- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Hali
Elindulna a játék egy Intel 945 hipsetes (950) videokártyával felszerelt notebook-on?
Nem azt kérdeztem, hogy akadás nélkül megy-e!, A "fölösleges, mert úgyis csak diavetítés lesz" választ ne említsétel légyszi, mert nem esne jólA lényeg, hogy kiírna-e hibaüzenetet, hogy "nincs xyz " (video hiányossága)
Köszike
-
_stick_
őstag
Kivagyok...
Körverseny van, mindenki Z350-el vagy Golffal megy. Van egy tompa hosszú kanyar, ahol a kanyarodás közben folyamatosan lassulok. Tök mind1, hogy határozottan, vagy lassan adagolva kanyarodok, elhúznak mellettem... Az éles kanyarokban verem őket, de ez a célegyenes előtt van. Nemhiszem el. Az első kanyarnál felküzdöm magam az első helyre, mire jönne a célegyenes meg már az utolsó vagyok.
Na most komolyan, hogy csináltátok ezt meg billntyűzettel?
Ha valakinek nincs kormánya az lehúzhatja magát? Szvsz ezt nagyon elb@xták. -
Frenky89
addikt
Nemtudja valaki véletlen, hogy merre vannak a R3act-os matricák?
-
ToBeY
nagyúr
Újabb kérdésem lenne több mint 100k van és nem enged kocsit venni miért?
-
Prof01
veterán
-
birooo
tag
Hogyan kell kétkerekezni???? 800 lóerős a verda, de nem akarja az orrát emelni! Valamilyen gombot kéne nyomni??? Segítsetek
-
pizzas84
tag
nekem az a gáz hogy mikor a törést HIGH-ra állitom, kilép betöltés közben!
szerintetek miért???2500+->3200+Barton
7600GS 256MB
1,5GB ddr1 400Mhz -
AtiGef
senior tag
Sziasztok!
Aránylag jó játék de valamiért megáll egy 1-2másodpercre.(nagyon rontja a játék élményt)
Probálkoztam grafikával de akármilyen grafon van be röcög.
A memóriára gyanakszom, hogy 1GB már kevés neki.
Ja meg persze az X1650PRO-se egy vadállat.
Szerintetek a ram megoldja a gondot? -
Dubi
csendes tag
válasz
Krisz251 #4884 üzenetére
hali! Magyarosítani könnyü! startmenü-->futtatás-->beirod hogy regedit-->enter--->HKEY_LOCAL_MACHINE mappa--->SOFTWARE--->Electronic Arts--->Nedd for Speed Pro Street--->ebben a mappában van egy language file arra katt és beird english hjelyett hogy Hungarian alatta lévő fájl a Locale oda beirod hogy HU! És magyar lesz a game!
-
Wyktor
csendes tag
Hali!
Bemutatnám én is az autóimat
:
Grip1(740HP)
[link]
Grip2(520HP)
[link]
Drift: (303HP)
[link]
Drag: (650HP)
[link]A játék egyenlőre nagyon tetszik bár az irányításhoz hozzá kell szokni de utána ma élvezetes a játék.A drag ot sztem nagyon eltalálták, a drift egy kicsit nagyon nehéz lett de abba is bele lehet jönni.A többi játékmód is nagyon jó lett,szóval sztem méltó az elődeihez a game.
u.i:És billentyűvel is játszható azért
-
Krisz251
csendes tag
Sziasztok!Nekem meg van a Pro street teljes verzioja.De sajnos Angol. nem tudtok valami magyarositást.Vagy egy ojan oldalt ahonnan le lehetne szedni az Angol Magyar Verziot?
-
Mazka05
őstag
Csak a demo akad így,mert szar?! Vagy a teljes játék is így fog akadni?!
-
Dubi
csendes tag
Valaki erre? #4874 ??? Senki nem tud semmit?:S
-
Soak
veterán
Woooha , 1/2 mile PB kép
-
fpeter07
veterán
Véleményem a driftről: nemtalálok szavakat... carbonban sokkal jobb volt.
Eddig 1200 volt a legjobb, az első meg 1700-at csinál.Meg eddig egy drag volt amit 4. szerre tudtam megcsinálni.
Eddig kap 7-et
szerk: ja és az a ryó mit pofázik nekem?
-
C@rbon
senior tag
Ti milyen autóval gyorsultok?
Nekem mindig megvan az incredible burnout és mindig perfekt shift van de 12 alá sosem megyek pedig mások már 10alá is gyorsulnak -
Dubi
csendes tag
Hali! Lenne egy kérdésem! Van egy olyan fajta verseny hogy kétkerekezés! Ki kell rakni két kerékre a vwerdát és méri hogy hány métert tudsz igy menni! Namost,van nekem egy Corvettem.szét tuningolva minen fasza 810lóerős,és sehogy sem akar kiállni kerékre,pedig a szaros 500lovas ellenfeleknek meg igen! Igazábol azt karom kérdezni hogy mit kell csinálni ahhoz hogx kiálljon kerékre,milyen gombokat kell használni és hogyan?!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4858 üzenetére
Sorry most nézem hogy rosszak lettek a képek...még1x sorry
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Sirandrish #4870 üzenetére
arra célzok hogy legalább olyan lehetne benne mint az eddigi nfs ekbe hogy városba mész és odatudsz kocsikázni a verseny helyszínére. de gondolom ez nem kivitelezhetö mivel van nevada meg elég sok város... pedig azt csíptem az nfsek be ha végigtoltam akkor utána hetekig elvoltam azzal hogyszórakoztam a városba
-
ToBeY
nagyúr
Valaki el tudná magyarázni priviben hogyan működik a karrier mód a játékban?
Már vagy 1-2 napja játszom vele de az az érzésem ugyan azokat a pályákat csinálom meg mert 1% vagyok.... pénzem az olyan 60k és az alap 3kocsim van meg amit az elején ad -
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #4866 üzenetére
nah hát akkor lóvé van..ugylátszik a legális verseny jobban fizet mint az illegális
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4866 üzenetére
ezzel a sz@rral városba se lehet járkálni?
mert ez így full olyan mint az underground 1... az legalább élvezetes volt... ennek meg aránytalan a gépigénye a grafikához mérten... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Sirandrish #4865 üzenetére
Igen beadta a 3. csomagot, van lé most 85ezer de tartogatom későbbre bőven elég a 2 szintű...nekem
Tartogatom az új m3-ra -
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #4863 üzenetére
de beadta már a 3. csomagot? tehát vehetnéd a jbbat csak nincs lé?
-
Unbaised-Ben
senior tag
De az pl jó hogy a Festés-t matricákat ingyen csinálhatod....
A látványelemeknél minden ingyen van -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Sirandrish #4862 üzenetére
Hát széttúningolni az túlzás..szinte minden kocsiban a cuccok a 2. szinten vannak...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #4861 üzenetére
jó csak pl az elődöbe ha már 2 verdád volt akkor sem tudtad széttunningolni mindkettőt itt meg 3-4 verdát is simán tudsz?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Sirandrish #4860 üzenetére
Igen, minden versenyre külön verda kell...szerintem
hát nyerni kell sok versenyt és lehet gyűjteni pénzt -
Sirandrish
legenda
válasz
Unbaised-Ben #4858 üzenetére
de most minden versenyre külön verda kell?
és ad is ennyi lóvét? -
-
Amur
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4856 üzenetére
én régivágású "gamer" vagyok kb.1987 óta játszom(még commodore16-on kezdtem)
és azóta is MINDIG billentyűröl nyomtam.ez megmaradt,még a rally szimulátorokat is így "szenvedtem" végig(a dirt előtti colin-t is végignyomtam).félek hogy ha kocsiba ülők hasonló reflexek indulnának be mint amikor a gép előtt tekertem a kormányt! -
Unbaised-Ben
senior tag
Hali!!
Autóim:
Lancer Evolution X van(grip)
Mazda RX8(drag)
Nissan 350Z(sprint)
Infiniti G35(drift)
Én még anno régen vettem egy kormányt amit tudtam használni PC-hez és Ps2-re is...és van egy átalakítóm amit egy usb-portba kell kötni...és a PS2 joystickot hozzátudtam kötni...
szóval joystickal játszok és 100x jobb.... -
Amur
addikt
válasz
AMD Power #4848 üzenetére
nekem 3mp-enként beszaggat.bár azt olvastam hogy a legújabb catalyst nagyon eszi a procit is,nekem megy csak egy 2500hz-en ketyegő athlon64em van.az 1giga ram is lehet kevés neki,de azt figyeltem tök mindegy hogy 640x480 vagy 1024x768...akkor is van 3-4 másodpercenként egy beakadás(csak egy tizedmásopercnyi,de idegesítő),proci vagy
memó lehet kevés? amúgy tetszene,bár drag race-t még nem nyomtam(azt utáltam a most wanted-ben(eddig azzal a résszel nyomtam a legtöbbet),örültem hogy a carbonból kimaradt,de úgy tudom most megint beletették a dragrace-t.. -
Boz
csendes tag
Bocsi a kérdésért, lehet volt már róla szó, de elő lehet varázsolni a gémben a magyar nyelvet? A LANGUAGES mappában van elvileg magyar nyelv, de amúgy angol az egész nálam.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki egyszerűen és röviden el tudná mondani hogy működik itt a kocsi tuningolás?
-
AMD Power
titán
Kinek ,hogy megy a game?
-
Sirandrish
legenda
hány verdát kell használni egyszerre???
-
DiamondBack
senior tag
Tegnap este raktam fel de igy elsöre nem nagyon jön be. Eltünt a városi kolbászolás, a tuning agyon lett bonyolitva. A grafika szép de már a most wanted is nézett ki igy. Lehet hogy késöbbiekben javul a nézetem de most még nem tetszik. Miért nem marad meg árkádnak? Ennek már nagyon szimulátor ize van szerintem. Jó végre törnek az autók. De jobb lett ettöl? Ott tartunk mint az underground 1nél. Betesz a pályára oszt mennyé!
-
pisti
őstag
Tettem egy próbát ezzel a "csodával". Azóta már uninstall lett a sorsa. Két jó dolog van csak benne, az autók szépek, meg a hangjuk is. Ez sajna nagyon kevés, főleg a sokkal hosszabb negatívum lista mellett.
Az a baj már ezekkel a mai NFS-ekkel hogy sokkal nagyobb hansúlyt kap a design mint maga a játék/játékélmény.
Szerintem ez egy rakás &@#@. Persze ez szigorúan magánvélemény és nem fogom ismételgetni se. -
DioKVP
tag
Na elegem lett, vettem 1 charger és 3.-ra csináltam 323 métert
csak most pénzem nincs
-
DioKVP
tag
megpróbáltam 1 előre megcsinált chargerrel elsőre 230 méter akkor mégis csak a kocsi szar. De az a durva h az ellennek is pont Shelbyje van :S
-
DewiL
senior tag
jelentem a Zondával biztos nem lehet kétkerekezni
de a viper jó mindkét dragra -
DioKVP
tag
hmm most néztem meg, minden max kivéve a fékek és mégsem akar emelkedni, Shelby GT500-as (az új) 730 pacival. Vajon mit basztam el? :S
-
DioKVP
tag
Kicsit már kezd idegesíteni h a 750 lovas Shelby GT500-asom sehogy sem akar 2 kerékre ágaskodni
, amúgy gripre nekem a Lancer evo x-es nagyon bejött csak 1szer odacsapom a falhoz és min. 7 ezer megjavítani :l
-
netkoo
senior tag
Sziasztok
Na ma végre tudtam játszania ajátékkal
Nekem bejön jó az írányitás sztem bár most játszok először Game paddal
Kicsit még fura de megfogom szokni.
A játék élmény szerintem jó magával ragadó.
Bár azt nem értem hiába van pénzem még se tudok komolyabb kocsikat venni
Vajon miért?
A versenyek utána kártyákon minidg csak zsetont nyertem.
kocsit még egyet se
Már jó pár verseny napot megnyertem még i scsak 1%nál járok jó hosszú lesz! -
athomi
veterán
Páran kritizálták, hogy csak 40-el lehet nem túl éles kanyarokat venni. Nekik megoldás lehet, ha a kilóméter órát átteszik metrikusba.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ki milyen autóra esküszik a kétkerekezésben és a gyorsulásban? Lehet 1 kocsit mind a kettőre használni szerintetek?
Kétkerekezési technika? Még kevés a tapasztalatom , egy Nissan 350essel toltam, 72m-nél több nem sikerült, az is csak véletlen -
szacsee
nagyúr
Haver áthozta a gammát, mivel VGA csere miatt nem tud vele játszani.
Elkezdtem nyomni King modban (ne lassítson be kanyarnál meg egyebek), de most a vért izzadós résznél vagyok. Az karrier módban az első csillag utáninál vagyok és újra kell mindig tolnom egy régebbi versenyt, hogy legyen zseton, mert nem tudok fejleszeni.
Van egy 350Z-m elég jól feltolva, de nem max-on valamint egy Subaru-m Power full, de kezelhetőségre nem annyira van kigyúrva, valamint egy "Elenor"-t is vettem már, mert megérdemlem, igaz ez full alapon van. No meg a GTO.
A drift nekem nem megy annyira (töröm-zúzom).
Merre induljak, mire gyúrjak rá? -
kircso13
senior tag
Hi!
Nem tudom a játékon bellűl állítani a felbontást , így 800*600 felbontásba van!
-
Dj.Mike
senior tag
hello hány autó van a játékban? tuningolás szempontjából jobb mint a carbon? nekem is meglesz csak kíváncsi vagyok
-
_stick_
őstag
Ti tudjátok billentyűzettel irányítani? Egyszerűen képtelen vagyok kanyarodni, mert mikor adagolom neki gombokkal az irányt, folyamatosan lassúl... Úgy lemaradok a kanyarokba, hogy esélyem sincs behozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest