskolnikoff #6755 üzenetére
Nemrég én is a cobalttal szenvedtem, de ajánlottak egy gt500-ast (az újabb fajtát) megvettem, felspéciztem, azóta semmi bajom nincs
-
raskolnikoff
őstag
asszem befejeztem. (persze ez már a 3. fogadalmam). egyre trébb lesz, egyre unalmasabb lesz...föltuningolom a cobaltomat az egekbe, erre 3 mpet vernek rám a dragben. a váltás is csodás: összevissza rángatózik a fordulatszámmérő, csoda hogy nem tudok váltani. sima versenyben meg 20 mp-eket verek rájuk.hihetetlenül el van baszva ez a gém.
miért??? mert ezt akarta egy csomó ember? nem kell város meg semmi? hát nem is tudom de nem tud lázba hozni hogy egy infinitivel 5 mp alatt egy gyárkéménynyi közesincshozzákinézetbe füstöt kinyomva felgyorsulhassak 30 km/h-ra. (tudom, hogy kormánnyal kéne nyomnom, de annyira nem vagyok elborult). meg azér ennek a címe need for SPEED. hát eddig nem sok speedben volt részem...istenem a carbon mennyivel jobb...(pedig...)
-
Bellon_18
csendes tag
sziasztok van egyfajta csalásom amit itt megtekinhettek de aki úgy érzi hogy nincs süksége csalásra az ezt az üzit levegőnek nézze
-
dinka.86
aktív tag
-
dragonfx
veterán
válasz
m0h0senator #6745 üzenetére
az igen
Nem azt mondod sok...de a pályák semmi változtatosságot enmmutatnak cska türkökép back..és annyi. a zene egy nulla....van 10 szám kb... az átvezető videk minősége nem túl jó...és sok van belőle....
A kocisk mérete még csak cska elfér...
Ha olyat nyujtana akkor rendben van..de így.....pl:egy crysis 7.5et foglal akkor ok megértem.... -
válasz
Sirandrish #6740 üzenetére
Hmm, hát én amikor megjelent vistára tettem fel és laggolt.
Nincs még patch hozzá mi? Lehet kap még egy esélyt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
m0h0senator #6745 üzenetére
Stranglehold meg buvavvaa
nagy
-
-
dragonfx
veterán
huhh most néztem 7.5gigát foglal a gém..mekkora egy szégyen
..1giga video,1.5 autok...3giga pályák...zene 1 giga...ennek fele a felesleges és érthetetlen mér ennyi...
-
CséZé
őstag
válasz
Unbaised-Ben #6729 üzenetére
akkor nézd meg az én telefonszámomat, pedig az nem társkereső
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Fooler89 #6736 üzenetére
Hát én minden autót ugyanolyan módszerrel tuningolok,nyilván lehetne többet is kihozni némelyikből..
Én a motort és a váltót buzizom. A hasmagasságon is meg a keréknyomásom is álítok(a hajtott keréken kicsit csökkentem). Állítsd a turbonyomás kezdetét alacsonyra és asszem a többit mind magasra,de adja magát. A fokozatokat is állítsd hosszúra. Amúgy én is kipróbáltam egy összekerest dragra,de nagyon lomha volt. Egy lambót húztam maxra,de fos volt. A régebbi M3 simán verte....szóval szerintem hátsókerekessel próbálkozz.
És nagyon fontos a jó tapadás,télleg másképp megy.Kb ennyi részemről -
válasz
Sirandrish #6733 üzenetére
Akkor még mindég nem esek neki ha "laggol".
-
Fooler89
őstag
Hajsza király gyalázása
Nem kapott pontot!
5 másodperc és kapta volna a körtDragra mik a jellemző beállitások??
10**LE Subaru 12.83-mat megy 1/2 mérföldön. (ami valjuk be kevés) -
válasz
Sirandrish #6730 üzenetére
Még mindég "laggol"?
-
Sirandrish
legenda
nah mizu? van még lyan aki tolja a gamet?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6725 üzenetére
Egyébként az adatlapoknál nemlátok sok összefüggést max a nevekben...meg a stílusukban...de pl lehet farkasembernél érdeklődni a 06306468800 számon
csórikám azthitte hogy társkereső
Szerk: Bár elégé kamunak látszik a telefonszám.... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hülyegyerek #6724 üzenetére
amikor kiválasztasz egy versenynapot, ottírja hogy solo és valami...a legelején kell kiválasztani...mondjuk én még nempróbáltam
-
Unbaised-Ben
senior tag
érdekes hogy megtámadtak mindet az "újoncok"..persze tisztelet a kivételnek...megnéztem ki gáz..és mind más az ipje...
pl:
farkasember
alma911
mokusnyuszi
És még 1.....Tiszta alma gyerek: töky -
hülyegyerek
addikt
Akkor harmadszor is nekifutok:
Hol lehet osztott képernyős versenyt játszani?Egyszer már megtaláltam,de most megint nincs meg. -
kroky3
tag
Pedig a játékban is ellehet érni azt az időt és a valóságban is!
Nem kell hozzá csalni.(A dinka sem csalt. Anno pont eggyüt beszélgettünk erről.Nekem is hasonló időm van.)
(#6714) Macka:Valaki már irt hasonló gondot a mentéssel kapcsolatban.Nekem szerencsére nem volt.Hát sok megoldás nincs ha elromlik.Újrakezdés ,azután ebből okulva néha biztonsági másolatot késziteni a mentésről.Vagy letölteni egy mentést a netről,de úgy nem olyan érdekes.
-
CséZé
őstag
válasz
Unbaised-Ben #6708 üzenetére
sztem ez ugyanaz a farkasember nevű gyerek...
-
szacsee
nagyúr
válasz
Winner_hun #6716 üzenetére
Mi volt ennek a bernahajdernak a 6715-ös hsz-a?
Gondolom hasonló, mint a másik topikokban. Jöhet Pű-ben is! -
Macka
veterán
A játékmenet 30 %-a körül történt valami. Egyszer csak, ha betöltöm a karriert, hibaüzivel kilép. Ha a mentett állások közül kiveszek mindent, majd új karriert kezdek, minden jó. Tippek?
-
Kanczy
veterán
éppen ezért gondoltam,hogy nem tisztességes eszközökről van szó,na meg azért az is rátett egy lapáttal,hogy dinka beírta,hogy csalt...gondoltam mivel a valóságban lehetetlen 1 mp alatt 100on lenni,talán itt sem csinálnak ekkora böszmeséget
hogyhogy hirtelen mindenkinek a haverja lettem? (gorrilaavatáros úr
)
-
Bellon_18
csendes tag
Vegyetek már fel msn-re aki tud jó tuningot vagyis matricáknak kombicióit szíezést vagy hasonlót!!!!!!!
-
Fel
addikt
Megsúgom haver, hogy ezt csalás/trainer nélkül lehet elérni... ez NFS... Ha jobban megnézted volna a képet látnád, h 1200 pacis az a Zonda... ehhez nem kell csalás, csak nyerni kell olyan (st4-es) alkatrészeket, melyeket nem lehet megvenni, és el kell bíbelődni a beállításokkal.
(Mellesleg ebbe az epizódba végre integráltak PunkBustert) -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Mókusnyuszi #6705 üzenetére
No warez jóember...
-
Mókusnyuszi
csendes tag
Jó nem kérdezem.
-
Mókusnyuszi
csendes tag
Alapelveket olvasni. Első figyelmeztetés.
[ Módosította: Loretto ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Mókusnyuszi #6699 üzenetére
Szerintem ezt itt ne nagyon kérdezgesd,könnyen ban lehet a vége...
-
feka007
veterán
válasz
Mókusnyuszi #6699 üzenetére
Azt nem mondom, hogy vedd meg, mert szerintem egy fillért sem ér a játék, de azt sem fogom megmondani, hogy honnan lehet leszedni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest