- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádyz
addikt
Elmondom Nekem, hogy volt!
Felfüggesztés: Minden keményen, hasmagasság legalacsonyabb, első keréknyomás középen, hátsó legpuhább, kerékösszetartás negatívon, kerékdőlés eggyel negatívra húzva.
Motor: Minden jobboldara húzva.
Sebességváltó: Minden jobboldalra húzva.
Spoiler meg felesleges, csak a bodykit a legutolsó.
A fékekkel meg nem kell törődni, úgysem akarsz fékezni! -
icons
addikt
válasz
darnellsmith #7398 üzenetére
Tehát minden lágy a futóművön?
-
icons
addikt
Igen, gumiégetés mindig a legjobbon van, Maximum tapadás, Indulás is tökéletes.
Másik body kit van az autón, a legdrágább, spoiler nincs, hátsó gumik full vastagok, elsők a legvékonyabbak + amit eddig leírtam.
Az van, hogy elindulok, elsőt kipörgeti hamar, és kiírja, hogy a motot túlmelegszik, és ezt szépen tartja kint, az elsőt meg se emeli, nyugodtan le is fullad, semmi...Oks, megpróbálom...
(egyébként RX-7 driftre elég a játék végére is?)
-
icons
addikt
Natehát: Guminyomi hátul alacsony, felfüggesztés tuningnál pedig Első cuccok lágyak, hátsók pedig merevek, ez így jó? Fokozatok elég röviden vannak most (nem a legrövidebb, úgy 30% körül, utolsó maxon)
Valamit nagyon elbaszhatok, mert nem is emeli meg... Kell valamit nyomni, hogy emelje, vagy alapból emelnie kellene?Most megcsináltam csak azt, amit mondtál, tehát minden tuningbeállítás alap csak guminyomi hátul alacsony, és rövid fokozatok, de most se akarja megmelelni
.
-
Felraktam újra a gémet+rá a patcht, de csak 30FPS-el megy fixen hogyan lehet azt beállítani, hogy ne csak annyival mennyen?
-
aron77
csendes tag
Eladó
Need Fors Speed Pro Street gyári dvd 9000forintért.
Illetve Fifa 2008 cserélhető.
06209560356 -
icons
addikt
Kétkerekezés:
Ahhoz is kellenek gumik?Próbáltam kétkerekezni 886LEs Charger-rel, de nem ment, aztán rájöttem, hogy azzal lehet a gond, hogy pl fullra le van engedve. Tehát milyen beállításokat alkalmazzak rá, hogy menjen két keréken? És pl hátulra nagyobb gumik, de azok pl nem csökkentik a gyorsulást?
+ #7379 -
ádyz
addikt
Itt az Én kis EVO-m:EVO
Őstag lettem!
-
ádyz
addikt
Mivel volt 470000 pénzem, próbaképpen vettem egy RX7-et, dragra.Mindent bele, és 400m-t kétkerekeztem vele, azaz a 1/4-es pályát végigtoltam vele!
De csak fun-ból!
corvette: Ültesd meg a kicsikét, és sokkal jobban fog kinézni!
-
AMD Power
titán
Próbálta már valaki ATi Omega driverel? Mert nekem elég sokszor kilép a játékból.
-
Amur
addikt
most cseréltem(25%nál) hajsza autót(nissan z? volt amit korábban nyertem),
vettem egy mitsubishi lancer evo-t,egy kis tunning.740LE és megy mint az őrült,az első versenyen több mint egy percet vertem a mezőnyre!
kép a járgányról: [link]
gyorsan vettem egy seat leon cupra-t hogy nehezítsem a dolgot,érdekes módon ugyanazokat az ellenfeleket adta ezzel az alapgéppel is(csak egy kettes nitro került bele)
és ezzel is vertem 18 másodpercet rájuk(lipcsei hajsza pálya)
érdekes...trabanttal menjek hogy megszorítsanak?
KÉRDÉS:én most sem tudtam még megnézni hogy hány pályarekord kell még hogy az adott típus királyát kihívhassam.ahol fel vannak festve a karrierben hogy ki a király,ott nekem nem írja ki..hol láthatom? -
icons
addikt
válasz
darnellsmith #7367 üzenetére
Nekem azt mondta itt asszem Makaveli, hogy ki lehet
. Ezért azt fel is nyomtam fullra... Chevelle rosszabb sajna.
De én valami muscle carral akarok gyorsulásra, GT500? Az új, az pl jó? Vagy Corvette, esetleg C6R, bár azt nemtudom mikor kapom meg, vagy Dodge Viper?
És ezt még mindig nem tudom: Gumikat érdemes rakni a gyorsulós autóra? -
ádyz
addikt
válasz
darnellsmith #7376 üzenetére
Nekem lükvercbe rakta le egyszer-kétszer...
-
Veg1ta
tag
válasz
darnellsmith #7360 üzenetére
A csúcssebesség futamokat én úgy csináltam, hogy álltam a rajtnál 15-20mp-et. Mire utolértem őket addiga néhány már a pálya szélén volt... Ez csak egy tipp azoknak akik sokat szopnak az ilyen futamokon.
-
N4r4ncs
aktív tag
HI,
1,Valaki elmagyarázná,hogy arra a 4 fő versenytipusra amik pontosan nem tudok mik is,milyen autok kellenek és milyen ajánlott hozzájuk?
ja és "főellenségek" vannak?
2,Hogy kell kikapcsolni hogy a játék ne avatkozzon bele a vezetésembe,magától fékez,mutatja az ideális ívet,nekem nem kell ilyen -
Amur
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7370 üzenetére
Igen kanyarokban jól rájuk lehet verni,pláne ha le is lehet vágni!
a gép nagyon tartja az ideális ívet,én meg .. rá! ha rövidebb levágva,akkor irány a fű! -
ádyz
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7370 üzenetére
Egyenesbe rám is rámmásznak, csak nemértem, ha van 3-as nitrójuk, akkor a negyedik körben mért tudnak még nitrózni, mikor előttem elnyomták mind a 3mat?
-
-=Lord Tom=-
senior tag
-
ChromeX
addikt
az EVOm már több mint 700 lóval büszkélkedhet. nagyon imádom ezt az autót, csak az a nagyon fura ebben a játékban, hogy a 800+hp elleneknek is közel fél perc a hátrányuk egy verseny végére
-
darnellsmith
senior tag
Szerintem chargerrel nem lehet kipörgetni a dragot, érdemes beruházni egy másikra. Javaslom pl a ford gt-t igaz hogy 150 000 az ára de kis ráfordítással szerintem verhetetlen gépet lehet kreálni belőle, szvsz. De amúgy a muscle car-ok nekem is bejönnek, amúgy ha jól emléxem a chevelle is jobb mint a charger, de komoly pénzt azért nem raknék rá
-
ChromeX
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7363 üzenetére
nálam nem megy nem tudok 'and' jelet írni, szivat
-
ádyz
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7363 üzenetére
Köszi szépen!
Veszek valami különlegességet, van 370000-em, szóval....
-
icons
addikt
Chargerre mindent felraktam (gyorsulás), de így is csak 3as szinten van a Teljesítménye, tuti kihúzom ezzel a végéig? (felfüggesztés nincs rajta, gondolom az nemkell, de asszem jobb gumik vannak)
-
darnellsmith
senior tag
csúcssebességes futamon énis sok totálkárt összeszedtem már, még szerencse hogy vannak a zsetonok. Amúgy a zondán pl egy karcolás 20 000, egy komolyabb sérülés 60-80 ezerbe kerül, úgyhogy óvatosan kell bánni vele
általába hagyom had menjen a mezöny és amikor kiirja hogy 500 méter múlva mérnek akkor padló gáz, amint mértek megint fék és araszolás, 500asnál megint bő gáz, nekem bejött
-
icons
addikt
válasz
Barthezz2 #7354 üzenetére
A Zonda annyival jobban gyorsulna, mint valameilyen fulltuningos izomató? Lehet.
Én a Zondát majd Sprintre akarom, de lehet, hogy LP640 lesz belőle...
Driftre valami japán csodát vegyél: Supra, Skyline, de itt mindkenki pl az RX-7 et javasolja, nekemis az van, tuning nélkül, és mindekit ver. -
ádyz
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7356 üzenetére
Mert rejtett autó.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Miért van az, hogy lexus IS350est nem látok a listában ahol autót lehet venni, mégis láttam egyszer driften előlem elindulni egyet, tehát kéne lennie
-
Elvileg igen, de mióta újrakezdtem nekem is csak 1x sikerült, meg is lett a zonda gyorsulásra. Elötte egy evo IX-em volt, a nissant hamar cseréltem mert nem jön be.
Amúgy nekem hajszára evo X, sprint bmw m3(az újabb), drift: corvett(de csereérett), gyorsulás ugye a zonda, kétkerékre meg vmi izomauto -
Veg1ta
tag
Sztem ez az a játék ahol nem nagyon számít a statisztika az autókról. Mikor beruháztam a Nissan GT-re (nem a proto) gondoltam sz*rrá verek mindenkit..... teljesen feltuningoltam, a 3,3mp 60mph-n és a 5,5 100mph-n (ezek az adatok nem tuningolva), (a végseb-re már nem emléxem...) semmire nem volt jó! Pedig papíron talán a legjobb autó.... ennyit az enyhe szimulátor beütésről....
-
icons
addikt
Lehet, úgy kell, hogy Garázsba mész, kiválasztod a kocsit, és akkor lent látod, hogy kíirja: "2 Mód váltása" vagy ilyesmi. Tehát nyomsz egy 2-est, és akkor választhatsz!
DE akkor amit fejlesztettél rajta, az elveszik, pl a festések, matricák, de ha megvettel valamilyen tuning alkatrészt, az megmarad, csak újra rá kell raknod az autóra. -
icons
addikt
válasz
Makaveli #7341 üzenetére
Jaaa, csak egy kicsit sztem gyerekes, hogy mindig mutatja az utat, meg túl könnyű már a game...
Ok, akkor majd beruházok egy RX7re, úgyis van 80k-m elköndentőbe. Body Kit-et, azt miért kell? Aerodinamika miatt?? az fura lenne
Hát akkor Chargerre mindent ráadok, gumi, felfüggesztés, body kit, csakhogy szép is legyen. Az a gáz, hogy nincsen egy rendes motorháztető, pl imádom amikor kijön a motoráztetőből a turbó (asszem az), de csak ilyen szarok vannak, összesen 3 féle.
Barthezz2: Tehát mindig tudok olyan kártyát nyerni?
Még egyszer se kaptam ,tök szívás.. Pedig majd a Zondához jól jönne, mivel megvenni nem fogom, az tuti...
Egyébként a 350Zvel is sokáig ki lehet húzni, nem? Vagy majd becserélem talán egy GT-R35-re, ha megkapom... Vagy még akkor is érdemes inkább várni? -
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz #7296 üzenetére
Privi akart lenni...
-
Elvileg a játék elején te választottad a nehézségi szintet.
Aszem ingyen autó kártyát bármelyik verseny után nyerhetsz, ha győzöl/lenyomod az utána választható kártyák között. Nekem el kellett kezdenem ujra a játékot mert elszált a mentés, az első körben vagy 3 ilyet is huztam, most h ujrakezdtem még egyet sem, pedig már messzebb jutottam mint elsőre...
mod: közben megelőztek...
-
Makaveli
senior tag
Király nem a nehézséggi szintet jelöli, hanem azt, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a játék. Királyon mindent neked kell csinálnod, mazsolán besegít a gép is. Szal igen a király mondhatni a legnehezebb... Driftre RX-7-t vegyél ne mást!!! Driftes kocsit csak felfüggesztést cserélj és egy pici teljesítményt, meg body kit-et. Charger-t ha még tudod tuningolni, tedd azt, azzal kihúzod a játék végéig, nyakamat rá!
Kártyát én LENYOMTAD/DOMINATED után ajándékba sikerült kiválasztanom.
-
icons
addikt
Ha a menüben megnézem a nehézségi szintet és a Király-no van, akkor ugye azon is volt, nem azt jelenti, hogy azt adja meg 1. választásnak. Mert ha azon volt az elég érdekes: minden versenyt elspőre nyerek, 240SX alappal verek mindekit driftben (az első kettőben, ami eddig volt
). Driftre ugye RX-8 vagy Supra lenne a legjobb? Skyline GT-R34 nem? És azokba minden tuning kell gondolom, irányítás, motor is? (vagy pl gumik nem, mert akkor túlságosan tapad majd?)
Gyorsuláshoz Chargerre kell gumi, meg felfüggesztés, hogy jobban menjen? (mondjuk egyelőre nincs nagyon rá szükség, 14es időket megyek félmérföldön, a többiek 23asokat... Charger majd cserére fog szorulni, vagy ki lehet vele húzni a legvégéig?
És melyik is az a versenynap, amelyiken ingyéautós kártyát lehet nyerni? És azt többször is meg lehet csinálni? És gondolom ez a kártya mindig máshol van... -
Veg1ta
tag
válasz
darnellsmith #7336 üzenetére
Én úgy tudom a nehézségi szintek csak arra jók, hogy egyre kevesebb segítséget ad a gép. Vagyis a 3.-on már mindenféle kanyarodási meg fékezési, stb. segítség ki van kapcsolva. Én úgy játszottam és szinte csak a csúcssebességes futamokon volt bajom (sok totálkár)
-
darnellsmith
senior tag
én a zondát csak csúcssebességre meg sprint-re használom. driftre volt egy 650 lovas mustang de szar volt így vettem egy full gyári (!!!) suprát és azzal tolom, sokkal jobb. Dragra 700 ló körüli chevelle volt de gyengusz volt így vettem a ford gt-t, kétkerekezéssel 1x sikerült 400 métert csinálnom (a motor majdnem elfüstölt
), de általába a 140-150 méter elég a győzelemhez. hajszára én 350z-t használok szénné tuningolva, még mindig verem a mezőnyt, bár egyre nehezebben. Közepes fokozaton játszok ha jól emléxem versenyző címszó alatt van, kezd nehezedni a játék, de így jó
-
Veg1ta
tag
válasz
darnellsmith #7333 üzenetére
Jó az a Zonda, csak nekem olyan érzésem volt, hogy több pontot kaptam akkor (hajsza) ha nem a Zonda-val mentem. Pedig azzal döntögettem minden addigi csúcsot, sőt nem 1x köröztem is....
-
darnellsmith
senior tag
halihó
elég jó ez a pro street, kb 33%nál járok, a kedvenc verdám ami most van egy ford gt, 8 másodperc alatt megvan a 1/4 mérföld
jameg persze a nyeremémy pagani zonda, enyhén szólva harap -
ádyz
addikt
Üdv.
18%-nál járok, van egy 609Le-s Skyline R34-esem gripre, dragra 470LE-s 350z, driftre 350le-s GTO.
Ja, és van 115000 pénzemSpeed challengre milyen autót érdemes venni?
A skyline helyett legyen valami más?Mert elég nehéz irányítani...
-
horvathkrisz
addikt
Az 1.1-es patch limitálta az FPS-t 30-ra ahogy nézem, így viszont az én kártyámmal is High beálíttáson, 1280-ban 2XAA-val(VSync Off) tartja is stabilan ezt a 30 FPS-t...
-
hitman,
őstag
A királyokhoz mikor lehet menni és hova kell!
Mert én már a felét biztos elhagytam a játéknat,már minden kocsi elérhető és még 1 királyal se találkoztam! -
icons
addikt
Izomra mennyire jön jól a gumi? Tehát a tapadás segítés?
Megvan a Chargerem, 850ló körül van, 1/4 mérföldön 2sec-eket verek mindenkire, most tartok az első királynál. Plusz megkaptam a 350Zt, amit mondtatok, azon minden alapon van, de így is ver (kivéve, amikor 3* belémjönnek kanyarban, és 3meccsen is 1510es kár volt benne...rohadt jó...).
És megtartottam a 240SXet, most jönnek a driftek. Van asszem 50eem, vagy több. Ezt tuningoljam (akkor mit?) vagy vegyek egy új autót? RX-7 a legjobb, vagy melyik? És mit rakjak akkor abba? Nitró gondolom mindenképpen. ÉS nehogy megint felsoroljátok az összes teljesítménycuccost.Mellesleg Chargernek alapból annyira össze vannak zsúfolva a váltó áttételei, hogy másodpercenént kell egyet váltanom (nyilván csak hatszor), de széthúzva csodálatos az autó.
-
rob210
nagyúr
Valaki segítsen mert bele hülyülök ha nem emelkedik meg ez a tetű
-
profi
aktív tag
-
icons
addikt
Nahát ez az NFS is el lett baltázva (nem teljesen persze), amit nemrég leírtam (impreza, 240SX, tuning, gyorsabbak) az úgy van, ha erősebb kocsival mész, erősebbek az ellenfelek még itt is. Tehát azért jó mindenkinek a 240SX, mert akkor gyengébb ellenfelek jönnek, ha váltasz Imprezára, erősebbekkel találkozol.
Jobb, mint anno az U2ben, ahol ha te sem, ők sem tuningoltak, meg Carbonban is ez volt, és talán a MWban is... egy picit érdekes, de itt legalább annyit javítottak, hogy amikor alap Imprezaval mentem ki, akkor nekik már volt pl nitrójuk, bár valójában ez nem javítás, ettől rosszabb lett...
-
rob210
nagyúr
Valaki mondja meg hogy lehet felkapni a kocsi elejét, mert se egy evo-t se egy nissant nem tudok kétkerekezésre használni.:-(
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7314 üzenetére
Nalegalább, azt hittem csak én teszek ilyet...
Ok, akkor azt teszem. De nem hiszem, hogy mindent meg tudok venni a Charger-be + a 240SXemet is akkor feljebb kell húznom, hogy érjen valamit, mert irtó kicsi a teljesítménye.
Jaértem, akkor nem fogom a Gyors Tuningot alkalmazni
-
icons
addikt
És addig tuningoltátok hajszára??? Dehát akkor rohadt sokat kellet kiadni rá, és egy új autó elvileg olcsóbban hozza ugyanazt a teljesítményt.
De így már értem, akkor gondolom a szintetdől függ, hogy milyen ellenfeleket kapsz, merthogy most tartok ott, mint amikor újrakezdtem. Akkor mindenki verte az Imprezamat. Most ha mindent rárakok a 240SXre, amit lehet, akkor lesz olyan erős mint az Impreza volt. AZ Impreza 29e, ha erre mindent rárakok, az úúúgy kb 70-80e?... Ennek nincs semmi értelme! -
Makaveli
senior tag
1. nem kell szégyellned én is újrakezdtem!
Végy egy Charger-t, de ne add el egyenlőre a 240 SX-et, csak akkor, amikor megjelenik a 350Z is. Tehát akkor így nézel ki: Hajsza: 204 SX Drag: Charger Ha megnyerted a 350Z-t akkor 240 SX-et add el. A Cobaltot meg már most eladhatod! Így lesz sok money-d tuningolni a Charger-t!
Mit érdemes belrakni? Turbót, motort. És meghajtást. Ja és nitrót. Ennyi. -
-
icons
addikt
Sajna kifutottam a mod időből:
A gyors fejlesztés / teljesítmény csomag az mire jó? Az egyedi tuninghoz mennyi köze van? Tehát tudom az autót egyedi tuningolni, aztán átmegyek, és itt is tudok venni vmit, ami hozzáadódik? Vagy vagy ez, vagy egyedi tuning?
Merthogy ha én rakom bele a cuccokat, az úgy 2* jobban megéri... Úgyh gondolom csak nem értem a lényegét, mert ennek így nemsok értelme van...Az előbbi hszemre: Asszem rájöttem, mikor érdemes új autót venni, mivel egy Impreza 29e, hogy a Cobaltom úgy tudjon menni, mint az, ahhoz rá kell költenem úgy kb 40e-t, tehát érdemes lenne cserélni. Csakhogy merül fel a kérdés: ha lecserélem most őt egy erősebb autóra, akkor mérten is kapok ellenfeleket? Bár ha jól tudom, nem, azok ugye adottak minden versenynapon.
-
icons
addikt
Nah! Újrakezdtem
, van 84ezrem, és ott vagyok, hogy a Battle Machine kész (mmint az a része, ahol ugyanolyan Golf GTI-kel mész, tehát az első meccs), és még felfelé azon a "fán" kettő versnenynap.
Arra gondoltam veszek egy Charger-t, és pakolok bele néhány jó dolgot (úgy gondoltam, max 1 vagy 2őt, de abból a 3. szintűt, tehát motort pl nem, csak turbót meg nemtommit. Egyébként miket tegyek bele mindenképpen? NE, ne mondjátok, hogy minden teljesítménycuccot, csak 1 vagy kettő fél bele a költségvetésbe (mivel 84e-30e=54ezrem marad tuningolásra)), eladom a 240SXemet, mert az lószar (abból még bejön egy kis lóvé), és ami marad azt ráköltöm a Cobaltra, amit meg gyorsulásól átrakok hajszára.
Ez így jó, vagy inkább érdmese a Charger mellé pl venni egy Imprezát, és akkor kevesebb tuning? (de akkor az Imprezára is kell tuning, az pedig sok lenne)
Ha lehetne, minden kérdésemre válaszoljatok! (vagy pl ne Imprezát vegyek hajszára, akkor mit?) -
Makaveli
senior tag
Body kit-et nyugodtan vehetsz rá, csak spoiler-t ne a kétkerekezés (nem egy
) miatt.
Én se tom egy néven van a turbó-val. Az von odaírva, hogy Turbók és Légsűrítők!
Igen, lehet. Több tervrajz/blueprint készíthetsz egy kocsira. (Csak nem érdemes.)
Pl. a Chargerrel a vége felé nem fogsz driftet nyerni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest